Documenten onthullen mogelijke bijwerkingen coronavaccin: STERFTE + 21 ernstige aandoeningen

(Door: “9ForNews”)

Uit overheidsdocumenten blijkt dat de FDA, de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond, weet dat het haastig ontwikkelde coronavaccin mogelijk een aantal levensbedreigende bijwerkingen heeft, waaronder de dood.

De media bombarderen ons met berichten waaruit zou blijken dat het coronavaccin ‘veilig en effectief’, en ‘noodzakelijk’ is. Zodra je kritische vragen begint te stellen, ben je een complotdenker.

Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de FDA op 22 oktober dit jaar werd een powerpointpresentatie getoond. De zestiende slide bevat een voorlopige lijst van mogelijke bijwerkingen die de coronavaccins kunnen hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Documenten onthullen mogelijke bijwerkingen coronavaccin: STERFTE + 21 ernstige aandoeningen

 1. Jan zegt:

  Softenon zou ook onschuldig zijn en iedereen weet wat de gevolgen waren. De verklaring voor de geboorteafwijkingen waren ‘iets’ gecompliceerder dan men dacht en hier is men pas recentelijk achter gekomen
  https://www.c2w.nl/nieuws/nieuwe-verklaring-voor-softenon-schade

  Nu zijn mensen proefkonijn. Wat weer laat zien hoe on-ethisch rooien zijn

  Geliked door 5 people

 2. droevige mof zegt:

  Generaal Ivan I. Agajanz, (28 augustus 1911 – 12 mei 1968) voormalig hoofd van de KGB-disinformatie.

  “Iedereen die schrijft of spreekt over onze ware plannen, nauwkeurig of onpartijdig… moet snel worden gediskwalificeerd als rechts of fascist of worden blootgesteld aan spot.”

  Geliked door 5 people

 3. Jan zegt:

  Wat de gevolgen kunnen zijn:

  1. Bij het Guillain-Barre syndroom (GBS) zijn zenuwen in de armen en benen ontstoken. Zowel de zenuwen voor het bewegen als voor het gevoel kunnen aangetast zijn. Het geeft spierzwakte of zelfs verlamming en storingen in het voelen.
  2. ADEM staat voor Acute Disseminated Encephalomyelitis (Ned.: acute gedissemineerde encefalomyelitis). Dit is een aandoening van je centrale zenuwstelsel. Dat zijn je hersenen en je ruggemerg. De ziekte ontstaat snel (acuut) en verspreid zich over het hele zenuwstelsel (gedissemineerd). Het is vrij zeldzaam en het komt voornamelijk bij kinderen voor.
  ADEM is een auto-immuunziekte. Dit betekent dat je afweersysteem zich plotseling tegen delen van je eigen lichaam keert. Bij ADEM valt je afweersysteem de myelineschede van het centrale zenuwstelsel aan, waardoor deze afgebroken wordt. De myelineschede is een soort isolatielaag rond je zenuwen. Signalen vanuit je hersenen worden met een myelineschede sneller doorgegeven dan zonder.
  symptomen zijn:
  • Aanhoudende koorts.
  • Langdurige, ernstige hoofdpijn.
  • Verwardheid, duizeligheid en soms zelfs coma.
  • Evenwichtsproblemen.
  • Wazig of dubbel zien.
  • Slikproblemen.
  • Taalproblemen (afasie).
  • Verminderde kracht in armen en/of benen.
  3. Myelitis transversa is een aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt en hierdoor zijn functie niet meer goed uit kan oefenen waardoor problemen met bewegen, voelen en/of het ophouden van plas en ontlasting kunnen ontstaan.
  4. Encefalitis / hersenontsteking

  Encefalitis is een ontsteking van het hersenweefsel, de hersenmassa. Hierbij worden zenuwcellen of de witte stof van de hersenen direct beschadigd. Encefalitis wordt in de volksmond ‘nekkramp’ genoemd.
  5. ‘Stuiptrekkingen
  6. Narcolepsie is een slaap/waakstoornis. Het kenmerkende symptoom van narcolepsie is slaperigheid en haast onbedwingbare slaapaanvallen overdag. Ook wanneer patiënten voldoende nachtrust hebben gekregen kunnen ze dagelijks last hebben van slaapaanvallen.
  Kataplexie is een acute verslapping van de skeletspieren die tijdens het bewustzijn plaatsvindt. Dit kan variëren van een lichte zwakheid (zoals slapheid bij hals of knieën, verzwakte gezichtsspieren of onvermogen om duidelijk te praten) tot volledige lichaamsinstorting. De aanvallen duren meestal enige seconden tot enkele minuten, in enkele zeldzame gevallen kan het uren duren. Gedurende de aanvallen blijft de persoon volledig bij bewustzijn. Deze aanval kan worden uitgelokt door hevige emoties zoals lachen, woede, angst en opwinding.
  7. Anafylaxie is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden.
  8. Hartinfarct
  9. Hartspierontsteking
  10. Auto-immuunziektes
  11. Dood
  12. Problemen bij de geboorte
  13. Diverse acute ontstekingsziektes
  14. Diverse allergische reacties niet direct gebonden aan een stof
  • Trombocytopenie betekent dat er te weinig bloedplaatjes (trombocyten) in het bloed aanwezig zijn. Als medicatie niet helpt, wordt vaak de milt verwijderd. Dit zal bij ongeveer 70% van de mensen helpen om de ziekte te genezen. Door de miltverwijdering wordt de patiënt vatbaarder voor andere ziekten en wordt hij vaak voor de operatie voor veel ziekten gevaccineerd
  verschijnselen:
  Vaak last hebben van een bloedneus
  • Purpura
  • Blauwe plekken;
  • Puntbloedinkjes (Petechiën);
  • Bloedingen huid en/of slijmvliezen;
  • Slijmvliesbloedingen, ook samen met puntbloedinkjes; bijvoorbeeld bij het tandenpoetsen, of bij de menstruatie die veelal lang duurt en heftig is.
  Bloedingen in het maag-darmkanaal. Deze zijn waar te nemen door bloedbraken en bloed in de ontlasting die daardoor glimmend zwart kleurt (melaena);
  • Nier- of urinewegbloeding en (overmatig) bloed(stolsel) verlies via de vagina. Een nier- of urinewegbloeding wordt zichtbaar door bloed in de urine;
  • Hersenbloeding, meestal hersenvliesbloeding, wordt zelden waargenomen.
  15. Diffuse intravasale stolling (DIS) is een syndroom dat wordt gekarakteriseerd door systemische activatie van stolling met uitgebreide fibrinedeposities in kleine bloedvaten. Dit kan leiden tot multi-orgaanfalen en consumptie van bloedplaatjes en stollingsfactoren waardoor ernstige bloedingen kunnen ontstaan. DIS wordt altijd veroorzaakt door een onderliggende aandoening en staat dus nooit op zichzelf. De aanwezigheid van dit syndroom is een onafhankelijke voorspeller voor mortaliteit.
  16. Diep veneuze trombose (DVT) is een bloedstolsel dat ontstaat in een van de aderen die diep in de beenspieren liggen.
  17. Artritis is een ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt kan worden door reumatische aandoeningen (bijvoorbeeld reumatische artritis), verwondingen of bacteriële infectie (septische artritis). Atralgia, pijn aan gewrichten, symptoon dat deze ontstoken zijn
  De ziekte van Kawasaki of mucocutaan lymfekliersyndroom (MCLS) is een zeldzame ziekte waarbij de middelgrote bloedvaten door het gehele lichaam ontstoken raken.
  • Bij patiënten die de ziekte van Kawasaki hebben doorgemaakt zou het risico op een cardiovasculaire gebeurtenis op de lange termijn dan ook verhoogd kunnen zijn.
  • Het doormaken van de ziekte van Kawasaki zou daarom moeten worden beschouwd als een risicofactor voor hart- en vaatziekten.
  18. Multisysteemontstekingssyndroom bij kinderen (MIS-C) is een aandoening waarbij verschillende lichaamsdelen ontstoken kunnen raken, waaronder het hart, de longen, de nieren, de hersenen, de huid, de ogen of gastro-intestinale organen.
  19. Vaccin zorgt dat ziekte verergerd

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Jan
   Heb lang geleden een keer een medicijn voorgeschreven gekregen van mijn reumatoloog en nadat ik de zeer verontrustende bijsluiter had gelezen vroeg ik aan hem of dit nou wel zo verstandig was om te gebruiken.
   Hij glimlachte en zei; dat zie je vaak bij medicijnen die ook in Amerika worden gebruikt, de fabrikant dekt zich in tegen eventuele schadeclaims met vaak torenhoge bedragen.
   Zodra het in de bijsluiter staat kan hij zich daarop beroepen. Tegenwoordig is het bij veel middelen zo dat het aantal voorgekomen gevallen in percentages erbij vermeld worden en dat is meestal te verwaarlozen.
   Een leuk voorbeeld daarvan is dat bij magnetrons wordt aangegeven dat je er geen levende lichamen in mag zetten omdat er ooit een malloot een klein hondje in had gedaan om ‘even te drogen’. (De claim werd trouwens terecht verklaard)
   It’s a mad mad world !!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 8 december 2020 om 08:41

   Maar de schapen staan kwijlend te wachten op ‘het vaccin’, hoor.
   Want o,o,o, ze zijn zo bang dat ze doodgaan aan ‘corona’.

   Like

   • Jan zegt:

    Maar ook het vaccin kan ook de dood tot gevolg hebben

    Like

   • Jan zegt:

    De rotzooi wordt de Duitsers door de strot geduwd door Jan en alleman

    Ex-vice-chef van de BILD-redactie geeft groen licht voor vaccinatiepropaganda
    maar men is er huiverig voor want wie zich in het verleden tegen de Mecicaanse griep had laten vaccineren kreeg jaren later te maken met narcolepsie
    ….
    Nu wil de regering zeker niet voor de tweede keer zo’n bankroet meemaken als in 2009, toen de meeste burgers weigerden zich te laten vaccineren tegen de Mexicaanse griep. Degenen die destijds sceptisch waren en niet werden ingeënt, hadden geluk. Een paar jaar later bleek dat het vaccin de ongeneeslijke ziekte narcolepsie had veroorzaakt bij honderden gevaccineerde mensen. Vanwege de lage vaccinatiebereidheid van de bevolking moesten twee jaar later 196 pallets met 16 miljoen vaccindoses voor enkele honderden miljoenen euro’s worden vernietigd.
    ….

    en daar komt de nazi weer onder de steen vandaan:

    “Een minister-president van de SPD waarschuwt voor“ speciale rechten ”voor gevaccineerde mensen, en de federale minister van Justitie let zelfs op de“ sociale nadelen ”die de niet-gevaccineerde personen kunnen bedreigen.
    …..
    http://www.pi-news.net/2020/12/ex-vizechef-der-bild-redaktion-gibt-den-startschuss-zur-impfpropaganda/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ex-vizechef-der-bild-redaktion-gibt-den-startschuss-zur-impfpropaganda

    Like

 4. Bas zegt:

  WAARSCHUWING – Dit is angstaanjagend!

  Hoofd van de Gov’t Health Agency geeft vooraf toe: mensen zullen sterven aan de vaccinatie

  De Duitse regering bereidt burgers letterlijk voor op de onvermijdelijke sterfgevallen die zullen plaatsvinden – ze zijn zelfs begonnen met het vertolken van hun verhaal
  https://rairfoundation.com/warning-head-of-govt-health-agency-admits-in-advance-people-will-die-from-the-vaccination-video/

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Als de overheid ons vertelt dat iets ‘veilig’ is, geloof dan het tegenovergestelde. Dan zit je aan de echt veilige kant van hun verhaal.
  Vaccinaties voor virussen zijn nog nooit uitgevonden. Wel goede medicijnen en medicamenten om ons te helpen bij ziekte, zoals HCQ, waar dokter Elens mee op TV kwam, en wat daarna verboden werd i.v.m. de ‘veiligheid’.

  Zijn middel werkt echt. Dat is al zeer vele malen bewezen. Maar daar verdient de farmacie uiteraard geen miljoenen aan, en dat is dan ook de enige reden om het middel te verbieden.
  Duidelijker kan het niet zijn; alles draait niet om u maar om het grote geld.

  Schoften zijn het, die de wereldbevolking de huidige ellende en rampen aandoen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/britse-regering-covid-19-vaccin-mag-niet-worden-gegeven-aan-kinderen-en-zwangere-vrouwen/

  Britse regering: Covid-19 vaccin mag niet worden gegeven aan kinderen en zwangere vrouwen

  Britse vrouwen die gevaccineerd zijn met een Covid-19 vaccin moeten niet proberen om kinderen te verwekken tot twee maanden na de vaccinatie. Noch zwangere vrouwen, noch kinderen moeten de Covid-19 vaccins nemen, kondigt de Britse regering aan, die toegeeft dat niemand weet of de vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/voormalig-hoofdwetenschapper-bij-pfizer-covid-19-vaccin-kan-vrouwen-onvruchtbaar-maken/

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

  In hun petitie die afgelopen week werd ingediend, verklaart Dr. Yeadon dat het Covid-19 vaccin vrouwen onvruchtbaar kan maken.

  Like

 8. Peter zegt:

  Eerst dan maar alle media mensen een prik,en na 3 maanden zullen de meesten bijwerkingen wel bekend zijn.

  Like

 9. Htskday zegt:

  Vaccinatie aanslag op de bevolking!

  Het Pfizer covid-vaccin is goedgekeurd in de UK en de eerste injectieronde begint volgende week.
  Wat Pfizer NIET heeft verstrekt zijn onder andere: de ingrediënten, de gegevens over de resultaten én een onafhankelijk peer-reviewed onderzoek! Om u het lezen van het studieontwerp te besparen, volgt hier de samenvatting:

  Lees verder:

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/08/vaccinatie-aanslag-op-de-bevolking-steek-die-naald-maar-ergens-anders-in/

  Steek die naald maar ergens anders in!

  Geliked door 2 people

 10. bobzelf zegt:

  voor het geval U denkt ???
  gohhhhhhh, wat krijg ik dan misschien
  aan bij werkingen ????????????????????

  nou dit dus … google zelf effe verder !!!!

  DUS LEKKER TOCH , ZO ROND DE KERST , ALS SURPRISE

  WIE WIL DIT NOU ALLEMAAL NIET . WHAHAHAHA

  DUS HET IS VEILIG SPRAK HUGO UW SCHOENENREUS ZELFS 95 % WHAHAHAAH

  FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines : DRAFTWorking list of possible adverse event outcomes***Subject to change

  Guillain-Barré syndrome
  Acute disseminated encephalomyelitis
  Transverse myelitis
  Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/ meningoencephalitis/meningitis/ encepholapathy
  Convulsions/seizures
  Stroke
  Narcolepsy and cataplexy
  Anaphylaxis
  Acute myocardial infarction
  Myocarditis/pericarditis
  Autoimmune disease
  Deaths
  Pregnancy and birth outcomes
  Other acute demyelinating diseases
  Non-anaphylactic allergic reactions
  Thrombocytopenia
  Disseminated intravascular coagulation
  Venous thromboembolism
  Arthritis and arthralgia/joint pain
  Kawasaki disease
  Multisystem I nflammatory Syndrome in Children
  Vaccine enhanced disease

  prettige KERSTDAGEN WIL U ZO GOED ZIJN MIJ EVEN TE BELLEN, DAN WEL UW NABESTAANDEN VERMOED IK ????
  ZO ROND KOFFIETIJD OM UURTJE OF 11.00 ,1E KERSTDAG 2030

  DANK U

  OOM PIERRE SNOTTER

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   Goh,.. zoveel bijwerkingen..
   Ik kan haast niet kiezen.
   Is effe kijken…ehh,
   Oh, ehh,.. artritis hoef ik niet, die heb ik al.
   Tuberculose heb ik ook al gehad, dus die hoef ik ook niet.
   Ooh,. wacht,..tuberculose staat niet eens op de lijst,… wahaha,..zijn ze zeker vergeten….🥴
   En de tyfus hoef ik ook niet,..
   DAT MOGEN ZIJ ZELF KRIJGEN!!!

   Like

  • M. zegt:

   Dat klinkt goed en zeer betrouwbaar allemaal, Oom Snotter.
   Ze zijn niet bepaald zuinig met de bijwerkingen waaruit wel blijkt dat ze echt het beste met ons voor hebben.
   Ja toch?
   En dat allemaal voor niets ?
   Op de zorgpremie na dan.
   Dat is toch ook te geef trouwens, 270 gulden premie voor een dokter die dwars ligt en hulp die men niet meer krijgt omdat de corona zwendel overal voorgaat?

   Je ziet wel dat hun liefde voor het volk grenzeloos is daarom mag men dikke premie betalen voor spek en bonen en lekker afsterven.
   Omdat men begaan is met de kwetsbaren mogen die het eerste genieten van de bijwerkingen en de eventuele dood.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    jM , FIJNE GOSERTTTTT
    a , ik ben er echt klaar mee , hoor

    ik zag vanmorgen ergens een opmerking ??

    ja u eet ook fricandellen , DAN weet je toch ook niet wat er in zit ??

    NOU ERG VEEL HERSENEN , WHAHAHAHAHAHA

    DAT IS HET IQ VAN DE GEMIDDELDE NEDERLANDER ..

    DUS IK GA NIET, IK HEB OOK NOG NOOIT EEN ANTI GRIEP SPUIT GEHAALD

    IEDER JAAR DATZELFDE GELUL

    OME BOB , U ZIT IN DE RISICO GROEP ?? JA EN ???

    DUS U HOEFT NIET TE BELLEN HOOR , U KUNT IDER MOMENT VAN DE DAG GEWOON NAAR BINNEN LOPEN !!

    STERF TOCH ……DENK IK DAN ……, U HEEFT GRIEP ??

    NOU LEKKER JE NEST IN , UITZIEKEN, MOE , ZIEK , KOORTS , ZWAK EN MISSELIJK
    DUS HANG DAGIE OF 8 /9 / 10 DE VERVELIA UIT,
    ZAP JE EEN HERNIA

    PLEUR ER 8 PARACETAMOLS IN , OM DE KOORTS TE DRUKKEN
    EN NEEM IEDERE DAG EEN OVERDOSIS VITAMINE C

    DIE CORONA SPUIT ??? , NOOIT NIET, ER IS EN ER WAS GEEN PANDEMIE…

    DUS IK HEB NU STANDAARD DE OPMERKING …

    DOE MIJ EEN LOL , GAAT U a.u.b. zelf DIE SPUIT HALEN
    EN BEL ME DAN , OF UW NABESTAANDEN EFFE OP HOE HET IS GEGAAN ??

    ZO ROND KOFFIETIJD, DUS UURTJE OF 11.00 OP 1e KERSTDAG IN 2030

    STEEK HEM MAAR DAAR WAAR DE ZON NOOIT SCHIJNT ..

    NEE OME BOB GELOOFT NIET DAT HIJ OOIT FAN GAAT WORDEN VAN DIT SPUL

    WHAHAHAHAA

    HUGGIE MAKKER , NEVER GIVE UP IS FOR LOSERS

    ZO LEKKER EEN UURTJE BUITEN HOBBELEN , MET THE QUEEN

    EFFE NAAR DE “”PLIESSIE “” ZWAAIEN

    TANTE FLORENCE NIGHTINGALE

    Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Wat goed van de farmaceutische industrie, dat ze in record tijd een vaccin hebben kunnen ontwikkelen tegen een virus, dat nog steeds niet is geïdentificeerd. De overlevingskansen na besmetting met het bewuste virus zouden zonder vaccinatie en met bestaande geneesmiddelen 99,9% zijn. Het vaccin zou slechts in 90% van de besmettingen bescherming bieden. (Hoeveel is 90% van 0,1% ???) Tjonge, jonge, wat een geweldige prestatie !!! En dan de geruststelling dat het vaccin absoluut veilig is en tot op heden slechts 21 gevaarlijke bijwerkingen incl. de dood kent. En ze hebben ook nog vergeten te vertellen, dat het vaccin het DNA van de overlevenden en hun nageslacht zal aanpassen aan de eisen van de transhumanisering, zodat de gedecimeerde wereldbevolking binnenkort als gerobottiseerde zombies de sataanse elite tot slaaf kan dienen. Het lijkt wel alsof de science fiction werkelijkheid is geworden. Er is gisteren al een negentigjarige dame als eerste geprikt. En wij staan nu echt allemaal te trappelen om ook met de rotzooi van Billy Gates geprikt te worden. Als iedereen zich nu laat prikken, is het gevaar rap geweken en hoef ik me niet meer te laten prikken. Dan kan tenminste IK eindelijk weer als een normaal mens gaan leven.

  Like

 12. Johan zegt:

  Neem ook eens een kijkje op :
  https://zelfzorgcovid19.nl/ikdoeweernormaal/

  Ook hier wordt ingegaan op de bijwerkingen en de gevaren van het ‘wonder’-vaccin.

  Het is trouwens interessant om te bezien wat er gezegd gaat worden als die 90jarige Engelse vrouw, die als eerste het vaccin kreeg, binnenkort komt te overlijden. Dan zijn ze er natuurlijk als de kippen bij om te beweren dat zulks zeker niet door het vaccin werd veroorzaakt.
  Maar als U dood gaat en U bent niet gevaccineerd, dan hebt U met voorrang COVID-19 onder de leden gehad.

  Kortom ;
  Indien U gevaccineerd bent gaat U beslist niet meer dood aan covid-19, maar wellicht wél aan een hele rits bijwerkingen.
  Bent U niet gevaccineerd en U gaat dood, dan had U COVID-19, want dan komt het goed uit voor de dagelijkse besmettingsgetallen bij de NPO en in de media.

  Geliked door 2 people

 13. Bob zegt:

  Laat je vaccineren door de hoog ontwikkelde
  medici dan houden die zeker hun baan als
  de economie naar de intensive care hebben
  gestuurd en door trambose hebben laten overlijden.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Deze corona hoax is plan B op de mislukte klimaathoax.Het is allemaal onderdeel van de communistische N.W.O. agenda,de satanische globalistische elite wil 90 % van de wereldbevolking uitmoorden.Hiervoor worden de dodelijke corona vaccinazi,s gebruikt,NEEM DIE VACCINAZI,S NIET ZE ZIJN DODELIJK.

  Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  Ze genezen geen moer ze verspreiden de ziektes juist.

  Historisch lage zuigelingensterfte, sinds de corona poppenkast werd er minder gevaccineerd waardoor nu historisch lage aantallen in de zuigelingensterfte.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ M. op 8 december

   Als dát geen duidelijk antwoord is weet ik het ook niet meer. Maar toegeven dat vaccinaties slecht zijn voor de mensen zullen ze nooit doen. Gezichtsverlies kunnen ze niet gebruiken.

   Like

 16. saddy zegt:

  Als we toch met biologie bezig zijn: Hoe Darwiniaans-gerecht is het als er een natuurlijke selectie komt doordat gevaccineerden problemen krijgen met de voortplanting ?
  Sneeuwvlokjes en MSM-adepten laten zich vaccineren en zijn happy, mensen die kunnen nadenken laten zich niet vaccineren en zijn ook happy.
  Het enige wat als aller-eerste nog moet gebeuren voor iedereen echt happy kan zijn is de gewaarborgde vaccinatie van alle politici en al hun familieleden tot in de tweede generatie. (Een goede, zo door politici bewonderde, Chinese traditie)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s