Coronavirus: Vaccin weldra beschikbaar, maar meerderheid van de Fransen wil niet

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het begin van de vaccinatie is nu nog maar een kwestie van enkele weken”, zei de Franse minister-president Jean Castex donderdag bij de presentatie van de Franse vaccinatiestrategie. Vanaf januari kunnen al een miljoen mensen ingeënt worden – alleen, de Fransen willen niet.

Bijna twee derde deel tegen inenting

Volgens onderzoeken zouden er in Frankrijk de meeste tegenstanders van de coronavaccinatie in de wereld zijn. Dan helpt het ook niets dat de regering van de globalist Emmanuel Macron (foto) verkondigde de coronavaccinatie gratis aan te bieden aan alle mensen in het land. De belastingbetaler betaalt dan de rekening.

Tussen april en juni dient er een enorme reclamecampagne over de Fransen uitgestort te worden om de op dit moment 59%, die zich niet wil laten inenten, op andere gedachten te brengen. Maar de regeringspropaganda lijkt steeds minder effect te hebben.

Harde lockdown

Tot midden december gelden in heel Frankrijk strenge uitgaansbeperkingen, daarna “alleen nog maar” nachtelijke uitgaansverboden. Met de Kerst wil de regering weer meer bewegingsvrijheid toestaan, op Kerstavond en met Oud en Nieuw zijn er ook geen nachtelijke uitgaansverboden. Er mag gevierd worden.

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Coronavirus: Vaccin weldra beschikbaar, maar meerderheid van de Fransen wil niet

 1. Peter zegt:

  Spuit eerst al die lui maar in die de lockdowns veroorzaken ,presidenten,ministers al dat gespuis in Brusel,en niet te vergeten een dubbele dosis voor Ab,Merkel,Rutte en Hugo.

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Geef ze voor de zekerheid een dubbele dosis !!

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Peter.Helaas dat gaat niet gebeuren,die dodelijke corona vaccinazi,s zijn alleen gemaakt voor de burgers.De satanische globalistische elite die deze wereld regeren haten de burgers,zij zien ons als paupers,plebs,nutteloze uitvreters en slachtvee.Die vaccinazi,s zijn bedoeld om 90 % van de wereldbevolking uit te moorden,mocht dat niet lukken hebben ze plan B een oorlog met de soldaten van allah.

   Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Dat regeringen op voorhand al zoveel bestellingen hebben gedaan om de miljoenen mensen te kunnen vaccineren, terwijl het merendeel van de patiënten werkelijk geen fiducie hebben in zowel de politiek als de adhoc-vaccins zegt alles over het politieke gebrek aan realiteitszin……..ik vind het zelfs staatsgevaarlijk dat de politiek zich gedraagt als in een politiestaat, dat gaat met de EU als overkoepelend orgaan fluks de verkeerde kant op……..A je to!

  Geliked door 6 people

 3. delamontagne zegt:

  Anticovid-vaccin: genetische manipulatie die moet worden bestreden.

  Wij willen niet worden zoals tomaten, gemanipuleerd/transgeniseert of als gemodificeert mais ( GMO-mensen (genetisch gemodificeerde organismen).

  De schade die wordt toegebracht door het vaccin tegen Covid 19 is onomkeerbaar, volgens robert F Kernnedy { een neef van de vermoorde vroegere Am. president ! ]
  (wordpress.com )
  Het covid-19-vaccin moet ten koste van alles worden vermeden:

  “Ik wil sterk Uw aandacht willen hebben op belangrijke feiten, dit in verband met de aanstaande covid-19-vaccinaties.
  Voor het eerst in de vaccinatiegeschiedenis grijpen de zogenaamde mRNA-vaccins van de nieuwste generatie rechtstreeks in op het genetisch materiaal van de patiënt en wijzigen daardoor het individuele genetische materiaal.
  Dit staat voor genetische manipulatie, wat voorheen verboden was en als crimineel wordt beschouwd ”.

  Volgens Robert Kennedy Jr. kan het injecteren van het pseudovaccin “worden vergeleken met genetisch gemanipuleerd voedsel, dat ook zeer controversieel is”.

  De z.g.n. “anticovid-vaccins” zijn geen vaccins, maar is genetische-therapie.
  De media en politici schuiven het probleem nu van tafel en praten ongepast over ‘vaccins’ – en daarom is het belangrijk dat iedereen op alle internet-sites en in privégesprekken ernaar streeft om het gevolg
  hiervan uit de hersenen van de mensen die gemakkelijk worden gemanipuleerd, te halen.
  Covid pseudo-vaccins zijn gentherapieën die niet voldoen aan de wettelijke definitie van een vaccin.
  Dit werd voorheen als Crimineel bestempeld…….

  Hij wil het publiek in het algemeen en gezinnen in het bijzonder waarschuwen.
  Hij geeft aan wat in werkelijkheid de pseudo-anti-covid-vaccins zijn die de globalisten ons in volle vaart zouden willen opleggen.

  MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHIED OP ONGEKENDE SCHAAL………………….

  “Naar mijn mening,” zei Robert F. Kennedy Jr., “vertegenwoordigen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de menselijkheid die nog nooit op zo’n grote schaal
  in de geschiedenis is gepleegd.

  Zoals dr. Wolfgang Wodarg, een ervaren Duitse arts, zei: “In feite zou dit ‘veelbelovende vaccin’ voor de overgrote meerderheid van de mensen moeten worden verboden, omdat het genetische manipulatie is! ”

  Geliked door 2 people

 4. antiislamnu zegt:

  Ik ken mensen waar tegen ik zij beter neem je het covid19 vaccin niet want kijk hier heb ik wat info voor je dat je kan lezen wat het is.
  Waar op ik voor gek wordt uitgemaakt een paar weken later kom ik de persoon weer tegen en vroeg of hij nog steeds voornemens was om het vaccin te nemen.
  Nee was het antwoord verheugd vroeg ik o je hebt toch maar even na gekeken wat het vaccin inhoud. Antwoord nee ik zag op Facebook dat veel mensen er tegen zijn dus nu neem ik het ook niet
  WHHHOOOOEEEAA hoe achterlijk kunnen mensen zijn .😂😂😂🤣🤣

  Geliked door 4 people

  • Boike zegt:

   @ antiislamnu 6 december 2020 om 20:06

   De slapende schapen zijn in feite gehypnotiseerde schapen. De Main Sream Media puilen uit van de propaganda. En de mensen zijn eraan gewend geraakt dat tot zich te nemen. Dat werkt hypnotiserend.

   Wij van WC-eend zeggen WC-eend. Dus iedereen koopt klakkeloos WC-eend. Miele er is geen betere. Miele zegt het immers zelf. Dus iedereen neemt dit klakkeloos voor waar aan. Op het NOS journaal wordt gezegd dat het vaccin bijna gereed is. En dat wordt gezegd op een intonatie alsof dat een geweldige prestatie en zegen zou zijn. En als dat maar vaak genoeg herhaald wordt, geloven de schapen dat. Ze worden gewoon gehypnotiseerd. Je zou dat ook geprogrammeerd kunnen noemen.

   De oorzaak is terug te voeren tot het Christendom. Het was Paulus die dogma’s, oftewel de geloofsdwang, bedacht. Geloven betekent niet zeker weten. Het dogma zei, dat je dit of dat mòèst geloven. En daarover mocht je dus geen vragen stellen. Je was immers verplicht, om het te geloven. En als je goed genoeg geprogrammeerd bent, geloof je dus, dat het waarheid is.

   Kinderen werden op school niet gestimuleerd, om hun naprakkedenkizeerverstand te gebruiken, of om kritiek te uiten. Hen werd alles voorgekauwd en ze moesten het herkauwen. Dit is dus een vorm van hypnotiseren of programmeren. Dit principe werd vooral in calvinistische kringen heel ver doorgevoerd. Maar als je nooit hebt geleerd, om je naprakkedenkizeerverstand te raadplegen, dan kun je dat ook niet meer.

   Geloven wat de dominee zegt, geeft de schapen een gevoel van comfort en veiligheid. De dominee heeft immers gezag. De dominee zegt het immers zelf. Zelf nadenken is iets nieuws. Daar hebben ze geen ervaring mee. Dat is bedreigend en gevaarlijk. Stel je eens voor, dat je het fout hebt. Wat zullen de mensen daar dan wel van te zeggen hebben? Dat hou je dus zo ver mogelijk van je vandaan. Het geeft een gevoel van onzekerheid of ontrouw aan het gezag. En daar kunnen de schapen dus echt niet mee overweg.

   Mensen, die dom gehouden werden, stellen geen vragen en uiten geen kritiek. Die zijn dus ook gemakkelijk te manipuleren. Ze weten toch niet beter.

   Like

 5. Bas zegt:

  Londen

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 2 people

 7. abouneenee zegt:

  Fijn hoe regeringen het recht menen te hebben onze natuurlijke weerstand te moeten afbreken. Natuurlijk gaan er jaarlijks mensen dood aan een griep-achtig virus. Als men zo bang is voor de ouderen vanwege iets onbekends, moeten se het vooral aan de ouderen de keuze geven of zij beschermd willen worden. Echter het schiet gigantisch door om de hele bevolking in detentie te plaatsen, zoals dat de facto gebeurt in de meeste landen.

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  100 jongeren wilden zich gisteren in Düsseldorf echt amuseren. Toen kwamen de BOA’s en werden in elkaar geslagen, toen kwam de politie en had ook geen kans. Eindelijk kwam er veel politie, een beschamende hoeveelheid politie, alleen maar om tieners te temmen. Hier het verontwaardigde verslag van de WDR.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Te beginnen met al die regeringleiders, EU dictators en de zogenoemde top virologen die achter dit gif staan. Dus oppakken, verzamelen en onder toeziend oog van het volk en onder strenge controle zodat uitgesloten wordt dat zij geen placebo ingespoten krijgen. Die flauwekul dat o.a. Rutte genegen is om zich voor de camera te laten vaccineren is natuurlijk je reinste bull shit waar we absoluut niet moeten intuinen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s