Hoe kun je na 4 januari zien of iemand al is ingeënt?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe kun je na 4 januari zien of iemand al is ingeënt?

 1. Harry Willemse zegt:

  Het mankeert er nog maar aan. Dan kan het sheeple dat niet met een smartphone overweg kan ook zien dat diegene is geënt.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Hugo neemt natuurlijk geen ‘vaccin’, Hugo kijkt wel uit.
  Hugo neemt straks voor de Bühne een prikje met een fysiologische zoutoplossing.
  En zijn braafbef-schaapjes trappen er allemaal in.

  Geliked door 3 people

  • Htskday zegt:

   @Tistochwat,

   Nep vaccinatie.
   Zo doe je dat..

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Rutte gaat het als eerste hij schroomt niet om zich voor de camera zich te laten vaccineren. De zak wie gelooft deze gewetenloze pathetische leugenaar nog. Hij zal wel water in zijn leugenachtig lijf laten spuiten. Wie heeft nu deze eerste klas rat nog niet door dan ben je wel de meest domme schaap die hier in tuint.

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Boris Johnson heeft zich voor TV laten vaccineren in z’n werkkamertje ?

   BRON:
   https://lepetitjournal.com/londres/boris-johnson-va-t-il-se-faire-vacciner-en-direct-la-television-293761

   & “THE GUARDIAN”

   Like

   • Julia zegt:

    delamontagne Met wat? Sorry maar ik vertrouw dat hele zooitje politici absoluut niet meer en verder spuiten ze maar in zich wat ze goeddunkt maar van mijn lichaam blijven ze af.

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    delamontagne Kun je nagaan wat die politieke smeerlappen er voor over hebben om als reclame stunt te dienen met uiteraard een placebo om het gif onder de bevolking door de strot te duwen. Ook Koningin Elizabeth krijgt binnen twee weken een placebo (ze maken mij niet wijs dat zij zich bloot stellen aan een gif waarvan nog geen enkel bewijs is dat deze effectief is en waarvan bijwerkingen totaal niet bekend zijn). Ben benieuwd wanneer onze Koning zich beschikbaar stelt voor een reclamestunt. Je bent toch wel erg naïef als je dit gelooft.

    Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Als het merendeel van het volk schreeuwt om iets in hun lijf te laten spuiten dan gedragen ze zich als schapen met een oormerk , ik verrot het als ze het verplichten ik pak het hoog nodige en ga er vandoor de toekomst ziet er steeds rooskleuriger uit
  Vanavond in de snackbar stonden we ook braaf met zo n stinklap op onze smoelekes, tot nu toe vind ik 2020 een klote jaar

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Yvonne Al die volgzame schaapjes geloven dat na vaccinatie weer snel naar het oude normaal kan worden overgegaan. Helaas dat is een desillusie lees goed na algehele vaccinatie kan niet direct teruggekeerd worden naar het oude normaal. Deze covid ellende duurt de komende jaren voort om de afronding van de agenda 21/30 NWO te realiseren en we zullen zeer zeker tot 2030 binnen een ongekende dictatuur moeten leven en verplicht worden ons jaarlijks te laten vaccineren. Het oude normaal is niet meer en voor degenen die dit nog geloven zal het de komende jaren een zeer bittere pil zijn.

   Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Yvonne,2021 wordt niet beter.

   Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Zeer interessant!
  VOORAL VANAF 1:13:13

  Ik wil graag alvast degenen condoleren die zich moeten/willen laten vaccineren.

  Geliked door 5 people

 6. Een oormerk heeft de gek al in dus zet hem ff tussen het ander vee dat zo graag zich alles wijs laat maken.
  Geef de gek nog een snuifje en het zal allemaal wel recht geluld worden.
  Iets van Rutte gelul.

  Like

 7. fleckie zegt:

  …..’..DE. ANDERE. KRANT’ …MEDIA, ‘ derde jaargang nr. 6. E- mail via INFO@De ANDEREKRAMT.NL. | Distributie@ DEANDEREKRANT.NL. …….Pag 16 ;’ NIET JOURNALISTEN, MAAR. ELITES. MAKEN. HET. NIEUWS’…………………………………….
  ……….INTERVIEW…….‘NIET journalisten ,maar elites maken het …nieuws’. TABE. BERGMAN.
  ……. Eric van de Beek…….’volgens communicatiewetenschapper TABE Bergman zijn het de politieke en economische elites die bepalen wat we te zien en te horen krijgen op tv. radio en in de krant. De media zijn niet veel meer dan een doorgeefluik. Het ‘domme. volk’ snapt vaak beter wat er gaande is dan journalisten.
  …….Edward Herman en Noam Chomsky hebben het in het boek Manufacturing Consent aangetoond dat in de Ver. Staten De nieuwsmedia de belangen dienen van de politieke en economische elites- en ook hebben zij aan de hand van hun ‘propaganda model’ uitgelegd hoe dit is te verklaren. Volgens TABE Bergman werkt het in Nederland niet veel anders. Niet in de laatste plaats omdat de media in Nederland,net als in de VS in handen zijn van een steeds kleinere groep economische elites, die het winststreven voorop hebben staan.
  ……. U bent. universitair hoofddocent aan de. BRITSE- CHINESE XI’AN Jiaotong- Liverpool University, in een land, CHINA , dat niet bepaald bekend staat om zijn vrije pers. Je zou zeggen dat het bij ons in Nederland veel beter gesteld is met de vrijheid van journalisten om te bepalen waarover ze berichten. …………………China heeft van de strengste regimes van perscensuur ter wereld . Hier is het de maatschappelijke taak van de media om de Communistische Partij te steunen door het volk te winnen voor het beleid dat wordt bepaald in Beijing . De belangrijkste taak v.d. Chinese media is dus heel anders dan die in het Westen : niet de macht controleren, maar de macht steunen. Het is een vreselijke situatie. Het toont maar weer aan dat het onmogelijk is om het belang te overschatten van een wettelijk vastgelegd recht op persvrijheid als een voorwaarde voor een werkelijk vrije samenleving.
  …….Maar het slechte voorbeeld dat China geeft, is geen reden voor Nederlanders om zich op de borst. te slaan. Dat wij wettelijke persvrijheid hebben, leidt bij velen tot een soort blindheid. Het onderwijs , de politiek en de media benadrukken allemaal hoe vrij Nederland wel niet is. De onderliggende boodschap is,bewust of niet, wees maar tevreden met wat je hebt. Maar de commerciële journalistiek zal je nooit vertellen hoe onvrij ze werkelijk is. De grote westerse leugen is dat wettelijke persvrijheid een voldoende voorwaarde is voor een democratische samenleving.
  …….In een beroemde zin is de huidige Chinese journalistiek gekarakteriseerd als gevangen ‘between the Party- line and the bottom- line”. Die BOTTOM- LINE zijn de adverteerders. Chinese media worden tegenwoordig namelijk voor een groot deel gefinancierd door adverteerders. Maar wat betreft politiek nieuws voert de Partij natuurlijk nog de beslissende. boventoon. De Nederlandse journalistiek hoeft naar geen politieke partij te luisteren, maar de bottom- line, het feit dat de journalistiek commercieel is, oefent een grote en negatieve invloed uit op de kwaliteit v.d.berichtgeving. …………..MAAKT. HET. VOOR. HET. NIEUWS WAT. UIT OF MEDIA. IN HANDEN. ZYN VAN DE STAAT OF. VAN BEDRYVEN. W ELKE IS DE MINSTE VAN.TWEE KWADEN? ………….” dat hangt af van de historische omstandigheden. Ik heb liever dat CCN in handen is van Time Warner dan van de Chinese staat, maar ik heb ook liever dat de BBC , met waarborgen van onafhankelijkheid, in handen is van de Britse staat dan van Time Earner. De media zullen pas in de buurt van werkelijke vrijheid komen als ze onafhankelijk zijn van zowel de staat als het bedrijfsleven, of welk ander machtscentrum dan ook in de samenleving.
  …….WAAROM is het zorgelijk dat de media in handen zijn van steeds minder spelers? Hoe beïnvloedt dit de nieuwsvoorziening? ….’ Inmiddels is de Nederlandse n krantenmarkt een semi- monopolie geworden: De Persgroep en Mediahuis,beide Belgisch, maken de dienst uit.
  Deze twee nu overgebleven partijen zullen elkaar nauwelijks meer beconcurreren. Dat zou ze allebei geld kosten en een ultieme overwinning zit er niet in. Dit is een schoolvoorbeeld van een markt die niet vrij is. .wie heeft het kapitaal om die twee uit te dagen? Waarom zouden die twee veel geven om de gemiddelde lezer? ..Als het al zin heeft om de journalistiek te zien als een markt, dan is het beter als er veel relatief kleinere mediabedrijven zijn die onderling met elkaar concurreren, hopenlijk door goede journalistiek te bedrijven. Hoe meer aanbieders , hoe meer macht de gemiddelde lezer heeft. Als er geen bedrijven zijn die de markt domineren, is het makkelijker voor nieuwe partijen om de markt te betreden en hopelijk lezers beter nieuws te leveren. .WAT IS ER BEZWAARLYK AAN HET WINSTOOGMERK VAN MEDIABEDRYVEN ?
  ZORG DAT ER JUIST NIET VOOR DAT DE MENSEN HET NIEUWS KRYGEN WAT ZE WILLEN?
  JEZOU ZEGGEN: HOE MEER TEVREDEN KLANTEN, DES TE MEER LEZERS, KYKERS EN LUISTERAARS- En DES tE GROTER DE WINST.. ..De media claimen dat ze mensen geven wat die willen,maar de media weerspiegelen vaak niet wat er leeft in de samenleving. Zo was een meerderheid v.d. Nederlanders tegen de invasie van IRAK in 2003. Dit ondanks de kritiekloze houding v.d. Nederlandse pers over de valse claims van de Amerikanen dat Saddam Hoessein zou beschikken over massavernietigingswapens. Het is een geval vanhet ‘domme volk’ dat het snapte. Terwijl de meeste journalisten niet doorhadden wat er gaande was, namelijk een AMERIKAANSE. propaganda campagne die honderdduizenden mensen het leven heeft gekost, een land heeft geruïneerd, en de weg heeft vrijgemaakt voor. ISIS.
  .Afgezien daarvan werkt het simpelweg niet om mensen het nieuws te geven dat ze willen, also je een product aanbiedt. dat dan wordt geconsumeerd. Nieuws. is geen product, het is een PUBLIC. GOOD. Nieuws is de zuurstof v.d. democratie. Het idee dat je een prijskaartje kan hangen aan informatie over oorlogen vrede, gezondheid, de toekomst van de planeet enz. is belachelijk . Je kan bovendien niet van mensen verwachten dat ze van journalisten eisen dat die nou eindelijk eens dat corrupte bedrijf aan de kaak stellen. Hoe kunnen mensen vragen om hetb nieuws dat ze nodig. hebben om te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit,als ze logisch gezien niet kunnen weten wat dat nieuws is? Het is de taak van journalisten om mensen het nieuws te geven dat ze nodig hebben zodat ze een doordachte keus kunnen maken op het stembiljet. ………………….
  …ZYN ER SIGNALEN DAT IN NEDERLAND EIGENAREN INGRYPEN IN DE NIEUWSVOORZIENING, OF DAT, IN HET GEVAL VAN DE PUBLIEK GEFINANCIERDE N O S
  DE OVERHEID HET. NOS JOURNAAL AANSTUURT? “ Het gebeurt waarschijnlijk zelden dat eigenaren direct. ingrypen nin de journalistieke praktijk. Dat is ook niet nodig. De hoofdredacteur zet de grote lijnen uit in overeenkomst met de wensen v.h. Management, anders is hij of zij net lang hoofdredacteur. Een hoofdredacteur heeft een hele klim gemaakt om die positie te bereiken: hij of zij weet wat er wordt verwacht. Een hoofdredacteur is medeverantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat. Welke hoofdredacteur wordt niet afgerekend op dalende. oplages?…….
  …….Hetzelfde geldt voor zover ik weet voor het. NOS Journaal of de actualiteitenprogramma’s v.d. omroepen. Wellicht wordt direct ingrypen weleens geprobeerd,maar dit zijn uitzonderingen. De Nederlandse staat heeft geen zeggenschap over benoemingen in de omroep besturen, maar toch zijn het ook. bij de. omroep besturen sinds oudsher de elites die aan het roer staan, hoe welmenend die mensen ook mogen zijn. Zoals bij de. VARA. Daar zie je mensen in het bestuur die advocaat zijn of professor, betrokken zijn bij de. PvdA, of die leidinggevende posities bekleden bij een. MILIEUBEWEGING. , een uitgeverij of een pensioenfonds. Het zij kortom niet het soort mensen dat snel zal morrelen aan de fundamenten van het economisch systeem en Nederlandse buitenlandbeleid. …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>> fleckie: het artikel is nog een hele pagina ( vol) maar daar wil ik jammer genoeg verder anderen niet mee te vermoeien……..<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Die zetel die er bij de PVV af is,is naar FVD gegaan.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Gienekehado St. De hond pist iedereen in zijn schoenen met zijn polls. Nu heeft de PVV volgens de Hond 27 zetels, mogelijk na de nieuwe verkiezingen slechts 17 zetels. Dit patroon zien we elke vier jaar. De PVV als grote winnaar, en na de verkiezingen blijft er niets van over. Stembusfraude, bij ons al vele jaren gangbaar, en in de VS waarschijnlijk voor het eerst.

   Like

 8. Julia zegt:

  Ha, ha, ha het is werkelijk zo een zielige vertoning Boris Johnson heeft zich laten vaccineren op camera, ook psychopaat Rutte is bereid zich voor camera te laten vaccineren en nu moeten we ook nog lezen dat Koningin Elizabeth zich binnen twee weken laat vaccineren. Het is werkelijk beschamend dat deze mensen waarvan men toch enige intelligentie mag verwachten zich als een goedkope reclame stuntpop beschikbaar hebben gesteld om op deze wijze het gif geloofwaardig te maken zodat het grootste deel van de bevolking zich vrijwillig bloot stelt aan dit gif. Vaak zijn reclames misleidend nou deze (placebo) reclame behaalt de top 1 in de grootste misleidende reclame ooit op tv getoond en verdient de loden leeuw. Denk na hebben koningshuizen en politici zich ooit in het openbaar bloot gegeven voor dit soort reclames nimmer heb ik een reclame gezien dat hooggeplaatste zich in het openbaar hebben laten vaccineren tegen welk virus of ziekte dan ook. Moet men hier nog intuinen? Het is een grof schandaal dat dergelijke figuren zich hiervoor beschikbaar stellen en meewerken aan het ondermijnen van de volksgezondheid. De gewetenloosheid kent geen enkele grenzen meer en ze zijn werkelijk totaal doorgeslagen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado St. zegt:

  In het KUTLAND van Mark Rutte ben je in je eigen huis (bed!) niet meer veilig!! Bij dame van 87 vliegen de kogels door de slaapkamer! Hoe duidelijk wil je het hebben!!!!!!!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/rotterdamse-vrouw-87-in-bed-beschoten/ar-BB1bFVrZ?ocid=mailsignout&li=BBoPOOe

  Geliked door 1 persoon

 10. absurdist01 zegt:

  waarom hoor je de nierstichting nooit over de zoutoplossingen in spuiten, babyneusdruppels etc etc alleen maar in voedsel

  Geliked door 1 persoon

 11. absurdist01 zegt:

  typisch nederland…je bestaat niet als je hulp nodig hebt, ze kennen je niet als je hulp nodig hebt, ze weten je feilloos te vinden als je onkruid in de tuin te hoog staat maakt niet uit dat je niks meer kan, ze weten je feilloos te vinden als je geen spuit accepteert, je bestaat niet als je crepeert door van alles verstoken te blijven. In huidig nederland hoor je te werken, slaafs doen wat je opgedragen wordt met holle ogen de elite dienen. Vandaar dat ze zo meegaant zijn met BLM en consorten geef ze zendtijd en ze kruipen voor je!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  Wie laat vaccineren gaat tot de
  stanboek mens behoren
  De VIP worden met een filmnaald
  gevaccineerd de super mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s