“Je moet gewoon je bek houden” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Je moet gewoon je bek houden” . . .

 1. vangie1206j zegt:

  Dat maak ik altijd nog zelf uit en niet die 2 tirannen uit Den Haag punt.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Even lachen https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/laat-me-niet-lachen-democratieverzwelgend-brussel-lanceert-actieplan-om-democratie-in-lidstaten-te-redden/ Dat stel ongekozen overbetaalde idioten heeft weer wat nieuws in petto. Hoe betreuringswaardig is die belabberde EU en moet hiervoor nu nog steeds miljarden uit onze belastingpot worden geroofd om deze belachelijke idioten in stand te houden. Het beste is dat algehele EU circus zo spoedig mogelijk te verlaten en die doorgeslagen idioten per direct uit Brussel verbannen. Als ik die dictator en machtswellustelingen Timmermans al zie ga ik zo goed als over mijn nek. Wat is dit een stuk ellende zeggen dat wij minder vlees moeten eten waar haalt hij de moed vandaan jaren heeft hij zijn buik rond volgepompt met dure wijnen en heel veel vleessoorten uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Nu weer zijn klimaathysterie die jaarlijks miljarden gaan kosten en niet haalbaar zijn is gewoon ordinair machtsvertoon. Welke EU lidstaat tuint nog langer in deze dictator die Europa geheel naar het faillissement leidt.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  We moeten gewoon onze bek de komende jaren blijven houden de volgende flater waarvan mensen denken dat dit een succes wordt en weer snel naar het oude normaal kan worden overgegaan valt nu toch echt wel in duigen dan moet men het echt hebben van de flater slager nummer 1 onze bloemschoen Hugo die je toch echt niet meer serieus wilt nemen laat staan nog geloven in wat deze blunderende onbenul ons wijs maakt. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/daar-is-de-eerste-dreun-voor-hugo-4-januari-de-jonge-pfizer-halveert-levering-vaccins-wegens-grondstoftekort/ Daarbij vraag ik mij toch echt af wat voor grondstoffen er voor dit gif vaccin nodig zijn terwijl uit diverse laboratoria de ene na de andere vaccin met miljoenen uit de grond worden gestampt. Nou ik wacht het toch eerst de komende jaren maar af en adviseer o.a. Rutte en De Jonge maar voorlopig als eerste proefkonijnen te laten fungeren. We weten allemaal als we goed nadenken dat dit politiek schaakspel een heel ander doel dient en dat we de komende jaren zwaar de dupe zullen zijn van maatregelen die tegen alles indruisen maar wel enorme desastreuze economische, maatschappelijke en sociale als gevolg hebben. O ja bent u van plan tijdens kerstavond naar een nachtmis te gaan let op dat is dit jaar niet mogelijk vanwege corona maar de verplichte niet werkende smetlap in de kerken, synagogen en moskee is niet verplicht en het aantal bezoekers meer dan 30 personen is toegestaan maar ja de horeca mag niet open. Snapt u het nog. Kortom er deugt helemaal niets van dat walgelijk in elkaar geslagen dashboard dat alle grondrechten schendt.

  Like

 4. Boike zegt:

  Het is nog veel erger. De lijst is nog langer:
  – vereenzaming in verzorgingstehuizen
  – verplichte looprichting
  – klikspanen worden gestimuleerd
  – reis-beperkingen
  – geen vakanties meer
  – vrijheden worden beperkt en opgeheven
  – terreur door BOA’s
  – zakkenrollerij met extreem hoge boetes
  – valse voorlichting
  – propaganda en hersenspoeling
  – RIVM levert beleid aan met op basis van incomplete modellen
  – gesjoemel met overlijdenscijfers
  – alle griepdoden worden aangemerkt als corona
  – alle longontsteking wordt aangemerkt als corona
  – vele andere doodsoorzaken worden aangemerkt als corona
  – artsen en iekenhuizen worden omgekocht voor foute diagnoses
  – ondeugdelijke PCR-test, die feitelijk niets meet
  – misbruik PCR-test om je DNA te bemachtigen
  – verplichte quarantaine
  – vaccinatieplicht
  – vaccins bevatten nanodelen voor je herprogrammering
  – met vaccinaties wordt je DNA gewijzigd
  – met vaccinaties wordt deel bevolking uitgeroeid
  – met behulp van 5G wordt je doen en laten gevolgd en gecontroleerd
  – binnenkort herprogrammering van je gezonde naprakkedenkizeerverstand

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat ze zeggen dat het is.
  Wat niet màg zijn, ìs niet.
  Wat mòèt zijn wordt door u de strot gedauwd.
  Schone schijn bedriegt.
  Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel.
  De suggestie doet zijn werk.
  De leugen regeert vanuit het duister.
  De adder verschuilt zich in het gras.
  Met halve waarheden worden hele leugens verkondigd.
  Het kwaad zit in de uitgekiende mooie woorden.
  Het geheel is meer dan de som van de delen.
  Niets is voor het zomaar, alles dient een doel.
  Val niet voor mooie plaatjes en snelle praat.
  Zie de waarheid, die verborgen is in het volle zicht.
  Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
  Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
  Voel aan uw water, wat er niet klopt.
  Ook tussen de regels door valt veel te lezen.
  Let op de dubbele pen, waarmee geschreven is.
  Bemerk de gespleten tong, waarmee gesproken wordt.
  Signalen en symbolen zeggen meer dan 1000 woorden.
  Verbindt de punten.
  Kijk niet alleen naar de bomen, maar zie ook het bos.

  Het is de grote reset voor de duivelse Nieuwe WereldOrde.
  De duivelse elite belooft een hemel op aarde, maar levert de hel.

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Ja, wat is het nu eigenlijk ??? N.W.O. – New World Order ??? of J.W.O. – Jew World Order ???

   Like

   • Boike zegt:

    @ leo1, 5 december 2020 om 11:29

    Dit verdient verdere toelichting.

    Crypto Joden zijn eigenlijk Chazaren. Dat was een nomaden-volk, dat vroeger leefde in het gebied (ruwweg) van de Kaukasus, de Zwarte Zee, de Kaspische Zee, Oekraïne en Zuidelijke-Russische Federatie.

    Dit volk had een zeer slechte reputatie. Het roven, stelen, reizigers overvallen en hen zelfs in slavernij brengen was hun volksaard.

    Met name Rusland had erg veel last van deze schurken. In een poging het Chazaarse volk wat te kalmeren en wat ”beschaving” bij te brengen, dwong de Russische Tsaar hen, zo’n 800 jaar geleden, een religie aan te nemen. Hij gaf hen de keuze uit het Jodendom, de Islam en het Christendom. De Chazaren kozen voor het Jodendom.

    De Chazaren bekeerden zich tot ”vrome” Joden. Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. Uiterlijk gedroegen ze zich als vrome Joden, maar stiekem behielden ze hun eigen ”waarden en normen”. Ondanks de schone schijn van de bekering bleven de schurken dus gewoon rotzakken.

    In de Joodse traditie zijn de Chazaren dus geen echte Joden, oftewel Semieten, afstammeling zijn van Sem. Daarom worden ze aangeduid als crypto Joden. En om het het helemaal makkelijk te maken worden ze ook wel Zionisten genoemd. Veel zogenaamde Joden zijn dus geen echte Joden, maar Chazaren.

    De Chazaarse elite, die goed in de slappe was zat, verspreidde zich over Europa, met name Rusland en Duitsland en in mindere mate in andere landen. Maar tijdens de kolonialisatie van Noord-Amerika trokken ook velen van hen daar naar toe. Sluw, als ze waren, veranderden ze, afhankelijk van waar ze vertoefden en de taal van dat gebied, van naam. De relatie met het oude Chazaarse volk werd daardoor voor de buitenwacht vertroebeld.

    Met hun vermogen waren veel Chazaren in staat zich te ontpoppen als bankiers en werden aldus rijker en rijker.Momenteel wordt de hele internationale bankierswereld, icl. het IMF, door hen bestierd. Ze hebben zich ook ingenesteld in allerlei duistere organisaties. Feitelijk zijn zij ”de elite” (de schurken, de duivels), die dienst uitmaakt in de hele wereld.

    De Chazaren, crypto Joden, hebben zich ook Israël in hun greep. Ze voeren hun eigen (geheime) agenda uit. Omdat ze zo stinkend rijk zijn en praktisch de gehele financiële wereld beheersen, gaat het hen niet meer om de knikkers, maar om het spel. Het spel noemen ze de Nieuwe WereldOrde. De reset, die momenteel aan de gang is, is slechts één van de zetten in het spel. Het doel van het spel is feitelijk de absolute macht en wereldheerschappij en revanche voor een 800 jaar oude vete met Rusland. Dit zit zo diep, dat ze zelfs bereid zijn, daarvoor de hele wereld op te offeren.

    Persoonlijk vermoed ik, maar, daar heb ik geen enkel bewijs voor, dat de Chazaren een bloedlijn hebben naar de ”Goden” van de oude Soemeriërs, of althans naar collaborateurs van dat volk. De Soemeriërs woonden in de verre oudheid in het gebied van Eufraat en Tigris, het Tweestromenland, (het huidige Irak Iran). Dat grenst dus aan het gebied van het latere Chazaarse volk. De Soemerische mythologie maakt melding van allerlei ”Goden” (Enki, Enlil, Marduk en anderen), die zich bepaaldelijk niet echt goddelijk gedroegen. Het was niets anders dan roven, moorden, doden, vechten, oorlog en wat dies meer zij. Die ”Goden” zouden zelfs met atoombommen in de weer zijn geweest (o.a. Sodom en Gomorra). Erg gevoelig waren die ”Goden” niet. En ze vertoonden ook niet zo veel emoties. Er zijn redenen, om aan te nemen, dat die ”Goden” een buitenaardse oorsprong hadden (extraterrestrials, ufonauten), waren. Het is bekend, dat die goden ook hun DNA met dat van mensen vermengen. Dat waren waarschijnlijk collaborateurs. Het karakter (gebrek aan gevoelens en emoties) van die ”goden” vertoont wel erg veel gelijkenis met het gedrag van het latere Chazaarse volk. Bloedlijnen (?!?!?) Nogmaals, dit is mijn persoonlijke vermoeden, waarvoor ik geen enkel bewijs heb.

    Even googelen op Chazaren, Crypto Joden, Semieten, Zionisten, Soemeriërs, Mythologie, Mythologische Goden, Joodse bankiers levert een berg aan informatie op, waardoor je een hele andere kijk krijgt op de wereld en heel veel verbanden gaat zien.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Video beelden van de immense verkiezingsfraude in de VS. Niets hiervan in de “onafhankelijke” Nederlandse media. Deze verkieizngen kunnen en mogen nooit een legitiem sausje krijgen. De Nederlandse media moet zich schamen.

  https://dissident.one/2020/12/03/vs-verkiezingsfraude-op-video-vast-gelegd-in-georgia/

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Nog even voor de kerst een extra belasting op alle voedingsmiddelen die niet halal zijn, en de kabinetsmissie is geslaagd…….nog een paar maanden geduld dan kan de stekker eruit.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Wij mogen niet…………maar we gaan gewoon door met de waarheid verkondigen op alle manieren dus naar de hel met de satanistenclub.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Met andere woorden we leven in een dictatuur !

  Geliked door 3 people

 9. top of flop zegt:

  Ik word gek van dat mondkapje. Laten we er onze kont mee afvegen en ze opsturen naar Hugo de Jonge, die verzamelt ze.

  Geliked door 2 people

 10. duinsnip zegt:

  Onze internationale criminele krankzinnigen hebben een agenda, n.l. de bevolking muilkorven.
  En al die nationale parlementen stemmen er mee in. Hoe is dit in godsnaam mogelijk. Walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

 11. PietSnot zegt:

  Goolag is verkeerd geschreven. Er staat nu Googel.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   GOHHHHH , WAT GOED MAN !!!

   mijn god, wat een vaudt, vreselijk toch ??

   hUng him high , SCIJT HEM NEER , VIJENDELEN, KILHALEN
   ONZE PIET, DE LETTERNEUKERT , HEEFT ERGENS

   KUDT MET DT GEVONDEN, ???

   POEPEN

   MET 7 PPPPPPP ’s , viel hem niet op .

   oom berenklouw whahahahaa

   MIJN NICHIE VAN 7 ROEPT DAN ALTIJD ?? LEKKER BELANGRIJK !!

   IS EL SACHARINA BACK ??? WAT FIJN ,,, VOOR DE SFEER ZEKER

   ZO NET VOOR DE KERST .

   WHAHAHAHAHA

   Geliked door 2 people

   • M. zegt:

    VOOR DE SFEER ZEKER ZO NET VOOR DE KERST .

    GEWELDIG !!!!! HAHAHAHAHA

    Like

   • PietSnot zegt:

    Nee, flupkut. Ik wijs natuurlijk niet echt een fout aan, maar introduceer een nieuwe naam voor google. En dat doe ik door het te presenteren als fout, zodat ik suggereer dat deze naam al enigszins ingeburgerd zou zijn aan onze kant van het politieke spectrum.
    Sorry dat dit misschien beetje te moeilijk voor je was.

    Like

  • bobzelf zegt:

   nee ik wijs natuurlijk niet echt een vaudt aan ??

   wat staat er dan klootviool ??? oom berenklauw met lidl pindasaus ?

   ??? Goolag is verkeerd geschreven. Er staat nu Googel. ??????

   Ga jij lekker bij die andere klootzak zitten , whahahahahahaa

   DUO SLIM EN BEDROG WHAHAHAHA

   MAG IK EEN GROTE FRITES VAN U , MET DUBBEL IQ 32.2 SAUS ??

   ik ga een referendum houden , even vragen wie er blij zijn dat je terug bent
   na mijn bedreidingen

   whahahahahaha , ome bob toch , dat kan toch helemaal niet

   OOM ER STAAT GEEN VAUDT

   PIET KUDT MET DT WHAHAHA

   weet je dat er al die weken nooit iemand gevraagd heeft hier

   Somebody saw PIET SNOT ??

   Like

   • PietSnot zegt:

    1. Ik ben niet een van je vele oude vijanden. Ik ben een spiksplinternieuwe. Wij hebben nog nooit eerder contact gehad, ik heb zelfs nooit eerder je naam voorbij zien komen. Maar als je zo getriggerd raakt van mijn pseudoniem, die blijkbaar door een van je oude vijanden is gebruikt, zal ik je ontzien door een andere te bedenken.
    2. Nogmaals mijn excuses dat mijn eerste opmerking boven je niveau was. Ik besef dat tussen de regels door lezen niet voor iedereen is weggelegd. Dat is overigens geen verwijt naar jou, jij kunt er ook niets aan doen dat je zo bent. En íemand moet onze ’s lands toiletten ontstoppen.
    3. Bij voorbaat excuses dat ook dit bericht woorden bevat die je niet snapt. En zelfs hele zinnen. Ik zie gelukkig ook veel berichten van commenters die niet gehandicapt overkomen, er zit er vast een tussen die je al deze moeilijke tekst wil uitleggen.
    4. Even wat minder fappen achter je computer of zo af en toe je zaad tussen je toetsen wegpoetsen. Je shift zit nu je halve reactie lang vast.
    5. En misschien ook wat minder drinken. En een psycholoog bezoeken. Alcohol brengt immers slechts je instinctieve neiging tot het uiten van woede, in jouw geval in de vorm van aggressie en (blijkbaar) bedreigingen, naar boven.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAAHAHAHA
    ALLES WEET ONZE ???NIEUWE PIET SNOT “” ??? WHAHAHAHAHAA
    HIJ IS NIEUW HIER ??
    WHAHAHAHAHAHA
    ALLEEN AL DOOR HET SCHRIJVEN VAN DIT STOMME NIEUWE STUK VUIL HIER !!!
    BEN JE AL DOOR DE MAND GEVALLEN !!!!!!.

    NOU GALBAK, EEN GOED BEGIN WEER, ZO NET VOOR DE KERST .
    IK HOOPTE AL DAT JE DOOD GEREDEN WAS , JAMMER

    DUS ???
    1. Ik ben niet een van je vele oude vijanden ??????????
    2 Ik ben een spiksplinternieuwe. ???????
    3 Wij hebben nog nooit eerder contact gehad, ??????
    4 ik heb zelfs nooit eerder je naam voorbij zien komen. ????

    WHAHAHAHAHAHA , EFFE WACHTEN KLOOTZAK WHAHAHAHAHAHAHA

    5 OOOH HIJ GAAT EEN ANDERE NAAM BEDENKEN ??? WHAHAHAHAH
    IS PAARDENLUL NIIKS VOOR JE , ?? OF TYPHUS LUL ??

    6 ALLES hier is boven jouw niveau hier . iq 32.2 whahaha

    7 niemand heeft je gemist, niemand heeft naar je gevraagd klootviool

    8 ja iemand moet het vuile werk doen, nou ben ik geheel afgevuld op mijn 52 e met pensioen gegaan , dus ja op maandag loopt ome bob hier tussen die ouwe lieve wijven mee te helpen het trappenhuis schoon te maken ikke wel
    vreselijk eng mens ! EN DAARNA EEN BAKKIE PLEUR
    niets is ome bob te min heerlijk …

    jij kan 1 x in de maand van je aow een berenklauw halen bij die pinda chinees
    whahahaha
    als je tank van je brommet niet leeg is natuurlijk whahaha

    9 1. Ik ben niet een van je vele oude vijanden. Ik ben een spiksplinternieuwe ???

    10 en jan lul schrijft dan ??????
    11 . Ik zie gelukkig ook veel berichten van commenters
    die niet gehandicapt overkomen, en jij bent nieuw hier ?? iq 31.7

    12 iq 30.9. je was nieuw hier toch droeftoeter met scooter ???

    13 ik ben een spiksplinter nieuwe ??? typhus lul 2. 0 dus
    14 ?????? dus leg deze effe uit dan ?? (blijkbaar) bedreigingen ???

    nou blij dat je weer terug bent, sluit je aan bij de weinige islam driekoekers hier met iq 29..7 hijzal je zo wel liken ,whahahaha

    DAT MENSEN NA BEDREIGINGEN GEWOON HIER WEER MOGEN REAGEREN DOET MIJ VERDIET .

    MAAR MISSCHIEN KAN BERT DAT EVEN UITLEGGEN HIER ??

    ZOU VEEL DUIDELIJKHEID SCHEPPEN !!!!!

    WANT WAT DE GROOTSTE KLOOTZAK OP DEZE AARDKLOOT HIER NU KOMT DOEN IS MIJ EEN RAADSEL ????

    VOOR DE GEZELLIGHEID EN AF EN TOE IETS GELUL OVER EEN COMPUTER MEER HEB IK NOIT GEZIEN
    NOU JA JE VRIENDIN TREES AFZEIKEN .. DIE WOODSTOCK JURK
    WAS LEUK 2 GRAFZERKEN TEGEN ELKAAR !!!

    DUS IK GA HET HOREN DENK IK ???

    WELKOM HR BERENKLAUW……GLOED NIEUWE KLOOTZAK

    OOM BOB ZELLUF OOK NIEUW HIER IQ145

    WHAHAHAHAHAHAHAHA

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @bobzelf

    Hij is inderdaad iemand anders dan de “Piet Snot” die wij kennen!!!

    E.J.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WAT LEUK BERT !!!!!!!!!!!!!!
    EN DIE KOMT DAN ZO BINNEN ??

    RECHTSTREEKS VAN “”JOOP “””

    OF EEN ANDERE SS er ?? met een hersenbeschadiging ??

    1e Nee, flupkut

    2e . Ik ben niet een van je vele oude vijanden. Ik ben een spiksplinternieuwe ????

    3e Dat is overigens geen verwijt naar jou, jij kunt er ook niets aan doen dat je zo bent.
    en íemand moet onze ’s lands toiletten ontstoppen. ?????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????????

    4e 4. Even wat minder fappen achter je computer
    of zo af en toe je zaad tussen je toetsen wegpoetsen. ????????????????????
    Je shift zit nu je halve reactie lang vast…
    whahahaha aha dus toch een letterneukertttt iq .32.2

    5e En misschien ook wat minder drinken ????????????????????????????????

    6e En een psycholoog bezoeken ????????????????????????????????

    7e Alcohol brengt immers slechts je instinctieve neiging
    tot het uiten van woede, in jouw geval
    in de vorm van aggressie en (blijkbaar) bedreigingen, naar boven ?????????

    DUS DIT KOMT BINNEN , ROEPT BOVENSTAANDE TEGEN IEMAND DIE HIJ NIET KENT
    EN JIJ ZEGT DAN NIKS TEGEN EEN NIEUWE LID ??

    EN JE VINDT HET WEL GAAF, , ZO IEMAND ??

    effe zo in het weekend, heerlijk weer een nieuw lid ??
    wahahahahaha

    GRAAG OOK NOG EVEN HIER ANTWOORD OP , BERT

    IK BEN REUZE BENIEUWD NAAR JE VROLIJKE ANTWOORD

    GROETJES OME BOBZELLUF

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat antwoord is niet zo moeilijk: wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren!

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Dat kan Bob ook 😂😂😂😂

    Like

   • bobzelf zegt:

    leuk bert

    Dat antwoord is niet zo moeilijk: wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren!

    ?????? , INCASSEREN ??

    OMDAT IK WAT ZEI , OVER LETTERNEUKER KRIJG IK EEN HEERLIJKE BERG STRONT VAN DIE TYPHUS KLOOTZAK OVER ME HEEN ??

    EN MET WELKE REDEN ??

    EN DAN PIET SNOT HETEN ? WHAHAHAHAHAHA

    WAT EEN TOEVAL MANNEN , 1 KLOOTZAK HIER DIE BERT G HEET WEGGESTUURD WORDT EN TERUG MAG KOMEN NEEMT DE GEWELDIGE NAAM PIET SNOT AAN ?? WHAHAHAHA

    EN DAN VERDWIJNT DIE BERENKLAUW , NA MIJ BEDREIGD TE HEBBEN , DAT MOCHT OOK VAN JE ??

    EN PLOTSELING KOMT PER ONGELUK PIET SNOT 2.0 BINNEN ?

    GOH, HT IS EEN ANDERE ?? WHAHAHA HOE OUD BEN JE NOUI ??

    kijk ik dacht na zoveel jaren, dat ik mensen DIE UIT HUN NEK LULLEN aanval
    EN die dom lullen , DAN WEL ONZIN VERTELLEN ?????
    MAAR IK KOM NIET….. DAN WEL NOOIT MET AANNAMES

    MAAR GOED JE HEBT TREES ONZE WOODSTOCK JURK, DIE FRICANDELLEN SNOL DIE GELE CONTAINER OOK ERG LANG DE HAND BOVEN HET HOOFD GEHOUDEN

    HELE VOLKSSTAMMEN HEBBEN WE NOOIT MEER ZIEN REAGEREN
    GOED GEDAAN, TOCH ??.

    DUS DEZE PAARDENLUL, DIE NIEMAND KENT HIER .. EN BUITEN ZIJN NAAM NOG NOOIT IETS GEPLAATST HEFT, MAG GEWOON MET AANNAMES GOOIEN , , DRANK, ETC . WHAHAHAHAHAHA

    IS HET JE BROER MISSCHIEN ?? OF 1 VANDE BOERS VAN BERT G ??
    DE HOERENLOPERS DIE GETILD WERDEN DOOR WAT PHILIPPIJNSE SNOLLEN WHAHAHAHA
    ..

    DUS IK MAG HEM DUS INDE KOMENDE DAGEN VOOR ALLES UITMAKEN
    WAT IN MIJN ROTTERDAMSE VOCABULAIRE VOOR KOMT ??
    WAAR OF NIET, JE ROEPT HET GEWOON EN BERT ZIET DAT HET GOED WAS ??

    WHAHAHAHAHAHAHA

    EN OF DAT 171 AANNAMES ZIJN MAAKT JOU DUS GEEN FLIKKER UIT ???

    WORDT LACHEN DAN , RIEMEN VAST

    WATEEN DOM GELUL, , U WILT EVEN EEN UURTJE IEDEREEN VOOR TYPHUS LUL, DRONKEN LOR, HOERENLOPER, TOILETREINIGER UIT KOMEN MAKEN

    KOMT ALLEN NAAR E.J. BRON WHAHAHAHAH

    GEGROET OME BOBZELLUF

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bob hij is nieuw?? Maar bron kent hem, dus nieuwe gast had een andere Nick naam gebruikt, vrede op aarde noemt men dit.

    Like

 12. Peter zegt:

  Dit lees je niet in de krant,of hoor je niet bij de NPO,
  In een schokkende nieuwe onthulling van Infowars en The Gateway Pundit ontving het bedrijf dat eigenaar is van Dominion Voting Systems – Staple Street Capital – naar verluidt in oktober 2020 $ 400 miljoen van de Chinezen.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Peter 4 december 2020 om 11:39

   Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat Joe Biden, toen hij in China op bezoek was, ”per ongeluk” een envelop met geld van belastingbetalers uit zijn diplomatenkoffertje heeft laten vallen.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Boike.
    Rutte doet niet anders, maar hij doet het zelfs openlijk en trek er een walgelijke kop bij (ik bedoel Rutte)
    Rutte behoort bij het “tuig v.d. bovenste richel”!
    Een ongelooflijk vieze grijnsbek , achterbaks schoelje !!
    Onbegrijpelijk dat zo’n blinde vink nog niet onder de tram gelopen is !

    Like

 13. Bob zegt:

  Dat komt ervan als niks nutten weg
  worden gepromoveerd naar duurdere banen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Hovawart zegt:

  LIVE | Zwitsers mogen wel skiën maar niet zingen of jodelen, en ook niet schaterlachen……….nuff said.

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  De bevolking speelt dit gore spelletje mee zonder er bij na te denken. Het stond immers in de krant, ze zagen het op de TV, compleet met de toespraken van Rutte en de Jonge. Ja dag Jan, met zo’n idiote bevolking is het geen kunst om een dictatuur te vestigen en die in stand te houden. Tot nog toe zijn de horeca en enkele actiegroepen de enigen die verzet bieden. Ook Jensen en Bron alhier doen hun best op hun websites. Maar zolang het overgrote deel van de bevolking dit gore Corona spelletje blijft meespelen, zolang zullen Rutte en de Jonge hun macht kunnen consolideren. We zijn nog maar een paar stappen verwijderd van een totale dictatuur naar voorbeeld van de voormalige DDR. En vanaf dan zal de weg terug naar het echte normaal een onmogelijkheid blijken !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s