Een gedicht met een bericht

(Door: “Elise Nijmegen”)

Beste goedgelovige, maar niet zelfstandig denkende mondkapjesdragers,
ondernemers, militairen, horecapersoneel, zzp’ers en slagers.
Multinationals, globalisten en andere misschien wel gechanteerde mensen rollen o.l.v. de WHO en de VN het communisme uit wereldwijd,
Globalisme wil heel veel minder mensen, dat wat overblijft niet wijd verspreid.

In “groene duurzame”? megacity´s, vol gehangen met 5G en camera’s die u overal volgen,
En de consequenties van die straling, daarover maken de globalisten zich niet zoveel zorgen.

De gezondheid van de wereldbevolking ligt in handen van buitenlandse communistisch ingestelde dictaturen,
En we mogen deze niet zo gevaarlijke Covid-19 plandemie niet lang laten voortduren.

Denk na, de griep is verdwenen, de symptomen zijn ongeveer dezelfde, de PCR-test is waardeloos gebleken,
De paniek over de besmettingen dus totaal opgeblazen, onrealistisch en er zijn niet veel mensen bezweken.

Deze Nederlandse regering, die aangeklaagd wordt door vele mensen, waaronder een wereldwijde alliantie van gerenommeerde artsen en wetenschappers,
Zijn globalisten en het lijkt één pot nat daar in Den Haag, ze zijn de beste makkers.

Het is aan ons om onze ongeïnformeerde mede-Nederlanders wakker te maken,
Want we willen geen communisme, geen digitale gevangenis, we moeten de realistische kant van die mensen doen ontwaken.

Praat met elkaar, deel berichten, leg contact met andere vrijheidsstrijders, sticker, breng kranten en flyers rond,
Want onze kinderen verdienen vrijheid, gelijkheid, democratie, de vrijheid van meningsuiting, een natuurlijke ontwikkeling en we willen ze gezond.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een gedicht met een bericht

 1. Rini Stegeman zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. antiislamnu zegt:

  Ik doe al jarenlang me best om mensen wakker te schudden mijn advies onderbouw alles je zal zien hoe verbaasd mensen zijn .
  Behalve bij linkse wappies die worden woest want tja ze hebben geen weerwoord Behalve de dooddoeners racist islamofoob enz enz ik moet mij dan wel extreem inhouden om ze niet op hun bek te slaan’

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Helaas zijn heel veel makke volgelingen niet in staat of te dom om zichzelf eens te verdiepen in het politieke schaakspel wat volop gaande is. We kunnen er vanuit gaan dat de massa onderdanige volgelingen bewust dom willen blijven, blijven geloven in iets wat niet meer terug komst en zelfs hiervoor in de rij gaan staan om het niet bewezen gif tot zich te nemen en dat maar liefst 2x binnen vier weken. Tja dan is dit soort mensen niet bij te brengen dat zij zwaar worden besodemieterd en tekenen voor hun eigen ondergang en die van hun kinderen. Een onderdanig volk heeft tot op heden nog niet door en willen geen realiteit onder ogen zien maar vergeten dat wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen. Velen kennen de geschiedenis niet en hebben nog niet door dat de geschiedenis zich aan het herhalen is, Velen kijken liever tot vervelens toe naar de welbekende angstzaaiers op Op1 (o.a. Gommers, Kuipers en Osterhaus) en laten zich liever zoet houden tot vervelens aan toe naar spelletjes op de buis. Ik zeg maar zo geef het volk hun speeltje dan blijven ze zoet. Hoe triest is het met het gemiddelde IQ van de Nederlander gesteld. Wat moet er nog meer worden bewezen, hoe kun je onderdanige schapen nog wijsmaken dat niet werkende smetlappen besmettingen tegen houden. Tja we kunnen wel ophouden een land met een overgroot deel dom en volgzaam volk is een verloren land en daar valt helaas geen strijd mee te winnen. Meer heb ik er niet meer aan toe te voegen maar dank de meerderheid wel dat zij zonder meer hun leven hebben overgeleverd aan het ongekende staatsterreur zoals door de elitaire machtswellustelingen is opgelegd. Uiteraard word ik zoals gewoonlijk weggezet als een complotdenker maar ik kan wel zeggen dat juist de complotdenkers een gezonde dosis verstand hebben en het smerige spel t.b.v. de agenda 21/30 NWO door hebben. We zullen zien wie er gelijk krijgen maar dat zal helaas een aantal jaren duren voordat vele Nederlanders uit hun slaap of droom ontwaken als zij daadwerkelijk zien dat het een feit is dat het oude normaal niet meer terug komt, onze democratie totaal is vermoord en volledig onder (elektronische) controle van de overheid staan in de grote openlucht staatsgevangenis dat voorheen een democratisch en mooi Nederland was. Dit gegeven kan voor goed de geschiedenisboeken in.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Zwarte Piet Syndroom

  Like

 5. M. zegt:

  De ogen en oren van veel mensen zijn zo dichtgesmeerd met leugens dat ze letterlijk een aversie hebben tegen de waarheid.

  “Ze zullen de waarheid niet kunnen verdragen en zich keren tot fabels”

  Je kan ze de wereld aan info sturen maar ze lezen het gewoon niet en geven al helemaal geen antwoord dat is slechts een enkeling die niet te trots is om voor zichzelf toe te geven dat ze zich hebben laten belazeren.

  Bij sommige duurt het jaren en dan zie je ze ook niet meer want ze hebben niets meer te vertellen wat je niet al weet, en dat trekt hun ego niet.
  Dan krijgen ze ruzie met hun familie die ze voor gek verslijt en komen ze nog wel even klagen dat hun familie ze voor gek verslijt en hoe beledigend ze dat vinden en zo.
  Dat ze jou al jaren voor gek verslijten zijn ze dan even vergeten maar goed ze zijn wakker en daar gaat het om.
  Alleen nog niet lang genoeg wakker om te snappen dat het weinig nut heeft om op smoelenboek ten strijde te trekken en dat men leuke poppetjes inzet die zogenaamd strijden voor jou en mijn rechten omdat men weet dat het merendeel achter de geslachtsdelen aan loopt.
  Wat ze dan ook vervolgens doen zonder verder het verstand te gebruiken.
  Dus dat schiet dan weer niet echt op.

  In de politiek zie je dat ook, het boeit veel mensen niet of ze het land wat goeds te brengen hebben of niet als het er maar leuk uit ziet en zachte leugens brengt is het goed.
  Je kan het ze wel vertellen maar zolang ze tv blijven kijken heeft het weinig nut want als jij ze een uur waarheid verteld horen ze daarna op de tv op elk kanaal urenlang het tegendeel en hun zachte leugens dus ben jij weer gek.

  Het halve land staat de haat te ventileren tegen de mensen waar ze nog nooit door bedreigd zijn en waar ze nooit door bedreigd zullen worden en snappen niet dat ze hun eigen fundering van hun leven daarmee omtrappen.
  Haat verblind nogal en lafheid uit zich in het haten van mensen die geen bedreiging zijn of worden en nooit geweest zijn voor de mensen of hun land.

  “U zult gehaat worden om mijn naam ”
  Gewoon om niet, omdat u zich niet laat vangen door de leugen omdat de waarheid kent en deze coronashow geen verrassing is omdat het allemaal tot op de letter nauwkeurig beschreven staat en het goede nou eenmaal makkelijker trapt dan het slechte voor laffe onnadenkende mensen.

  Wat mij het meest stoort is de passieve lamlendigheid van veel ouders die het wel geen reet lijkt te interesseren dat hun kinderen totaal geen toekomst hebben.

  Zelfs nu ons land eruit ziet als een psychiatrische inrichting terwijl er elk jaar een griep golf is waar elk jaar doden vallen waar nog nooit een hond zich druk om gemaakt heeft denkt men nog wel dat het goed komt.
  Door maar flink te blijven kruipen en bukken voor de waanzin en doorzichtige leugens die een kleuter nog niet gelooft, en je medemens als melaatse te behandelen en te bekijken en jezelf te slopen met een muilkorf zal het goed komen denkt u???
  Om anderen te beschermen, wat een achterlijkheid.

  Omdat men de definitie heeft veranderd van wat als pandemie word gerekend kan men uw land permanent tot psychiatrische inrichting maken met patienten zonder rechten.
  Overgeleverd aan de willekeur.

  Wat willen die door de leugenaars op hun tv gehersenspoelde zombies met hun smartphone nou nog meer dan gemuilkorfd gevangen zitten in een psychiatrische inrichting, zonder rechten om zich te beschermen tegen iets wat nog minder doden heeft gemaakt als de griep waar geen hond zich ooit druk over maakte?
  Toen voelde ook niemand zich geroepen om deze mensen te beschermen tegen de dodelijke griep.

  Lekker gevangen en gemuilkorfd wachten op een geheime spuit van de mensen waardoor ze al decennia slecht genaaid worden zonder klaar te komen.
  Om hun vrijheid terug te krijgen????
  Wat een waanzin.
  Dat terwijl men al heeft gezegd dat de vrijheid niet terug komt , ook niet na de geheime spuit.

  “Indien gij zich blijvend als slaaf aanbiedt een slaaf zult gij zijn.”

  Alweer geen woord van gelogen door de Waarheid, de Weg en het Leven, kijk maar om u heen dan ziet u vrijwillige slavernij bij teveel mensen die gevangenen zijn geworden van de leugen.
  Letterlijk.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   M.Geweldige reactie,ik zou willen dat ik het zo kon verwoorden.

   Like

  • antiislamnu zegt:

   Wat een super goed geschreven artikel is dit 😊😊

   Like

  • Tistochwat zegt:

   M. 6 december 2020 om 12:51

   Deze is ook mooi:

   “Satan verandert zich voortdurend in een engel des lichts.”

   Met andere woorden: geloof de leugenachtige, voze praatjes van o.a. die lieve, goede ‘herder’ Rutte niet! NOOIT!

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    De ogen zijn spiegel van de ziel en let er maar eens op je kan niet echt in hun ogen kijken en er zit geen leven in.
    Ik noem ze al 2 decennia de omgekeerde bijbelclub omdat dat precies is wat het is.
    Ze zijn als graven mooi van buiten en rot van binnen.

    Ik geloof er niet één op zijn dooie ogen ze zijn allemaal van dezelfde zwendel en het irriteert mij mateloos hoe ze mijn medemensen vernachelen en ons land, wat ooit een mooi land was, kapot maken.

    Laat ze je niet kapot krijgen door je bang of wanhopig te laten maken door welk schorem dan ook Tis Hij die jij denkt te moeten zoeken en nooit gevonden zou hebben zit al lang in je tempel en is veel sterker dan hij van deze wereld.
    Jij dus ook.

    Geliked door 2 people

  • Brober zegt:

   Thruth sounds like hate, for those who hate truth….

   Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   “It is not possible to awaken someone who is PRETENDING to be asleep.”
   — Navajo proverb

   Mijn like knop is kapot!!
   Bij elke like wordt ik steeds naar wordpress gestuurd om in te loggen??…
   Wie weet een oplossing?

   M. Hierbij mijn “like”, geweldig stuk!

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Het is altijd linksvolk dat achter een goeroe aanloopt. In NL loopt men achter schoenenfetisjist De Jonge aan en beroepsleugenaar (liegen is een eigenschap van de goeroe) Rutte.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s