Linkse Kerk wil Europa weer veranderen in een NSDAP-socialistische, fascistische heilstaat

(Door: “Balkanske priče”)

Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, wordt al snel duidelijk wat de nazi’s met de Joden van plan zijn. De Duitsers leggen de Joden verschillende beperkingen op. Ze mogen bijna niets meer in het openbare leven. Joods eigendom wordt geconfisqueerd en de Joden worden vernederd en vervolgd en het is verplicht een Jodenster te dragen. Synagogen en Joodse scholen worden in brand gestoken. Stap voor stap, kalm en bedachtzaam, werkte het nationaalsocialisme ruim een decennium aan de uitroeiing van de Europese Joden. De Holocaust, waarvan Auschwitz de hoofdlocatie en het symbool was, was een ongekende misdaad in de geschiedenis van de mensheid. Meer dan een miljoen mensen, vooral Joden, vonden daar tussen 1940 en 1945 de dood. Een klein deel van de gevangenen overleefde deze hel op aarde. “Ik hoor in gedachten nog steeds de woorden van een gesprek dat ik destijds toevallig opving”: ´Het gas is op, ze verbranden mensen levend’”,vertelde een overlevend slachtoffer van vernietigingskampen. De uitroeiing van de Joden in de Tweede Wereldoorlog was meer dan genocide. De daders waren kinderen van de Verlichting, en de slachtoffers waren met niemand in oorlog…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Linkse Kerk wil Europa weer veranderen in een NSDAP-socialistische, fascistische heilstaat

 1. Julia zegt:

  In ieder geval kan De Jonge uiteraard 4 januari als men het gif wil gaan vaccineren Het Koningshuis en de algehele Haagse Maffia en familie als eerste vaccineren. Wij wachten het verdere verloop wel meer dan 1 jaar af. Dus De Jonge u de primeur en de rest van uw elitaire gevolg gewoon aansluiten.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Het probleem van het linkse antisemitisme begint met het feit dat het zich beperkt tot joden uit het conservatieve en rechtse spectrum. Vooral de linkse Amerikaanse cultuur en wetenschap, maar ook delen van het financiële systeem worden ondersteund en beïnvloed door mensen met Joodse wortels. De onlangs overleden opperrechter van de Verenigde Staten, Ruth Bader Ginsburg, is daar een goed voorbeeld van. Ze was een felle tegenstander van Trump, die aan de andere kant de stevige steun heeft van de Israëlische regering.
  Wat ik wil zeggen is dat de zaak veel complexer is dan dit goede artikel laat zien.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Ik heb meer het idee dat de linkse kerk Europa wil veranderen in een USSR-communistische heilstaat omdat daar het antisemitisme eveneens heerst, mensen worden dan allerlei beperkingen opgelegd, hun cultuur wordt de vernieling in geholpen en hun geloof en feestdagen worden zelfs ingepikt! En daar zal het gore tuig niet in kunnen slagen daar er steeds meer mensen tegen hen in verzet komen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s