Tweet van Geert

Ik wens iedereen een hele fijne, gezellige #pakjesavond toe!! #Sinterklaas #ZwartePiet

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Geert

 1. Tistochwat zegt:

  Die Piet moet zwarter, want hij kruipt net uit de schoorsteen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Vonden jullie het van de week ook zo ruttig gezellig in de winkels met al die Zwarte Pieten en al die sinterklaasliedjes ??? Echt een sfeertje om leuk boodschappen te gaan doen. Ik herinner me dat dat vroeger wel anders was.

  Geliked door 1 persoon

  • Laura van der Storm zegt:

   Dat echte nederlandse volk is een laf zootje! Laat zich om het minste geringste inpalmen door andere culturen. Het Sinterklaas gevoel is helemaal verdwenen en dit zonder veel weerstand! Een groot deel van de nederlandse bevolking is hun nederlandse vlag niet waard! En de media doet goed mee met het ontkennen van het Sinterklaas feest! Gaan jullie je eens diep schamen!

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Wallage van de pv da zei het al jaren gelden”nederland is niet van de nederlanders, nederland is van iedereen. Koningin Maxi zei he ook al “De nederlamnder bestaat niet”. Helaas bestaat wel de nl.belastingbetaler die met niets ontziende middelen door de staat van zijn inkomen wordt ontdaan. Ik ben niet trots op nederland en nog minder op de nederlanders. Een volk van lafaards, wegkijkers en krentenwegers. Nederland heeft de regering die het verdient. Mijn laatste strohalm is Geert Wilderfs met zijn PVV. De rest is schorum

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Boike 5 december 2020 om 15:00

   Wat is er nu nog gezellig? Niets meer. De dictators willen niet alleen al je geld hebben, maar je ook beletten om vrij te ademen, Ik haat die smeerlappen. Want waar gáát het nou om?!

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Bij ons is de roetveeg Piet blijven hangen in de schoorsteen. We laten hem hangen tot volgend jaar dan is hij helemaal zwart.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het mag gezegd worden, door de maatregelen van het kabinet is het Sinterklaasfeest intiemer en tegelijkertijd uitbundiger dan ooit, wat zullen er veel kinderen deze oer-Hollandse traditie nog decennialang koesteren,……eat that Rutte!

  Like

 5. Julia zegt:

  Geert eveneens een leuke Sinterklaasavond en fijne feestdagen toegewenst. Ik vier het zoals onze traditie kent gewoon gezellig Zwarte Piet en Sinterklaas en Kerstfeest gezellig met mensen die ik waardeer en lief heb en laat de fascistische clan Rutte, De Jonge, OMT met hun in elkaar geflanste ondemocratische spoedwet mijn privé leven niet bepalen laat staan beheersen. Vrijheid heb ik hoog in het vaandel staan en denk altijd aan de duizenden helden die voor onze vrijheid hebben gevochten.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Alfred Mol zegt:

  Ook dit jaar weer vastgesteld dat onze cultuur weer meer bedreigd wordt: m.n. Zwarte Piet.
  En winkeliers worden bedreigd door KOZP aanhangers die met borden met slogans de entree blokkeren. Niemand die ze dat blijkbaar kwalijk neemt… Very sad …

  Like

 8. Helena zegt:

  Beetje een late reactie, maar gisteravond moe maar voldaan terug uit Noordwijkerhout. Een banketbakker daar, die zijn etalage had opgeleukt met Zwarte Pietjes werd persoonlijk aangesproken door een tegenstander die dreigde met geweld. Dus: werden de poppetjes weg gehaald, onder dwang! We hebben deze banketbakker als de traditionele Zwarte Pietjes een bezoek gebracht om hem een hart onder de riem te steken, en er was niemand maar dan ook niemand die daar moeite mee had. Er klonken zelfs weer Sinterklaasliedjes uit de speakers in het centrum, de mensen waren dolblij maar ook verbaasd dat ze dit nog mochten meemaken! Net als in De Zilk (had er nooit van gehoord) een klein dorpje daar in de buurt waar een speurtocht voor de roetveeg pieten was uitgezet, die nu dus gelopen werd door de echte traditionele Zwarte Pieten! Haha wat hebben we een plezier gehad en de kindertjes blij gemaakt, maar ook de ouderen die ingedut achter de geraniums zaten en ineens opsprongen en blij begonnen te zwaaien. Het emotionele weerzien met Zwarte Piet is niet in woorden uit te drukken. Hoewel we ons uiterste best deden om de 1.50 afstand te bewaren konden we een warme omhelzing hier en daar niet voorkomen. Volgend jaar weer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s