Alleen het allerbeste voor asielzoekers: luxe villa in miljonairswijk als asielonderkomen

(Vertaling: E.J. Bron)

250 m² met eigen park!

Het bestuursdistrict Ebersberg in Oberbayern heeft onlangs een 250 m² grote stadsvilla met een 1700 m² groot parkachtig grondstuk gehuurd om asielzoekers in onder te brengen (foto).

Vanaf op z´n vroegst januari dienen 12 tot 14 asielzoekers de luxe villa in de beste ligging te betrekken. Daarvoor zouden o.a. de waardevolle vloeren van het huis nog met geschikte maatregelen beschermd moeten worden. Het huurcontract duurt tot eind 2023. Voor de huur moet het districtskantoor maandelijks ongeveer € 2800,- lappen.

Dat is daarvoor zelfs nog dankbaar ook: op grond van de gespannen situatie op de woningmarkt zou het quotum aan op te nemen asielzoekers in het bestuursdistrict namelijk op dit moment sowieso maar voor 60% vervuld kunnen worden, zei men. Wat goed dat er dan voor de nieuwe medeburgers dure woonruimte in de miljonairswijk ter beschikking gesteld wordt!

Inderdaad liet het districtskantoor verluiden: “Decentrale kleinere onderkomens zijn niet in de laatste plaats gezien vanuit humanitair oogpunt en met het oog op een goede en snelle integratie te prefereren.” Hoe integratiewillig de migranten zich gedragen en zich zullen aanpassen aan de buurt, zal de komende jaren duidelijk worden.

Overigens had men de burgemeester eerst niet over het sluiten van het huurcontract geïnformeerd. Hij moest in deze zaak zelf navraag doen bij het districtskantoor.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Alleen het allerbeste voor asielzoekers: luxe villa in miljonairswijk als asielonderkomen

 1. Frits ter Weele zegt:

  En miljoenen Duitse ouderen worden aan hun lot overgelaten , met een karig pensioentje waarvan ze moeilijk rond kunnen komen , en zijn er nu al veel die vuilnisbakken bij supermarkten doorzoeken op voedsel

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  En wie moet dat weer gaan betalen?

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als het aan talloze Duitsers zal liggen in ieder geval NIET zijzelf of Zoete Lieve Gerritje! Dat akelige linkse bestuursdistrict Ebersberg gedraagt zich nog steeds als een stel ouders die hun stief- of adoptiekinderen veruit boven hun eigen kinderen verkiezen, iets wat bij mannelijke zoogdieren vrijwel NOOIT voorkomt daar zij juist alleen hun eigen jongen grootbrengen en hun stiefkinderen zullen doden!
   Ik zal hier trouwens een verhaal gaan plaatsen hoe een bepaalde moeder er, tot haar schade en schande, achterkwam dat het oververwennen van kinderen net zo schadelijk is als het overbetuttelen van asielzoekers! En dan mag het zelfs een wonder zijn als links tot inkeer zou komen zodra ze ontdekken dat hun verwennerij totaal verkeerd af zal lopen! Lees hier en oordeel:

   Onze kinderen zijn oververwende nesten geworden en dat is ook onze eigen schuld!’

   Moeder Kimberly Valzania windt er in deze tijd geen doekjes meer om: onze kinderen zijn tegenwoordig oververwende nesten geworden en we hebben ze feitelijk zelf zo gecreëerd!
   Ben jij er zo een? Zo’n zogenaamde helikoptermoeder die overal bovenop zit? Die alles regelt voor haar kind, nooit een gebeurtenis in zijn leven mist, overal bij betrokken is en alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat hij zich vooral speciaal en belangrijk voelt, met een fantastisch en rijk leven?
   Kimberly begrijpt dat best. Ze is er zelf namelijk ook één! Zo’n moeder het helemaal anders wou doen dan haar ouders vroeger, die geen idee hadden waar hun dochter eigenlijk precies mee bezig was in haar leven. En zij dacht echt dat ze, gelijk aan vele overbetuttelende ouders, dat haar kind gelukkig, blij en dankbaar zou zijn voor de softe en normloze opvoeding!
   Maar, schrijft ze op ScaryMommy, we hebben het jammer genoeg helemaal verkeerd aangepakt! Betrokkenheid is goed, maar we zijn er totaal in doorgeslagen! En nu zijn onze kinderen hier juist verwende nesten door geworden die niet voor zichzelf kunnen zorgen en vreselijk ondankbaar zijn geworden!
   Dat komt volgens haar dankzij 10 voorbeelden:

   1. We onderhandelen constant met onze kinderen omdat we ze meer als vrienden en maatjes zien. “Als je je lief gedraagt, krijg je iets lekkers.” En wanneer je kind zich daar niet aan houdt: “Goed, je krijgt nog één kans om te luisteren.” Wat er natuurlijk altijd meer worden.
   Zo luisteren onze kinderen natuurlijk nooit naar hun ouders of naar anderen en dat zal hen in de toekomst ooit lelijk opbreken in deze harde maatschappij!

   2. We ruimen hun kamers voor hen op, in plaats dat ze dat zelf horen te doen. Omdat we het gewoon niet meer aankunnen, de zooi en vuile was, maar onze kinderen uiteindelijk toch toestemming hebben gegeven met vriendjes af te gaan spreken of een film te kijken. Bovendien: als je het zelf doet, gebeurt het tenminste.
   Sukkels die we hierdoor zijn geworden! En nu weten onze kinderen niet beter dan dat een ander hun zooi wel opruimt waardoor ze dat nooit zelf leren te doen. Dan komen zij later in een gigantische puinhoop terecht die anderen op een gegeven moment niet meer voor hen opruimen!

   3. We dragen hun tassen zelf uit school. Omdat ‘ie zo zwaar is, arm schaap, met al dat huiswerk erin. Alsof hij/zij hem zelf niet even uit de auto kan tillen als hij/zij er al de hele dag mee op school heeft rond gezeuld. Je bent toch geen pakezel?
   Teveel medelijden met je kind hebben is namelijk helemaal NIET goed en vooral niet als je de mening van hem/haar niet eens vraagt ook! Want als die kinderen dat ooit zelf willen doen dan krijgen ze daar niet eens de kans voor ook!

   4. We vragen tegenwoordig wat ze ’s avonds willen eten. Is jou dat vroeger óóit gevraagd? Je at gewoon wat de pot schafte, laat staan dat we de keuze kregen of we uit eten wilden of gewoon zelf zouden koken.
   Blijkbaar hoeveel veel van zulke kinderen niet eens meer te leren hoe ze zelf moeten koken en gaan ze hierdoor steeds ongezonder leven!

   5. We laten de plannen van de kinderen tussen de onze komen. “Nee, we kunnen niet komen, want Pietje heeft een wedstrijd.” Wat natuurlijk prima is, want daar willen we zelf graag bij zijn. Maar moeten we echt ons eigen leven on hold zetten, als we ook prima eens een wedstrijd kunnen missen?
   Daar krijgt je kind heus niks van en ze raken hier juist alleen teveel aan de televisie of smartfones en iPads verslaafd!

   6. We willen gewoon dat ze altijd gelukkig zijn. Maar een keer níet gelukkig zijn omdat je je zin niet krijgt, is goed voor kinderen. Ze moeten uiteindelijk leren dat het leven niet alleen om hen draait.
   Daar krijgen ze karakter van en emoties zoals liefde, vriendschap, geluk en blijdschap zijn totaal NIET te kopen, te verkopen of af te kopen!

   7. We vormen geen front met onze partner. Mag het niet van mama? Vraagt je kind het toch lekker aan papa. Vind je het gek dat je kind jullie tegen elkaar uitspeelt, als jullie samen niet één lijn trekken?
   Voor die kinderen is het vaak al helemaal geen pretje om hierdoor gescheiden ouders te krijgen en daardoor krijgen ze ook zelf relatieproblemen! Verwende kinderen worden namelijk vaak door hun omgeving enorm gehaat, gemeden en ze kunnen ook zo geen vriendschappen opbouwen!

   8. We geven onze kinderen geen taken en verantwoordelijkheden mee. Als je kind de tafel niet dekt en afruimt, de vaatwasser niet inruimt of de hond niet uitlaat, zou hij potdorie huur moeten betalen.
   Want zodra die kinderen volwassen worden kunnen ze hierdoor niet voor zichzelf gaan zorgen en zichzelf gaan verwaarlozen omdat ze enorm veeleisend en egoïstisch zijn geworden!

   9. We bedenken allerlei moesjes voor hun slechte gedrag of cijfers. “Ach, hij was zo moe.” “Ze had honger.” “Hij kon zijn huiswerk niet maken door de voetbaltraining.” Hallo, zonder discipline wordt het nooit wat met de arbeidsethos van je kind.
   Ouders die zo dom zijn om te denken dat verkeerd gedrag zelfs goed is te praten moeten echter niet zeuren als ze ooit zelf in de toekomst het slachtoffer van hun verwende kroost worden!

   10. We gaan in discussie met hun leraren en trainers en corrigeren hen niet. Prima dat je je kind verdedigt, maar een kind moet ook leren om voor zichzelf op te komen, én zijn meerdere te respecteren. O, en als de leraar zegt dat je kind een luie werkhouding heeft: geloof dat dan gewoon. Hij heeft het best voor met je kind.
   Kinderen zijn tenslotte niet onfeilbaar en ze kunnen gewoon niet alles! Ze mogen tenslotte ook fouten maken omdat ze daar van leren en je moet ze ook NOOIT gaan overstelpen met complimentjes!

   Zouden er nou eindelijk ook eens ouders opstaan die tot inkeer komen en hun kinderen WEL normen en waarden bijbrengen? Verwende kinderen kennen bovendien helemaal geen dankbaarheid, ze willen alles hebben en zijn vaak niet eens tevreden te stellen als ze inderdaad alles krijgen omdat ze hiervoor geen moeite hiervoor hoeven te doen en alles niet waarderen!
   En datzelfde luidt eveneens voor die asielzoekers die van naturen helemaal NIET gewend zijn om in luxe te leven, laat staan om oververwend te worden terwijl ze daar zelf niet eens om vragen, laat staan afdwingen of eisen!
   Oververwennerij maakt kinderen en volwassen juist vreselijk ontevreden omdat ze op een eigen moment vrijwel alles hebben en dus ook niets meer nodig hebben!

   Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Een paar jaar terug was er een z.g.n “hoog” opgeleide Syriër met 3 vrouwen.
  Ze kregen alle 3 ieder een apart huis en de nodige uitkeringen uiteraard ook voor de 17 kinderen.
  De simpele ziel, de “vluchteling” uit ’t M.O. ( S.A en de Golfstaten liggen dichterbij ! zijn ontvluchtte land ) dacht dat Mevr Merkel persoonlijk elke mnd zijn toelagen overmaakte.
  Op de Video kon je zien dat de man haar persoonlijk bedankte, de simpele ziel.
  Nu lees ik dat er ook zijn die teleurgesteld zijn dat ze niet direct een auto en woning aangeboden krijgen.

  Like

 4. Steven zegt:

  Deze villa zal binnen de korste keren wel in vuur & vlam staan omdat er geen westerse hoeren bijgeleverd zijn, of omdat ze een villa met meerdere personen moeten delen. Er was immers beloofd dat iedere individu een villa voor zichzelf krijgt met een buiten en binnen zwembad!
  Daar hebben ze eigenlijk wel recht op door het jarenlang leegplunderen van hun thuislanden door de westerse bevolking…. om over de slaventijd van hun vere familieleden waar ze heden ten dage nog last van hebben maar niet te spreken!!

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Goh gaan nu ook de Gooise optrekjes eindelijk het onderspit delven en Wassenaar? Het is ze van harte gegund.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ik zag een keer de inmiddels overleden Hans Breukhoven de ex van Connie in 1 van zijn filialen ik had een gekke bui en zei mag ik een keer bij u zwemmen hij nam het serieus en zei ik moet het zwembad nog schoonmaken, nee hoor de kakkers in Wassenaar en in het Gooi krijgen deze lieden echt niet in hun wijk
   Is te gek voor woorden dat ze villa’s en landhuizen krijgen ik wil ook een villa dat krijg ik ook niet

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan j zegt:

  In Geleen had in een luxe hotel 1 jaar lang asielzoekers TIJDELIJK gehuisvest. Na 1 jaar was dit hotel volledig gesloopt en heeft men dit moeten afbreken.

  Geliked door 2 people

 7. Is natuurlijk wel lekker voor de asieleisers dan ze nu naar een miljonairswijk mogen Hoeven ze niet te reizen om huizen leeg te roven.
  Waarschijnlijk zeg Ik nou iets wat niet echt policor is maar wel kort bijde waarheid komt.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Henk der Niederlánder; De familie Flodder is er nog niets bij. Daar praatte hun tussenpersoon Sjakie (de ouwe rukker) bij de gemeente alles recht wat krom was. Vandaag de dag is de gemeente zelf gek geworden !

   Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  “Alleen het allerbeste voor “asielzoekers”. Dit geldt óók voor dat soort in Nederland !
  Hoorde onlangs dat een groot parkachtig gebied , in Apeldoorn, met vele gebouwen én een kerk bestemd is als AZC. Maar natúúrlijk moeten er eerst de nodige verbouwingen plaatsvinden anders zijn de hoog opgeleide “asielzoekers” niet tevreden uiteraard. Het gebied is een voormalig onderkomen voor psychiatrisch patiënten, die het nu zélf maar moeten uitzoeken. De in dat park staande kerk zal worden ontdaan van alle religieuze uitingen want de hoog opgeleide zouden zich daaraan eens kunnen storen ! Omwonenden hebben juridische procedures aangespannen, verloren uiteraard , en de voormalig burgemeester van de plaats, Apeldoorn, dreef z’n zin door. Deze , net als ene Bruls, volgevreten vetnek, werd als dank door de boven-hem-gestelden bevorderd tot commissaris van de koning !
  Nederland is ziek, doodziek !!!!!!

  Geliked door 2 people

 9. karton zegt:

  Hopelijk wordt “villa” Merkel zeer binnenkort geheel uitgewoond door een 20-tal zéér groot geschapen “vluchtelingen”; hopelijk ontstaan hierbij zodanige verwondingen dat één klos naaigaren te weinig blijkt om de gehele “zaak” te hechten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s