Burgemeester van Dormagen: “Scholieren moeten de politie alarmeren wanneer ze mensen zonder mondkapje zien”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In een kort persoonlijk statement heeft de burgemeester van Dormagen, Erik Lierenfeld (SPD), scholieren ertoe opgeroepen om de politie te alarmeren zodra ze onderweg mensen zien die zonder mondkapje onderweg zijn en de scholieren zelfs nog aanmoedigen om zelf geen mondkapje te dragen. Dit zouden coronaontkenners of andere idioten zijn, tegen wie men zou moeten optreden.

Uitgescholden voor “coronanazi”

Op internet oogst Lierenfeld overwegend ontsteltenis. Een burger uit Dormagen bijvoorbeeld schrijft over hem: “Ik heb vandaag een video van u gezien, waarin u mensen ertoe oproept anderen te verklikken. Ik ben noch een coronaontkenner noch een idioot, maar ik heb helemaal niks met aangevers. En wie daartoe oproept moet zichzelf afvragen of hij zelfde opperidioot en coronanazi is.” En een ander: “Wat is er met u aan de hand? U bent burgemeester en zet kinderen ertoe aan om te klikken? Ik hoop dat u vierkant uit uw functie vliegt. Walgelijk!”

En een vrouw, die in de zogenaamde DDR is opgegroeid, voelt zich herinnerd aan duistere tijden: “Ongelooflijk hoe de rode burgemeester Erik Lierenfeld kinderen en jongeren wil instrumentaliseren. Zoiets ken ik uit DDR-tijden. Daar heeft de districtgevolmachtigde ons ook aangespoord om te klikken. Op zoiets mag je niet stemmen.”

Maar ook in de nieuwe normaliteit geldt gewoon: al doende leert men wie een goede socialist en een goede Duitser wil worden!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Burgemeester van Dormagen: “Scholieren moeten de politie alarmeren wanneer ze mensen zonder mondkapje zien”

 1. Bas zegt:

  Dus de hele dag 112 bellen dan maar?

  Geliked door 1 persoon

 2. Laura van der Storm zegt:

  Krijg nou wat! Een Duitse NSBer ????!!!!

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  De vieze, vuile, stinkende rioolrat!

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Hope
   @Hope14658875·
   Dec 3
   Noch so einer der auf die Liste gehört verhaftet zu werden. Spornt das Volk an ein Verräter zu werden   Dormagens Bürgermeister Erik Lierenfeld (SPD) zeigt, dass die Indoktrination von Kindern, für die Politik ein wunderbares Mittel ist, um perfides und krankes
   video

   Alles valt op zijn plek als je beseft dat hij van de SPD is (ofwel PvdA)

   video
   let op de leugen die weer verkondigd wordt door ook deze woestijn-nazi
   00:27

   Mishnah Sanhedrin 4
   ….
   Therefore, Adam the first man was created alone, to teach you that with regard to anyone who destroys one soul from the Jewish people, i.e., kills one Jew, the verse ascribes him blame as if he destroyed an entire world, as Adam was one person, from whom the population of an entire world came forth. And conversely, anyone who sustains one soul from the Jewish people, the verse ascribes him credit as if he sustained an entire world.
   ….
   https://www.sefaria.org/Mishnah_Sanhedrin.4.5?lang=bi&with=all&lang2=en

   Maar er staat ‘als één ziel van ISRAEL verloren gaat, dus het leven van een Jood (מישראל)
   https://judaism.stackexchange.com/questions/74049/anyone-who-saves-a-life-is-as-if-he-saved-an-entire-world-jewish-life-or-any

   En alle Dornhagenaren laten zich de oren en ogen dichtsmeren door de muzelman

   Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Deze oren zijn al een tijdje dicht. Dormagen is de slaapplaats van Bayer AG, die daar de grootste werkgever is. De farmaceutische industrie heeft nauwelijks verliezen en de Dormagenaren doen het relatief goed. Wat dat betreft verbaast me niets. Lierenfeld is Bayer en Bayer is …..

    Like

 4. Boike zegt:

  Net als destijds in de DDR, waar kinderen werden gestimuleerd, om hun ouders verraden.
  Kennelijk was niet het Vrije Westen, maar het gehate communisme de winnaar van de koude oorlog. Margaret Thatcher had gewoon gelijk, toen ze er destijds voor pleitte de twee Duitslanden niet te verenigen, maar naast elkaar te laten bestaan. Maar die Helmut Kohl zei: ”Wir sind EIN Volk” (Wij zijn één volk).

  Jij klikspaan, halve maan.
  Durf niet door mijn straatje gaan.
  ’t Hondje zal je bijten,
  ’t poesje zal je krabbelen.
  Dat komt van al je babbelen !!!

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Deze dwaas gebruikt dit video om het doorkiesnummer van zijn bestuurlijke autoriteit wereldwijd te communiceren. De shitstorm is zo groot dat in Dormagen de rioolwaterzuiveringsinstallatie instort en de stront direct in de Rijn stroomt. Twee dagen later is het bij jou in NL.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Zeiden ze na de tweede wereldoorlog niet “Das nie wieder?”
  Het zit gewoon in de aard van het beestje en zal nooit veranderen.
  Jahwohl herr oberst, behfel ist behfel, wir shaffen das.
  En de hakjes klakten weer tegen elkaar en het jatje ging weer omhoog.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Nikolaus Blome, Resort Manager Politiek bij RTL Duitsland en n-tv:

   “Aan de andere kant wil ik deze gelegenheid aangrijpen om uitdrukkelijk te vragen om sociale nadelen voor al diegenen die vrijwillig afzien van vaccinatie. Moge de hele Republiek met de vinger naar hen wijzen.”

   https://www.spiegel.de/politik/deutschland/impfpflicht-was-denn-sonst-a-2846adb0-a468-48a9-8397-ba50fbe08a68

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Zie je nou wel dat ze aanleg hebben voor die gestapo-mentaliteit ?
    Sie haben es nicht gewusst ; en ze zullen het dus ook wel nooit snappen .
    Je mag niet generaliseren en niet discrimineren , maar je hebt gewoon pech als je geen Duitser kent die het wél weet .
    Ik heb vreselijk veel pech .

    En dan ook nog geen humor hebben , ik heb ook nog zo’n Duitse overbuurvrouw , moddervet , onbehouwen , grote bek , stomme opmerkingen maken en achterlijke beschuldigingen uiten .
    En na 45 jaar ook nog in een soort onverstaanbaar Nederlands !
    Maak dat je daar wégkomt , jongens !

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Harry. Uw overbuurvrouw , zij heet toevallig toch niet Merkel ? Uw omschrijving van haar past naadloos op dat Deutsche Färkel.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Nee Karton ,
    ze was met een Nederlander getrouwd , inmiddels overleden .
    Diens achternaam weet ik wel , maar haar eigen achternaam niet .
    Het is een raar mens .
    Een paar weken geleden had ze een vreselijk mondkapje voor , met een afbeelding van een bloederige muil van zo’n misselijke pitbull gekruist met een monster uit een griezelfilm of zo . Echt heel afstotelijk .
    Ze keek me heel uitdagend aan , zó van : “kijk mij eens”.
    En af en toe ben ik wel eens lekker alert en zei : “ik vind het maar niks , die transparante mondkapjes “.
    Ze kreeg een heel rood harses en kijkt tegenwoordig steeds de andere kant op .

    Ze runt een cafetaria en toen ik daar eens met een bevriende kerel wat te snacken ging halen zei ze : ” ben je nu ineens homo ” ?
    Begrijp je , ze is zo tactvol als een nijlpaard !

    Geliked door 6 people

 7. karton zegt:

  De Duitse “elite” gebruikt nog steeds de smerige nazi-methodes ! Een onverbeterlijk volk, ook duidelijk gemaakt door Frau Färkel.

  Geliked door 2 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Het Duitse volk mogen we hier niet voor verantwoordelijk stellen. Dit is niet typisch Duits en de Duitsers lijden zwaar onder die draconische maatregelen van Muslim-Mutti Merkel. Vergeet niet dat na de machtsgreep van Hitler in 1933 de concentratiekampen volstroomden met Duitsers. Ook in Nederland zijn verschillende keren oproepen uitgegaan aan mensen om elkaar te verraden en verradertje spelen komt hier maar al te vaak voor. Ik hoop dat de Duitsers bij de volgende verkiezingen met Ulbricht-volgelinge Merkel afrekenen. Overal in Europa moet met die kwelgeesten worden afgerekend. Het liefste zag ik Rutte en consorten spoedig verhuizen van het Binnenhof in Den Haag naar het Oranjehotel in Scheveningen in afwachting van hun berechting wegens misdrijven tegen de menselijkheid.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    ONEENS! De Duitsers blijven (net als hier overigens) stemmen op de gevestigde partijen CDU/SPD/Groenen, zodat ze dit geheel aan zichzelf te wijten hebben. Ze verdommen het om op het enige goede alternatief te stemmen, namelijk de AfD.
    Tja, dan wil je ook niet anders en zul je er mee moeten leven.

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    De webmaster heeft helaas gelijk. Ik ken Duitsland omdat ik Duitser ben en in beide Duitse staten heb gewoond. Om het eens poëtisch te zeggen: Merkel is de uitdrukking van de donkere kant van de Duitse ziel. Ze is een van ons.
    Er zijn toch wel andere Duitsers, en ik hoop dat ik geen Merkelduitser ben. Maar we zijn met weinig, te weinig.

    Geliked door 3 people

   • Knalkopje1 zegt:

    E.J. Bron: ik wil alleen zeggen dat als het Duitse volk ‘onverbeterlijk’ is, dan zijn Nederlanders en andere Europeanen net zo onverbeterlijk, met andere woorden, geen haar beter dan de Duitsers. Ik las in berichten over peilingen dat de VVD hoge ogen gooit. Dat kan ik niet begrijpen, maar ik weet wel dat peilingen worden gebruikt om ons te manipuleren en dus hoogst onbetrouwbaar zijn, net zoals de Coronatesten trouwens.

    Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    Volledig met u eens!

    Like

 8. Harry Willemse zegt:

  Ach hoe lang is het geleden dat kinderen hun ouders aangaven omdat zij dingen deden die niet in het idee lagen? Wij zijn hard op weg om in de zelfde situatie te belanden. Misschien moeten wij de leeftijd om te stemmen verlagen naar 13 jaar dan komt het ongetwijfeld helemaal goed.

  Like

 9. Qvic zegt:

  In het communisme en het socialisme is elkaar verlinken een levenstaak om zo in een goed blaadje te komen, dat jij een goede communist of socialist bent. N.S.B.ers heulde ook mee met de bezetters van ons land. Nazi Duitsland was immers socialistisch. Daar de EU ook naar een federale communistische dictatuur wil, om m.b.v. de groene reset iedereen te kunnen onteigenen. In die gedachte is Merkel toch de vrouw, die Duitsland moet omvormen naar een soort van DDR 2.0, die in haar jeugd jaren ook bij de verklikkers werkte voor de DDR. Eenmaal communist is voor altijd een communist. Mensen veranderen niet, enkel de tijd.

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Het is straks beter vertoeven in het Rusland van Poetin dan in het zg. VRIJE WESTEN .
   De oostblok landen in het algemeen, doorzien dit wel, maar ook daar hebben ze last van mensen die het overduidelijk anders zien, vooral door sponsors als SOROS en zijn misselijke EU vazallen. Ziek ziek ziek.

   Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Elke keer als ik iemand zie met zo’n kotszak voor z’n smoelwerk, lach ik hem uit vanwege het bespottelijke ervan.
  Het is echter geen vrolijke lach, maar de lach van iemand vol wanhoop, die ziet dat het nog veel erger zal worden.

  Geliked door 4 people

  • htskday zegt:

   Tistochwat, speciaal voor you…

   Merry christmas!!

   Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Ik kan die mensen ook niet serieus nemen en word doodziek van die flauwekul en het gemak waarmee iedereen zich die flauwekul na maanden nog laat opleggen.
   “De liefde zal verkillen” zei Jezus al.
   Alweer geen woord van gelogen want men heeft de liefde wel uit de samenleving weten te halen want ik vind het maar een koude bedoening geworden in psychiatrische inrichting Nederland.
   Daarbij beginnen ze onderhand al flink te ruiken ook dus word helemaal vies van die klanten met hun vieze gore stinkende bacterie lappen.

   Liefde overwint toch alles….. weet iedereen altijd te vertellen ?
   Waarom is iedereen die liefde voor zijn medemens dan kwijt ?

   Waar is de liefde van iedereen voor het onschuldige oudje wat mag wegkwijnen in eenzaamheid in isolatie vanwege corona omdat men het te druk heeft gevangenen weer los te laten op de samenleving vanwege dezelfde corona?
   Er zou die ‘beschermers van anderen’ eens een rondje oudjes kijken opgedrongen moeten worden en eens kijken of ze de ogen dan droog houden.
   Dit volk wat zich daar niet eens boos over maakt moet zich doodschamen.

   Waar is de liefde gebleven voor de medemens die behandeling nodig heeft die van levensbelang is maar die niet krijgt vanwege corona??
   Omdat ze wat langzamer dood gaan is niet erg??
   Waar zijn die mensen die zo prat gaan op het ‘beschermen’ van andere mensen nu ?
   Ik hoor ze niet.

   Waar is de liefde van de hypocriet, die zo graag anderen wil beschermen met zijn bacterie spaarlap, voor alle slachtoffers van deze onzinnige maatregelen?
   Of zijn het gewoon bange slaafse gewetenloze egotrippers en klinkt het wel leuk dat ze anderen willen beschermen zo van kijk ons eens goed zijn ?
   Het enige wat ze denken te beschermen is zichzelf de ander kan ze geen donder schelen.

   Waar is de liefde gebleven voor hun kinderen en hun toekomst en voor het goede in zijn algemeen?
   Was lekker ze te maken maar een toekomst hoeven ze niet ?
   Ze zwijgen de toekomst van hun kinderen wel kapot die onder hun ogen afgebroken word?

   Misschien dat het eens tijd word de liefde weer eens bovenaan komt te staan bij de mensen i.p.v. achterlijkheid en overmatig bukken voor de liefdeloosheid en ellende, als men alles wil overwinnen.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    M.
    Met aandacht uw reactie gelezen, vooral uw laatste alinea trof mij, letterlijk ! U zegt daar n.l. dat het tijd wordt dat de liefde weer eens bovenaan komt te staan. Ik ben dat helemaal met u eens en propageer dat al langere tijd. Echter…………………toen ik dit óók vertelde aan m’n buufje van 34 jaar, bleek zij dat niet met mij eens, ze begon me uit te schelden voor “ouwe viespeuk” en gaf me een mep ! Sindsdien durf ik niemand meer te zeggen “dat de liefde weer eens bovenaan komt te staan”.
    Maar ik BLIJF het met u eens !!

    Like

   • M. zegt:

    karton zegt:
    10 december 2020 om 14:28

    Zo erg is het al Karton, dat men al bang is voor het woord liefde omdat men dat associeert met seks simpel omdat ze niet eens meer weten wat liefde is.
    Maar laat je door zo’n domme muts niet ontmoedigen en weet dat je geen onzin praat want dit land gaat ten onder aan gebrek aan liefde voor elkaar.
    En blijf promoten.

    Als men ook maar een greintje liefde had voor kinderen zou men vechten voor hun toekomst in plaats van te zwijgen en hun ondergang te steunen.
    Het merendeel geeft geen moer om de kinderen en moest zich doodschamen dat ze hun kinderen leren niets te doen voor je vlees en bloed en je medemens in nood.

    Als men ook maar een greintje liefde had voor de bejaarden die ons een mooie toekomst nalieten omdat ze WEL om hun kinderen gaven dan zou men zich er op zijn minst boos over maken of voor die mensen opstaan in plaats van ze te laten wegkwijnen in eenzaamheid en isolatie.
    ik kan het al jaren niet meer aanzien hoe er het deze mensen omgegaan word en tik mijn vingers blauw al jaar of tien over deze bejaarden maar het interesseert bijna niemand wat en dat is liefdeloosheid van het ergste kaliber.
    Als ze zich zouden realiseren hoe ze daar voor gestraft gaan worden zouden ze vandaag nog moord en brand schreeuwen want kinderen en hulpbehoevende stakkers aan hun lot over laten zal niet vergeven worden.
    Veel oudjes praten met Jezus vlak voor ze sterven en ook daar zie ik zijn hand als hun pijn weggenomen word en ze zelfs in de meest erbarmelijke toestand een glimlach op hun gezicht krijgen.

    “Zij die mijn geboden onderhouden zullen geen kwaad voelen” (J)
    Een waar woord want de mossels snappen er niets van dat ze hun strot eraf snijden maar ze geen kik geven en zelfs lachen.

    Dit volk staat nergens voor, enkel voor zichzelf en zelfs dat kunnen ze niet.
    Op enkelingen na die nog weten wat liefde is en zich elke dag inzetten om de medemens wakker te krijgen en weer bij het verstand te brengen in de hoop dat men de waanzin nog een beetje kan keren.
    Voor al die mensen ben ik dankbaar.

    De geboden vind men maar niets want dat bracht ze decennia lang een gezellige ECHTE vrede en saamhorigheid en een toekomst voor de kinderen maar men gaat liever met de duvel te stoeien door hem vrij spel te geven in plaats van te staan voor wat ze decennia lang ECHTE vrede heeft gebracht.
    We moesten niet kruipen of bukken maar standvastig zijn want onze waardes waren de waardes die ons land tot meest vredige land in bijna de hele wereld maakte dus alleen een onzinnige wil dat veranderen afbreken en inruilen voor vrede die nog nooit iemand vrede heeft gebracht zelfs de vrede zelf niet.

    Ze hebben geen idee wat ze over zichzelf aan het uitstorten zijn zonder bescherming.

    “Niemand kan je uit Mijn hand plukken zelfs het leger niet” (J)

    En dat dat een waar woord is kan ik persoonlijk beamen maar als mensen denken dat ze wel kunnen stoeien met de duvel die zich kan manifesteren in de geesten van de mensen die God ongehoorzaam zijn dan komen ze daar nog wel op terug, gillend.
    Ze hebben werkelijk geen idee dat boer zoekt hoer wie neukt de mol volk.

    We vechten niet tegen vlees en bloed…………..

    En wie het duivelse karakter niet ziet van alles wat gebeurd die wil gewoon blind zijn.
    De oplossing van alle problemen ligt voor de hand, geschreven en wel, maar men is te afgedwaald en te arrogant om het te willen zien.
    Men heeft liever gruwelijke ellende blijkbaar.

    Omdat men niet beseft hoeveel power men kan hebben gaat men liever in angst zitten.
    Terwijl het antwoord recht voor hun neus ligt wat er tegen te doen.

    Like

   • karton zegt:

    @ M. op 11-12-2020 om 12.35 u. I love you very MUTS !

    Like

 11. Knalkopje1 zegt:

  Die burgemeester van de Sharia Partei Deutschland is een echte covidioot. Mensen oproepen elkaar te naaien wegens het niet dragen van een mondkapje in de buitenlucht. Besmettingen vinden niet plaats in de buitenlucht, en zowel buiten afstand houden als mondkapjes dragen verplicht stellen noem ik ronduit fascistisch, pure onderdrukking. In de buitenlucht lap ik die regels aan de laars. Maar juist daar vallen de meeste boetes.

  Geliked door 2 people

 12. Leo 1 zegt:

  Net als in 1944- 1945 tijdens de honger winter op de lagere school.

  Als je verteld welke krant je vader leest, dan krijg je een stuk chocola.

  Teiltje….. !

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Leo op 8-12-2020 om 23.32 u.
   Een stukje chocola als je je vader verraadde ?
   Pas nú begrijp ik pas goed waarom bijv. Fransje Timmermans of “burgemeester” Bruls, van die vette varkens zijn geworden !!
   Van die chocolade !!!!

   Geliked door 1 persoon

 13. Peter zegt:

  Dit is een gekozen burgemeester,kan je gelijk zien hoe ze er daar in staan .Duitsers zijn gevaarlijk correct .

  Geliked door 1 persoon

 14. Rensk. zegt:

  Bah. Had Halsema ook niet opgeroepen mensen te verklikken die een feestje thuis zouden houden? Walgelijk mens. Ze noemen zulke mensen links, maar het zit volgens mij in het karakter en mensen met zulke karakters zoeken elkaar op. Lekker samen anderen moeilijk maken en daar de ¨vreugde¨ over voelen. Meer zit er ook niet in bij zulke mongolen. En daar zijn er best veel van.

  Geliked door 3 people

 15. Jan zegt:

  Merkel is echt gek. Wie het koud heeft in de klas moet maar met de handen klappen en kniebuigingen doen

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Op het einde van de video: daar zien we een optreden van de Rode Garde van Mutti Merkel! En waar zijn daar de heilige anderhalve meter en dito mondkapjes?

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Het fascisme blijkt nog vol op aanwezig !!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens de Franse Revolutie en in de Stalinistische EU gaven mensen elkaar ook geregeld aan bij de autoriteiten voor de kleinste fout of ruzies, gelijk als in Nazi-Duitsland! Als ik echter mensen zonder mondkapje zie lopen of zie fietsen met een iPad of smartfone doe ik nog niet eens aangifte omdat die lui gewoon voor zichzelf verantwoordelijk zijn.

   Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Alleen noemen ze zich socialist, maar ja dat deed Hitler ook !

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @koddebeier, Hitler deed dat niet alleen, hij was ook daadwerkelijk een socialist, een aantal van de sociale wetten werden tijdens de bezetting ingevoerd en na de oorlog voortgezet.
   Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verplicht aantal vakantiedagen en doorbetaling tijdens vakantie, later kwam daar zelfs het vakantiegeld bij.
   Het gekke is dat mensen na de oorlog het liefst vergaten hoe hij in de dertiger jaren zo populair was geworden, velen namen zijn antisemitisme op de koop toe.

   Like

 18. Bob zegt:

  Met Duitsland als een van de sterkste
  in de Eu komt de aap uit de mouw
  ze zijn nooit gedenazificeerd.

  Like

 19. Boike zegt:

  We zien de laatste tijd op allerlei hoge posten van die veel te jonge flikkers opduiken. Met jeugdige overmoed werpen ze zich op hun taak. De uitstraling van deze wereldhervormers belooft succes. Maar helaas missen deze knapen de nodige levenservaring met de daarbij behorende wijsheid, waardoor ze telkens weer op hun bek gaan. De duivel weet dat, maar het kan hen niks schelen. Hij gebruikt/misbruikt deze flikkers als pionnekes in zijn spel. Hij heeft er genoeg achter de hand.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s