Je zúlt gehoorzamen! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Je zúlt gehoorzamen! . . .

 1. Lekke Fietsband zegt:

  Zie psychopaten filmpje onderaan, het “nieuwe normaal”:
  https://niburu.co/binnenland/15775-ook-ons-land-nu-nazistaat-geworden

  Like

  • Mr Dumass zegt:

   Tja zoals de gealieerden zeggen… the allies won the battle but the nazies won the war… Zo ziet het er uit anno 2020.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Mr Dumass.De nazi,s zijn nooit verslagen,het vaticaan en het rode kruis hebben na de 2e wereldoorlog nazi,s geholpen om te ontsnappen naar zuid amerika.Dit noemden ze de rattenroute,amerika heeft 1800 geleerde nazi,s binnengehaald (operation paperclip) en hebben belangrijke instanties geinfiltreerd.

    Like

 2. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Wat is er nu écht gaande?

  Meer en meer mensen beginnen zich af te vragen hoe het komt dat het virus een vrijwel normaal seizoenaal verloop vertoont en de maatregelen niet alleen worden gehandhaafd maar stap voor stap worden verscherpt? In maart en april schrokken velen van het aantal slachtoffers toegeschreven aan het virus. Nu ontbreekt dit cijfer op het Corona dashboard. Waarom?
  Het verschil tussen de opgelegde maatregelen en de ontwikkeling van het virus groeit met de dag. Maar wat steekt hier dan achter?

  Gaat het dan niet om het virus???

  Lees verder:
  https://enerzijdsanderzijds.nl/wat-is-er-nu-echt-gaande/

  Geliked door 3 people

 4. Yvonne zegt:

  Te triest voor woorden in Nunspeet mensen tegen de grond geduwd en handboeien om,wat een wereld
  Destijds slogan de politie is je beste vriend ,het is inmiddels je vijand geworden

  Geliked door 4 people

 5. BigLJohn zegt:

  En gehoorzamen dat doen ze, dat achterlijke Nederlandse volk. Aan de TV gekluisterd als Rutte en de Jonge weer komen, en ze doen het zowat in hun broek als ze in de MSM media horen dat de besmettingscijfers weer de hoogte ingaan. Die ongefundeerde angst zit er diep in. De moeder van het vrouwtje dat ons hondje knipt is er ook zo eentje. Uit angst voor de Corona sluit ze zichzelf op in haar huis. Geen vreemde mag bij haar op de WC zitten uit angst voor besmettingen. De buitendeur mag niet onnodig open, want het virus zou eens naar binnen waaien…Dat rare mens is al een eind in de zeventig en zal van angst niet oud kunnen worden. Angst is een slechte raadgever, maar leg dat maar eens uit aan al die domme Nederlanders !

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  Bent u er u ook zo klaar mee. Tegenstrijdige krantenpublicaties zijn de orde van de dag zo leest men op één dag de besmettingen nemen af en of dezelfde dag verschijnt dan weer het artikel besmettingen nemen toe maar dat is nu de schuld van de te drukke winkelstraten en zo vinden we altijd wel weer een nieuwe. Maar dat nu de besmettingen hoogtij vieren was te verwachten omdat de twee trekpoppen moeten verkopen dat de Kerst blijft zoals afgesproken maximaal 3 personen als gast. Ik vraag mij af hoe dat moet als men beide alle twee de ouders nog hebben moet er dan één uitgezonderd worden. De klinkklare onzin uiteraard blijft ook de horeca dicht maar wel met zijn allen naar bouwmarkten, tuincentra en naar drukke winkelstraten. Snapt u het nog ik niet meer en daarom zal ik geen enkele moeite doen om die twee misdadigers tegen de menselijkheid Rutte en De Jonge vanavond aan te horen het was zo voorspelbaar. Succes allen met de daverende voorspelbare persconferentie van vanavond ik weet mijn tijd in ieder geval wel beter te besteden.

  Geliked door 4 people

  • M. zegt:

   Dit volk is zo simpel dat men niet snapt dat als je steeds meer test naarmate de maanden verstrijken men ook meer mensen met die ondeugdelijke test als besmet weg kan zetten.
   Inderdaad spreekt men zichzelf dagelijks tegen in het fake nieuws wat voor echt moet doorgaan.
   Het neemt toe en af tegelijk.

   Voor de muilkorf lovers die zichzelf tot wandelende bacterie fabrieken laten maken en denken mensen te moeten aanvallen die vrijstelling hebben,
   u de muilkorfdrager bent het probleem, u word besmettelijk voor anderen met uw bacterie spaar lap en niet andersom.

   Ze zijn wel zo laf om zielige vrouwtjes of stakkerige oudjes lastig te vallen over de muilkorf.
   Want ik kan overal lopen zonder dat er ook maar 1 afgunstige lafbek zijn opgespaarde bacterien door zijn nutteloze muilkorf naar mij toe staat te blazen om mij te besmetten.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    M. 9 december 2020 om 11:38

    Hun smetlappen zitten vol bacteriën, virussen en schimmels. En die ademen ze lekker weer in, tegelijk met hun eigen afvalgassen.
    Moet je eens opletten hoe heerlijk dat zal zijn als het ’s zomers 35 graden is. Dan ademen ze puur vergif in, de idioten!

    EN DAT WILLEN ZE ONS OOK OPDRINGEN, DESNOODS MET GEWELD!
    Ja, ik zie die hatende blikken boven die muil-pampers overal.

    Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Er komt een tijd dat de ‘staat’ ons een niet-verwijderbare stik-muilkorf komt aanmeten.
  Net zoiets als een enkelband. Wedden?
  Dag een nacht een gaskamer om je nek.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ik moet hier even antwoord geven Tis, eronder gaat niet meer.

   Omdat het niet helpt om de gezondheid te bevorderen maar wel om de gezondheid te benadelen en het mensen zelfs kan laten sterven, zoals het deed bij de mensen tijdens de Spaanse griep, ziet men het volk graag met nergens tegen beschermende ziekmakende bacterie en schimmel kwekende lappen voor de mond en neus.

   En dat weten ze, want men is zich absoluut bewust van de schade die het doet.
   Vandaar in het begin geen bacterie en schimmel spaarlappen anders was de besmettelijkheid van die lappen en het niet werken van die lappen inmiddels al aangetoond geweest en had men het volk de mond er niet meer mee kunnen snoeren . Als mosterd na de maaltijd.
   Zo met de nieuwe jaarlijkse griep op komst worden het zeer besmettelijke lappen die het lichaam en de geest nog meer in gevaar brengen en men zal de doden toeschrijven aan corona.

   Het opdringen van die ziekmakende bacterie lappen is een gevaar voor de volksgezondheid.
   Vandaar dat men het liefst het gevaar voor de volksgezondheid met geweld willen opdringen en genoeg handhavers die graag meewerken aan hun eigen ongezondheid en die van anderen.

   Al die teveel tv kijkende suïcidale kruipers en boos kijkertjes achter hun bacterie lappen zouden boos moeten zijn op zichzelf in plaats van op anderen zonder bacterie lap.
   Ze zouden zich dood moeten schamen met hun boos kijken naar de mensen die geen gevaar voor de volksgezondheid willen zijn of worden met bacterie en schimmel sparende lappen.
   Terwijl de teveel tv kijkende suïcidale kruipers en boos kijkertjes met hun bacterie en schimmel spaarlappen die ze zelf wel dragen en nog verkeerd ook allemaal boos aangekeken zouden moeten worden in plaats van andersom.

   Ik zou de booskijkert adviseren een spiegel te pakken en eens flink boos naar zichzelf te gaan kijken.

   Omdat ik geen belangen heb en geen witte jas draag en niet lieg kan ik het de booskijkert wel vertellen maar die gelooft alleen leugens op de tv.
   Maar mocht er iemand toch zichzelf niet verder belachelijk willen maken ten overstaan van iedereen dan raad ik ze aan dit even te gaan bekijken.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s