Drie catastrofes, die voorspeld werden voor de opwarming van de aarde, en daarna nooit zijn ingetreden

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Ooit gaat de wereld ten onder, daar is iedereen het over eens. Maar hoe? Velen wezen er op dat in 2012 de Maya-kalender eindigde en met hem de wereld. Anderen vreesden het millennium, omdat de computers het jaar 2000 niet opgeslagen hadden. Jehova´s getuigen verschuiven hun berekende ondergangsdatum gewoon steeds opnieuw naar achteren. En zo doen de mainstream media dat eigenlijk ook, wat we aan de hand van 3 voorbeelden zullen laten zien!

1. IJstijd

In de jaren-70 moest men zich warm aankleden. Want toen waren de media bang voor de volgende IJstijd. “Wat blieft?”, vraag je nu zeker al. Het is waar. Destijds was er quasi sprake van klimaatafkoeling waarvoor men bang was.

De theorieën over de oorzaken reikten van UV-reflectie door sneeuw via uitbreiding van de poolwinden tot aan een afkoeling van de zon of – verrassing! – te veel uitlaatgassen toe. Er is niks gebeurd. Integendeel:

Nu zijn dezelfde media met vaak dezelfde argumenten bang voor een aardopwarming. Je kunt je immers een keer vergissen. Totaal vergissen dus.

2. Stervende bossen

In de jaren-80 was er de grote angst voor het sterven van de bossen. Wetenschappers wisten het zeker: dunne boomkronen, vergeelde naaldbomen en verlies van bladeren zijn signalen voor het grote sterven van de bossen, het einde van de bomen en daarmee ook van de mensheid!

Als veroorzaker maakte men zure regen uit. Emissies werden verlaagd, de lucht werd schoner. Niks op aan te merken. Voorvechters van de paniekzaaierij zeggen nu dat dit ons gered zou hebben van de ondergang van de wereld.

Terwijl enkele wetenschappers nu het standpunt vertegenwoordigen dat het nooit tot een werkelijk sterven van de bossen gekomen zou zijn en er andere redenen waren voor de slechte toestand van het bos. Bijvoorbeeld te snelle groei in goede jaren en daarna stikstofgebrek in slechte. Maar wie interesseert het, we hebben de volgende paniek al paraat!

3. Gat in de ozonlaag

Ongeveer tegelijk met het sterven van de bossen was iedereen bang voor het gat in de ozonlaag. In de ozonlaag van de aardatmosfeer bevond zich boven de Zuidpool een gat, dat een invalspoort voor UV-straling vormde.

De vrees voor een directe bedreiging van de mens, maar ook voor misoogsten en andere indirecte gevolgen, nam constant toe. Als schuldigen maakte men de chloorfluorkoolwaterstoffen (cfk´s) uit, die zich bijvoorbeeld in koelkasten en spuitbussen bevonden.

Nu krimpt het gat in de ozonlaag en iedereen weet zeker dat dit een succes van cfk-reductie zou zijn. Dom genoeg groeit er een nieuw gat in de ozonlaag boven de Noordpool.

In ieder geval is er niemand gestorven of in het gat in de ozonlaag verdwenen. Maar de volgende keer gaat de wereld vast en zeker ten onder. Daarover zijn vast en zeker een hoop mensen het weer eens.

Bron:
flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Drie catastrofes, die voorspeld werden voor de opwarming van de aarde, en daarna nooit zijn ingetreden

 1. Bas zegt:

  Ondertussen

  De politici, bankiers en miljardairs van het World Economic Forum hebben een kans gezien in de post-Covid-wereld. Ze hebben grote plannen voor de planeet, en ze noemen het The Great Reset.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado St. zegt:

  Wij leven steeds meer in een anorganische wereld!! Hier heeft Moedertje Natuur géén oplossing voor! Oceanen worden zeeën van plastic en ander nietafbreekbaar vuiligheid. In baby’s wordt al plastic aangetroffen! 5 jaar terug werd er al plastic aangetroffen in honing en andere voedingsstoffen. Eet smakelijk!

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Door de verplichte mondkapjes liggen er overal weg gegooide op straat en plastic handschoenen zo goed voor het milieu de plastic tasjes mochten niet meer, plastic bestek ook slecht die kapjes zijn slecht voor mens en milieu

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat klopt wel @Gieneke maar het achterliggende probleem is de gigantische overbevolking. Op het moment dat plastic in de oceanen onderkent wordt als probleem dan vinden we er wel weer wat op.
   Met de overbevolking ligt dat wat anders, normaliter heeft Moedertje Natuur daar wel een oplossing voor in de vorm van een dodelijke en besmettelijke ziekte.
   Onze medici zijn echter zo knap dat ze er elke keer weer een middel tegen weten te maken, ebola, aids, de natuur probeert het wel maar het lukt tot op heden niet.
   De natuur is echter niet voor een gat te vangen, eens gaat het haar lukken.
   Niet leuk en zeker niet iets om naar uit te kijken maar wel onvermijdelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Gienekehado St. zegt:

    Zodra plastic uiteenvalt lost het op in nanodeeltjes of nog kleiner die je misschien met waterzuiveringsmachines er uit kunt filteren. Zie je het al voor je, gigawaterzuiveringsinstallaties die oceanen moeten zuiveren. Zeker, Moedertje Natuur heeft het laatste woord! De opvolger van Covid-19 is reeds in de maak!!

    Like

 3. fredjohan zegt:

  Er wordt steeds meer gemeten. Vooral via satellieten komen enorme hoeveelheden meetgegevens door. Hiermee worden verschijnselen ontdekt die vroeger onbekend waren. Omdat media tuk zijn op sensatie, er eigenlijk van leven, worden de uitkomsten van de metingen liefst als ondergangs verschijnselen beschreven.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Nu alleen hopen dat de catastrofe Biden Harris niet doorgaat en dat de schuldigen aan de US presidentsverkiezings faude voor jaren de bak in gaan.

  Geliked door 3 people

 5. Bob zegt:

  De milieu verdedigers zijn de grootste
  vervuilers zowel fysiek als mentaal.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.vpro.nl/argos/lees/onderwerpen/money-to-burn/2020/beschermd-bos-belandt-in-energiecentrales.html#

  Beschermd bos belandt in energiecentrales

  Hout uit beschermd bos in Estland komt terecht in biomassacentrales in Europa. Ook centrales in Nederland mogen versnipperde bomen gebruiken als biomassa, ondanks de strenge Nederlandse duurzaamheidseisen. Als gevolg eindigen ook volledige bomen als witte elzen en wilgen in de verbrandingsoven.

  Dat blijkt uit onderzoek dat Argos deed samen met Platform voor onderzoeksjournalistiek Investico en het internationale onderzoekscollectief Money to Burn. Alleen Nederlandse kolencentrales kregen sinds 2013 al ruim 3,5 miljard euro subsidie toegekend voor het verstoken van biomassa

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Even wat humor,

  COVID 19
  Ontvang de laatste informatie van de rijksoverheid over covid 10

  Nou weten we de waarheid, cojona komt niet van vleermuizen, maar uit een stripboek. Dat heeft Billy Gajes vast op een idee gebracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s