Göteborg: Honderden miljoenen voor de “opwaardering” van de migrantenwijken

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat Zweden´s migratiepolitiek faalde

Met omgerekend bijna € 1 miljard wil de Zweedse stad Göteborg de door criminele migrantenbendes aangetaste probleemwijken de komende jaren door de bouw van nieuwe huurwoningen en met een supermanagement “opwaarderen”. De komst van nieuwe bewoners dient de gettovorming open te breken.

Tot nu toe lukte dat alleen maar in de wijk Gardsten en dat duurde 22 jaar. Het mislukken van de Zweedse migratiepolitiek dient nu met veel belastinggeld “hersteld” te worden. De komende 10 jaar stromen er omgerekend € 750 miljoen naar de bouw van nieuwe woningen in de stadsdelen Biskopsgarden, Tynnered, Hjällbo, Bergsjön, Hammarkullen. Het begin werd gemaakt in Lövgärdet, tot de herfst moeten daar 46 huurwoning gereed te zijn.

Mensen dienen naar probleemwijken te trekken

Een “supermanagement” dient de wijken binnen 5 jaar schoon en veilig te maken: graffiti´s moeten snel verwijderd worden, de afvalverwijdering moet verbeterd worden en politieagenten moeten, zeven dagen in de week, de boel in de gaten houden.

Het doel van de onderneming is “openbreken van de segregatie”, dus de verandering van de bevolkingsstructuur door de komst van andere mensen. Het is echter nauwelijks aan te nemen dat iemand vrijwillig naar deze beruchte wijken trekt, waaruit zelfs migranten vluchten als ze kunnen.

Meedogenloze oorlog in de migrantenwijk

In 2019 vond er in Göteborg een record aantal moorden plaats en mensen die wegens steekwonden behandeld moesten worden. “Dagens Nyheter” berichtte al in 2017 dat van de 100 personen die wegens schietpartijen onder moordverdacht stonden, 90% van de ouders in het buitenland werd geboren.

Al jarenlang voeren bendes Afghanen, Syriërs en Somaliërs een meedogenloze drugsoorlog. Deze wordt met messentrekkerijen, schietpartijen en doelgericht opblazen van complete woonblokken uitgevochten. In augustus sloten bendebazen de toegang tot “hun wijken” af en legden een uitgaansverbod aan hun bewoners op.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Göteborg: Honderden miljoenen voor de “opwaardering” van de migrantenwijken

 1. Gienekehado St. zegt:

  De burgemeester van Roosendaal zei in Nieuwsuur dat bijna alle Nederlandse steden probleemwijken hebben en dat het heel veel gaat kosten om deze wijken weer leefbaar te krijgen! Nou OETLUL, dat weten wij hier op ‘Bron’ al decennia!!! Die hele Jan van ZanenZOOI is mede schuldig aan de SLOOP van ONS eens zo mooie landje!! De (afgejatte) MILJARDEN zijn niet aan te slepen!!

  Geliked door 2 people

  • Dolf van de Klundert zegt:

   Roosendaal is een spookstad zonder weerga. Ik kan het weten, ik kom er vandaan.
   Gij ok? Dan zijde net as ikke.
   Maar dit is al tientallen jaren bezig (vanaf de jaren 70). Er was wel wat tuig in de jaren 70 die een knokploeg opgericht hadden, The Kids. Die werden door Molukkers “ontbonden”. De Molukkers waren in dit geval wederom de useful idiots.
   Volgens mij Oud Jaars avond1986/1987, was er een gigantische rel in de Damstraat. Destijds HET uitgaanscentrum. De straat vol met Turken en Marokkanen die ruzie zochten en geen toegangskaartje hadden en daarom nergens binnen mochten. Iedereen moest in de cafés en discotheken blijven en de deuren gingen op slot. Langs 2 kanten werd de straat met de lange lat schoongeveegd, geen ontsnapping mogelijk.
   Daarna is de horeca verplaatst en om zeep geholpen.
   De problemen in Langdonk zijn daar al ruim 25 jaar prominent aanwezig.
   De medeverantwoordelijke voor de ellende Mevrouw Adriaansen (verplaatsing natte horeca, parkeergarage, outlet center buiten het centrum, familierestaurants buiten het centrum) heeft haar zoontje een burgemeesterspost in Woensdrecht bezorgd. Bij hem is vorige week de voordeur vernield door een vuurwerkbom.

   Dus de burgemeester van Roosendaal zegt eigenlijk dat wij geld moeten geven aan mensen die voor de problemen gezorgd hebben. Zij gaan het wel oplossen…..

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   In elke stad die probleemwijk, zoals waar ik woon, die paar straten, raden wie daar woont, dat zijn de marokkanen. Ze hebben hier een prachtig leven, te eten en een woning, en ze maakten bij ons, een andere wijk, al jaren de speeltuin kapot en met name het dure valtapijt eronder. Die mensen zijn niet goed bij hun hoofd, en zouden een enkel vliegticket moeten krijgen, terug naar marokko, gaan ze daar maar hun kostje bij elkaar halen. Het valt ze niet eens bij te brengen, wat het kostte wat zij allemaal alhier gekregen hebben, gezien de ondankbaarheid.

   Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Slapen hap, idioten, die kunnen alleen maar pappen en nathouden en geld verbranden!!!
  En ze houden het nog is stand ook!!!
  Héél Europa moet Islam vrij worden, alleen zo krijgen we het opgelost!!!
  En dat EU kliek moet ook weg, zij zijn verantwoordelijk voor alle misdaden, moord en moorden die zijn gepleegd door die vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn!!!
  Het is nog niet te laat…..
  Doe er wat aan…..
  Stem op de juiste partijen, die opkomen voor het eigen land en het eigen volk!!!
  Eigenlijk moet de gehele politiek weg wezen uit héél Europa, de politiek maakt alles kapot!!!

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Lijkt me parels voor de zwijnen werpen , hebben ze daar gels teveel ???

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Een paar bommen erop is goedkoper…

  Geliked door 1 persoon

 5. Wel aardig om te lezen dat de Zweden het wit garen voor de zoveelste keer uitgevonden hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  De Zweden hebben nu het wiel voor de tweede keer uitgevonden met hun reset voor probleemwijken. Alleen, het is een vierkant wiel zonder banden. Is een wijk eenmaal voor de volle 100% naar de kloten door oorzaken als Sharia c.q. drugsbendes, dan word geen enkele autochtoon meer toegelaten, ook geen politie of bouwbedrijf. Trachten zij toch binnen te komen dan staat hun de confrontatie met zelfs de dood te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Zoiets heet ‘een Ella Vogelaartje doen’. ‘Kansenzones’ en ‘krachtwijken’ creëren.

  Like

 8. Peter zegt:

  Van mij mogen ze die lui een jaartje in de woning laten wonen van die minister die daar goedkeuring voor heeft gegeven,maar wel met de verplichting dat hij dan uit eigen zak zijn woning moet renoveren ,dan denkt hij er wel anders over,de idioot .

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Parelen voor de zwijnen. Al geen je een aap een gouden ring……………………..enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s