Aan Mark Rutte

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; ingrid klaassen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Mark Rutte

 1. duinsnip zegt:

  Het probleem van een verschrikkelijke leugen is vaak een desastreus einde. En waarom leert zo’n mens nu nooit iets van de geschiedenis? En waarom kost dat altijd zoveel mensenlevens om aan die waanzin een eind te maken? Ik weet nu wat de macht der leugen is, je komt van een ingeslagen pad niet meer af, omdat je er te lang mee hebt gewacht toe te geven dat je fout was of de wil van een ander uitvoerde en dan wordt je overmeesterd. Je kunt niet meer terug zonder ingrijpen van buitenaf. De vraag is door wie of wat dat gaat gebeuren. Op dit moment kun je het alleen maar nog erger maken dan het al was om jezelf of de bevolking het idee te geven dat je het geweldig doet.
  We maken allemaal wel eens die fout, maar er zijn onbenullige en kapitale fouten. Maar vroeg of laat moet je de rekening betalen want niemand komt weg met een leugen. Ook Rutte niet. Een les voor ons allemaal.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Alleen wie niet denkt verandert niet van gedachten”

  Als je ziet hoe Rutte c.s. door blijft denderen op de eenmaal ingeslagen weg, is de conclusie duidelijk: hij denkt niet. Q.E.D.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Yvonne zegt:

  de 2 narcisten maken het er niet leuker op, ik kom net thuis met iets zwaars ik vroeg een mevrouw om hulp en als door een wesp gestoken riep ze nee
  je bent toch op de wereld om mekaar, mekaar te helpen niet ? ik geloof dat het een liedje uit ja zuster, nee zuster was
  komen we nu idd nooit van Rutte af en zijn vriendje, er blijven mensen zeggen hij doet het goed, ja de horeca naar de kloten helpen, en vele anderen die hun zaken moeten sluiten

  Like

 4. Kanaloa01 zegt:

  In Nederland komen hooggeplaatsten altijd weg met hun leugens. Door de eeuwen heen is dat al het geval met ons Koninklijk Huis en waar de politiek door de jaren heen zijn uiterste best heeft gedaan om de wantoestanden onder het kleed te frommelen is er nog niets veranderd. Mark Rutte behoort bij de ernstigste leugenaars uit de geschiedenis van Nederland en toch haalt zijn partij keer op keer tussen de 30 en 40 virtuele zetels. Hoe dat kan? Nederlanders zijn over het algemeen lafaard en verrader ss, dat was in de 2 wereldoorlog ook het geval. Nergens zijn zoveel mensen verraden aan de Duitsers als in Nederland met als gevolg tienduizenden doden.

  Geliked door 2 people

 5. hans zegt:

  Hij staat helemaal niet hoog in de peilingen, want die peilingen worden gedaan door frauduleuze bureautjes die in dienst staan van wederom hij met z`n corrupte en criminele psychopathen-club!
  Verder als die toch gekozen word is het VERKIEZINGSFRAUDE zoals 2 termijnen daarvoor al.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Kan kort zijn hij moet vertrekken of er keihard worden uitgetrapt. Zijn jarenlange leugens en misdaad tegen de menselijkheid zal niet meer te vergeven zijn.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Stel als rutte opstapt,dan selecteert de (nazi) bilderberg groep een andere psychopaat die president (marionetpop) mag worden.De bilderbergers zijn een schaduwregering net als in de V.S. de deepstate en hebben de macht in nederland en europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s