Italië: Nigeriaanse maffiaclans worden steeds machtiger

(Vertaling: E.J. Bron)

De Nigeriaanse maffiaclans zijn in de grote Italiaanse steden verankerd, waar ze nu concurreren met de lokale maffiabazen. Het is het doel van de Afrikaanse bendes om Italië te “veroveren”, dat geldt als strategisch steunpunt, om zich daarna verder over Europa uit te breiden.

Sinds 2013 zijn in de jaren van de Italiaanse linkse regeringen 80.000 Nigerianen in Italië aangekomen, bijna allemaal met boten. Het is net alsof er een vijandig leger naar Italië oversteekt. In de praktijk is meer dan één op de tien zich in Italië bevindende Nigeriaan lid van de Nigeriaanse maffia.

Tot 2013, het jaar waarin de Democratische Partij (PD) met een paleisputsch de regering in Italië overnam, bevonden de Nigerianen zich niet eens onder de eerste tien nationaliteiten van binnenkomst. Toen begon de toename echter. Met een crescendo, dat in 2017 bijna 30.000 Nigerianen in één enkel jaar opleverde.

Enerzijds hebben we een criminele organisatie, die duizenden van haar soldaten naar Italië wil overzetten, anderzijds een regering, die een soort taxidienst van Libië naar Italië organiseert, die zich aansluit bij de private NGO´s, alles met een ondoorzichtige financiering.

De activiteiten van de Nigeriaanse maffia in Italië:

Internationale drugshandel – Afpersing van commercieel werkzame landgenoten – Drugshandel – Uitbuiting van prostitutie – Vervalsing van documenten – Hulp bij illegale immigratie – Orgaanhandel – Vervalsen van geld – Delicten tegen mensen

Het is een feit dat het Nigeriaanse maffialeger langzamerhand naar Italië werd verplaatst. Inmiddels bestaan er in Italië 13 opererende cellen, zogenaamde “Cults”, die handelen als een soort “staat binnen de staat”.

De Nigeriaanse maffia vermoordde jonge meisjes op gruwelijke wijze door ze regelrecht in stukken te hakken. Drugs zijn voor steeds lagere prijzen te koop en zijn wijdverbreid. Voodoo-rituelen, geheime sektes uit de militaire structuur en de “unieke wreedheid” om zichzelf door activiteiten als vrouwenhandel,vrouwelijke bedelaars en prostitutie te verrijken.  

Het karakteristieke element van de Nigeriaanse maffiamethodiek is echter het sanctiegeweld, dat voorziet in een straf (Drill) voor diegenen die zich niet aan de regels van de organisatie houden, zich niet verplichten tot regelmatige betalingen, zich niet prostitueren en zich in het algemeen niet aan de aanwijzingen van de leiders houden…

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Italië: Nigeriaanse maffiaclans worden steeds machtiger

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Het gaat goed met Italie. De staat daar is al ondermijnd maar met die negrianen erbij gaat het allemaal in een hogere versnelling. Verder niets aan de hand want de europese unie betaalt wel losgeld en zwijggeld aan de nigerianen. En hoe komt de europese unie aan de poen? Die stelen ze op maffia-achtige wijze via de europse centrale , van nederland. de lulletje rozewaters van de EU. De NL.pensioenfondsen worden al leeggeroofd, zogenaamd vanwege slechte beleggingsresultaten wordt er gekort op de uitkeringen. Allemaal gelul. Hier is een complot gaande tussen de nl.regering en de EU met het doel nederlanders van hun pensioeninkomen te beroven en met dat geld elders mooi weer te spelen maar ook om dat voor een groot deel in eigen zakken te steken van degenen die kassa bedienen

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Als of we vandaag de dag al niet genoeg problemen hebben. Krijgen we naast de massa-immigratie van Afrikanen en Arabieren nu ook al het zwarte Maffia probleem erbij. Orgaanhandel stond ook al in de activiteitenlijst. Je zou zomaar op straat opgepikt kunnen worden door die lui. Onze wereld veranderd (door alle wereldse problemen) langzaam maar zeker in een horrorwereld, een wereld waarin velen niet meer kunnen, mogen of willen leven.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Bigl, heel lang geleden liepen ze braaf de stranden af in italie ,ik weet niet uit welk Afrikaans land met horloges, zonnebrillen en meer troep
   Ik lag op het strand te slapen ( ik had een appartement) maar was doodmoe van het feesten hangt er opeens een zwart gezicht boven me signorina comprare? Juffrouw, kopen? Ik schrok me rot en ben tekeer gegaan ik zei idioot ik lig te slapen
   Nu kan je idd gekidnapt worden voor je organen, waarom pikt de Italiaanse maffia dit, zijn ze softies geworden?

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Fijn he, dat die linkse deugmensen al dat tuig binnenhalen !!
  Trap het tuig eruit en de linkse deugmensen er achteraan !!

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Misschien gaat de lokale maffia dat werk doen waarvoor de links liberale politiek werkvrees heeft. Werkvrees veroorzaakt door hun verborgen Europese agenda van cultuur vernietiging en omvolking.

  Like

 5. fredjohan zegt:

  Een blik op de ondergang van Europa

  Geliked door 2 people

 6. Nou hoeven we niet te zeggen dat de Nigeriaanse maffia een nieuwtje is in Europa want die zaten 15 jaar geleden al in de prostitutie op het de Coninkplein in Antwerpen toen zijn ze daar met enkele razzias weg gejaagd en zijn verbreidt over Antwerpen.
  Dus ze zitten er nog steeds.
  Ik weet dat maar al te goed want indertijd woonde Ik daar niet erg ver vandaan.

  Like

 7. Eppo zegt:

  Wat een zooitje haalt die Timmermans (PvdA) er hier allemaal heen en naar toe en binnen.
  En nog steeds stemmen die StaatSmongolen en Groenzoeters op die Club,s die Ze met nog meer geimporteerde Tinnef opzadelt en opscheept..

  Like

 8. jepa8 zegt:

  Importeer Afrikanen en je wordt op den duur zelf Afrika.

  Geliked door 2 people

 9. Sinyo zegt:

  Toen het ijzeren gordijn viel sprak een commissaris van politie op de Tv zijn bezorgdheid uit over de opkomst van de Oost-europese onderwereld. Daar waren de “onzen”, beweerde hij, maar kwajongens bij vergeleken. Het begon met de Joegoslavische, toen de Russische en dan kwamen de Albanezen, De een nog meedogenlozer dan de vorige.
  In Nigeria maken de clans de dienst uit. Die moet je op de een of andere manier tevreden kunnen stellen wilde je er zakelijk wat voor elkaar krijgen. Een mensenleven is voor hen van nul en gener waarde (generlei mag ook).
  Zo af en toe krijgt men via de media te horen, dat er onder elkaar afrekeningen hebben plaats gevonden. In de “relatiesfeer” is weer wat anders.
  Ik herhaal nog maar eens: Oh Lage Landje waar gaat gij henen?????

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter Rissing zegt:

  Hoe kan links toch ziende blind blijken en blijven t.a.z. van de ellende die zij over hun eigen bevolking uitstorten? Hoe?

  Like

 11. Julia zegt:

  Italië het meest zwarte doemscenario voor de algehele EU. Een land waar zowel de regering als groot deel van de bevolking de enorme massa binnenvarende criminelen ongecontroleerd toelaat verspreid zich nog harder dan een enorme epidemie over Europa. Het meest schandelijke is dat zij vanuit Brussel alle financiële steun hiervoor krijgen. Laten we onze ogen niet sluiten en nu echt in zien dat die algehele EU een groot verloren en machteloos bolwerk is dat de ondergang van Europa in sneltreinvaart bewerkstelligt. Ongelooflijk dat miljoenen mensen dit mislukte miljarden verspillende bolwerk nog tolereren. Miljarden over de balk naar bodemloze putten, een stadion vol overbetaalde onbenullen en dictators is tekenen voor de grootste mislukking aller tijden. De noordelijke landen zouden met spoed de EU moeten verlaten zodat dit mislukt bolwerk vanzelf door faillissement ten onder gaat en de landen zelf vrijheid in handel terug nemen en eigen soevereiniteit terug pakt. DE EU heeft hoofdzakelijk meer ellende gebracht dan goeds.

  Like

 12. Jean zegt:

  Heel Europa moet asap starten met het verwijderen van Afrikanen uit Europa willen we als Westerse Seculiere Europeanen overleven “zonder geweld”.

  Geliked door 1 persoon

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Ik vrees dat er straks niets meer overblijft dan gewapenderhand onze vrijheid terug bevechten van de eu.dictators

  Like

  • willie zegt:

   @ scherpschutter1943 , Yep, er zit niks anders op, Alleen ; waar gaan we de nodige mankracht vinden ??, Wat er hier zit zijn meestal ouwe zakken die amper nog uit de voeten kunnen ??De jongeren hebben wel beters te doen zeggen die : met hun smart(???) phone spelen en voor de trends te volgen een muilpamper op, en iene miene g(rutte) volgen

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s