Slechts 16% van de Zwitsers wil zich direct laten vaccineren tegen corona

(Door: “9ForNews”)

Slechts 16% van de Zwitsers is van plan om zich gelijk te laten vaccineren tegen corona, blijkt uit een nieuwe peiling. Tussen 23 oktober en 2 november is aan 40.000 mensen gevraagd hoe zij denken over het coronavaccin.

Laat jij je vaccineren tegen Covid-19? Nee, antwoordde 28% van de ondervraagden. Nog eens 18% zei liever nog even te wachten. En 29% zei zich enkel te laten vaccineren als bewezen is dat het coronavaccin geen bijwerkingen heeft. Tot de bijwerkingen van vaccins die in Zwitserland worden gebruikt, behoren zwelling, een rode huid en koorts.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Slechts 16% van de Zwitsers wil zich direct laten vaccineren tegen corona

 1. Mary zegt:

  Wijze mensen die Zwitsers, alleen al om sceptisch tegenover de reguliere geneeskunde te staan met hun farmaceutische medicijnen en protocollen. En waarom zou je iets nemen tegen iets wat er niet is nietwaar??!! Ook hier in Nederland is het animo zeer laag maar dat is wel mooi want ergens heb ik het gerucht gehoord dat ambtenaren als laatste gevaccineerd zouden worden of helemaal niet (net zoals ambtenaren 5G kunnen weigeren in hun leefomgeving), is dat even mooi kunnen ze alle ambtenaren als eerste vaccineren samen met s’links Nederland, de rest van het nanogif kunnen ze, net zoals de vorige keer/poging, naar Afrika sturen…………gezien de inhoud van “het vaccin” heb ik dan toch het idee dat het ergens goed voor is…..

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dus 84% van de Zwitsers is op z’n minst enigszins intelligent.
  Overigens vind ik die vlag van die Zwitsers, met dat kruis, wel enigszins beledigiend voor moslims. Kunnen we daar niks aan doen? Trouwens, dat kruis is wel erg wit. Wat vind Akwasi daarvan? En ligt daar geen taak voor KOWC (KickOut White Cross)? Voor het geval dat Jerry Airfryer en A-quasi het zich afvragen: ik kan nog veel meer onzin bedenken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  IN 1978 ,,,, HEB IK MET HET ZWEET IN MIJN HANDEN…
  EN MET TRANEN IN MIJN OGEN ..
  NAAR EEN “”” LAATSTE RUSSIAN ROULETTE “” ZITTEN KIJKEN !!

  IN DE GEWELDIGE FILM “” THE DEER HUNTER “”

  en nu , denkt onze hugo snuif , onze schoenenreus , dat ome bozelluf
  deze truc met een vaccin gaat doen ??

  kijk nog even mee …. UW VACCIN ……….

  STERF ZELF MAAR . LOSER..

  OOM VLADIBOB

  Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   @bobzelf,
   Ja, geweldige film, 3x gezien.

   De dood of de gladiolen!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 9 december 2020 om 20:04

   Ja, die film… ik vond dat een indrukwekkende scène, met die jongen die geestelijk al helemaal kapotgemaakt was.
   Net zoals Hugo dat nu met ons aan het doen is.
   En dat VEKSÍÉN? Stik er maar in, Gates! Van mij mag je er tien liter van in je reet steken.

   Like

 4. Eric zegt:

  Zwitsers weten hoe corrupt het establishment is, Tedros woont er, Klaus Schwab woont er, Davos, waar de Great Reset uitgedacht werd, is een Zwitserse gemeente en alle rekeningen van corrupte supermiljardairs zijn er gevestigd. Mijn zoon was er een tijdje geleden op vakantie, hij vertelde me dat Zwitsers geen mondmaskers dragen en hun gewone gangetje gaan. Ze weten dat Covid19 een hoax is, en vaccinatiespuiten onbetrouwbaar zijn.
  Nu nog de rest van de wereld overtuigen.

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Op den duur zullen alle schijtlaarzen ter wereld gillen om ‘het vaccin’, daar ben ik voor 100% van overtuigd. Gewoon doorgaan met opkloppen van de angst en KASSA voor Bill Prick.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Vind je het gek, die reactie van die Zwitsers ? Dat vaccin werkt net als de pil van Drion. Alleen het resultaat (dood gaan) laat wat langer op zich wachten. Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin 5 jaar. Nu hebben wel 4 verschillende fabrikanten er eentje klaargestoomd in slechts enkele maanden en er word grote pressie uitgeoefend om je te laten inenten. Vraag je naar de bestanddelen van het vaccin, dan begint men je uit te maken voor complotdenker. Griep zou niet meer bestaan, alleen maar Corona. Maar ook hier; iedereen moest en zou de griepspuit komen halen. Aan dit alles zit dus een vies luchtje. Risico’s (Coronavaccin) op de korte termijn zouden er niet zijn, maar over de werking op de lange termijn is niets bekend zeggen ze. Na lang zoeken op internet bekwam ik de samenstelling van het vaccin; Het zware en zeer giftige metaal Kwik, Aluminium, DNA sporen van geaborteerde babys, kankercellen die het virus actief moeten houden, en natuurlijk antivirus (voor een virus wat al 10x gemuteerd is. Als je leven je lief is, ga nooit een vaccinatie halen !

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Zwitsers zijn verstandige mensen en het is het enige land in Europa waar ze een echte democratie hebben !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  GB

  Steek het giftige vaccin in je reet….

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Binnenkort zal er ook in Zwitserland een omhooggevallen mevrouw verkondigen dat de Zwitserse identiteit niet bestaat…….en dat iedereen een microkrediet kan krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s