Bont Duitsland: een vierde deel van de bevolking heeft een migratieachtergrond

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bevolkingsontwikkeling bevindt zich onverminderd op een catastrofale koers. Tot deze conclusie geeft het door het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken gepresenteerde actuele migratierapport 2019 aanleiding.

Dientengevolge hebben in Duitsland inmiddels 21,2 miljoen mensen – ongeveer een vierde deel van de bevolking (81,8 miljoen) – een migratieachtergrond. Daarvan is ongeveer twee derde deel geïmmigreerd, een derde deel stamt af van immigranten.

Volgens het rapport was er verleden jaar met + 327.000 personen een lager immigratiesaldo dan in 2018. Maar in totaal trokken er met ongeveer 1,6 miljoen (!) ongeveer net zo veel mensen naar Duitsland als in de afgelopen twee jaar. In het jaar 2016 waren het 1,9 miljoen.

Tegelijkertijd verlieten in 2019 ongeveer 1,2 miljoen personen Duitsland. Volgens het ministerie daalde de humanitaire immigratie in de afgelopen vier jaar, in plaats daarvan komen er zogenaamd meer buitenlanders naar Duitsland om te studeren en te werken.

Meer dan de helft van de in Duitsland levende mensen met een migratieachtergrond is inmiddels op papier Duits staatsburger (52,4%), zogenaamde paspoort-Duitsers.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bont Duitsland: een vierde deel van de bevolking heeft een migratieachtergrond

 1. Pingback: Bont Duitsland: een vierde deel van de bevolking heeft een migratieachtergrond! | eunmask

 2. Republikein zegt:

  Best wel vreemd dacht ik opeens, ze hebben toch niet echt die reputatie, en dat blijkt.
  Des te meer schande.
  Hun rep:https://duitslandinstituut.nl/naslagwerk/34/de-duitse-kolonien

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado St. zegt:

  Tel uw zegeningen!! Ben even aan het instralen, richting zuid-oost. In de hoop dat die Hexe weer gaat beven en alles laat lopen!! Mij zien ze niet weer terug in DE. Voelt ‘sehr unheimisch’ aan!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Goed opgeleide en rijke Duitsers zoeken uit onvrede massaal en tegen hun zin in, hun heil elders in de wereld. Dat kan niet zonder gevolgen blijven. Dat er net als in de jaren dertig van de vorige eeuw een mannetje opstaat die geen hekel heeft aan het Duitse Volk en schoon schip gaat houden, ligt dan ook in de lijn der verwachtingen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Wanneer ik de jeugd op straat onderling hoor praten (schreeuwen) met elkaar dan kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het Algemeen Beschaafd Nederlands en het fatsoen ten dode zijn opgeschreven, en wanneer ik de jeugd in hun uppie op straat zie lopen of fietsen, als een autist met hun slimme appendix stevig in hun knuistje, pal voor hun kanus gehouden, totaal teruggetrokken in hun eigen virtuele of tele-communicatieve bubbel, met meestal een oriëntaals kabaal producerend bluetooth-speakertje aan het stuur, dan maak ik mijzelf geen enkele illusie meer, (en nee dat heeft niets met leeftijd te maken) maar alles met de geestelijke gezondheid van de opgroeiende generatie(s)……..en de toekomst.
  De beoogde samensmelting of fusie van verschillende etniciteiten voor een homogene, multiculturele samenleving en florerende maatschappij is in mijn optiek een verkeerde richting opgegaan, zeker met de oververtegenwoordiging van naffers is de sociaal-culturele identiteit van Europa ernstig in gevaar,……de toekomst van Europa is een Derdewereldland aan het worden.

  Geliked door 7 people

 6. M. zegt:

  De loopjochies en meisjes van de EU zetten de grens open voor oorlog tegen hun eigen bevolking.
  Dat die zogenaamde vrede geen vrede komt brengen weet Rutte als geen ander.
  Dat weten ze allemaal in de politiek.

  Mensen die geen vrede komen brengen die wil men in het leger of in het politie bureau of in de politiek om het de mensen die geen vrede komen brengen niet te moeilijk te maken.
  Uw regering wil helemaal geen vrede alleen nepvrede.

  Anders bleven we wel voor onze waardes staan die al decennia werkelijke vrede hebben gebracht.
  Maar uw regering heeft liever zandbakwaardes van mensen die werkelijk denken in het paradijs te komen door wat volk weg te snoeien die hun opgedrongen vrede niet wenst.
  De regering vind liefde maar een naar iets daarom krijgen de kinderen van ons werkelijk vredige land de nepvrede verplicht op school door de strot gedrukt in plaats van dat de nepvrede verplicht bij de werkelijke vrede op bezoek moet.

  Daarom moet uw werkelijk vredig land gesloopt worden met u er bij en bukt men zich een ongeluk voor de grootste misleider van allemaal (eigen woorden niet de mijne) met de meest misleidende vrede van allemaal.

  Als uw regering werkelijk voor vrede was dan stonden ze wel voor ons land en onze waardes die de mensen decennia lang in werkelijke vrede heeft doen leven en zou men de misleide mensen wijzen op hun eigen teksten voordat ze hun ziel vergooien aan geweld.
  Want de regering weet ook wel dat je bij iemand die zichzelf de grootste misleider van allemaal noemt grote kans hebt van 100% dat je bedrogen uit komt.
  Daarom wil men u dat graag opdringen omdat ze graag hebben dat u bedrogen uit komt.
  De ene hand van de misleiding wast immers de andere hand van misleiding.

  Geliked door 3 people

 7. dutchess43 zegt:

  Wat is er gebeurt dan met de duitse Arische must?
  Men was daar toch altijd zo fel gekant tegen de vermenging van rassen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Dus die Edel Germanen zijn geen gevaar meer voor Europa dat wordt nu de Islam mede opgericht door obersturmführer Merkel. Ik kan kort en krachtig zijn we hebben het allemaal verdient door nimmer de moed te hebben gehad ons te verzetten tegen dit gevaar.

  Like

 9. Marc zegt:

  Nog 100 jaar, en dan leven de resterende Nederlanders, net als de indianen in Amerika, in reservaten: “Slegts vir blanken!’

  Like

 10. Bob zegt:

  Duitsland en Europa waren eerst tegen
  buitenlandse invloeden(die probeerden ze
  te vernietigen) nu is er een inhaal slag
  door de europese cultuur te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hans zegt:

  Op mijn wandeltocht drie jaar geleden door Beieren werd het mij duidelijk, In een kleine kroeg waren de mensen boos en verontwaardigd. Politiebureau 10 km van het dorp werd omgetoverd tot verblijf voor zogenaamde asielzoekers. Voor de bewoners van dit dit dorp betekende dat het politiebureau nu bijna 50 km verder van hun dorp zou liggen. Heb bewoners aangehoord en dacht wat idioot.
  Zegt één gast in het café: “Es wird seit fur eine neue Hitler.”

  Dit moet je niet willen maar ik begrijp de reactie wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s