FOTOSHOPPER: corona “pers”conferentie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Wim Goorman)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER: corona “pers”conferentie . . .

 1. Jan zegt:

  De ouderen zijn geruimd en de baby’s bleken niet levensvatbaar. Mark Mengele

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Lol, generale repetitie 😂.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Mark Rutte mag een aflevering verzorgen van het bekende “Kleutertje luister”…..

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Onze vaderlandlievende vaders zullen vanavond weer even alle kleuters drastisch toespreken en zeggen dat de kleuters zich moeten houden aan de maatregelen zoals door deze twee trekpoppen van de Bilderberg clan en de rest van het misdadige elitaire tuig ze heeft opgedragen. Dus allen voor de buis en goed naar de les en de wijze raad van deze twee onbetrouwbare trekpoppen luisteren want anders krijgen we straf. M.a.w. ik kan het niet meer aanhoren en wil deze ongekende misdadigers tegen de menselijkheid niet meer zien. Onbetrouwbaar, ongeloofwaardig en de grootste ratten die de algehele volksgezondheid ondermijnen en zich er totaal niet om bekommeren. Kijk nu al wat voor een enorme schade zij hebben aangericht, zelfmoorden nemen met de dag toe, mensen die zich hebben kapot gewerkt zien hun bedrijf totaal failliet gaan, sociale kontakten totaal aan banden gelegd, ouderen in eenzaamheid hebben laten sterven, duizenden mensen broodnodige reguliere zorg hebben ontnomen waardoor er de komende tijd onnodig veel mensen komen te overlijden of een enorme gezondheidsschade oplopen en ontspannen, uitgaan en vakanties mag voorlopig niet meer. Veel gezinnen staat het water tot ver over de lippen door baanverlies, voedselbanken kunnen het niet meer aan. Nog gaan deze misdadigers door met hun ongekende dictatuur en het leven van velen blijven verzieken. Ongelooflijk en triest dat er nog geen massaal verzet komt om deze misdadigers tegen de menselijkheid voor goed te stoppen.

  Geliked door 3 people

 5. koosv8 zegt:

  De mooi genomen foto laat het overduidelijk zien. HET IS GELUL IN DE RUIMTE!!!!

  Like

 6. Htskday zegt:

  In een document van de Amerikaanse FDA staat een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en tegenreacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins (1). Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd.

  Lees verder:
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fda-vermeldt-in-document-mogelijke-sterfte-en-deze-22-ernstige-ziekten-en-tegenreacties-door-covid-19-vaccins/

  Iemand nog een prikje?

  Als ik mag kiezen, lig ik liever een weekje met een flinke griep in bed..

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Als ik mocht kiezen lig ik liever 1 week met een knappe kerel in bed,😁😊
   Maar even serieus laat ze het niet in hun kop halen dat vaccin te gaan verplichten
   Vanavond weer paar miljoen kijkers wat ze ons nu weer verplichten of verbieden en wij kleutertjes doen precies wat zij willen ik kijk niet eens alleen de foto word ik al misselijk van

   Geliked door 3 people

 7. top of flop zegt:

  Mark Rutte is een man, die niet deugt. Je hoeft alleen maar je blik te vernauwen en kijken wat er zoal rondloopt in zijn kabinet.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Die kutte,de jonge,graftakkenhaus,kaag,ollongkreng zijn marionetpoppen van de (nazi) bilderberg groep.Ons koningshuis zit ook vuistdiep in de bilderberg groep,ze voeren de communistische N.W.O. agenda uit,oftewel the great reset.

  Geliked door 2 people

 9. Bob zegt:

  De stoelen zijn voor de kleuters vande
  universiteiten die mee mogen doen om
  hun baan te behouden.
  De medici die hieraan meedoen hebben bij
  hun promotie niet de eed van Pythogoras
  afgelegd maar die van Hyphocritus.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Vroeger hadden we een programma op de radio genaamd; kleutertje luister. https://nl.wikipedia.org/wiki/Kleutertje_luister Rutte denkt dat wij kleuters zijn die recht gezet moeten worden (zie de kinderstoeltjes op de fotoshopper). Maar Rutte en de Jonge zijn zelf kinds geworden. Want zeg nou zelf, er komt toch geen normaal woord uit de mond van die twee verstandelijk gehandicapten, zij die een IQ hebben gelijk als dat van een kleuter.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Corona ‘herstelfonds’….belazerfonds?
  Van het geld dat Italie krijgt uit het zgn Herstelfonds gaat 9 miljard naar gezondheidszorg en 17 mrd naar ‘gendergelijkheid’. En verreweg het meest natuurlijk naar de klimaattransitie van Timmermans (bijna 75 mrd). Met Corona heeft dit alles echter niets te maken

  https://pbs.twimg.com/media/EotGy2tW8AEDeNY?format=jpg&name=medium

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Bas.De miljarden van het corona hoax fonds zijn bedoeld om de failliete banken te redden.

   Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    In Duitsland wordt het Corona steungeld voor december pas ergens in januari uitbetaald. Dit geldt natuurlijk alleen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Lufthansa krijgt altijd geld. Bel ons gewoon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s