Leugenaars, bedriegers, verraders

(Door: “eg regs”)

Toen in 1994 het eerste ‘non-confessionele’ kabinet aantrad, werd dit gevierd als een geweldige prestatie. Met name door diegenen die normaalgesproken ‘inclusiviteit’ en ‘diversiteit’ boven al het andere stellen. Voor de goede orde: op z’n minst ruim een derde van de bevolking werd moedwillig buitenspel gezet toen Hans van Mierlo in zijn paarse Mercedes-coupé triomfantelijk het Binnenhof kwam oprijden. De ‘Democraten’ 66 vonden het echter prachtig. Opeens was er niks meer mis aan ‘uitsluiting’ en ‘discriminatie’; opportunistisch golden ze op dat moment plotseling zelfs als de meest verheven deugden denkbaar. 

Soms wordt er gezegd dat je van de doden niks dan goeds moet spreken. Waarschijnlijk had de bedenker van deze regel nog nooit van Stalin of Mao Tze Dong gehoord. Want feitelijk is het gewoon een humanitaire daad van naastenliefde om te blijven herinneren aan de wandaden van dit soort monsters (des te meer als onze academici en meningsvormers vastbesloten lijken om ons tot een herhaling van zetten te verleiden). En om deze reden heb ik er ook geen enkele moeite mee om het nog eventjes te hebben over Hans van Mierlo; ongecensureerd en zonder ‘opleuking’.

De voormalige D66-leider was vanaf zijn geboorte ‘bemiddeld’. Als u dat zwartwit-filmpje van hem bekijkt, dan begrijpt u waarschijnlijk onmiddellijk waar hij zogezegd ‘vandaan komt’. Maar er zijn helaas mensen die de hand bijten die hen gevoed heeft en Hans van Mierlo was er zo een. Bij hem bestond geen dankbaarheid voor het ras en voor het ‘cultureel-godsdienstige’ erfgoed waar hij zijn welstand aan te danken had. Integendeel; hij zette alles op alles om deze fundamenten totaal af te breken. Indien er in zijn verdediging iets te zeggen valt, dan is het misschien wel dat hij hierin (tot op beperkte hoogte dan) in ieder geval eerlijk was. Hij zei het namelijk met zoveel woorden: hij had het over een ‘plan voor vernieuwing’. Juist ja. Maar als hij écht eerlijk was geweest, dan had hij natuurlijk gezegd: ‘vernieling’.

Hans van Mierlo was een dronkenlap die door zijn ‘handlers’ nooit alleen gelaten kon worden. Het valt dus ook aan te nemen, dat het in kennelijke toestand was dat hij (mee-)besliste over de teloorgang van Fokker, de naturalisatie hervorming en, o ironie, het Heineken-verbod langs de snelweg. Van Mierlo was daarnaast een hatelijk, arrogant en gewelddadig mens. Toen Hirsch Ballin ooit bedenkingen uitte over de euthanasiewet die op stapel stond, werd hij als volgt, en voor het volle oog van iedereen, bedreigd: “ik trek hem de oren van de kop”. Dit was de ware Antifa-mentaliteit, nog lang voordat de meesten van ons ooit van deze roodhemden gehoord hadden.

Op zo iemand hebben we dus gestemd. Op z’n minst stonden we het toe te juichen toen onze volksvertegenwoordigers met hem in zee gingen. Abortus, homohuwelijk en de pil van Drion -we vonden het allemaal zo ‘vernieuwend’ en ‘vooruitstrevend’. Maar helaas zitten we nu wel waar we nu zitten. Was het bij nader inzien misschien toch niet zo fantastisch allemaal?

Tot slot nog als een terzijde: Inmiddels is het wel duidelijk dat in Amerika een samenzwering en infiltratie aan de gang is die ieder menselijk voorstellingsvermogen totaal te boven gaat en eigenlijk niet goed meer te bevatten is. Maar wat denkt u dan? Dat we hier in Nederland geen omgekochte, gechanteerde en anderszins gecorrumpeerde hoogverraders hebben rondlopen?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Leugenaars, bedriegers, verraders

 1. Jan zegt:

  De zatlap kon dan ook goed terecht bij groupie zatlap, neurotica en wandelende schoorsten Connie Palmen, een totaal verlopen en omhoog gevallen figuur


  Net de totale nul Yoko Ono, maar John Lennon kon dan echt iets itt Van Mierlo

  Palmen straalbezopen bij Pauw
  https://www.televizier.nl/sterren/connie-palmen-onnavolgbaar-bij-pauw

  Geliked door 1 persoon

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Hi ‘eg regs”,
  Het door jou terecht zou benoemde verraderstuig zit zeker op links, maar bepaald niet alleen, de
  “christenlijken” zijn ook fors geïnfiltreerd.
  FvD is ook duidelijk, laat maar wat mij betreft, PVV is de enige partij die nog ontmaskerend spreekt, helaas niet communiceert met leden, want die zijn er niet en ook geestverwanten worden niet gehoord of beantwoord.
  En inderdaad, in de USA is de boel nog meer verrot, met wereldwijde uitstraling.
  Na de planten en de dieren wil men ook de mensen genetisch manipuleren via de wereldwijde superGRIEPprik, die dringend wordt aanbevolen en zonodig verplicht.
  Ik zal dat binnenkort verder onderbouwen, zolang we nog vrijheid van meningsuiting hebben. nog voordat minister Bokito, CDA, zich verder opblaast.
  Shalom, het Goede Nieuws is boven genoemde treurnis uit, dat ondanks al die ongeloofwaardige “voorbeelden” en nog een paar oprechte Bijbelse gelovigen zijn en mensen, die de daarbij behorende waarden en normen steunen.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Misschien komt er nu een wending in het frauduleuze verkiezingen debacle in de VS. Texas en Louisiana sluiten zicht aan bij Trump in het aanvechten van de valse zege voor Biden.

  https://www.ninefornews.nl/trump-krijgt-steun-van-texas-en-louisiana-4-cruciale-staten-voor-hooggerechtshof-gedaagd/

  Geliked door 2 people

 4. G.F. zegt:

  Ook in Nederland hebben wij helaas geen gebrek aan hoog- c.q. landverraders.

  Geliked door 2 people

 5. Eppo zegt:

  Die Club heeft zich al helemaal onder geschikt gemaakt aan de islamisering van Nederstan .Vandaar ook afschaffing van referendums en een gekozen Burgemeester .
  Want het Plebs heeft het door wat een troep die zogenaamde kennis Elite er van dit Land gemaakt hebben .
  In Frankrijk weten ze nu ook wat die eind jaren 60 meuk er van gemaakt heeft van het Land.
  Wat een vooruitgang .

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Een witte jas,of een mooi pak,voor die lui moet je oppassen .

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Die vuile rat Hans van Mierlo, heeft tijdens zijn rol in kabinetje Kok Poncke Princen een visum gegeven om Nederland te bezoeken!!
  Poncke Princen landverrader, moordenaar, overloper naar de vijand, had dat visum nooit mogen krijgen!!!
  Poncke Princen is tijdens de oorlog in Nederlands Indië, over gelopen naar de vijand!!
  Hij lokte onze jongens in de val, met het Nederlands uniform aan!!
  Poncke Princen is toen jammer genoeg niet gepakt, en afgeschoten!!
  Want dat doe je met landverraders, moordenaars, overlopers!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  Hans van Mierlo werd geboren als tweede kind van een Bredase industrieel en groeide op in een rooms-katholiek gezin met in totaal acht kinderen. In 1945, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, woonde hij een half jaar in Engeland om aan te sterken. Van Mierlo volgde zijn middelbare school bij de jezuïeten aan het Canisiuscollege te Nijmegen en studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit in dezelfde stad. In zijn studententijd was hij lid van de studentenvereniging Carolus Magnus en van dispuut Durendal. Toen hij zijn studie voltooide, had hij al met zijn geloof gebroken. (Bron Wikipedia)

  Hansje, de alcoholzuchtige, was op de universiteit een hele gemakkelijke prooi voor de corpsballen van ”Carolus Magnus” en/of ”Durendal”, om voor hun karretje te spannen. Met wat aaien en paaien en de nodige alcohol erbij, hadden de ”grote jongens” een prima kornuit, om de hete kooltjes voor hen uit het vuur te halen en zelf buiten schot te blijven. Ook na hun studententijd bleven ze de kwajongen met aaien, paaien en alcohol uitbuiten. De dronken Hansje had zelf niet eens in de gaten, voor wat voor karretje de ezel werd gespannen. Na de nodige oranjebitters op koninginnedag 1966 werd dronken Hansje aangemoedigd een nieuwe politieke partij voor zijn ”duivelse vrienden” op te richten. En die bleven, zoals gewoonlijk bij duivelsgespuis, zelf weer buiten zicht. D66 was een feit. De buitenwacht werd in de illusie gelaten, dat de ”D” stond voor ”Democraten”. Niemand zou er toch aan denken, dat de ”D” in werkelijkheid stond voor ”Demonen”. Hansje, ”grote lummel”, nog een borrel ??? Proost !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jules van Rooyen zegt:

  Die Van Mierlo, beste eg regs en beste mensen, was een vrijmetselaar. In die tijd was het CDA ook al geïnfiltreerd, met de vrijmetselaars Lubbers en Van den Broek, en wat later Balkenende en nu Hugo de Jonge. De VVD is volledig in vrijmetselaar handen met Rutte, Jorritsma, + Dijkstal, +Keyzer (graad 33), en nog vele anderen, 15 jr. terug betrokken bij de coup tegen de goede mevr. Verdonk. De PvdA is door vrijmetselaars opgericht direct na de oorlog, met .:. Drees en de toenmalige burgemeester van Rotterdam, .:. Oud. Later trokken de vrijmetselaars Kok, Melkert, de Vries en vele anderen de kar. De kogels van Pim, kwamen van links. Nu is Asscher de toonaangevende vrijmetselaar. D666 is de huidige politieke arm van de vrijmetselarij. Deze vreselijke subversieve sekte wil de Christelijke beschaving en de natie staat met de volken, vernietigen, evenals huwelijk, gezin en ons eigendom. Kort gezegd, de subversieve vrijmetselarij sekte, een onderhuids monster, streeft wereldwijd naar het invoeren van het communisme. Als je dit allemaal niet weet, geen kennis hebt van de sekte, begrijp je de geschiedenis niet en vooral niet de NL parlementaire geschiedenis. Lees mijn boek, “Sluiproutes van de macht” (teven in het Frans vertaald, “Les traverses du pouvoir”).

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Jules van Rooyen.Interessante informatie,dan weet u toch ook dat de (nazi) bilderberg groep (schaduwregering) de macht heeft in nederland en europa.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s