“Vaccins” . . .

Vaccins… zo geweldig, veilig & effectief dat ze aan mensen opgedrongen moeten worden. Terwijl diegenen die ze maken en pushen legale immuniteit opeisen om niet aangeklaagd te kunnen worden voor alle letsel of doden die ze veroorzaken.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vaccins” . . .

  1. vangie1206j zegt:

    Daarom laat ik mij niet en nooit vaccineren.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Ik denk dat de volgorde van vaccineren verkeerd is. Men wil eerst de ouderen, chronisch zieken en mensen in verpleeghuizen vaccineren. Zou ’t niet veel beter zijn om te beginnen bij de zorg-medewerkers ? Een vriendin van ons, werkzaam in de thuiszorg, bezocht een bejaarde, daarna nog 4 of 5 andere ouderen en iemand in een verpleeghuis. Na 5 à 6 dagen werd duidelijk dat de als eerste door haar bezochte bejaarde besmet was, maar hierna bezocht zij dus nog diverse anderen !!! Via haar kunnen dus -tig anderen zijn besmet; dit zou niet het geval zijn geweest als zij, als verzorgende, als eerste zou zijn gevaccineerd , is mijn idee.

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Zo goed vertrouwen ze hun ‘eigen’ product !!!!

    Like

  4. Inderdaad en moet je even kijken hoe dat werkelijk werkt.
    Komt er schade dan krijg je na heel lang procederen een vergoeding en wie betaald die vergoeding?
    Juist ja de burger die door de politiek dit gat is in gerommeld.
    Ik denk dat er eindelijk eens een onderzoek moet komen naar de verkoop van medicijnen en vaccins tot het verkregen vermogen van de verschillende politicie .

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Als je 90 % van de wereldbevolking wil uitmoorden,zijn de dodelijke vaccinazi,s een goed middel.Mensen neem de vaccinazi,s NIET ZE ZIJN DODELIJK.

    Geliked door 2 people

    • Ruben zegt:

      Klopt. Jezus Christus, onze schepper, heeft ons jaren geleden gewaarschuwd voor plotselinge wereldwijde vaccinaties.
      Ze zijn dodelijk. Misschien niet meteen, maar uiteindelijk wel.
      Dit is het werk van de vrijmetselarij/communisme.
      De mensheid gaat vrijwillig haar ondergang tegemoet.
      Gelukkig hebben we een onsterfelijke ziel die gered kan worden wanneer we verzoend zijn met God.
      Arme boosdoeners en zij die weigeren door de deur van Gods barmhartigheid te gaan.
      Niemand, maar ook niemand op deze wereld zal gered worden buiten Jezus Christus om.
      Spoedig zal alles duidelijk worden.

      Like

      • karton zegt:

        @ Ruben.
        “Jezus Christus, onze schepper, heeft ons jaren geleden gewaarschuwd voor plotselinge wereldwijde vaccinaties”. Ik heb nergens gelezen dat Hij ons waarschuwde voor vaccinaties, wél voor epidemieën ; of las ik een verkeerd boek.?
        Wat mij héél erg verbaast is ’t feit dat (volgens u) “Jezus Christus, onze schepper”, ons wel heeft gewaarschuwd voor héél veel ziektes, epidemieën enz. maar NIET voor de komst van Pinokkio Rutte, prof, Mengele-de Jonge, terror-lover Quag, Frau Färkel in Duitsland en meer van die misgeboorten.
        Indien Hij dat wél gedaan zou hebben, hadden wij, de bevolking, wellicht tegen-maatregelen kunnen nemen.
        “Jezus Christus, onze schepper” zal toch zeker niet “onder één hoedje spelen” met de verspreider(s) van de huidige epidemie/pandemie ?
        (ik bedoel deze reactie beslist NIET kwetsend o.i.d. maar ik zet vraagtekens bij uw opvattingen

        Like

  6. Julia zegt:

    Waar maken we ons druk om als iemand zo nodig gif wil laten inspuiten zijn of haar keuze daarbij is het toch een geruststelling dat als vele geloofwaardige schaapjes zich laten vaccineren dan kunnen zij toch niet meer worden besmet door de mensen die zo verstandig waren om eerst maar eens een paar jaar te wachten om aan te zien of het werkelijk effectief is en geen bijwerkingen heeft. Of zie ik het niet juist. Daarbij komt het wel heel vreemd over dat eerst de ouderen en kwetsbaren het doelwit zijn om te vaccineren en dan pas alle werkenden met name in de zorg en het onderwijs onderwijs. Zij zijn degenen die de motor van onze economie moeten aan gaan wakkeren.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Julia.
      Helemaal met u eens !
      Ik heb al eerder voor een andere volgorde van vaccineren gepleit , niet met de hoop dat iemand zich ook maar iets van mij zal aantrekken, maar om m’n gedachten op papier te zetten. Ik heb ook zo’n vermoeden dat men het vaccin eerst gaat uitproberen op ouderen en chronisch zieken, zij kosten de maatschappij immers alleen maar geld en zijn, in de ogen van “Den Haag’, nutteloos, zij brengen niets meer op.
      Eerst maar eens de koning prikken, dan Pinokkio en aanhangers in de Kamer, daarna de andere z.g. “hoogwaardigheidsbekleders” en helemáál achter in de rij van particulieren, staat “karton”.

      Like

  7. ronjaspers zegt:

    Ik ben bang dat de dodelijke vaccinazi,s verplicht gaan worden,en dat ze desnoods met geweld m.b.v. het leger geinjecteerd gaan worden.Ook zullen er concentratie kampen komen voor vaccinazi weigeraars en mensen die zich verzetten tegen de communistische N.W.O.

    Like

  8. Bob zegt:

    De “leiders”zullen zich in het openbaar
    prikken. Ze zullen daarvoor echter een
    onschuldig middel gebruiken. BV een vitamine
    injectie, vele laten zich hierdoor over de
    dam leiden.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie