GROENLINKS…

Meisjes van de Nationale Jeugdstorm (1935)

(Door: “Driek”)

De volgelingen van Jesse Klaver van GroenLinks doen mij denken aan die roerige tijden toen de leden van de Nationale Jeugdstorm door de Amsterdamse straten marcheerden. Ze waren een afspiegeling van de NSB-ideologie, waar toen vele Nederlanders enthousiast over waren.

Ondanks al die heldenverhalen over verzetshelden is Nederland vergeleken bij de ons omringende landen er bijzonder slecht afgekomen, we waren geen heldhaftig volk. Hoe misdadig vele Nederlanders waren, is te lezen in het boek ‘Jodenjacht’ van Ad van Liempt. Nederlanders joegen duizenden Joden de dood in. Ze kregen zelfs kopgeld voor iedere Joodse burger die ze bij de Duitsers aanbrachten.  

Nu Jesse Klaver dat griezelvrouwtje Kauther Bouchallikht heeft binnengehaald, gaan alle remmen los. Wat nog ontbreekt, is een GroenLinks uniform, zodat we zeker weten dat deze Jeugdige Stormers een teringhekel hebben aan het Joodse volk. Jesse Klaver laat nu toch wel zijn ware gezicht zien. En met vrouwe Bouchallikht is GroenLinks al aardig op weg naar het fascisme. Nog even geduld Nederlanders, dan zien we de meisjes van GroenLinks door de straten marcheren, luidkeels zingend: “Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!”. Ze zullen vast ook wel een soort van Horst Wessel creëren.

Het allerergste is dat vele Nederlanders wederom dezelfde fout maken als in de dertiger jaren, toen ze heulden met de grootste crimineel uit de wereldgeschiedenis, Adolf Hitler, die ze adoreerden alsof de Heiland zelve was nedergedaald. Dat schijnheilige GroenLinks met haar foute gedachtegoed heeft in Mohammed een vervanger gevonden voor het kwaad.

Een religieus leider, Pirzada Mohammed Raza Saqib Mustafai, heeft eens gezegd: “Als de Joden worden uitgeroeid, zal de zon van de vrede beginnen op te stijgen over de hele wereld.” Eenzelfde prediking wordt gehouden in Iran, Saoedi-Arabië, Egypte enz. Jodenhaat zit in het hart van de islamitische theologie dat de wereld pas vrede zal kennen als alle Joden op aarde zijn uitgeroeid. Maar weinig mensen in de Westerse media zijn gealarmeerd door dit soort retoriek.

We weten nu zeker waar GroenLinks voor staat: Nederland omvormen tot een islamitisch land. U bent gewaarschuwd!!

Ik wens U allen nog een vredige dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op GROENLINKS…

 1. karton zegt:

  Ik wist niet dat er ook meisjes bij de Jeukstorm waren; wél weet ik dat er een “Bund Deutscher Mädel (BDM) heeft bestaan waarin zuiver Arische Duitse mevrouwen, op bevel van Adolf zélf, werden gedekt door Arische Duitse soldaten, hun nageslacht zou dan 100% zuiver Arisch van ras zijn, zo redeneerden Adolf H, J.Goebbels , H.Himmler en meer van die “wetenschappers”.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  De NSB en Nationaal Socialisten waren de progressieven van hun tijd. Veel mensen vandaag zijn zich dat niet bewust maar het was wel zo. Wantrouw de progressieven van vandaag. Laat dit een les zijn uit het verleden.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Vandaar dat de PvdA na de oorlog gauw afscheid namen van namen van hun oude naam:
   :Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP) Het leek te veel op de nazi patij Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei)
   Maar het gedachtegoed verschilde niet zoveel.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Bund Deutsche Mädel was niet opgezet om ras zuivere nakomelingen te kweken. Dus hitsige Arische SS officieren hadden bij de meisjes van de Bund Deutsche Mädel niets te zoeken. De Bund
  Deutsche Mädel was een organisatie die maatschappelijk gericht was op club niveau waar de meisjes onderricht werden in maatschappelijke bijdragen geënt op nazi principes. De nazi officieren konden met hun geilheid wel terrecht bij de organisatie “Lebensborn”. Lebensborn was opgezet door Himmler en binnen deze organisatie waren nationaal socialistisch progressieve meisjes en vrouwen geselecteerd op ras en gedachte kenmerken overeenkomend met de waanideeën over ras van het nationaal socialisme. Binnen lebensborn werd een huwelijk afgewezen. De kinderen die geboren werden in de tehuizen van Lebensborn werden opgevoed in opvoedingstehuizen die geheel volgens de nazipricipes waren ingericht. Met de kinderen geboren uit Lebensborn wilden men een nieuwe nationaal socialistische adel kweken die later als het nationaal socialisme vast verankerd was sleutel posities zouden krijgen in het Dritte Reich.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lebensborn

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Heel opmerkelijk; er zijn veel paralellen te trekken tussen de tweede wereldoorlog en het heden. We zijn dus weer aanbeland in een oorlog, en alweer eentje die bestierd word door socialisten c.q. communisten. Een heuse wereldoorlog, want leiders van alle staten geven zich vrijwillig over aan The Great Reset. Geen soldaten waren er nodig, geen tanks, geen vliegtuigen, alleen maar kwaadaardige psychologie, dat volstond. De geallieerden deden ons bevrijden van Hitlers legers. Maar wie gaat ons nu bevrijden ? Niemand dus, want we zullen het zelf moeten doen. En daar wringt nu de schoen, want niemand is om wat voor redenen dan ook bereid om echt verzet te bieden. U weet wel, veel te druk met de social media op de telefoon, boer zoekt hoer, en de dinsdagavonden wanneer de Fuhrer (Adolf Rutte) samen met zijn minister van propaganda en volksverlakkerij (Hugo de Jonge) weer op de TV komen. Een volk wat voor tirannen zwicht….

  https://straatpoezie.nl/gedicht/een-volk-dat-voor-tirannen-zwicht/

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De extreem linkse nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank)

  Like

 7. Sinyo zegt:

  De meesten hier weten van te voren.
  Dat Nederland voor altijd is verloren
  Kommt Zeit kommt Rat
  Neen. Met de de tijd kwam het kwaad.
  De linksen leiden onverdroten
  Dit Lage Landje naar de kl . . . . . .
  Voor ons hier klip en klaar
  Geen beeldvorming maar it’s waar.
  Laten hier binnen komen die progressieven
  De geweldplegers en/of dieven.
  Het omvolken weten wij hier al lang
  Kwam jaren geleden al op gang.
  Bruintje Sinyo wenst jullie een fijne Sinterklaas
  Staak vandaag hier ff bij E.J.Bron uwe wild geraas.
  Saya bangun pagi
  Nanti tidur lagi
  Ik stond vroeg op.
  Straks ga ik weer slapen.

  Naar Joost Niemöller: omvolken
  Het gaat om een bewust gevoerde politiek om de demografische samenstelling van een populatie te veranderen door middel van immigratie en het beïnvloeden van voorplantingsgedrag:

  Like

 8. Bob zegt:

  Wat te denken over deandere correcte
  partijen, SP de Rode, VVD de JOVD,
  PvdA en Een Ander Joods Geluid. enz.
  Je draag je uniform fysiek of virtueel,
  Dat is een pot nat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s