“Cijfers tonen aan dat Covid-19 geen bedreiging is voor de volksgezondheid”

(Door: Vicki Van Lommel)

Levensbeperkende coronamaatregelen zijn niet legitiem en zullen meer mensenlevens kosten dan dat ze redden. 

In de afgelopen 25 jaar is de sterftekans voor mensen tot 65 jaar afgenomen met 0,05% (grafiek 1). Dit op basis van de sterftecijfers die op dit moment bij het CBS bekend zijn tot week 47 van dit jaar. De sterftekans voor deze groep ligt op 0,12% en is identiek aan 2019.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Cijfers tonen aan dat Covid-19 geen bedreiging is voor de volksgezondheid”

 1. Astrid zegt:

  Covid-19: Made in China. Net als de prullaria die men o.a. in de Action-winkels kan kopen….. Een goedkope leugen is ook een leugen, and I’m not buying it! Helaas willen veel mensen graag voorgelogen worden. Straks mogen ze zelf die prullaria in elkaar gaan zetten in de staatsfabrieken die China voor het Westen in petto heeft. Je zou het ze haast gunnen….

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  De maatregelen zijn wel een gevaar voor de gezondheid en een gevaar voor het bestaan in zijn algemeen maar dat doet er niet toe.
  De op hok en quarantaine lag er al een tijdje klaar voor als de wereld wakker zou worden en deze viespeuken gaan zien voor wat ze zijn, viespeuken met geen enkele goede bedoeling voor u.
  Een wakkere wereld, met gele hesjes en boeren die de viespeuken zien voor wat ze zijn, die wil je opgesloten houden want die valt niet meer voor te liegen dus dan maar bang gemaakt.
  Een beetje rommelen met de definitie van pandemie en een kuchje geven is al bijna een pandemie.
  Anders kan men de wakkere mensen die de viespeuken zien voor wat ze zijn niet gevangen houden en gescheiden van elkaar met noodwetjes die de mensenrechten reduceren tot nul.

  De kroegen moeten dicht anders zien teveel mensen dat het helemaal geen gevaar oplevert dat bij elkaar zitten, integendeel.
  Ze hadden de laagste aantallen.

  Kijk naar de viespeuken zelf, ze geven je het antwoord zelf houden ze zich geen van allen aan de regels.

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Kijken!!
  De fabel van Vaccinaties..

  Wat vaccinaties werkelijk doen.

  Tekorten & gif als oorzaak van ziekten.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Deze dictators uit Den Haag luistert naar niemand.
  Alleen zij hebben de wijsheid in pacht althans dat vinden zij.

  Like

  • Julis zegt:

   vangie1206j Deze smerige tirannen handelen in opdracht van de hoge elitaire machtswellustelingen die alleen twee zaken voor ogen hebben namelijk het reduceren van de wereldbevolking en het miljarden verdienmodel. Als Rutte en De Jonge deze smerige opdracht niet vervullen en het politieke schaakspel niet voltooien worden ze keihard door de elitaire hogere machtswellustelingen afgerekend. Ze hebben helemaal niets te vertellen en verraden gewoon eigen volk voor eigen gewin. Laten we het maar over de kennis van deze ongelooflijke onbenullige trekpoppen maar niet hebben. Alleen is het in en in triest dat er zoveel domme volgelingen gemuilkorfd rondlopen die heilig geloven in deze onbetrouwbare trekpoppen en het er zelfs voor over hebben al hun vrijheden te laten ontnemen. Eens zal deze stinkende beerput openbaar worden maar dan is er inmiddels al een enorme schade aangericht. zowel economisch, maatschappelijk en sociaal.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   vangie1206j.Ze luisteren naar hun bazen,de (nazi) bilderberg groep en voeren de N.W.O. agenda uit.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het getuigt niet van het bezitten van een gezond verstand zoals Nederlanders reageren op de maatregelen van Rutte en de Jonge. Een klein kind gelooft nog in Sinterklaas, maar ook volwassenen schijnen nog in sprookjes te geloven. Zoals; Corona is zeer besmettelijk en zeer dodelijk. Een mondkapje dragen vinden ze een pre, alsmede de regeling voor de zoveel personen die samen mogen zijn. En ja, dat VEKSIEN zou als een toverfee hier allemaal een einde aan gaan maken en alles weer terug brengen naar het oude normaal. Het nieuwe normaal van Rutte zou voortaan verleden tijd zijn. En het volk leefde nog lang en gelukkig, en weet het zeker; Rutte en de Jonge zijn helden en gaan dit allemaal voor ons oplossen. Die idiote bevolking wonende in Nederland kennisland, stuurt ons regelrecht naar de totale dictatuur. En het verzet blijft beperkt tot wat actiegroepen (die bot vangen bij de D66 rechters) en de horeca.

  Like

 6. Julia zegt:

  De grootste bedreiging voor de volksgezondheid zijn Rutte, De Jonge en de aanhang van het OMT. Zij maken bewust levens kapot, Rutte de schaamteloze gewetenloze psychopaat en trekpop die bewust onze gezondheidszorg en ouderenzorg kapot heeft bezuinigd en nu probeert zijn wanbeleid te verdoezelen onder het mom van de hoax Corona. Zijn meelopen met het toelaten tot duizenden nieuwe binnenkomers die zelfs zware druk op onze gezondheidszorg claimen. Dat dit stuk ellende nog het woord volksgezondheid in zijn mond durft te nemen is diepe schaamteloosheid en minachting naar de mensen die nu zwaar de dupe zijn door zijn kapot bezuinigde zorg. Goh wat doet deze schaamteloze en gewetenloze volksverlakker het toch goed. Ben benieuwd hoe al die onderdanige goedgelovige schapen er over denken als eigen kinderen, ouders en familie geraakt worden door deze onmenselijke gewetenloze schaamteloze bezuiniging.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het leven is zelf een levensbedreiging, iedereen sterft eraan……………..ook zonder vaccin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s