Binnen de EU wordt alles gedaan voor “(im)migranten” en niets voor Europeanen

(Door: “DissidentNL”)

In een toespraak in het Europees Parlement door Silvia Sardone, een Italiaans lid van het Europees Parlement voor de partij van Salvini, zei ze dat de prioriteit van Europa de EU gericht blijft op migranten: Huisvesting en banen voor mensen die illegaal ontschepen in de EU.

Het nieuwe plan voor de integratie van migranten is bekendgemaakt: Sociale integratieprojecten en nieuwe huisvesting voor migranten. En in het verslag over de burgerrechten in het Europees Parlement wordt geen melding gemaakt van terrorisme, terwijl de “strijd tegen racisme en islamofobie” voorrang krijgt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Binnen de EU wordt alles gedaan voor “(im)migranten” en niets voor Europeanen

 1. wie controleert de Eur. Commissie ?

  Like

 2. Republikein zegt:

  Allemaal gefeliciteerd!

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Dat komt omdat al die Europeanen te lui zijn om massaal naar Brussel te gaan om goed duidelijk te maken dat Europa er voor de Europeanen is en dat zij de eerste rechten hebben op woningen, sociale voorzieningen en gezondheidszorg en dus niet al die binnenkomende profiteures en gelukzoekers. Maar ja ook onze Mark Rutte weet wel weg met het verspillen van ons belastinggeld hieraan en daarbij is de politiek in Den Haag compleet aan het doorslaan en krijgen wij te maken met een multiculti verzameling van zakkenvullende politici en waar discriminatie hoogtij viert meer vrouwen in plaats van een strenge selectie op kandidaten en vooral meer kleur (belachelijk om hierop te selecteren en pure discriminatie) maar wel binnen de politiek zelf blijven zeiken over discriminatie en racisme. https://www.ad.nl/politiek/politieke-partijen-zetten-meer-vrouwen-en-multiculturele-kandidaten-op-kieslijsten~a1d9a953/Er komt helemaal niets van terecht maar ja misschien nog even dan zijn al die nutteloze nietszeggende jankpartijen niet meer nodig want dan is Nederland nog maar een kleine provincie van Brussel. Europa een verloren continent vrijwillig overgeleverd aan islamisering en de totale multi culti die het voor het zeggen hebben en onze tradities, geschiedenis en cultuur vermoorden met alle toestemming. Kijk alleen al naar de jaarlijkse ellendelingen en de ziekelijke linkse blanke aanhang waarvoor landverraad blijkbaar normaal is die onze samenleving verzieken en bovendien nog gefaciliteerd en gesubsidieerd worden https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/video-kozp-activisten-zo-overtuigd-van-eigen-gelijk-dat-ze-winkels-gaan-blokkeren/ Zelfs huichelaar Rutte heeft onder minderheden druk Zwarte Piet overboord gegooid. Maar het is het volk dat niets aanpakt en eens flink tegen deze ziekelijke oproerkraaiers en discriminerende politiek onderneemt dus werken wij allen hier aan mee omdat we het allemaal langs ons af laten glijden maar niet moeten vergeten dat er hele grote spijt volgt.. Het feit is wel duidelijk waar al die regeringsleiders, linkse burgemeesters en de EU machtswellustelingen achter staan en eigen volk en ras als uitsluitend betaalslaven beschouwen maar wel op de 3e rang laten verrekken.

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG?
  Een totale oorlog is een oorlog waarin niet uitsluitend de legers, maar de gehele maatschappij meevecht. Dit maakt ook burgerdoelwitten een legitiem doelwit. Wikipedia

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat eens te meer bewijst dat alle socialisten racisten zijn, ook die zeggen dit niet te zijn maar wel iedere keer weer op een rode sekte stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah moeten gepamperd worden,totdat ze op volle oorlogsterkte zijn.Dan geeft stasi/nazi zwijn merkel groen licht voor een islamitische oorlog tegen de europeanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s