Nederland glijdt heel snel af

(Door: Rients Hofstra)

Het gaat ver. Het gaat heel ver. Het gaat steeds verder, met als doel totale verdeeldheid.

Het is nu zover dat het ene deel van de bevolking je minachtend moet gaan bekijken, wanneer je geen muilkorf draagt. Nee, sorry, het is nog veel erger: er is een nationale oproep om niet dragers te verraden. Eerst al door je naasten op momenten dat je thuis ongehoorzaam bent, nu worden winkeliers opgedragen trouwe klanten die niet onherkenbaar, maar wel nadenkend en principieel willen zijn, aan te geven bij gefrustreerde boa’s, om zo een megaboete te ontlopen.

Winkeliers moeten actief vrije geesten erbij lappen. Hen (de winkeliers) worden hele hoge boetes in het vooruitzicht gesteld, indien klanten vrij ademend door hun commerciële gangpaden lopen. Winkeliers waar je altijd zonder beperkingen terecht kon, moeten verraders en daardoor je vijand worden. Automatisch denk je dan aan Duitse tijden van weleer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederland glijdt heel snel af

 1. ook de winkeliers kunnen lezen dat mondkapjes schadeIijk zijn voor de longen en geen virus tegenhouden. (immunoloog prof. P. Capel op cafeweltschmerz.nl). Maar dan moet je wel rechters hebben die dit erkennen

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Ach men moet maar denken al die onderdanige mondkapjes verslaafden en voor verraders maken over niet al te lange tijd de verrassing van hun leven mee. Zij hebben bewerkstelligd dat die niet-werkende smetlappen verplicht werden per 1 december, velen holden naar de teststraten terwijl er heel veel testen niet deugen, zij staan straks voor op vrijwillig vaccinatie te laten inenten terwijl er niets is bewezen dat deze zullen werken en geen nadelige gevolgen of nare bijwerkingen hebben. Wie gelooft in dit gif het gif vliegt van alle kanten met sneltreinvaart vanuit vele laboratoria de samenleving binnen, zij denken dat alles weer snel normaal wordt terwijl het oude normaal nimmer meer terug komt omdat Rutte en De Jonge nu al weten wat zij volgend jaar in petto hebben om de samenleving nog meer schade toe te brengen. Wie kan voorspellen dat het zogenoemde besmettelijke virus volgend jaar ook nog rond dwaalt, zij vinden het blijkbaar normaal dat de gezondheidszorg voor de reguliere zorg zwaar te kort schiet en zelfs in een gevarenzone zit met alle desastreuze gevolgen vandien. Kortom je moet toch wel heel dom en naïef zijn om nog langer in deze hoax te geloven en er graag vrijheden en gezondheid voor opofferen. Uiteraard is er een enorme tweedeling binnen onze samenleving alleen al tussen de weldenkende en de goedgelovige onderdanige schapen en over de rest van wat er gaande is binnen onze samenleving nog maar niet te spreken. .

  Geliked door 3 people

 3. Htsk day zegt:

  Het covid-19 sociale conformiteits experiment.

  Kijken!
  Brain Games – Conformity Waiting Room

  Dit gedrag komt mij nogal bekent voor!!!
  Doet u ook mee?

  Like

   • Tistochwat zegt:

    Htsk day 3 december 2020 om 17:42

    Daar zou ík nooit in gestonken zijn! Ik doe niets waarvan ik het nut niet inzie.

    Geliked door 2 people

   • Astrid zegt:

    @Tistochwat zegt:
    3 december 2020 om 20:48

    Precies mijn gedachte, Tis. Stelletje schapen, die ook zouden zijn opgestaan!
    De dualistische mens gaat nogal onbewust en angstig door het leven. Zo zoekt hij vaak bewust of onbewust naar de schijnveiligheid van een groep, om maar ergens bij te horen. Maar groepen zijn dynamisch en vallen weer uiteen, of ze hervormen zich en passen de spelregels aan. In een groep kan je dus zelden jezelf zijn, want de groep kan zich ook tegen je keren en dat is dan alweer zo’n zelf geschapen angstgedachte……

    Zie het centrale thema van Ionesco’s absurdistische ‘Rhinoceros’. Met de huidige ontwikkelingen in de wereld. De geschiedenis herhaalt zich, net zolang tot men bewust wordt….

    Geliked door 2 people

   • oudmarinier zegt:

    HOE dan ook zou ik EERST eens vragen WAAROM en WELK nut dat opstaan heeft , alvorens er blindelings aan mee te doen .

    Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Binnenkort zullen jonge ouders hun kindje moeten overdragen aan de staat, om met de komende generaties een socialistische heilstaat te starten, als geïndoctrineerde lammetjes in een islamitische EU…te dienen als shish kebab of shoarmavlees om de Brusselse halfgoden te behagen.

  Geliked door 3 people

 5. bobzelf zegt:

  Als ik dat filmpie van HATSIKIDEEEE bekijk ..

  verander ik nu mijn naam ogenblikkelijk in

  OOM DWARSLIGGER , whahahaha , dus als je iq 32.2 goed werkt

  ga je staat bij “‘de volgende blieb “”

  whahahahahahaha

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Dezelfde reactie,,..zoals er gezien werd in Spanje,: .Chinese bedrijven in Benidorm, verschenen er : als er weer een winkelier kapot beconcurreerd , en. verdwenen was. ,In de plaats kwamen er ‘bazaartjes’, met UITSLUITEND. CHINEES!!!! allemaal dezelfde inhoud , en indeling!!……… dus een teken dat er hier iets HEEL. GROOTS. ACHTER. MOEST. STAAN!![. Alleen maar Chinese artikelen, ( INKOOP. China,, vanzelfsprekend, inkomsten gingen ook weer naar China terug, en het uitsluitende Chinese personeel..( er was in GEEN. enkele bazaar een Spaans personeelslid te zien, en ten slotte, bij de in- uitgang dat popje dat riep…….” I love you, I love you, …hahaha”, …….en dat gaf voor de goede verstaander …….TE. DENKEN,!!!!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 6. Gienekehado St. zegt:

  Al lang voor het Coronatijdperk waren we al afgegleden. Nederland is het meest hufterige landje van West-Europa!! Onder Mark Rutte zijn wij een bananenrepubliek geworden, het landschap verpest, de natuur naar de kloten en de samenleving op zijn gat!! Elke dag plofkraken, steekincidenten, schietpartijen, explosies, kinderen met messen op straat, hele jaar zwaar vuurwerk etc etc. Mark Rutte heeft ONS LANDJE uitgeleverd aan SATAN!!

  Geliked door 3 people

 7. klaas zegt:

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  En het ergste is; we komen nooit meer van die mondkapjes af. Tot onze dood zullen we er mee rondlopen. Misschien in de kist ook nog. En er komen steeds meer maatregelen aan. Waarschijnlijk ook mondkapjes op straat en zelfs binnenshuis. Rutte en de Jonge kunnen steeds verder gaan want ze hebben aan de bevolking een makkie. Die slikken alles als zoete koek. Niemand verzet zich. De horeca misschien een beetje. Mensen zijn al zover dat ze elkaar gaan verraden, gelijk als in de voormalige DDR. Misschien krijgen ze daar in de toekomst ook een vette premie voor in een tijd als iedereen opgezadeld zit met een armoedig basisinkomen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  We glijden af naar een dictatuur !

  Like

 10. Bob zegt:

  De Europeaan creeert een grote bananen
  replubliek.
  Het is vechten tegen de bierkaai.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s