Echt niet normaal!!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er wordt geëxperimenteerd met onze gezondheid. De vaccinaties zijn zeer slecht voor u en daarbij totaal onnodig. Er is namelijk geen pandemie, het aantal mensen dat doodgaat aan Covid-19 is gelijk aan dat van de griep normaal gesproken. Dit jaar is er bijna geen griep. Heel erg apart, vind u ook niet? Persoonlijk ga ik geen vaccinatie nemen én daarbij draag ik ook geen mondkapje, aangezien ik mijn gezondheid graag op peil wil houden.
www.telegramnl.eu

Rechters in Portugal, die niet in dienst zijn van het politieke kartel, zijn wel klaar met deze Covid waanzin. Ze zeggen dat de PCR-test zéér onbetrouwbaar blijkt te zijn en dat de lockdowns en maatregelen illegaal zijn. Persoonlijk vind ik het gewoon crimineel.
https://commonsensetv.nl

Het is gewoonweg gekkenwerk om het mondkapje, ook wel muilkorf genoemd, op te zetten. Het is én slecht voor uw gezondheid en gaat tegen vele mensenrechten in. U moet toestemming geven voor alles wat er met uw lichaam gebeurt en dat heeft u niet gedaan. Wettelijk gezien… Dat hoort u hieronder:
https://youtu.be

Gezondheidsmatig gezien…
https://mondkapjeseffecten.nl/

De PCR-test deugt niet, de besmettingen zijn er niet, het beleid slaat nergens op en mijns inziens kunnen we weer gewoon normaal doen, dansen, zingen, zoenen, knuffelen en onze ouderen opzoeken. Want die kunnen wel een bezoekje gebruiken.

Wybren van Haga stelt vragen!:
https://debataafschecourant.wordpress.com

Laat u niet langer bang maken en sta op voor uw rechten en die van uw naasten. Mijn advies: doe gewoon uw mondkapjes af, verbrand ze of stuur ze terug naar Den Haag, aangezien dit gehele coronabeleid nergens op gebaseerd is. Het virus is niet geïsoleerd, de test deugt niet en toch worden onze vrijheden ons ontnomen. Echt niet normaal!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Echt niet normaal!!

 1. Erishoop zegt:

  De Leugen Regeert

  Geliked door 2 people

 2. Martine zegt:

  De vaccins zijn DNA veranderend. Dit is gewoon letterlijk te zien in hoe ze het vaccin hebben opgebouwd. Het is een gemilitariseerde operatie gebaseerd op een leugen, een pandemic hoax.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Met zo’n geheim spuitje kan je mooi van dissidenten af komen of ander volk wat ze in de weg zit en ze hebben nog nooit een virus bestreden dus die spuit steken ze maar in hun eigen reet.

   Like

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Het is de grootste misdaad tegen de menselijkheid sinds WOII en dat door een stel elitaire machtswellustelingen en de trekpoppen hiervan. Ongelooflijk wat Rutte, De Jongen en het zogenoemde OMT de mensen aandoen. Het is een onvergeeflijke daad dat er duizenden mensen slachtoffer zijn of nog worden door de kapot bezuinigde gezondheidszorg en ongelooflijk dat zelfs artsen hier aan mee doen de en schenden zonder meer hun Eed van Hippocrates. Al die artsen weten donders goed wat er werkelijk gaande is en dat ziekenhuizen geen enkele capaciteit meer hebben om dergelijke virussen aan te kunnen, laat staan als er een grootschalige ramp of aanslag zich in Nederland voor doet. Ongehoord om burgers zo uit te nemen met ongehoord hoge ziektekostenpremies maar er niet veel meer voor terug krijgen. Hier hoor je die linkse bende op o.a. Op1 niet of nauwelijks over daar is de vaste gast de angstzaaier Ab Osterhaus het dagelijks drama aan tafel en veelal Diederik Gommers en Ernst Kuipers beide nota bene Prof. maar wel toevallig beide zijn verbonden aan het Erasmus MC. Dan al die toestroom van duizenden migranten die ook nog eens gratis beslag leggen op onze gezondheidszorg. Ondertussen maken zij zich mede schuldig aan de dood van mensen die door te late reguliere zorg vervroegd sterven. Onbegrijpelijk dat een volk dit nog langer pikt en niet keihard afrekent met al die smerige politici en elitaire machtswellustelingen en massaal die ongezonde niet werkende smetlappen zonder meer de prullenbak in gooien. De algehele elitaire club en politici zijn bewust bezig ons leven verder te verzieken ten behoeve van het afronden van de agenda 21/30 NWO. Kom op Rutte en De Jonge huichel niet langer en verklaar openlijk de daadwerkelijke waarheid maar laat volk niet langer in onzekerheid leven en hou op met die waanzin rondom het virus. U kunt niet weten hoe we er volgend jaar v.w.b. het virus voor staan dat is niet te voorspellen maar weet nu al uw lannen voor volgend jaar kenbaar te maken. Hoe ongeloofwaardig en totaal onbetrouwbaar.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ik kan hun plannen zo voor je uittekenen.
   Alles wat voor de duvel danst word gepamperd met begrip overladen en gefaciliteerd en gefinancierd en alles wat niet voor de duvel wenst te dansen zal het leven onmogelijk worden gemaakt op elke manier mogelijk.

   Maar die plannen zijn Godzijdank jammerlijk aan het mislukken.
   Er worden er leuk wat uit hun tent vandaan getrokken van die dansers.

   Dat ze corona uit de kast trokken laat hun wanhoop goed zien.

   Like

 4. Bob zegt:

  Zolang de grote massa niet aanspreekbaar
  is, kan de overheid doen en laten wat ze
  willen. Veel mensen vinden het heerlijk
  een vrije slaaf te zijn, dan ligt de
  verantwoordelijkheid niet bij hen en
  worden ze niet moe van het zelf overdenken
  van problemen.
  Befhl ist Befehl en Ordnung muss sein.

  Geliked door 2 people

 5. M. zegt:

  Dit is het nieuwe abnormaal, Elise.

  Als men in het begin amper test en daarna steeds meer gaat testen met een ondeugdelijke test waarvan de maker zelf zegt dat het ondeugdelijk is voor dit doel is het niet meer dan logisch dat er meer ‘besmettingen’ worden aangetoond.
  Maar ze doen voorkomen of de besmettingen doden zijn en dat is absoluut niet zo en als je kijkt naar de doden zijn er minder doden als normaal en is zelfs de oversterfte nooit zo laag geweest.
  De media doet er alles aan om de angst er in te houden want naast de politieke spreekbuis is het ook de spreekbuis voor spuitboeren welke de mensen met gezond verstand en geen vertrouwen in een geheime spuit moet helpen demoniseren, en gehaat moeten maken.

  Als ik ondernemend Nederland was en ze hebben je zaak op fles geholpen zou ik ze aanklagen aangezien men zich baseert op een ondeugdelijke test waarvan men vanaf het begin WIST dat de test ondeugdelijk was.
  Dus dat men een poppenkast staat op te voeren mag duidelijk zijn.
  Of mensen daadwerkelijk ziek zijn of niet interesseert ze dus blijkbaar geen ene moer anders zou men geen ondeugdelijke test BLIJVEN gebruiken want dan weet je nog niets.
  Met een deugdelijke test was er geen drukte geweest en zou men de mensenrechten niet kunnen afpakken om hun macht smerig te kunnen misbruiken tegen het eigen volk wat ze al jaren verraden.

  Het verplicht maken van hun spuithandel geniet de voorkeur vandaar dat men best een heel onbetrouwbare test kan gebruiken want om de gezondheid van de mensen ging het toch al niet.
  Maak u geen illusies het mag dan zogenaamd niet verplicht zijn maar men maakt de maatschappij wel zo dat het pesten van deze mensen met verstand verplicht word gemaakt.

  Andere mensen met andere ernstige ziektes mogen ook gewoon sterven als ze er geen angst mee kunnen zaaien en het niet bij hun zwendelagenda die het volk richting de spuit moet duwen past.

  Anders liet men u geen muilkorf dragen die alleen nut heeft bij het slopen van uw gezondheid en verder nutteloos is.
  En liet men het volk niet sadistisch met een wattenstaaf mishandelen.
  Dan gaat het dus niet over de gezondheid van het volk.
  In een land met 10 miljoen chronisch zieken en 1 op de 3 mensen met kanker moeten ze toch wel een verschrikkelijke hekel aan het volk hebben om ze te verplichten zichzelf nog zieker te maken met verplichte bacterielappen.

  Hebben ze u wel eens verteld verteld dat een sinaasappel (met pitten) over de 230 functies heeft in uw lijf ?
  Dat hoort u deze weldoeners die zo begaan zouden zijn met uw gezondheid niet vertellen omdat men helemaal niet begaan is met uw gezondheid heeft men de prijs nog even verhoogd van de sinaasappelen.

  Poen en macht daar gaat het ze om en voor de rest kan u de tering krijgen en komt men uw leven verzieken als u die macht en hun poen niet dient.

  Wel eens zo’n politieke huichelaar zich druk horen maken over de 16 miljoen zieke mensen die niet meer beter worden?
  Wel 1 buitenlandse leider die zich al afvroeg wat wij nou moesten met die verzwakte bevolking van ons.

  En men zou zich wel druk maken om uw gezondheid ?
  Vandaar die open grenzen en onbeperkte ellende voor ons land en zijn burgers?
  Omdat men zo begaan is met uw welzijn????

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mevrouw Nijmegen haalt twee dingen door elkaar, een pandemie is een besmettelijke ziekte die wereldwijd om zich heen grijpt, dat staat los van het aantal doden die door de ziekte overlijden.
  Zij ontkent dat er sprake is van een pandemie en dat is niet terecht, de ziekte is in korte tijd over de hele wereld verspreid en dat is precies de definitie van een pandemie.
  Zo’n pandemie kan alleen ontstaan als de ziekte extreem besmettelijk is dat kan een kind bedenken.
  Dat de ziekte minder dodelijk is dan eerst gevreesd werd is een meevallertje maar maakt het niet minder besmettelijk.
  Ben ik het dan eens met alle getroffen maatregelen ?
  Nou niet echt, ze gaan rijkelijk ver en blijken ook nog eens in een aantal gevallen (mondkapje) niet te werken.
  Tijd voor een recapitulatie en voor bijstellen van de getroffen maatregelen, schrap het overbodige.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  De corona vaccinazi,s zijn dodelijk,neem ze niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s