Zuid-Europa nog rijker; Rutte wil toch corona-herstelfonds

(Door: Jelte Wiersma)

De Franse president Emmanuel Macron en premier Mark Rutte zeggen dat ze het corona-herstelfonds (€ 750 miljard) eventueel willen instellen zonder fiat van Polen en Hongarije. Zonder dat fonds komt van de nieuwe EU-begroting van € 1074 miljard namelijk ook niets terecht. Verstandiger is natuurlijk om het door Zuid-Europa vurig gewenste corona-herstelfonds af te serveren. Zuid-Europese huishoudens hebben de laatste tijd hun kapitaal vergroot, in tegenstelling tot Noord-Europese huishoudens.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zuid-Europa nog rijker; Rutte wil toch corona-herstelfonds

 1. Frits zegt:

  Een grotere criminele organisatie als de EU is mij niet bekend. Eigen regels buigen naar believen. Manneke Pis staat niet voor niks in Brussel

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  ‘zonder fiat van Polen en Hongarije’.

  Niets anders verwacht van leugenaar. Niveau van het ‘inlegvelletje’ betreffende de Oekraïne.

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  De BTW is hun meest corrupte wapen, en voornaamste bron van verkwisting.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Rutte wil, Rutte wil, RUTTE WIL, RUTTE WIL!

  IK wil dat Rutte gewoon zijn bek houdt en oppleurt!

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Met de voorwaarde dat het merendeel van het douceurtje van 750.000 000 000 voor het Carolasteunfonds óók vrij besteed mag worden aan groene dealtjes, schimmige projecten en luchtfietsenarij………..of salarisverhoging..
  Met vriendelijke groet, jullie toekomstige eu-collega, Mark.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Die 750 miljard hebben niets maar dan ook niets met de corona hoax te maken.Het is bedoeld om failliete banken te redden.

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Hadden anders van deze beroeps leugenaar en EU onderkruipsel verwacht. Herstelfonds dag miljarden maar voor onze eigen zorg geen cent. Dat dit EU onderkruipsel dat van list en bedrog aan elkaar hangt en de boel blijft besodemieteren nog vrij op zijn fiets kan zitten mag een wonder heten. Deze man is het grootste gevaar voor ons land omdat hij dit binnen nu en no time in zijn geheel Nederland verkoopt aan zijn EU machtswellustelingen. Onbetrouwbaar en compleet gehersenspoeld door zijn vrienden in Brussel waarvoor hij de belastingpot leeg rooft en gewetenloos eigen volk tot op het bot uitkleedt. Zum kotzen. .

  Geliked door 2 people

 8. bobzelf zegt:

  HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  LET THE PLEURIS BREEK OUT, WHAHAHAHAHAAH

  nog even ter herrinnering……..,
  in dat z,g,n, HANDELSVERDRAAGJE , MET UKRAINE .

  STAAT DUS GEWOON , DAT U EN UW KINDEREN GEACHT WORDEN !!!

  MEE TE KOMEN HELPEN ???

  BIJ GRENSINCIDENTEN ??

  WHAHAHAHAHA

  MET WIE DAN WEL , ????????????????????????????

  TOCH NIET MET MIJN OOM VLADIMIR TOCH .. WHAHAHAHAHAHAHA

  RUTTE , DE RUSSEN OVER U !!!!!.

  ik denk dat ziin kerstkaart dan uit Canada komt whahahaha

  landgenoten, houdt moed, whahahahah

  mijn god, kan iemand er een kogel doorheen jassen ??

  oom valery saitchez

  Geliked door 2 people

 9. Boike zegt:

  De dictators zijn narcistische psychopaten. Het ontbreekt hen aan gevoelens en emoties. Ze zijn geobsedeerd door hun eigen gelijk. Daarom zijn ze notoire leugenaars en negeren ze de wil van het volk. Ze, de satanisten, gehoorzamen aan de opdrachten van de duivel. Dat zijn de hogere belangen, die zij dienen. Ze kunnen niet anders.

  Maar o wee, als bij het volk de maat vol is en de druppel valt, die de emmer doet overlopen. En dat komt altijd op een onverwacht moment. De geschiedenisboekjes leren ons, dat er in het ondermaanse niets nieuws onder de zon is en dat de geschiedenis zich keer op keer herhaalt. We weten toch nog wel hoe het Nederlandse volk Johan de Witt en zijn broertje aan hun einde brachten. Ook de Franse koning, Lodewijk XVI, alias Louis Capet, en zijn vrouw Marie-Antoinette ontkwamen niet aan de revanche van het gepeupel. En nog niet zo heel erg lang geleden ondergingen de Roemeense dictator Ceausescu en zijn vrouw hetzelfde lot. Met deze kennis in ons achterhoofd, staan we dus niet gek te kijken, als het in de gekrochten van de Brusselse Toren van Babel op een goeie dag voor de dictators ook goed fout gaat gaan. Dictators lijken er altijd weer om te smeken. Een kruik gaat immers altijd te water tot ie barst.

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Landen worden de EUSSR binnen gelokt (Hongarije , Polen en nog enkele) met de belofte van een “veto” in bepaalde gevallen; nu doet zich zo’n geval voor en wat doet dat criminele EUSSR-clubje ?
  Ze fietsen er gewoon overheen !!!
  Als 99% van de bevolking nú nóg niet in de gaten heeft welke kant de EUSSR-smeerlappen ons gaat opstuwen, dan vreet ik m’n vilten hoedje op !
  Wát een vieze, gore bende, met o.a. Franzky Timmerskaya in de “leiding”.

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  Rutte sombert over kerstvrijheden, weer een stille kerst met Jort in plaats van een romantische christmas holiday aka ‘the festive season’ in het penthouse in Manhatten…..of als gast bij een verplicht familiefeestje in Argentinië.

  Geliked door 1 persoon

 12. Mrs. Hovawart zegt:

  typo, Manhattan, New York.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Het zal niet lang meer duren eer wij gaan ontdekken dat onze pensioenfondsen opeens verdwenen zullen zijn. Den Haag heeft zich geassocieerd met die roversbende in Brussel, en daar gaat een hele hoop narigheid van komen, wat ik je brom ! Bij dat – Corona herstelfonds – (voor de banken natuurlijk) zal het niet blijven. We zullen leeggezogen gaan worden gelijk een graaf Dracula die het bloed van zijn slachtoffers compleet er uit zuigt !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s