Jusos: Zij aan zij met Arabische antisemieten

(Vertaling: E.J. Bron)

Jusos (Jonge Socialisten) en jeugd van Fatah zijn zusters. Op hun landelijke congres hebben de Jusos zich solidair verklaard met de extremistische jeugd van Fatah.

Sociaaldemocraten vonden solidariteit altijd al belangrijk. Des te duidelijker is het richtinggevend effect dat zou kunnen uitgaan van een voorstel van de jeugdorganisatie van de SPD. Op haar landelijk congres hebben de Jusos zich solidair verklaard met de extremistische Fatah-jeugd van de op de “Westelijke Jordaanoever” levende Arabieren.

In het voorstel met de naam “Onze visie voor het Willy Brandt Center Jerusalem” wordt de Fatah-jeugd “zusterorganisatie” genoemd. Vorig jaar al hadden de Jusos volgens de “Welt” over de Fatah-jeugd gesproken als “close partners”.

De Arabische jeugdorganisatie staat bekend als extremistisch. Ze wijst het bestaansrecht van Israël af en eist de boycot van Israëlische goederen. In het logo van de organisatie is een kaart van Israël te zien, voorzien van de kleuren van de Palestijnse Autoriteit. Bij een demonstratie van de Fatah-jeugd op de “Westelijke Jordaanoever” in het jaar 2018 droegen leden bomgordels en riepen op tot de strijd tegen Israël.

Hierop aangesproken, verklaarde het landelijk bestuur van de Jusos een bemiddelende “Third Party” te zijn in het conflict. En verder: “We zijn trots op dit project en het werk dat het ter plaatse doet.” Hoe een groep, die zich in het conflict solidair verklaart met die partij die de ander wil uitroeien, in dit conflict bemiddelend wil ingrijpen, blijft de vraag.

Eens temeer bewijzen links-socialisten met het aannemen van het voorstel hun solidariteit met antisemitisme en Arabisch terrorisme. Dat is niet nieuw. Alleen al de naamgever van het “Willy Brandt Center Jerusalem” bewees zijn distantie tot de joodse staat, toen hij het in 1973 tijdens de aanvalsoorlog van de Arabieren tegen Israël Amerikaanse bevoorradingsvliegtuigen, die op weg waren naar Tel Aviv, niet toestond om te landen in Duitsland.

De opmerking van August Bebel: “Het antisemitisme is het socialisme van domme kerels” geldt nu dus nog steeds; je hoeft haar alleen maar uit te breiden met een paar gendersterretjes van de Jusos.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jusos: Zij aan zij met Arabische antisemieten

 1. koddebeier zegt:

  Opsluiten dat zooitje van Jusos !

  Like

 2. Bob zegt:

  Niet alleen Duitsland stond achter Hitler
  maar ook Europa stond achter Hitler.
  Neem de franse marquis, die bestreden
  de nzai’s maar leverde de joden uit.
  Nederland heeft een groot aantal
  5 mei 1945 verzet strijders. De
  nederlandse regering collaboreerde
  al voor 1940 met de nazi’s.
  Ga zo maar door.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s