Nieuwe aanbeveling van de WHO: Nu ook thuis mondkapje dragen

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuwe richtlijn van de WHO adviseert nu om bijna overal een mond-neus-bescherming te dragen, onafhankelijk van het feit of er afstand kan worden gehouden of niet. Terwijl het nut van een mondkapje tot nu toe niet duidelijk bewezen is.

De WHO, die net als de Nederlandse regering tijdens de coronacrisis al meermaals van mening veranderde, heeft enkele dagen geleden haar aanbevelingen betreffende het inmiddels alledaagse mondkapje geactualiseerd. Nu wordt van de kant van de WHO aanbevolen dat men ook in de eigen woning een mondkapje zou moeten dragen als men bezoek van buitenstaanders ontvangt, als de ventilatie niet goed is of als dit niet goed ingeschat kan worden. Dat zou gelden “onafhankelijk van het feit of men zich aan een afstand van minstens een meter kan houden”. Ook voor ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen adviseert men dat alle daar werkende mensen een mondkapje zouden moeten dragen, onafhankelijk van het feit of zij daar als verplegend personeel, schoonmaak- en keukenkracht of op kantoor werken.

Zin en nut van mondkapjes niet bewezen

De WHO geeft ook aanwijzingen over de omgang en de hygiëne met de nieuwe alledaagse benodigdheid. Zo zouden de mondkapjes niet aan de arm en niet in de hand gedragen moeten worden en ook niet naar beneden getrokken moeten worden tot de kin of de hals. Ze zouden, als je ze bij wijze van uitzondering een keer niet nodig hebt, in een schone en recyclebare plastic zak bewaard moeten worden. Hoewel de WHO met haar nieuwe aanbeveling het gebruik van de mondkapjes uitbreidt, blijft ze echter op het standpunt staan dat het nut van het dragen van een mondkapje bij gezonde mensen tot nu toe niet duidelijk bewezen zou zijn. Zo schrijft ze zelf: “Op dit moment bestaan er slechts beperkte en tegenstrijdige wetenschappelijke bewijzen over het effect van het dragen van mondkapjes bij gezonde mensen om infecties met luchtwegvirussen, inclusief Sars-CoV-2, te verhinderen.”

In Japan moet nu ook met een mondkapje op gegeten te worden

Tot nu toe is Japan aardig goed door de coronapandemie gekomen. Op dit moment stijgt echter het aantal besmettingen en het land heeft maar een geringe capaciteit aan IC-bedden, wat vooral in de grote miljoenensteden tot een tekort zou kunnen leiden. Omdat er tot nu toe geen sprake was van een lockdown of andere beperkingen, gaan de Japanners gewoon zoals altijd hun alledaagse gangetje en ontmoeten ook vrienden en bekenden in kroegen om er te eten, te drinken en met elkaar te praten. Als het aan de Japanse minister-president Yoshihide Suga ligt, dient daarbij in het vervolg ook een mondkapje gedragen te worden.

In een video wordt aan de zonen en dochters van Nippon ook het procedé uitgelegd: het mondkapje aan het touwtje opzij trekken, zonder de oppervlakte aan te raken, een hap of een slok nemen, dan het mondkapje weer goed opzetten en kauwen. Dit dient voortaan – als het aan de regering ligt – de nieuwe standaard te worden. Bovendien wordt aanbevolen om het stilzwijgen te bewaren. Wie per se iets wil zeggen, dient dat alleen maar te doen wanneer de mond en de neus bedekt zijn.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

89 reacties op Nieuwe aanbeveling van de WHO: Nu ook thuis mondkapje dragen

 1. Blaffertje zegt:

  Laat ze toch opflikkeren.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   Ik heb vannacht geslapen met zo’n mondkapje op. Ik deed dat om alvast te oefenen voor ‘t geval dat prof. de Jonge-Mengele , of Pinokkio , of ‘t RIVM of de WHO komt met de eis om zulks te doen ! Het gevolg van m’n nachtelijke mondkapje-escapade ? Mijn echtgenote heeft mij middels mond-op-mond-beademing 5 X van de verstikkingsdood moeten redden !! (Dus u raadt ‘t al voor de komende nacht : wéér een mondkapje op !)

   Geliked door 4 people

   • E.J. Bron zegt:

    Er bestaan inmiddels ook peniskapjes heb ik gehoord . . . 😆 😆 😆

    Geliked door 4 people

   • Boike zegt:

    @ E.J. Bron 5 december 2020 om 09:52

    Die peniskapjes zijn gemaakt van rubber en zijn absoluut lucht- en vochtdicht. Al heel veel potentiële kindjes hebben dat niet overleefd.

    Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    vriend karton …
    als je nou zo’n reactie leest …
    van onze FUHRER hier een zekere EJ BRON ..???

    KUNNEN WE DAN OOK GEEN REFERENDUM HOUDEN OVER DIE MUPPET ??

    WHAHAHAHAHAHAHA

    I GIVE 36 POINTS FROM THE ATHENS JURY.

    12 VOOR JOU EN 24 VOOR BERT . WHAHAHAHA

    WAT EEN TAAL MAN

    OOM DILDO

    Geliked door 4 people

   • Blaffertje zegt:

    Gelukkig heeft u het overleefd 😉

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ E.J.Bron op 5-12-2020 om 09.52 u.
    U moet niet álles geloven wat u verteld wordt !
    De kans bestaat natuurlijk dat ik, als volkomen leek , beide kapjes verwissel en dat ik ’s nachts inderdaad overlijd door verstikking omdat het verkeerde kapje voor m’n mond zit.

    Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    @E.J.Bron.
    Die van rubber??
    Die helpen voor een heleboel ellende.
    😂😂😂

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    @ E.J.Bron.
    Die van rubber??
    Die helpen voor een heleboel ellende.
    😂😂😂 nou als ik naar Afrika kijk hebben ze daar niet geholpen,ze komen met boten vol

    Like

  • fleckie zegt:

   Het is doodgewoon. … PSYCHOLOGISCHE. OORLOGVOERING…….over de HELE aardbol!!!! ……..<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  hahahahaha !!! Die WHO toch , knettergek geworden !

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   WAAROM wordt toch zo. SLAAFS. opgevolgd. wat die …GEKLEURDE. VENT allemaal. denkt te gebieden, over de. voornamelijk. BLANKE. MENSEN. ., en……welke godsdienst. BELIJDT. die vent??!! ( ZE. noemen zich WHO , maar zijn in feite een GEWONE organisatie, met wijdvertakte interesses, INTERNATIONAAL, …….. zich. WHO- organisatie te durven noemen, is in feite enorm. BRUTAAL ++++ ARROGANT????!! …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • Tistochwat zegt:

   karton 4 december 2020 om 21:38

   Niet gek, maar duivels kwaadaardig. Iemand die een ander de toegang tot zuurstof verbiedt, is een grote smeerlap! Een moordenaar.

   Geliked door 2 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het wordt steeds gekker. “…het mondkapje aan het touwtje opzij trekken, zonder de oppervlakte aan te raken, een hap of een slok nemen, dan het mondkapje weer goed opzetten en kauwen.”
  Waar zien ze ons voor aan? Zwakzinnigen? De gekken zitten niet alleen in het RIVM, in Japan hebben ze ze ook.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

  • htsk day zegt:

   @J. C. Th. Köhler,

   De gekken zijn juist de “mensen” die de aanbevelingen / orders opvolgen!
   Als iedereen weigert is het probleem vandaag nog opgelost.
   De rivm, de who, en al die zogenaamde machthebbers lachen zich de ballen uit de broek om al die achterlijke opvolgers van hun belachelijke orders.

   Doe kapje op!
   Spring in sloot!
   Geef poot!
   Braaff….

   Geliked door 6 people

   • M. zegt:

    Ja precies.
    Die suïcidale kruipers die meehelpen het leven van iedereen tot een hel te maken met hun achterlijke slaafse volgzaamheid.
    Ziek gewoon !

    Geliked door 1 persoon

 4. Helena zegt:

  Knettergek!!!!!!

  Geliked door 5 people

 5. bobzelf zegt:

  voor de geinteresseerden onder ons … corona greece !!!!!!!!!!!!!!!

  Also, Mr. Petsas confirmed that regarding future vaccination, this will be voluntary and free, with 1,018 vaccination centres being established across the country, ready for when the first supplies of vaccine are received

  OOM PHEIDIPPIDUS

  en kijk dan ook even mee , hoe UW NIEUWE BUREN UKRAINE VERDER GAAN

  Soros’ foundations will govern Ukraine
  13 minutes ago Avis Krane

  George Soros

  04.12.2020, Kiev.

  The election of Joe Biden as US president will strengthen the influence of the foundations close to billionaire George Soros on the Ukrainian politics, the analyst, director of the Ukrainian discussion club Oleg Pendzin stated on December 4, FAN informs.

  The expert noted that until 2014 the programs implemented by non-profit organizations in Ukraine with funding from USAID, did not have the same support as now. “After Maidan, this assistance has grown to millions of dollars. This is due to the reformatting of the very role of Ukraine, which has become ‘a counterweight to the Russian Federation’,” Penjin said.

  The analyst also said that in addition to funds from USAID, there are serious investments from the foundations close to Soros. The billionaire also sponsors the US Democratic Party, and thus he is close to Biden. Therefore, Ukraine runs the risk of getting under the control of these foundations.

  “In any case, Zelensky, in fact, surrendered to the West, and in the coming years, Ukraine will fall under increasing external control. After Biden’s inauguration, all these ‘grant-eaters’ and ‘adherents of Soros’ will strengthen their positions in the government agencies, and nothing good will come out of it either for Zelensky or for Ukraine,” Pendzin said.

  is er nu ergens nog een super klootzak te vinden ??

  HIER OF ERGENS ANDERS ..

  DIE DURFT TE ROEPEN …..PUTIN DID IT ??

  OOM VLADIBOB

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Die george soros is een extreem linkse multimiljardair,hij financiert extreem linkse NGO,s,mensensmokkelaars.Hij is verantwoordelijk voor de islamitische invasie van europa,de illegalen karavaan van zuid amerika naar de amerikaanse grens.Hij financiert extreem linkse facisten (afa) en de antiblanke racisten club in amerika.Tevens heeft hij 226 E.P. leden in brussel omgekocht,en is hij lid van de (nazi) bilderberg groep.Ons nep koningshuis zit vuistdiep in de (nazi) bilderberg groep.

   Geliked door 2 people

   • antiislamnu zegt:

    Ook actiegroep antie zwarte Piet en blm, antiva, worden door Soros gefinancierd via subsidies en hij bezit iets van 120 media kanalen om overal de boel te manipuleren tot op het hoogste niveau.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    ja vriend
    tot en met 2012 de voetbal kampioenschappen

    dacht ik , dat ik nooit meer weg zou gaan daar

    wat een rust, wat een mooie meiden , whahahaha

    wat een lieve straatarme mensen

    kosten ?? euro 100 in de week, , was je rijk daar

    en toen wilde de russische kant president

    even met Putin ovverleggen wat hij moest doen ??

    NA DE GESPREKKEN MET DE EU RATTEN IN BRUSSEL ??

    nou Putin zei , ik krijg nog 40 miljard van jullie , dus de keus
    kan nooit moeilijk zijn EN GADAN JE SPOTGOEDKOPE GAS OOK MAAR ERGENS ANDERS VANDAAN HALEN ..

    en hoppa , toen brak de pleuris uit,

    DE USA NA DECOUP, IN KIEV ?? ALSOF JE DOOR NEW YORK LIEP

    nou de rest is gechiedenis

    NIET VOOR TIJL , DIE SNAPT ER NU NA 7 JAAR NOG GEEN FLIKKER VAN

    en hebben mijn meissie en ik besloten om lekker op het strand te gaan zitten in Athene ..

    UKRAINE DUS VAN DE ARMOEDE NU IN DE SUPER ARMOEDE .

    DE MENSEN MET AOW, MOETEN ZOVEEL GELD BETALEN VOOR VERWARMING IN DE MIN 30 PERIDODE, DAT HUN GELD AL OP IS, AAN VERWARMING

    EN ZE NOG GEEN BOODSCHAPPEN HEBBEN GEDAAN

    UW BEVRIJDERS, ZIJN ZULKE FIJNE MENSEN WHAHAHAHAHA

    HUGGIE VRIEND

    Geliked door 2 people

 6. Yvonne zegt:

  Volkomen gelijk blaffertje moet je met dat onding ook slapen?
  Ik ga bijna niet naar de supermarkt sinds 1 december, ik krijg het stik benauwd, maar als je geen boodschappen meer hebt zal je wel moeten,wat een gestoorde wereld

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Gisteren naar de kapper geweest en moest dat natuurlijk een mondkapje op.
   Prompt weer keelpijn.
   Kloten dingen zijn het die alleen maar gezondheidsschade aanbrengen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Yvonne 4 december 2020 om 22:39

    Blaffertje 5 december 2020 om 09:32

    Ik heb een ‘vrijstelling’ via de huisarts, maar het is de vraag of ik daar ver mee kom.
    Als het zo doorgaat met die stik-smet-muilvodden – en het zál zo doorgaan én alleen maar verschrikkelijker worden – verlaat ik deze aarde.

    Begrijpen jullie nu waarom ik dit steeds schrijf? Stikken en benauwdheid zijn niet uit te houden.Dan liever snel dood. Er is tóch geen ontkomen meer aan de krankzinnige kwaadaardigheid die overal in deze zieke wereld regeert.

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Ik heb mijn huisarts gevraagd en die verwees mij naar dat kaartje van het RIVM om die uit te printen.
    Er hoefde geen handtekening op volgens die muts.

    Nou ik heb het nog eens opgezocht, maar die handtekening is wel nodig want anders kan iedere Jan lul maar wat invullen.

    Ik ben blij voor jou Tis dat jou huisarts wel meewerkt want van huisartsen als de mijne moet je het niet hebben.
    Zij laat haar patiënten liever letterlijk stikken.

    Geliked door 2 people

   • M. zegt:

    Ik heb er gisteren de hele dag op gelopen want ik wil juist een boete en ben een paar keer aangesproken maar dat ik zei dat ik het al benauwd genoeg had van onze volksverraders en nog net genoeg lucht heb om boodschappen te doen vielen ze mij verder niet lastig.
    En zo’n boa die de hele dag in contact komt met iedereen en met zijn collega boa’s bij elkaar staan te ouwehoeren zonder slavenmasker en anderhalve meter moet de mensen die anders amper in aanraking komen met mensen een beetje besmetten voor 95 euro?
    Flikker op met die idioten.

    Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    HALLO FAMILIE MONDKAPJES

    DUS O.A. TISTOCHWAT

    OME BOB HEEFT ….!! WHAHAHAAH “‘ IN CHINA, VIA INTERNET
    MOOIE KUNSTSTOF TRANSPARANTE GEZICHTS SCHERMPJES GEKOCHT

    DUS GEWOON MET POOTJES NET ALS EEN ZONNEBRIL
    EN DIE BESCHERMEN JE NEUS EN JE MOND
    EN ??
    ZE ZITTEN DUS EEN STUK WIJDER VAN JE MOND EN NEUS !!!!!!!
    EN IK HEB ER 1 UITGEPROBEERD ( IN DE SUPERMARKT HIER )
    NOU WERKT PERFECT , EN JE LOOPT ER ZO MEE WEG
    DAN HEB JE DUS GEEN ADEMHALINGS PROBLEMEN, EN GEEN CONDENS IN JE
    TEBBIE NOU OP JE MUIL , NIET WERKENDE MONDKAPJE

    MOET ZEGGEN PROBLEEMLOOS ………. KUT DING NATUURLIJK

    EN IK LAS DAT O.A. DE BOA’S JE OOK NIET BEKEUREN , WANT JE LAAT ZIEN DAT JE WEL WIL , MAAR ANDERS DE MOORD STEEKT ..

    KOST OP INTERNET , IETS VAN EURO 13, EN LEKKER STEVIG
    DUS IK HEB ER 2 IN HET DASHBOARD KASTJE GEFLIKKERD

    ALS WE NAAR DE SUPER, SUPER SUPER MARKT GAAN
    WANT VERDER DRAAG IK ER NOOIT 1
    DAAR KOM JE HIER MEE WEG, ALS JE MET JE HARDLOOPSHIRTJE AAN DOOR DE STAD LOOPT, WHAHAHA

    KUSSIE EN VETTE HUG

    OOM FOPPER

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 5 december 2020 om 20:43

    Op zich een mooie tip, maar ik wil (behalve om medische redenen) ook uit principe niet meedoen met kuddedwaasheid. Van onredelijke drang en dwang word ik verschrikkelijk razend, en dat is slecht voor mijn hart.
    Bovendien kan ik al niet tegen de druk van brilpoten achter mijn oren, laat staan tegen de pootdruk van zo’n schapenmasker! Dat veroorzaakt huidirritatie. Ik wil niks op mijn bek!

    IK WIL NIET LATEN ZIEN DAT IK ‘MEEDOE’ AAN LARIEKOEK!

    De rotzakken hebben die hele ‘pandemie’ verzonnen en leggen nu de verantwoording bij ons! Bovendien heeft die vuile Rutte de zorg compleet kapot bezuinigd!

    Like

 7. hannah zegt:

  geen denken aan, als ik in de super 10 minuten zo’n ding op heb krijg ik het als spaans benauwd

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @hannah Gisteren heb ik voor het eerst in de super een mondkapje gedragen en het viel me vies tegen en ook ik kreeg het Spaans benauwd, het helpt als je hem onder je neus draagt.
   Volgens de diehards helpt het dan niet maar dat maakt me niet uit, ik geloof toch niet in die dingen en het maakt dat je wat minder benauwd raakt en je bril beslaat ook niet meer.

   Geliked door 1 persoon

 8. Eric zegt:

  Misschien kunnen ze ons alleen met de ogen leren eten. Youtube-Fake kan dan beelden van gebakken haringen verspreiden, waaraan we ons mogen laven. Werkelijk, heel de wereld moet zo arm als Zimbabwe worden, blijkbaar. Daar dragen ze maskers om hun kwijl op te vangen, want sinds Mugabe bestaat er geen eten meer.

  Geliked door 2 people

 9. Boike zegt:

  Hoe verder ze doordrijven, des te belachelijker en onmogelijker ze zich maken en des te groter de weerstand wordt. Ze spelen met vuur. Het volk tarten tot het uiterste en nog een beetje verder, is geen goed idee. Dat is teveel van het goede.

  Alsmaar meer mensen beginnen te begrijpen, dat ze besodemieterd worden. Een kruik gaat te water, tot ie barst. Eens is de maat vol. Dan valt de druppel, die de emmer doet overlopen. Dat is het moment waarop de ”gavroches” (schorem) gesteund door het gepeupel (gewone burgers) de barricaden opgaan en de bastions bestormen. Dan zijn de rapen gaar.

  Zo begon in 1789 ook de Franse revolutie met de bestorming van de Bastille, (gevangenis) gevolgd door de mars naar Versailles (het paleis waar koning Lodewijk XVI verbleef). Daarna was de wereld veranderd. Het gezag probeerde nog te vluchten. Het volk nam het heft in handen. De absolute monarchie werd een democratie. De koning en zijn makkers werden met de guillotine een kopje kleiner gemaakt.

  Tja, als die bewuste druppel valt, kan het verkeren. De moraal van dit verhaal is: ”DIMMEN” !!!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Boike 4 december 2020 om 23:20

   Nee hoor, Boike, ik zie alleen nog maar bef-korfdragers om me heen.
   Dat verzet komt er NOOIT, want de schijtlaarzen zijn veel te bang voor het ‘killervirus’, de lafaards zijn bang voor de dood. Zielige stakkers.
   Ze kunnen beter bang zijn voor de loodzware corona-tirannie en andere smeerlapperij, zoals je arm betalen om ‘het klimaat te redden’.

   Maar ik vind het niet erg als jij gelijk zou krijgen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Tanya zegt:

  En dat allemaal voor een nepvirus .Zijn ze nou helemaal van de pot gepleurd Nooit van m’n leven dat ik ergens n muilkorf draag en toch zeker niet binnenshuis
  Kan me nog herinneren dat er 11Januari dit jaar sprake was van een griepgolf in Nederland een dag later heette griep opeens Cojona. We worden zwaar in de maling genomen.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Tanya.Klopt,de corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden,het opzettelijk slopen van de economie.En als klap op de vuurpijl een genocide op de wereldbevolking d.m.v. de dodelijke vaccinazi,s.Dit alles voor een communistische N.W.O./great reset voor de satanische globalistische elite (de 1%)

   Geliked door 1 persoon

 11. Harrie Vaes zegt:

  Het einde der tijden is nabij.

  Geliked door 3 people

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  PUTIN DID IT !!
  Wat ?
  Geen idee maar het schijnt een voorwaarde te zijn om “super klootzak” genoemd te worden door Bobzelf.
  Aangezien hij 16 miljoen Nederlanders hersenloos durft te noemen wil ik me graag onderscheiden van die andere 15.999.999.
  🙂

  Like

  • bobzelf zegt:

   MIJN GOD

   is er nu ergens nog een super klootzak te vinden ??

   JA TIJL DUS, WHAHAHAHAHAHAHA

   DUS TIJL KAN NIET LEZEN ? WHAHAHAHAHA

   DUS TIJL ..HEEFT GEEN IDEE , WAAR HET OVER GAAT ? WHAHAHAHAHA

   TIJL IS n.l. ziek geweest toen ze begrijpend lezen hadden op school ?
   whahahahaha

   TIJL . WEET NIET
   DAT NEDERLAND 17 MILJOEN 280 DUIZEND INWONERS HEEFT ?
   WHAHAHAHAHAA

   TIJL BESLUIT DUS BIJ DE 16 MILJOEN HERSENDODEN AANSLUITING TE ZOEKEN
   WHAHAHAHAHAA

   nou dat is gelukt hoor TIJL , als ik je reactie lees ..
   whahahahahahah

   DUS AL DIE MENSEN DIE DIT LEZEN, BEGRIJPEN DUS NU EINDELIJK , DAT DE COUP IN KIEV EEN USA COUP WAS
   TIJL DUS NIET WHAHAHAAHAHA

   DE MENSEN BEGRIJPEN NU MET ZEKERHEID DAT DE MH-17 EEN USA JOB WAS ..
   TIJL NIET WHAHAHAHAA

   RUSSISCHE SOLDATEN IN DE DONBASS, ?? DUS BEGRIJPEN DE MENSEN NU DAT DAT USA GELUL WAS ,ER WONEN GEWOON 17 MILJOEN RUSSEN DAAR

   TIJL NIET WHAHAHAHAHAHAHA

   TIJL DIE NIET KAN LEZEN NA ZIJN 3 UUR LAGERE SCHOOL
   EN IQ 32.2 HEEFT GEEN IDEE ,
   DAT HIER STAAT DAT ZELENSKY DIE COMEDIANT PRESIDENT VAN UKRAINE, DUS USA OVERHEERSING GOED VINDT

   TIJL SLAAPT GEWOON VERDER WHAHAHAHA

   EN DE GROOTSTE HERSENDODE HIER, WIL DAAROP REAGEREN ? WHAHAHAHA

   TIJL ALS ZE KLOOTZAK ROEPEN , MOET JIJ ZEKER ALTIJD OMKIJKEN WHAHAHA

   ZELDEN ZO’N LUL GEZIEN , WHAHAHA

   MAAAR IK LEES NET DAT DAAR OOK KAPJES VOOR ZIJN , WHAHAHAHA

   MIJN GOD TIJL WAT EEN GEWELDIGE GOEIE REACTIE

   TIJL I.Q. 32.2 NA 3 UUR LAGERE SCHOOL ..

   TIJL HERSENDOOD , WHAHAHAHA

   GOH WAT EEN ZELDZAAM LEUK BEGIN VAN DE ZATERDAG, WHAHAHAHAHAHA

   DANK JE WEL ISLAM DRIEHOEK ,

   OOM PUTIN DID IT WHAHAHAHAHA ALWEER

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 5 december 2020 om 11:32

    OMG, heer Vladibob, die arme, brave Tijl… HIj heeft hier geen leven meer.

    Maar ik kan er niks aan doen dat ik vreselijk moet lachen om uw reactie!
    En in uw berekening zit wel wat, u hebt een punt (of 12 points).

    Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JA LIEVE TISTOCHWAT ??

   Tistochwat zegt:
   5 december 2020 om 14:11

   bobzelf 5 december 2020 om 11:32

   OMG, heer Vladibob, die arme, brave Tijl… HIj heeft hier geen leven meer

   hij wil toch de gebraden haan uithangen ?

   Mijn vader riep dan vroeger, he lul, weet je hoeveel ik van die velletjes zoals jij op de zolder heb hangen ?? whahahahaha

   wie schrijft er nu zo’n super dom antwoord ?? HIJ…. ONZE TIJL TOCH ??

   HIJ WEET TOCH WIE IK BEN , HIJ WEET TOCH DAT IK
   NOOIT UIT MIJN NEK LUL

   IK SCHRIJF HET LAATSTE NIEUWS , DAT UKRAINE DUS USA VAZAL IS GEWORDEN !!

   EN HIJ HEEFT GEEN IDEE, WAAR HET OVER GAAT ???

   HOUDT DAN JE MUIL !!!
   DOE ER EEN DOEKIE VOOR !!

   tebbie nou op je muil , tijl ??

   Mijn god, , iq 32.2 schatte ik ???, is zelfs te hoog ingeschat whahahaha

   VRAAG DAN ALS JE HERSENDOOD BENT, OME BOB WAT BEDOEL JE DAAR MEE ??
   dan leg ik dat aan iedereen desnoods op 36 pagina’s tekst helemaal uit !!

   NEE HOOR , NOU DAN KRIJG JE DIT

   EN WEER, BEN IK NIET BEGONNEN HEEE ???

   IK REAGEER ALLEEN MAAR , EN JA DAN ZOU IK dus ……. EEN PAAR DAGEN EEN KUIL GRAVEN ……. LEKKER DIEP EN DIE ACHTER ME DICHT TREKKEN

   EN ZO ROND DE KERST ROEPEN , PRETTIGE KERSTDAGEN MALAKAS !!

   WHAHAHAHA , goh, heerlijk zo vroeg op de zaterdag morgen ,

   ik hoop dat hij het ,orgenochtend nog een keer doet, whahahahaha

   dag meissie vriend vladibob

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 5 december 2020 om 16:43

    Nou moet ik alweer lachen, heer Vladivriend.
    Dat is tegenwoordig iets heel zeldzaams.

    12 points

    Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Rutte met zijn slappe (knieen) heeft hogere bazen boven zich staan alwaar hij naar moet luisteren. Wil hij zijn lucratieve baantje behouden dan moet hij ons gaan vernaggelen. Het is net als in een groot bedrijf; de directeur geeft zijn bevelen aan de afdeling-chefs, en die weer aan de uitvoerders, en die weer aan de werknemers. Ook in gezinnen komt het voor. De oudste broer krijgt van moeder de opdracht om naar de slager te gaan. Maar hij beveelt aan zijn jongere broer dit te doen, die op zijn beurt zijn jonge zus beveelt om naar de slager te gaan. En om terug te gaan naar het begin van dit verhaal; Als Rutte te horen krijgt van zijn superieuren dat wij met zijn allen ook een mondkapje in huis moeten dragen, komt hij op zo’n dinsdagavond op de TV en beveelt het ons. Ik zie het er nog van komen want dit gaat van kwaad naar erger ! Die Rutte is nog veel erger dan de man van de stomerij. De man van slap en stijf genaamd. Je geeft die man je slappe (was) mee en die komt stijf bij je terug !

  Geliked door 3 people

 14. Tineke zegt:

  Laat ze godverdomme allemaal naar de klote lopen met hun kutregels.
  Deze tiran heeft in Ethiopië twee ebola pandemieën onder de pet gehouden.
  Nu de baas van de WHO en “onschendbaar”
  Het kan toch niet waar zijn dat deze corrupte slang ons leven bepaalt en hiermee weg komt?
  als dit zo blijft en mij dat vaccin gaan verplichten (luciferase 060606)stap ik er uit.
  Stelletje duivelse satanisten!
  Gelukkig Nieuwjaar iedereen !

  ps.Waarom hoor ik niemand over 5G icm met dat vaccin?
  Dat wordt lekker uitgerold nu we lekker met zijn allen binnen zitten.

  Jensen???

  Geliked door 4 people

 15. oudmarinier zegt:

  Het ZOVEELSTE bewijs dat de WHO compleet incompetent is. Eerst ERKENNEN ze dat EEN MONDKAPJE niet WERKT EN ZELFS SCHADELIJK is voor de gezondheid en dan zouden ze NU gaan adviseren om ook BINNENSHUIS zo’n muilpamper op te moeten doen ??? Dat is toch zo TEGENSTRIJDIG als maar zijn kan ??? En ieder normaal en gezond , weldenkend mens zou deze adviezen toch totaal NAAST zich neer leggen . Laat staan die zgn “organisatie” ueberhaupt nog 1 greintje van krediet geven.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier.
   Dat de WHO en méér van die instanties volkomen idioot zijn, is bekend en ben ik helemaal met u eens.
   Maar ik heb een vraag, misschien weet u het : waar, in welk wet of welk artikel kan ik vinden hoe een mondkapje precies gebruikt moet worden ?
   (u weet m’n email-adres , mag u altijd gebruiken !)

   Geliked door 3 people

   • oudmarinier zegt:

    Precies in welke wet / artikel / regelgeving weet ik ook niet . Kan me logischerwijs WEL voorstellen dat zulke zaken geregeld en beschreven moeten staan in ARBO-wetgeving / -regelgeving , elk afhankelijk van ieders bedrijfs-sector waarin iemand werkzaam is.
    Zal u zsm even een mailtje sturen.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   oudmarinier.Die figuren bij de W.H.O. zijn niet incompetent maar kwaadaardig.Het zijn psychopaten die meewerken aan een wereldwijde genocide.

   Geliked door 3 people

 16. htsk day zegt:

  Whahaha,….
  Achterlijkheid kent geen grenzen..

  Zoiets?:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=756248394940723&id=100016667071701&sfnsn=mo

  Het helpt nérgens tegen, is érg ongezond, je loopt vreselijk voor lul, maar we doen het toch maar….

  DOE HET VOOR JE MEDEMENSCH!!!!
  Whahahaha….

  Er moet toch ooit een moment komen dat men het doorkrijgt???… toch?
  Ik kan maar niet wachten, whahaha….

  Ik begrijp nu ook dat zij ons willen uitroeien met een depopulatie vaccin.
  Ruimen! al die waardeloze, achterlijke menschen!!

  Whahaha,…
  Wat een kelerezooi…

  Geliked door 6 people

 17. Cathja zegt:

  Het wordt met de dag gekker in de wereld. Lieden zoals deze Tedros zullen ons wel eventjes ‘de weg wijzen’. Is deze misdadiger inmiddels al op de hoogte van het feit dat wij in de smiezen hebben dat we op uitgebreide schaal beduveld worden? Denkt deze niksnut nu echt dat wij thuis zo achterlijk zijn om met verstikkende mondkapjes op te gaan lopen, en daarmee onze gezondheid de genadeklap geven?

  OPSLUITEN, DEZE DWAAS!! EN SNEL OOK!!

  Geliked door 5 people

  • fleckie zegt:

   Niet ‘opsluiten’, deze gekleurde kameraad, maar . WEGWERKEN. .in zijn geheel!! Net zoals hijzelf op de voorgrond komt, al. MMEESMUILEND,!! ( Rutte heeft ook een. goedgeefse lach, altijd naar ons toe, terwijl hij onze belastingcenten is aan het verdelen in HET. BUITENLAND, ( waar vooral CHINEZEN. NOGAL. in. BUSINESS. AANWEZIG. ZIJN!!!]…….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 5 december 2020 om 06:44

   Ik weet 100% zeker dat er broekschijters zijn die thuis een muilkorf gaan omknopen.
   Graag zelfs, want Tedje en de ‘overheid’ hebben toch immers het beste met hen voor?

   Geliked door 2 people

 18. Julia zegt:

  De krankzinnigheid is totaal doorgeslagen. Ik heb slecht nieuws bij mij thuis zijn besmettelijke smetlappen ten strengste verboden. Wat denken die doorgeslagen krankzinnigen wel het hele leven van de mens zowel privé al in het openbaar geheel te beheersen. Die WHO kan voor mijn part de …. u weet wel krijgen en ter plekke —-vallen. WHO kan zich blijkbaar net als Rutte niet veel herinneren want zij vonden namelijk dat mondkapjes niet werken. Ze lullen maar wat en zijn ongeloofwaardig en prullenbak waardig. Echter nu gaan deze misdadigers ongekende grenzen over en dit heeft niets meer met de rechten van de mens te maken. Het zijn grote misdadigers die miljoenen mensen slachtoffer maken en levens totaal kapot maken met alle gevolgen van dien en dienen opgepakt te worden en veroordeeld door een oorlogstribunaal.

  Geliked door 3 people

  • willie zegt:

   Julia, bij mij staat het vonnis al vast : OPHANGEN !! die smeerlappen !

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Willie Tja zo verliep het ook tijdens het Neurenberg proces maar het zou wel eens een statement zijn om de boel wakker te schudden. Ophangen vind ik persoonlijk niet humaan maar er zijn ook nog andere middelen die als het bewijs 1000% is dat zij zich zwaar schuldig hebben gemaakt aan de misdaad tegen de menselijkheid waardoor miljoenen mensen de dupe zijn geworden. Altijd het daadwerkelijke recht laten zegevieren maar ja dan moeten we het niet hebben van ons corrupt discriminerend rechtssysteem dus het zal een Internationaal onafhankelijk gerechtshof moeten zijn.

    Like

   • willie zegt:

    Ophangen niet humaan ?? Zij proberen ons op een trage manier te vermoorden, dan is die strop dan toch beter, niet ? Ok ik wil genereus zijn : hen Colt 45 tegen hun lelijke kop zetten en aftrekken, is dat iets meer humaan ??

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    willie 5 december 2020 om

    Omdat de schoften ons dwingen om een privégaskamer te dragen, stel ik dit voor:

    12:39https://nl.wikipedia.org/wiki/Gaskamer#:~:text=De%20Amerikaanse%20grondwet%20verbiedt%20wrede,een%20optie%20voor%20doodstraffen%20aangeboden.

    Lees wat CO2 doet (dat wat je uitademt en weer moet inademen):

    Omdat er geen sprake is van een ophoping van kooldioxide in het bloed (die wordt immers gewoon uitgeademd), krijgt de veroordeelde ook geen gevoel te stikken

    Met CO2 vergassen ze ook eendagskuikentjes. Er bestaat een video van, ergens op internet. Die heb ik met verbijstering bekeken (had ik nooit moeten doen!) en was er een hele week stuk van. Wát een vreselijk benauwde dood! Zo willen de smeerlappen ook ons laten creperen, maar dan geleidelijk.Met dat vieze, onhygiënische, schadelijke ‘mondkapje’.

    Like

   • willie zegt:

    @ Tis, nou dat is ook een idee, minder vuiligheid op te ruimen nadien

    Like

   • Tistochwat zegt:

    willie 5 december 2020 om 12:39

    Ik bedoelde deze link:
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Gaskamer#:~:text=De%20Amerikaanse%20grondwet%20v

    Like

 19. Knalkopje1 zegt:

  Dit ‘advies’ van de Wereld Fascistische Gezondheidsorganisatie om ook thuis mondkapjes te dragen zal Rutte, De Jonge, Grappenmaker c.s. wel weer tot nieuwe ideeën inspireren. Ik zie het al: het dragen van mondkapjes wordt OVERAL verplicht, ook thuis of als je alleen in de auto zit en de politie mag je voordeur inbeuken als je weigert open te doen voor de mondkapjes- en anderhalve meter-controle. Ze zouden de anderhalve meter ook kunnen verlengen tot 2 meter.

  Geliked door 2 people

 20. R. Civile zegt:

  Tja, tot nu toe wijzen de getallen, voor zover niet ‘geactualiseerd’ om binnen een gewenste gedachtengang van overheden te passen.

  Hoe het ook zij, de reputetie en geloofwaardigheid van de WHO staat voor velen ter discussie als ook het gegeven dat aanbevelingen en statistieken, en rekenwaarden, zo vaak zijn aangepast dat er weinig sprake meer is van geloodwaardigheid.

  Dit gegeven nu kan geschaard worden onder het kopje psychologische gedrags verandeting die door niets concreets is onderbouwd.

  Steeds meer aanwijzingen dat hier, net als eerder bij de mexicaanse griep, gewoon sprake is van een nieuw griepvirus. Minder dan 1% van de wereldbevolking heeft er iets mee en het overlijdensgetal ligt op 0.13 waarvan mag worden gesteld of dat niet te hoog is, betreffende voorgaande.

  Blijf gezond allemaal, blijf nuchter nadenken.

  https://www.linkedin.com/pulse/hoe-pharma-commercie-communiceert-ren%25C3%25A9-l-c-civile

  Geliked door 2 people

 21. Bob zegt:

  Bijna Kerst de geest van Mengele
  is al vast bij de WHO gaan zitten.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bob.
   Ik heb de boven geplaatste foto ff goed bekeken ; dat is NIET de geest van Mengele hoor !
   DA’s MENGELE ZÉLF !!!!!!!

   Like

   • fleckie zegt:

    Men mag zich wel realiseren …WAAR. die beul- misdadiger, dank zij vlucht hulp van een bepaalde organisatie in Latyns- Amerikaanse landen , bij argeloze mensen was. NEERGESTREKEN. ( waar argelozen door. DOODSESKADERS. ( doorgewinterde , in doden geoefenden) ……. werden neergemaaid, …….<~<~<~<~<~<~>>>>>> ( bepaalde informatie uit. een boek over CHILI werd geweigerd te plaatsen, ( door de CENSUUR!!!!!!!…….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 22. anton zegt:

  Wil je een RT-PCR Corona test laten doen? lees dan dit eerst.
  De RT-PCR test zegt niets en kan niets zeggen over zgn. sars-cov-2 (Corona) besmettingen.

  Een RT-PCR test is niet geschikt als instrument om een infectie te detecteren daar de test in beginsel geen onderscheid maakt tussen een actieve dan wel een inactieve infectie.

  De PCR test kan wel misbruikt worden door iemand die er belang bij heeft om strengere maatregelen te kunnen nemen, bijvoorbeeld een zwaardere lockdown of nog erger, verplicht vaccineren.
  Dit kan door een verplichting van de WHO om boven de 35 Cycli te meten.
  Als het aantal cycli boven de 35 ligt van de test zal er 94% vals positieve testen worden gecreëerd.
  De rest is vals negatief.
  Bron: Drosten RT-PCR retraction paper van moleculair geneticus Peter Borger e.a (internet)

  Wil je toch een test laten doen, vraag aan de tester op hoeveel cycli de tester staat.

  En vraag hier een bewijs van. Laat je anders NIET testen.

  Zoek op internet naar de uitvinder van de PCR test. Mvg Anton.

  Stuur dit bericht zo veel mogelijk door naar vrienden, familie, bekenden enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s