Corona, de grote hoax

(Door: “bozeoudeman”)

Waarom al die paniek? Omdat corona zwaar dodelijk is! Oh ja?

Een blik op de pagina van de WHO leert iets anders. Volgens de cijfers van de WHO zouden er nu bijna 65 miljoen (65.000.000) mensen wereldwijd besmet zijn met het virus. Uit veel kritieken op de coronatesten blijkt dat die test niet helemaal deugt, zodat bijna opgaat ‘men doet maar wat’. Met andere woorden: die 65 miljoen besmettingen kunnen er veel minder zijn.

Over het aantal doden,1.500.614 wereldwijd, valt precies hetzelfde te stellen als over het aantal besmettingen. Ook hier worden cijfers behoorlijk ‘opgeleukt’ of ‘creatief aangepast’ om toch maar al die vernietigende politieke ingrepen wereldwijd via een pandemie te verdedigen als noodzakelijk. Hoe verhouden die vermoedelijk deels opgeklopte cijfers van de WHO zich ten aanzien van de realiteit.

Bij een wereldbevolking van 7 miljard (7.000.000.000) is 1.500.614 doden pakweg 0,02 % van die totale wereldbevolking. Het aantal besmettingen van 64.603.428 ofwel bijna 65 miljoen (65.000.000) is omgerekend 0,9% van de totale wereldbevolking.

Zie de cijfers en stel uzelf de vraag: is deze commotie realistisch en noodzakelijk, moet voor wellicht een wereldwijde besmetting in één jaar tijd van nog geen één procent de hele wereldeconomie, het sociale  leven van mensen en vermoedelijk (deels) hun lichamelijke en geestelijke gezondheid via mondlapjes worden vernietigd? Is de kuur vele malen erger dan de kwaal met tweehonderdste procent (0,02) aan wereldwijd doden, waarvan het ook nog de vraag is of die allen enkel aan corona zijn gestorven?

Om cijfers over sterfte wat meer naar mijn eigen omgeving te trekken, heb ik twee periodes van in totaal iets meer dan een volle maand aan sterftecijfers in een middelgrote stad in Nederland bekeken. Waren de sterftecijfers extreem hoog of was dit enkel bij hogere leeftijden?

In twee periodes (beide in het najaar als de sterftecijfers toch al wat hoger liggen) zijn er totaal in die gemeente 81 mensen overleden. Zeven mensen waren beneden de 65 jaar; 74 waren 65 jaar en ouder. In de leeftijd 65 t/m 70 zijn er 9 doden; de leeftijd 71 t/m 75 zijn er 7 doden; de leeftijd 76 t/m 80 zijn er 11 doden; de leeftijd 81 t/m 85 zijn er 20 doden; de leeftijd 86 t/m90 zijn er 14 doden; de leeftijd 91 t/m 95 zijn er 11 doden en boven de 95 zijn er nog 2 doden waarvan een persoon 103 is geworden.  

Is het nu echt zo verwonderlijk dat met het ouder worden er meer mensen overlijden. Als we vanaf 75 jaar en ouder kijken, zien we dat 58 van de 81 mensen zijn overleden, dus bijna 75 %. Nog geen 10 % van de overledenen was jonger dan 65 jaar. Een ervan slechts 16, een tweede 33 jaar oud, de anderen waren boven de 50: een van 55; twee 57; twee 63. Dus slechts twee doden onder de 50.

Ik zou zeggen: waar gaat dit in vredesnaam over, deze totale waanzin die vandaag plaatsvindt: dood gaan we allemaal, maar zoals uit cijfers blijkt voornamelijk als je al wat ouder bent en wat die cijfers van de WHO betreft: lariekoek dat op dat soort cijfers gebaseerd de totale wereld moet stoppen met draaien en iedereen thuis moet blijven in afwachting tot het einde der tijden of zo? Zoals de politiek bezig is staat die eindtijd al op de stoep, door haar toedoen en haar toedoen alleen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Corona, de grote hoax

 1. Harry. N zegt:

  Beste oude boze man. Ook u maakt een vergissing. Ja het klopt 65 milj. “besmettingen”. Dit is echter het totaal van ong. 9maanden.er zijn echter reeds 44.5milj.mensen “genezen” en per saldo zijn er nu dan ong 19 milj. Actieve gevallen en ook daarvan zal 99.5% het overleven.

  Like

 2. Sinyo zegt:

  Awel gij brave boze oude man
  die zo goed rekenen kan.
  Omrekenen in een percentage
  brengt echter géén schrik in de etalage.
  De beperkte dames en heren
  zonder inzicht. Kunnen domweg niet relativeren.
  Door hoge heren wordt veel uit de nek gekletst
  Brengen geen feiten. Er wordt een beeld geschetst.
  De kortzichtige lieden worden gewoonweg bedrogen
  In de val trappen ze vervolgens met open ogen.
  Maar toch vandaag had ik mijn pret.
  Foto van Wilders had Piet in mijn schoen gezet.
  Dat werd voor mij gehalveerde smart.
  De huid van deze zwarte Piet was ook nog zwart.
  Dat gaf de beveiligingscamera in kleur.
  Wijs nu maar de kaoshetpé de wijd geopende deur.

  Like

 3. Astrid zegt:

  Er sterven dagelijks meer mensen aan islam dan aan covid, doe daar eens iets aan!

  Geliked door 1 persoon

 4. D.G.M.Holland zegt:

  Bozeoudeman, je bent een echte Wappie !
  Ik ook hoor. Ben er maar trots op.
  Jij hoort ook bij de mensen, die nog wél een paar ouwe, maar nog uitstekend werkende hersencellen bezitten en… ze goed gebruiken.

  Het lijkt wel of Corona een nieuwe religie is geworden. Je gelooft erin of niet…
  Ik stel die angsthazen altijd de volgende vraag:
  Hoeveel mensen ken jij, die Corona hebben….
  Soms kennen ze er maar één of een paar.
  Zij die volledig zijn opgeknapt, zijn ze snel vergeten, maar…zeggen ze dan:
  “Je moet het niet hebben.., verschrikkelijk is het.”
  Meestal blijkt dan, dat iemand van boven de 80 jaar overleden is aan longinfecties.
  Nog geen jaar geleden was zo iemand aan ouderdom overleden en niet eens aan griep…
  Vervang het woordje Corona door griep en… weg is de zogenaamde pandemie.

  Bozeoudeman, laat jij je inspuiten met een haastig in elkaar geflanst vaccin, waarmee
  GEEN ENKELE ERVARING is?
  Dr.Elens mocht geen hydroxyChloroQuine (HCQ) meer voorschrijven, hoewel hij daar goede resultaten mee had. Dat middel bestond al 40 jaar dus was er 40 JAAR ERVARING, maar nee hoor, dat werd verboden. Daardoor zijn er werkelijk mensen overleden…

  HCQ mag nu weer op recept voorgeschreven worden, maar Quercetine+zink werkt volgens dr. Elens ook goed bij vroegtijdige Corona en is te krijgen zonder recept.
  Zie daarvoor de site van Dr.Elens: https://zelfzorgcovid19.nl/

  Bij een stevig griepje neem ik wat vitamine c en ga ik met een lekkere warme kruik naar bed.
  Dat helpt bij mij al 72 jaar. Die Corona- en die griepspuit steekt Rutte maar in zijn eigen reet.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Er zijn inmiddels psychisch doorgedraaiden die ook in huis mondkapjes adviseren. Vergelijk met vroeger in de kerk. Je had gelovigen, je had streng gelovigen en je had zogenaamde kwezels.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200820_93844757

  Like

 6. Nomanescio zegt:

  Goed stuk! De richting waar we heengaan roep ik al 27 jaar luidkeels, de corona hoax is slechts de reden om de van te voren uitgestippelde oplossingen te effectueren. Dit is allemaal al besloten rond 1954! Zie “Silent weapons for quiet wars” en “Behold a pale horse”, deze stukken heb ik in 1993 gelezen en ik ben wakker sinds die tijd. Ik krijg de laatste tijd telefoontjes/emails/berichten van mensen die mij al die tijd (vaak meewarig) hebben aangehoord met dedelingen in de trant van “Dat zeg jij al zolang ik je ken…” Nou zit ik niet in de club om mezelf op de borst te kloppen en “I told you so!” te roepen maar wil ik dit graag voorkomen.
  Helaas zie ik nog niet genoeg mensen snel genoeg wakker worden en misschien ben ik ook wel een beetje cynisch geworden, wie weet?
  Feit blijft dat we op weg zijn naar de grootste (langzame?) genocide uit de (bekende) menselijke geschiedenis. Ik heb gelukkig toen al besloten geen kinderen te nemen want ik dacht dat het rond 2000 al zou gebeuren. Ik had *een soort van* gelijk, 2001 was het begin van het einde, Corona (de kroon) was het einde van het einde en dan komt het nieuwe begin in de vorm van “het nieuwe normaal”.
  Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat er genoeg mensen snel genoeg wakker worden. Maarja, dan herinner ik me dat de hoop het laatste was dat in de pot van Pandora zat nadat alle slechte zaken de wereld ingevlogen waren.

  We zullen het wel zien.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Beste Nomanescio,
   Als ik uw bovenvermelde commentaar goed lees, begrijp ik daaruit dat u duidt op een al lang bestaand plan. En daar lijkt het dan ook erg op. Als dat zo is, en ik ga daar ook van uit, wat zegt dat dan over de politici in Nederland, die stap voor stap van alles uitvoeren?

   Like

 7. Julia zegt:

  Klopt heel veel besmettingen maar geen klachten dus geen overdracht van welk virus dan ook. Coronavirussen bij de mens
  Het belang van coronavirussen als ziekteverwekker bij de mens is moeilijk te evalueren, omdat ze moeilijk te kweken zijn in een laboratorium. Coronavirussen zijn, naast de rhinovirussen, de veroorzaker van een groot percentage van gevallen van gewone verkoudheid bij volwassenen, met name in de winter en vroeg in de lente. Van de ruim 30 in het laboratorium geïsoleerde stammen van het coronavirus bestaan zeven varianten die de mens kunnen infecteren:
  HCoV-229E
  HCoV-OC43
  SARS-CoV (zie onder)
  HCoV-NL63 (zie onder)
  HKU1-nCoV
  MERS-CoV (zie onder)
  SARS-CoV-2 (zie onder), veroorzaakte in 2020 de coronapandemie waarbij mensen de ziekte COVID-19 kregen
  SARS, MERS en SARS-CoV-2 kunnen dodelijke longontstekingen veroorzaken.
  Humaan coronavirus NL63
  1rightarrow blue.svg Zie Humaan coronavirus NL63 voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
  HCoV-NL63 werd eind 2004 geïdentificeerd in Nederland. Onderzoekers in New Haven (Connecticut) troffen het virus later ook aan in monsters die zij hadden afgenomen bij verkouden kinderen. Zij noemden hun virusstam het New Haven-coronavirus (HCoV-NH), maar meldden ook dat deze sterk overeenkwam met HCoV-NL63 en dus op z’n minst tot dezelfde soort behoorde.
  Kortom de coronavirussen zijn al jaren onder ons maar hebben nimmer tot een dergelijke tirannie geleid die de algehele economie ten gronde richt en enorme maatschappelijke en sociale schade aanrichten die meer mensenlevens zal gaan kosten dan welk virus dan ook. Alle cijfers rondom sterfgevallen zijn gemanipuleerd een ieder die aan een andere longziekte sterft wordt vermeld als zijnde doodsoorzaak corona. Het zou eens goed zijn als de meerderheid zich meer gaat verdiepen en breder kijkt dan de ongeloofwaardige maatregelen klakkeloos op te volgen. Ook het dragen van de niet werkende smetlappen is een grote fake deze dragen totaal geen enkele toegevoegde waarde maar moeten een ander doel dienen namelijk puur gedragsverandering. Wie laat zich nog langer iets wijs maken en wie wil überhaupt Rutte en De Jonge nog tijdens een persconferentie aanhoren.

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   En wat gebeurt er als je met een van die milde Coronavirussen wordt besmet en je bent een tijdje verkouden? Je laat je testen en hoppa, weer een positieve uitslag en een ‘Coronageval’ volgens de leugenmedia. Maar je hebt geen COVID-19, maar een mild verkoudheidsvirus uit de Coronafamilie. Met halve waarheden kunnen de massamedia ook wel overweg.

   Like

 8. Julia zegt:

  De tirannen en psychopaten Rutte en De Jonge werken mee om de totale volksgezondheid te ondermijnen https://commonsensetv.nl/muilkorven/ Die muilkorven staan mij met de dag meer en meer tegen evenals het opdringen en propaganderen van de slecht geteste gif vaccins. Mensen pas op waaraan u zich aan overgeeft denk na!!!!!

  Like

 9. Gienekehado St. zegt:

  Oh heerlijk, al die WAPPIES hiero!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Nomanescio.Ik weet pas sinds de aanslagen van 9/11 in amerika (inside job/false flag) dat er iets ernstigs aan de hand was op de wereld.Ik ben ongeveer vanaf 2006 alternatieve websites gaan lezen op internet,en om een lang verhaal kort te houden.De satanische globalistische elites (de 1 %) op deze wereld willen 90 % van de wereldbevolking uitmoorden voor de installatie van een N.W.O. great reset.

  Like

 11. Knalkopje1 zegt:

  Hier nog eens een staaltje van leugenachtige en misleidende berichtgeving van het leugenmedium ANP: “Aantal Coronagevallen verder toegenomen.”
  Gisteren 6557 positieve Coronatesten. Het ANP noemt dat ‘gevallen’. Sinds het begin van de Corona-uitbraak zijn 8662 mensen besmet en er aan overleden, aldus het ANP. Het ANP ‘vergeet’ te vermelden dat de overgrote meerderheid van de overledenen al ernstige problemen met hun gezondheid hadden en dat Corona net te veel was. Ze zijn niet AAN, maat MET Corona overleden.
  Voor mij zijn ‘gevallen’ mensen die actief ziek zijn, niet alleen positief getest of zelfs besmet zonder symptomen.
  Zo liegen en bedriegen de massamedia, die zelfs nooit de vraag hebben gesteld naar de betrouwbaarheid van deze testen. Ze zijn tegen ons en het enige wat helpt is massale opzeggingen van abonnementen.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/aantal-coronagevallen-verder-toegenomen/ar-BB1bEGyY?ocid=msedgdhp

  Like

 12. Bas zegt:

  Hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s