Wat niet werkt, heeft geen nut

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onmenselijk, dat zijn de onterecht genomen maatregelen die ons onze vrijheden ontnemen. Dat wat ons menselijk maakt en dat wat gezellig is, mag niet van diegenen die de maatregelen hebben genomen op basis van een voorspelling en een foute test, dus van echte besmettingen is niet echt sprake en de basis ontbreekt dus volkomen. Maar goed, onderstaand stuk beschrijft dat onmenselijke.
https://jdreport.com

Ondertussen in Estland… Daar worden bossen gekapt om op te worden gestookt in de Nederlandse biomassa centrales. Die vaak ongezonde stoffen uitstoten. Weer één van die krankzinnige linkse ideeën, die biomassa centrales.
https://jdreport.com

Nog even voor diegenen die het nog niet wisten: de PCR-test is WAARDELOOS en dus de besmettingen niet realistisch. En dus is er geen enkele reden voor welke maatregel dan ook.. Gewoon de regels hanteren die je in ons normaal ook handhaaft als er een griep seizoen is.
https://www.naturalnews.com

Zwitserland vindt dat bijna alle relevante informatie aangaande het zo over gepromote coronavaccin ontbreekt en stopt het door de WHO/VN gedistribueerde vaccin en geeft het niet aan de bevolking. Hier in Nederland zijn de ingrediënten “staatsgeheim”… U eet of drinkt toch ook niet iets waarvan u niet weet wat erin zit? Maar ieder zijn ding natuurlijk.
https://jdreport.com

Hieronder een verboden filmpje. Verboden, omdat dokteren de waarheid vertellen over het Covid-19 vaccin en de globalistische ideologische waanzin die ermee samenhangt. 
https://brandnewtube.com

Alles gaat om geld, macht, en controle. De controle over alles, inclusief u. Via o.a. technologie, via systemen die oorspronkelijk bedoeld waren om volk en vaderland en de democratie te dienen en via de media.

Wij, de Nederlandse bevolking, zullen samen moeten opkomen voor onze vrijheden die ons onterecht zijn afgenomen, aangezien er geen enkele reden is om het woord pandemie in de mond te nemen.

En a.u.b., stop met het vrijwillig meedoen aan het mondkapjes experiment. Het is een niet werkend, ik herhaal, niet werkend mondkapje. Waarom zet u iets op dat niet werkt én uw gezondheid in gevaar brengt?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wat niet werkt, heeft geen nut

 1. Rensk. zegt:

  Wat het mondkapje betreft: je ziet iedereen die dingen op en af zetten. Constant zitten mensen met hun takken aan het gezicht als ze even praten willen of even lucht willen of eten. Op/af/op/af etc. En het advies van de grote geleerden uit Den Haag was? Zit niet met je handen aan je gezicht. Idioten. Over een aantal jaren misschien al eerder wordt duidelijk: dat de ellende vanwege Covid vele malen groter is dan Covid zelf. Laat mensen maar eens een flinke porsie verdriet kennen van ziekte en overlijden. Dat zet een volk weer met beide benen op de grond. Ik denk dat de spaanse griep die gewoon rond kon gaan in die tijd een hele nare, maar betere
  en realistische optie is dan wat er nu gebeurd.Ze maken daar in Den Haag meer kapot dan iedereen lief is. Veel angstige mensen om me heen hier. Pffffffffffffff Buitenproportioneel Tussen voorzichtigheid en angst zit een wereld van verschil

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Als iemand niet positief reageert op de beet van rattenvlooien en dus niet ziek wordt maar later wel in aanraking komt met gezonde mensen deze ook ziek (kunnen) worden.
  ….
  Het geografische beginpunt van de pandemie was naar alle waarschijnlijkheid Centraal-Azië. Geschriften uit 1330 rapporteren de eerste uitbraken van de pest in China.
  {alweer China}
  ….
  De pest werd veroorzaakt door een bacterie, de Yersinia pestis. Deze bacterie bevond zich in vlooien en luizen. Tot voorheen werd aangenomen dat de vlooien die de ziekte verspreidden zich nestelden in de vacht van zwarte ratten. Daarmee werd de rat dus als de grote boosdoener voor de verspreiding van de ziekte door Azië en Europa beschouwd. Onderzoekers van de universiteiten van Oslo en Ferrara hebben echter geloofwaardig bewijs gevonden dat het niet ratten waren die de dodelijke vlooien met zich meedroegen maar mensen zelf.
  …..
  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/de-pest-werd-niet-door-ratten-verspreid-maar-door-mensen

  Als politici dus menen dat men mensen kan ophokken tot het coronavirus is uitgewoed kunnen zij van eeuwigheid tot zaligheid blijven afwachten.

  Overigens, virussen muteren (is 1e klas stof middelbare school biologie) en daarom werkt de jaarlijkse vaccinatie tegen griep niet altijd en blijft het een geluksshot.

  Rutte en De Jonge zijn twee onbenullen, maar dat is het RIVM ook en al helemaal de gekken van de WHO die allen uit ambtenaren bestaan (omgekocht door China)

  Like

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Wij Nederlanders doen klakkeloos wat door Rutte, De Jonge, de WHO en de rest van de elitaire machtswellustelingen wordt opgelegd. Een zeer onderdanig en dom volkje. Wie neemt nu de strikt geheime formule van een vaccin waarover nagenoeg niets bekend is, wie laat zich nog langer verplicht muilkorven terwijl we allemaal heel goed weten dat deze niet werkende muilkorven geen enkel nut hebben en waarom wordt het volk niet wakker als de feiten klink klaar op tafel liggen dat in alle landen waar muilkorven al maanden verplicht zijn hoge besmettingen hebben, waarom laat wij ons vrijwillig alle vrijheden ontnemen en vindt de massa het prima haar baan te verliezen, kinderen achterstanden op school oplopen en talloze bedrijven failliet gaan. Waarom zijn de Nederlanders zo dom om de farmaceutische industrie miljarden te laten verdienen op onbekend gif dat zij vrijwillig in zich laten spuiten, waarom blijft de Nederlander geloven dat alles na vaccinatie weer normaal wordt, waarom laten mensen nog langer testen terwijl bekend is dat de testen niet deugen. Er zijn zoveel vragen waarom een mens zich zo vrijwillig naar de afgrond laat leiden. Maar het blijft heel triest dat de massa van ons volk zo angstig, dom en lamgeslagen is.

  Geliked door 5 people

 5. oudmarinier zegt:

  Ok dan …Gaat de 2eKamer zichzelf opheffen dan ??

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wat moet je doen als je voor onderzoek in het ziekenhuis moet zijn en je er zonder mondkapje niet inkomt?

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Nergens staat uit welk materiaal een mondkapje aan moet voldoen. Als je er 1 van oude panty’s zou maken voldoet deze al. Of 1 van een haar/baard netje, die gebruikt worden in de voedselindustrie voldoet er ook aan. Beide ontnemen je geen zuurstof inname en dan lijkt het net als of jij aan hun regels voldoet.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Ik vrees dat als het mondkapje niet veilig genoeg is, je in het ziekenhuis een nieuw mondkapje krijgt.
   Zelf heb ik geen probleem met het dragen van een mondkapje, alleen bleef mijn bril steeds beslaan. Nu heb ik gelukkig andere mondkapjes gevonden waarbij dat probleem veel minder is.

   Like

  • Htskday zegt:

   @Bob Fleumer,

   Een zak over je hoofd!!
   Slaat natuurlijk nergens op, maar dat doet er niet toe.
   Mondkapje slaat ook nergens op, dus doe alsof je óók gek bent, komt het vast wel goed.
   Misschien wordt het wel de nieuwe mode in 2021, het kan tegenwoordig niet gek genoeg zijn.

   Ik wens je veel succes met je zak, en dat je maar vele volgers mag hebben, trendsetter!!!

   (Ja, ik ben ook al aardig gek, want ik wil er natuurlijk wel bijhoren, dus ga ik misschien binnenkort ook wel een mooie zak aanschaffen.)

   Like

  • Julia zegt:

   Bob Fleumer Het is zo treurig in de ziekenhuizen gesteld dat ik uit zeer vertrouwde bronnen weet dat een persoon cruciaal vanwege een hartoperatie over moest worden gebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Enfin persoon in kwestie na operatie naar de IC dus de dochter en moeder bleven maar in het ziekenhuis. Maar vanwege corona maatregelen mocht er maar door één persoon een kort bezoekje te worden gebracht dus één persoon moest ik een koude hal zonder koffie eindeloos wachten. Hiermee wil ik zeggen dat dit feiten zijn dat het binnen de gezondheidszorg net zo erg is gesteld als bij de ouderenzorg. Uit integriteit zal ik de naam van het desbetreffende ziekenhuis niet noemen (maar het is een al jarenlang bestaand ziekenhuis wat altijd goede naam heeft gehad maar blijkbaar door de desastreuze bezuinigingen van Rutte nog moeten roeien met de schaarse riemen die zij nog hebben) maar dat hierdoor vreselijk onmenselijk wordt omgegaan met mensen is realiteit. Dit kunnen we uiteraard toe schuiven naar de misdadigers tegen de menselijkheid De Jonge en Rutte. We mogen dus niet bepaald trots zijn op het merendeel van ons volk dat vindt dat Rutte het zo goed doet totdat zijzelf met hun neus op de keiharde feiten worden gestopt dan wil ik hun mening over Rutte nog wel eens horen. We weten allemaal dat als de Nederlander zelf niet geraakt wordt de mentaliteit is IK, IK, Ik en de rest stikt.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Julia ik zal hierop reageren en schrik niet.

    Persoonlijk meegemaakt hier in de Filippijnen en waar gebeurt.
    De zoon van mijn vrouw 25 jaar heeft op zijn werk een hartaanval gekregen en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
    Tot zover ok. Maar nu komt de ellende.
    Deze jonge man 25 jaar zat ineen zeer levensbedreigend situatie werd eerst op een stoel geplaatst en later op een rolstoel gekoppeld aan een zuurstoffles.
    Hij zat daar langzaam te sterven zijn hoofd was naar zijn schouder gezakt en kort daarna overleed hij 25 jaar.
    Niet naar de IC gebracht reden waarom niet mij onbekend.
    Deze jonge man is naar mijn stellige overtuiging door hem aan zijn lot over te laten gestorven.
    Zo is het hier blijkbaar gesteld.
    Hij is overleden 5 november 2020.
    Ik heb diverse foto,s gezien van hem in zijn laatste minuten.
    Mijn respect voor alles en iedereen die zich overheid noemt is NUL NUL.

    Like

 7. Bas zegt:

  Vraag van iemand op twitter:
  Er zijn in Nederland 300 ziekenhuizen met in totaal 39900 bedden.
  Er zijn op dit moment ong. 1700 coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis.
  Dat is bij gelijke verdeling ong. 5 à 6 patiënten per ziekenhuis. En toch is nu de zorg overbelast, wat bereken ik niet goed, wat mis ik?

  Antwoord:
  Er zijn helaas maar 1100 IC- bedden in Nederland.
  Als die bedden dus allemaal bezet zijn met corona-patienten, kunnen andere dringende operaties of spoedopnames niet doorgaan of bij eventuele calamiteiten kunnen patiënten niet naar de IC. Tevens is er dan óók niet genoeg IC personeel om alle patiënten te verzorgen.
  Dat is het grote probleem in Nederland.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De mondkapjes zijn bedoeld voor macht,controle en onderdrukking,oftewel slavenmaskers.Die anderhalve meter afstand is bedoeld voor gezichtsherkenning met cameras (5G) in china hebben ze dit systeem al.

  Like

 9. Bob zegt:

  Vandaag hoorde ik van de jongen die
  zijn been brak, naar het ziekenhuis
  werd gebracht en op de corona-afdeling
  werd gelegd met corona.
  Corona is multi ziekte kiem met vele
  verschijningen.

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Mondkapjes zijn pure ellende, vooral voor mensen met luchtwegklachten zoals mijn vrouw en ik. Op Jensen.nl zagen we een video over politiemensen in Nunspeet die burgers zonder mondkapje behandelden en afvoerden als zware criminelen. Dwang alom aanwezig, dus je komt er toch niet onderuit. Naar een idee van een reageerder op dit forum (naam vergeten, maar hartelijk dank voor de tip) kochten wij bij Amazon.com mondkapjes in een gaas-uitvoering (van buiten niet te zien) waardoor je normaal de lucht kunt in en uitademen. Deze hebben we gekocht;

  https://www.amazon.nl/gp/product/B08FXBHKFS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

  Deze zijn niet goedkoop maar bevallen ons erg goed. Bovendien zijn ze wasbaar.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Ik heb er al 1 gezien van tule gemaakt. De vrouw heeft geen zin in een boete en gezeik op straat en dus dan maar zo zal ze gedacht hebben.

  Like

 12. Svalbard zegt:

  Voor mij is een mondkapje geen optie. Dit heeft te maken met een trauma ten gevolge van een gewapende overval op mij, toen ik 31 jaar geleden in dienst kwam op het station van Diemen. Ik zal niet in details gaan treden, maar ik werd gekneveld, zodat ik bijna stikte!
  Ik ben door de overvallen zwaar toegetakeld en o.a. meerdere keren keihard in mijn gezicht geschopt. Niemand gaat mij dwingen een mondkapje op mijn gezicht te doen, want ik sta niet in voor de gevolgen. Ik ben nu 67, maar als ik zie wat de politie deed in Nunspeet….ik zal me letterlijk doodvechten, maar géén mondkapje op mijn gezicht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s