WTF!? Zo besteedt Italië de miljarden van het EU-herstelfonds: “Dit heeft niets met corona te maken”

(Door: “9ForNews”)

Italië krijgt naar verwachting ruim 200 miljard euro uit het corona-herstelfonds van de Europese Unie. Dit fonds werd opgezet om landen te helpen die zwaar zijn getroffen door de coronacrisis. Italië is van plan om het grootste deel van het geld uit te geven aan ‘gendergelijkheid’ en de ‘klimaattransitie’. Een klein deel van het bedrag gaat daadwerkelijk naar de gezondheidszorg.

Politicus Franco Zaffini van de partij Fratelli d´Italia plaatste op Twitter een screenshot van de verdeling. Te zien is dat het meeste geld, 74,3 miljard euro, is bestemd voor de klimaattransitie. De regering in Rome heeft ook 17,1 miljard euro uitgetrokken voor gendergelijkheid. De gezondheidszorg bungelt onderaan en krijgt 9 miljard. Zaffini schreef erbij: “Gezondheidszorg 9 miljard, gendergelijkheid 17. Dit is geen vergissing.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op WTF!? Zo besteedt Italië de miljarden van het EU-herstelfonds: “Dit heeft niets met corona te maken”

 1. Hovawart zegt:

  Hoe verkoop je dit?
  Het hangt van leugens aan elkaar vast, we worden belazert op een globale schaal…….

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De EURO-Subsidiekaravaan draait doorrrrrrrr deze winter……en geen flying f#ck te horen in het nieuwe normaal van de staatsmedia…..de euro is voor het einde van dit jaar geen duit meer waard.
  We’re gonna hit rock bottom because life has a greater purpose for us and we need to reset our course.

  Like

 3. M. zegt:

  Propaganda geld?

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Wanneer maken ze weer eens een paar van die wereld verbeteraars af. Weer eens wat anders dan onschuldige burgers.

  Like

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Ik meen me te toch echt te herinneren dat de EU welvaart zou brengen… Dat lijkt er hier totaal niet in te zitten?

  Like

 6. Julia zegt:

  Laten we hopen dat het verspillende miljardenbolwerk dat EU heet morgen nog als een kaartenhuis totaal in elkaar stort. Ook Rutte heeft flink een duit uit onze belastingpot gegraaid om aan de bodemloze putten miljarden te schenken. Weet u nog dat hij geen cent wilde bijdragen als hij geen stevige vinger in de pap zou hebben waar de miljarden naar toe gaan en onder wie verdeeld! Dit zal EU onderkruipsel en gladde aal Rutte zich wel niet kunnen herinneren. Nee geen cent voor onze gezondheidszorg, talloze failliete ondernemers, vele gezinnen afhankelijk van de voedselbank en ga zo maar door maar de miljarden moeten richting Brussel blijven rollen. Het is diep en diep treurig dat een land überhaupt nog een lidstaat van de vernietigende EU wil zijn waarvoor eigen volk tot op het bod moet worden uitgekleed en het hele sociale stelsel onder druk komt te staan. Dan zullen we het nog maar niet hebben over het enorme wanbeleid en het compleet falen m.b.t. migratie. Wat mij betreft mag die blauwe vlag met sterren morgen nog van elk overheidsgebouw verdwijnen en zou een snelle NEXIT misschien nog enigszins onze redding zijn i.p.v. de totale financiële ondergang en nog meer overbevolking van gelukzoekers en profiteurs.

  Like

 7. Ach ja Ik hoorde patetische leugenaar nog zeggen Een transferunie was niet aan de orde Dus we noemen hetzzelfde verhaal corona hulpfonds of iets dergelijks en in de zuidelijke landen lachen ze de lul uit hun broek om al deze leugens, waarbij wij zoals duidelijk zal zijn weer een forse lastenverzwaring gaan krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s