De kamikazevlucht van Professor Dr. Marion Koopmans –OMT

Arrogant en incompetent. Diergeneeskunde met specialisme op voedselvirussen, die een sprongetje kunnen maken naar mensen. Koopmans (foto) kan het beste maar in Wuhan onderduiken, als ze daar toch heen wordt gestuurd. In het afbraakproces van de “Corona Pandemie”, komt aan het licht, dat de boel vanaf het begin is belazerd. Ze zeggen het zelf!

WAT!?? Er werd een test ontworpen met de volgende slag om de arm: “….SARS-CoV-2 with the latter not being available to us in the form of an isolate or clinical sample at the time….”

Dit betekent dus gewoon, dat het virus wat men ging detecteren niet eens aanwezig was! Niet geïsoleerd en geen monster beschikbaar. Ze zeggen het zelf: “Wij, virologen lullen maar wat en doen maar een dot…. er is toch geen hond die het snapt…” Incompetentie van het allerhoogste niveau.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De kamikazevlucht van Professor Dr. Marion Koopmans –OMT

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Boike zegt:

  Voorzichtigheid is geboden ten aanzien van ”de deskundige” de dierenarts dr. Marion Koopmans. Haar publicaties liggen behoorlijk zwaar onder vuur van echte deskundigen. Zij heeft zichzelf goed in de nesten gewerkt en heeft er momenteel alle belang bij, om met haar eigen gelijk aan de haal te gaan. Het is als een slager, die zijn eigen vlees keurt.

  Like

 3. Peter zegt:

  Virologen zijn autisten,die te kort zijn gekomen om door te leren voor arts,maar ze voelen zich zo belangrijk om heel het land in de afgrond te helpen,en politiek Den Haag klampt zich hier aan vast .Een grote schande.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ach de leugens beginnen langzaamaan een afrekening te eisen. De dierengeneeskundigen vieren blijkbaar hoogtij in deze ongekende leugens rondom Corona. Kortom Koopmans schijnt aardig het vuur aan haar schenen beginnen te voelen en neemt de vlucht. Even if the lie is so quick, the truth will catch up with it

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  God heeft de mens geschapen naar Zijn[Hij zijt geprezen] evenbeeld, ook dus Maria Peter Gerard Koopmans.

  Like

 6. Bob zegt:

  Dieren moeten beschermd worden.
  De circus olifant krijgt een goed
  onderkomen.
  Het dier dat mens heet wordt vogel
  vrij verklaard met behulp van nep
  virologen.
  Er nog altijd een verschil tussen
  dier en mens.

  Like

 7. andre zegt:

  Wow Koopmans heeft meegewertkt aan de Dorsten paper? Vervolgens als een echte laffe linkse trut in het geheim en geniep vanuit het OMT de regering adviseren waardoor wij al 10 maanden in de ellende zitten? Daar maakt ze geen vrienden mee en dan zal ze ook vast nog wel een lijntje hebben naar de poen van het vacine.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Kijk maar goed naar dat enge wijf haar kop, het is gewoon een verbouwde vent, daar begint al het bedrog..ik heb allerlei ideeën over dit soort “mensen”, maar als ik die hier zou uiten krijg ik bezoek aan de deur en daar heb ik geen zin in
  .Al dat linkse topgespuis dat zijn allemaal holle vaten die zich moeten bedienen van peudoproblemen en ziekten want de echte oplossen of structureel een positieve bijdrage daaraan leveren, dat gaat boven hun pet .

  Like

 9. Jan zegt:

  En dan krijg je dit omdat je als ‘deskundoloog’ alles bij elkaar liegt

  Limburgs OMT-lid krijgt dreigbrieven en online berichten

  Leden van het Outbreak Management Team (OMT) worden bedreigd. Ook viroloog en OMT-lid Marion Koopmans, oorspronkelijk afkomstig uit Steyl, heeft de laatste tijd dreigbrieven en online intimiderende berichten ontvangen.

  Dat zegt ze tegen NU.nl.

  Strop
  Koopmans zegt tegen de nieuwssite dat ze online zelfs berichten heeft gekregen met een afbeelding van een strop met daarbij teksten als ‘it’s waiting’ en ‘nog even’. De Limburgse viroloog bij het Erasmus MC in Rotterdam gaat daarom ook weer met de auto naar het werk en niet meer met de trein.

  https://www.1limburg.nl/limburgs-omt-lid-krijgt-dreigbrieven-en-online-berichten

  Like

 10. Jan zegt:

  Wikipedia geeft maar een half beeld van Marion Koopmans

  ….
  1990:
  Ph.D., Department of Infectious Diseases and Immunology, Virology Divisi
  on, Veterinary Faculty, Utrecht
  State University. Dissertation title: “Diagnosis and epidemiology of torovirus infections in cattle”
  1997:
  Registration as veterinary microbiologists, KNMvD
  1981:
  Training in Tropical Veterinary Medicine in Gujarat, India.
  1988:
  Training course “Introduction to modern epidemiology”, Veterinary Faculty, Utrecht University
  1991:
  Training course: “Molecular biological techniques”, CDC, Atlanta, USA
  1992:
  Training course: “Advanced Immunology”, CDC, Atlanta, USA
  ….
  …..

  Klik om toegang te krijgen tot Koopmans_CV.pdf


  Dat zegt iedereen al maanden behalve de controle-freaks

  Like

  • andre zegt:

   Nou Jan als dit tering wijf mee heeft gewerkt aan de Dorsten paper die nu dus op losse schroeven staat en geen hol van klopt dan heeft Koopmans hoogverraad van de ergste soort gepleegd. De PCR test is gebaseerd op de Dorsten paper. En dan ook nog vanuit het OMT annoniem liegen en valse stuurinformatie geven. Koopmans kan maar beter verdwijnen.

   Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  Ik denk dat Koopmans opgelucht is als ze voor langere tijd uit dit HUFTERIG Kutland weg is! Ben niet meer de jongste. Als ik 10 jaar terug duidelijk geweten had hoe dit landje er nu aan toe is, was is vertrokken. Alhoewel ik toen al wel een sterk vermoeden had welke kant het op zou gaan. De OMVOLKING door MISDADIGE TYPES op Het Binnenhof, heeft dit ooit zo mooie en redelijk stabiele landje totaal GESLOOPT!! Voor mij is het een kwestie van UITZITTEN geworden! Net als miljoenen anderen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s