Aan burgemeester Rutte

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Terwijl de makke schapen van de horeca éindelijk door hebben dat ze gepiepeld worden door Hugo de Jonge en u en het voornemen uitspreken al (LOL) op 17 januari te gaan knokken voor het voortbestaan van hun bedrijven, gebeurde er in Brussel iets geheel anders.

Frau Von der Leyen, de ongekozen keizerin van het Groot Europeesche Rijk, liet namelijk weten welke maatregelen de burgemeesters van de 27 bij haar dictatuur aangesloten landen de komende tijd dienen te nemen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan burgemeester Rutte

 1. Julia zegt:

  Het heeft ook heel weinig zin om te gaan stemmen. Voormalig MP Rutte van Nederland heeft de ongekozen keizerinnen onze soevereiniteit al lang in de achterkamertjes verkocht en is puur in dienst van de EU en uitsluitend een onderdanige trekpop die zijn orders dient uit te voeren zoals deze hem worden opgelegd. Rutte is een grote onbetrouwbare huichelaar en onbetrouwbaar. Stemmen op Rutte en de rest van de linkse partijen is een stem naar Brussel. Meer stellen de zogenoemde verkiezingen die binnen een democratie behoren puur valse schijnheiligheid en niets meer dan dat.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.De E.U. in brussel is het uitvoerend kantoor van de werkelijke machthebbers in nederland en europa de (nazi) bilderberg groep.De bilderbergers hebben overal omgekochte of gechanteerde politieke marionet poppen zitten die de N.W.O. agenda uitvoeren.De bilderbergers zijn doodsbang voor de europeese bevolking dat wij achter hun satanische plannen komen,dan worden ze zonder pardon vermoord.

   Like

 2. Peter zegt:

  Jan Dijkgraaf,een van de weinige journalisten met verstand van zaken en er over schrijft hoe alles in elkaar steekt, beste Jan maak de mensen wakker,en ga vooral zo door .

  Geliked door 4 people

 3. Gienekehado St. zegt:

  Dit mens werkt actief mee, net als haar Kontelikker R., aan de sloop van ONS LANDJE!! Dus kan ze van mij ook de CoronaTIEF krijgen!! Volgens mij hoopt(e) Jan Dijkgraaf ook ‘binnen te varen’ op het suck6 van Martin Meiland! Wat een stel kleuters!!

  Geliked door 4 people

 4. Blaffertje zegt:

  Nexit, nexit, nexit.

  Geliked door 3 people

 5. LUCIA zegt:

  Nou Jan ben lichtelijk teleurgesteld om je kado, daar kan ik vaak heel hard om lachen, nu dus niet want als er een Getefaliseerd Glijmiddel op Poten LeugenKanon rondloopt ..zo het is eruit…dan is het Rutte wel… maar misschien ben je in een milde kerststemming.
  En die Ursa gaat over Lijken zeg, zelfs als ze lacht ziet ze er nog griezelig uit ..zucht… waarom weten we zo goed in de sprookjesboeken, wat we met monsters moeten doen en in het echt doen we geen reet en zitten daarop naar onze eigen ondergang te kijken… alsof het een geweldige tv-serie is .

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Wat hebben die Duitsers toch altijd met het woord “moeten” ?
  in ’40-’45 moesten we ook al luisteren naar dat nazi-zootje;
  en nu moeten we weer luisteren naar álle eisen van dit Duitse konijn ( 6 of 7 kinderen !!) ; dat volk is totaal van de pot gepleurd en gehersenspoeld, hetzelfde wil deze Ursula Goebbels-von der Leyen, nu ook bij ons bewerkstelligen middels haar slaafje Pinokkio.
  Alsof de nazi-tijd is teruggekeerd !

  Geliked door 3 people

 7. Gienekehado St. zegt:

  Bovenstaande foto; ‘Sisters in CRIME’!! Begaan MISDADEN tegen de eigen burgers!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Harrie Vaes zegt:

  Wat frappant is…..de verkiezingsprogramma’s van bijna alle partijen gaan dwars tegen dit kab inetsbeleid in en toch steunen ze dit kabinet. Ra ra ra . Worden ze gechanteerd of krijgen ze vette smeergelden toegestopt? Wie het weet mag het zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Zolang de hersenloze tot de laatste komma alles opvolgen en blij met Rutte zijn Trump geen president kan blijven door oplichting zie ik de toekomst inderdaad somber in

  Geliked door 3 people

 10. top of flop zegt:

  In de gouden eeuw werden dit soort politici gekielhaald.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ top of flop.
   Ik zou ze liever vieren-delen , dan weet je zeker dat ze ons niks meer kunnen doen.
   Bij kielhalen moet je eerst zorgen dat er water is en je zult het zien ; dat gajes overleeft het óók nog !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s