ISLAM . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op ISLAM . . .

 1. Bas zegt:

  Duitse kinderen krijgen les….

  Geliked door 6 people

  • Sophia. zegt:

   En uiteindelijk, als ze eenmaal macht hebben in landen als de onze! ook tegen over anderen, dus ons.
   Dat zie je overal gebeuren, want!
   De Islam is per definitie ’n onderdrukkers ideologie.
   Dat staat in hen Heilig Boek, dat is hen enige doel.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Jihad in Oostenrijk …

  Gedenkteken voor slachtoffers van terrorisme in Wenen verwoest door Turkse moslimvrouw – De politie arresteerde haar op de luchthaven

  Het monument is gemaakt door burgers die hun respect betuigen aan de 4 doden en 23 gewonden bij de islamitische aanslag op 2 november

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   krijgt ze zeker op het bureau te horen foei niet meer doen, stuk vuil
   o wee als je een graf van een moslim zou schenden dan is de wereld te klein, die 4 doden hadden ook graag langer willen leven

   Like

 3. Jean zegt:

  Er is maar één antwoord aan de islam:
  “Zo snel mogelijk totaal verbod van islam in ONS westers seculier land en alle aanhangers van die gewelddadige barbaarse waanzin verdrijven naar een islamitisch land”.
  Doen we dat niet dan staan ons erbarmelijke tijden te wachten.
  75 jaar geleden hebben veel landgenoten hun leven gegeven voor vrijheid en diezelfde vrijheid wordt nu vernietigd door importbarbaren en dat allemaal op voorschriften van de grootste misdaadorganisatie in Brussel die ligt te vreten & parasiteren op onze kosten.
  Iedereen hoort de seculiere wetten te respecteren en geweld af te keuren, wetten komende van religieuze bullshitclubjes interesseren ons geen flikker.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik haat de islam, ik heb geen enkel respect voor de aanhangers ervan en ik heb ’t recht dit te mogen zeggen.
  ………
  Waarom ?
  Omdat voor mij de islam geen religie is maar alles bij elkaar een vage ideologische sekte met niet ’t minste greintje spiritualiteit maar begiftigd met het ideaal van haat en de wil om te doden en de wereld te vernietigen.
  Islam is geen geloof en is dat ook nooit geweest, maar een politiek, juridisch en militair systeem om te veroveren, te plunderen, vernietigingen en uitroeiing naar het beeld van zijn oprichter.
  Dat was een plunderaar van karavanen maar die op ’n dag een rondtrekkende Christelijke monnik tegenkwam, (Bahira) die hem religies uitlegde.
  En toen kreeg hij het idee om zelf een religie te beginnen omdat hij besefte hoe dom veel mensen waren en hoe goedgelovig velen van hen waren. ( dat lijkt waarachtig waar te zijn ! )

  Islam is geen cultuur en nog minder een beschaving.
  Het is in tegendeel het tegenovergestelde van beschaving, maar een maatschappij die eeuwigdurend in staat van oorlog verkeert en een vernietiger van beschavingen.
  Dit is duidelijk te zien in de 1400 jaren van haar beklagenswaardige en bloederige geschiedenis.
  Een beschaving kan alleen geboren worden en voortbestaan in een duurzame vrede.
  En dat is met de islam onmogelijk.

  Omdat moslims al 1400 jaar accepteren zonder tegenspraak, onderworpen te zijn ( islam betekent onderwerping) aan deze verachtelijke denkbeelden en hun houding om dit aan te moedigen.
  Door niet hiertegen in opstand te komen en het niet weigeren zich te laten onderwerpen, versterken ze steeds opnieuw deze sekte en doen passief mee aan zijn misdaden en worden daardoor medeplichtig.
  De islam heeft het over: plundering, diefstal, verkrachtingen, moord en doodslag en genocide.
  Ze heeft het Nooit over vriendelijkheid, vrijgevigheid, wederzijdse hulp, solidariteit, delen en liefde voor een ander, maar wil dat de moslims haar voorschriften blinde links toepast.

  De koran is geen boek over geloof maar een code van menselijke wetten die geen enkele relatie tot een ander hebben of betrekking met welk geestelijke reflectie dan ook.
  Noch filosofisch of religieus om de mens aan te moedigen een beter mens te worden en zich te ontwikkelen.

  De achterlijkheid van de islam die zijn volgelingen niets anders aanmoedigt dan “buiken te vullen en kloten te ledigen” en dat is het echte ideaal van de ware moslim met belachelijke beloften van een leven in een paradijs in de vorm van een lunapar[k] met 72 prostituees die eeuwig maagd blijven na elke daad.
  Ook het halal voedsel wordt geïdealiseerd en beheerst door achterlijke halal wetten.
  Dan blijkt hun ware “God” niets anders te zijn dan een grote zwarte steen die afkomstig is van de maan.
  ( iedereen weet toch dat er op de maan stenen liggen die op aarde vallen en wel precies in Saoudie Arabia ! ! )
  Deze steen is gevat in een enorme Vulva ( daar heb je weer dat seksgedoe ) van massief zilver en alle mohammedanen willen een toeristische religieuze reis maken naar Mekka om die steen aan te raken, te kussen om hierdoor hun ticket te verdienen naar het lunapark, genaamd Paradijs.

  Het bewijs is dat het voedsel geïdealiseerd is en wordt beheerst door absurde (halal) wetten en dat de echte god van de islam niets anders is dan een grote zwarte steen die zogenaamd afkomstig is van de maan (iedereen weet het). dat de stenen opstijgen van de maan om op aarde in Arabië te vallen),
  En in deze verachtelijke Machosamenleving worden vrouwen afgewezen, ze zijn onzuiver, vuil, vies en verdienen geen enkele plaats dan in de keuken of als slet in het moslim bed, ze zijn slaaf.
  Ze hebben vrijwel geen recht en enkel het recht om hun mond te houden en zich bij het wettelijk statuut neer te leggen, het zijn van de helft van de man of minder.
  Een moslim man kan alleen volwassen worden beschouwd door vrouwen te verachten en ze als beest te behandelen, als louter vee.
  Zijn grote angst is dat de vrouw gaat beseffen dat ze de gelijke is van de man en misschien zelfs wel beter dan hij.
  Ze kan boeken lezen, studeren en geleerd kan worden en een niveau kan bereiken waartoe hij niet eens in staat is.
  Wat moslim mannen ( vaders ) het meest vrezen en schrik aanjaagt en hen in woede kan doen uitbarsten, is een jong meisje dat een boek leest, anders dan de koran.

  Omdat de islam vrijheid van geweten verbiedt, de vrijheid van godsdienstkeuze niet aan zijn volgelingen overlaat maar hen dwingt te doen alsof ze geloven en ermee akkoord gaan zich te onderwerpen aan de islam zonder zich ooit in een andere godsdienst te verdiepen.
  In de islam is alles schijn, leugen, hypocrisie en doen alsof.
  Je moet gewoon doen alsof jij je geen zorgen maakt.
  En dit alles wordt nog eens versterkt door doodsdreiging met onthoofding van iedereen die religie durft te bekritiseren of haar de rug toekeert.
  Zelfs ik, die niet in het concept van een god gelooft, dan nog vind ik dat het Christendom en Judaïsme de echte Gods geloven zijn.
  Religies die verbinden, verenigen en de mens aanzetten om een beter mens te worden en de mens aanzetten door de aantrekkingskracht van wijsheid om zichzelf te verbeteren om aan zichzelf te werken, om gerechtigheid en liefde te zoeken, om te mediteren en te bidden tot de grote Schepper voor het welzijn van allen.
  Ze moedigen mensen ook aan om van de wereld waarin ze leven te houden en met hun handen en hun geest te werken om de menselijke samenleving verder te ontwikkelen en de wereld de vrucht van hun werk aan te bieden.

  Dit alles is verre van aanwezig in de islam die alle andere geloven beschouwt als leugen of filosofieën die vals zijn en niet echt ( dit terwijl alle andere RELIGIES veel ouder zijn dan de islam ) […]
  Op geen enkele manier schrijven deze andere religies in hun geschriften voor om het slechte te doen, noch plunderingen, stelen, doden verkrachten en de ongelovigen te doden.
  Dit komt alleen in het geloof van de Vrede voor…[ ! ]

  En omdat juist de Koran, hun unieke boek dat zogenaamd alle antwoorden op alle vragen van het universum bevat (in tegenstelling tot de 1000-den boeken van andere religies en van de hele niet-islamitische menselijke gemeenschap), niets anders is dan een eindeloze litanie van domme verzen, vaak hatelijk en aansporend tot de moord op alle ongelovigen, joden, christenen, boeddhisten en alle religies, overtuigingen en filosofieën die niet de islam zijn.

  Sabel- of zwaardvers, Koran, 9-5:
  De opdracht om de ongelovigen te doden net zolang totdat men de islam OMARMT:
  “Als de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de ongelovigen
  waar je ze ook vindt. Grijp ze, beleger hen, zet hinderlagen voor ze op. ”
  Het impliceert dus dat als we ons niet bekeren tot de islam, dat w ons tegen hen hebben gekeert en als we niet akkoord gaan met hun religie van haat en ons onderwerpen dan………………..”

  Wij zijn dus de afgodendienaren …, Maar Joden en christenen geloven dus ook in één god, net als moslims.
  Het is ook vreemd dat voor moslims hun god de enige god is, zoals die van de joden en christenen, maar dat deze uniciteit hen niet echt lijkt te passen, omdat de voorschriften van hun UNIEKE god in strijd zijn met die van de unieke god van joden en christenen …
  Van daaruit om te denken dat er verschillende unieke goden zouden zijn, concludeer je uiteindelijk dat het in feite polytheïsme is.
  Je kunt dingen alle kanten op draaien …
  Allesbij elkaar genomen lijkt hert molhamedanisme en dan vooral de praktijk ervan, meer op bijgeloof à-la het Voodoo [ Haïti ! ], dan een geloof van liefde en barmhartigheid, vriendelijk en vergevingsgezind van een god van goedheid en barmhartigheid.

  Al die uitwassen (gebruiken en tradities) van die moslimaanbidding zijn meer een psychotisch delirium dan iets anders.
  Doe je schoenen uit in de moskee, bid in de richting van Mekka (als God overal is …!), de rituele wassingen van bepaalde lichaamsdelen,, culinaire regels, onreinheid en afkeur van veel dingen, dieren en voorwerpen, etc.
  Moslims hebben slechtheid aangezet tot de paranoia van Haat t.o.v mensen en allesen iedereen in de wereld te haten.

  De koran zelf is verre van een uniek boek te zijn.
  Er bestaan 100-den versies, misschien wel duizenden…
  Taslima Nasrin zelf schreef als voorwoord in het boek van Ibn Warracq
  “Waarom ben ik niet langer moslim”, het volgende:

  De koran wordt ook beschouwd als een buitengewoon menselijk document, maar het is vol grammaticale en historische fouten.
  Er is niet één versies, maar duizenden.

  Ik wil U verder aanbevelen het uitmuntende werk van Ibn Warraq.
  Het is nog steeds gratis te downloaden in PDF.

  http://www.c-e-r-f.org/fao-252bis.htm

  Ivan Bartowski
  BRON:
  https://ripostelaique.com/je-hais-lislam-je-nai-aucun-respect-pour-ses-adeptes-et-jai-le-droit-de-le-dire.htm

  Geliked door 1 persoon

  • klaas zegt:

   +++
   “buiken te vullen en kloten te ledigen”
   +++

   Like

  • Helena zegt:

   Dank voor deze heldere uitleg delamontagne, dit zou men huis-aan-huis moeten verspreiden want behalve wij, de wakkeren, zitten de makke schapen te wachten op een gifspuit die onder ‘sociale druk’ zal worden geaccepteerd waardoor na de tweede prik hun hele historische besef – voor zover nog aanwezig – zal worden gewist. Een voordeel is wel dat ze het daarna niet meer bewust gaan meemaken.

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  En tegen alle ongelovige, alleen dat wil het kartel en hun linkse aanhang nog steeds niet geloven, de dwazen !!

  Like

 6. De Islam voert oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting.
  Dat moet eigenlijk zijn de Islam voort oorlog tegen alles wat de moderne tijd de moderne tijd maakt.
  Want die hele ideologie van achterlijken ziet niks lieven dan dat de hele mensheid de donkere vroege middeleeuwen in getrapt wordt.
  Daarbij zijn die gekken zo schizofreen als de neten want voorlopig lopen ze met Telefoons rond en rijden ze in auto’s en kijken ze naar hun tv via de sateliet zenders.

  Like

 7. andre zegt:

  Nee de islam is een tool van de globalisten om onze vrijheden weg te nemen. De vrijheid om te bewegen te werken en dat te doen wat je wil maar ook de vrijheid om je eigen denken te kunnen profileren en uit te spreken is al een zonde. Maarrrrr we gaan hard nu.

  Like

 8. Bas zegt:

  Mozlimbroederschap

  JA! Vecht voor deze wet!

  Ted Cruz voert opnieuw een wetsvoorstel in om de Moslimbroederschap aan te wijzen als een terroristische groepering – Democraten zijn GEWELDIG

  De Moslimbroederschap in Amerika heeft meer dan 73 JURIDISCHE organisaties die vechten om onze wetten te vervangen door de sharia – ALLEN gesteund door democraten

  Like

 9. Bas zegt:

  Anti-christelijke media black-out! #Ziek

  Er vindt een etnische zuivering plaats in Nigeria: tientallen duizenden christenen zijn afgeslacht door islamitische terroristen in Nigeria

  Christenen krijgen 3 keuzes:
  – Vertrekken
  – Converteren naar de islam of,
  – DOOD GAAN

  Volledige video: https://youtube.com/watch?v=79AygLUgD6w

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Canadese IMAM: Christenen feliciteren met Kerstmis is erger dan moord!

  IMAM legt uit dat moslims beledigd moeten zijn als mensen Jezus aanbidden – feliciteer hen niet met Kerstmis en andere “valse feesten” – het is een veel grotere zonde dan moord, overspel en andere grote zonden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Culturele verrijking in Australië!

  “Kerstmis vieren is zeker de weg naar de hel …”

  IMAM zegt tegen aanbidders in een moskee in Sydney “IEDEREEN die Kerstmis viert, zal voor eeuwig naar de hel gaan – zeggend dat het erger is dan drinken of voorechtelijke seks”

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  “Kerstmis is beledigend voor moslims, en iedereen die het viert is islamofoob”, zegt …..

  Een Amerikaanse vrouw gekleed in haar sharia-boerka die het boze westen haat omdat het volledig gebaseerd is op “christendom”

  Aan al mijn christelijke vrienden – #MerryChristmas

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  De oorlog tegen christenen woedt voort terwijl de MEDIA vecht om het te verbergen!

  Libanees-Amerikaanse imam:

  “Wees NIET” zwak “en zeg” Vrolijk kerstfeest “- Door” Vrolijk kerstfeest “te zeggen, erkent u een satanische feestdag; Uw hele religie is een grap. De mijne niet.”

  Like

 14. Bas zegt:

  Islamitische geestelijke:

  “Vrolijk kerstfeest zeggen is erger dan moord …”

  Linkse media in de VS blijven multiculturalisme promoten en doen alsof ze, zodra jihadisten onze vrijheden en toewijding aan gelijkheid ervaren, net als wij zullen willen zijn. Het lijkt niet te werken …

  Like

 15. Bas zegt:

  Islamofobie VS. Vrijheidsofobie

  Als er een fobie is, bestaat deze in islamitische landen die bang zijn voor vrijheid!

  Degenen die tot ons blijven prediken over islamofobie, moeten prediken tot degenen die bang zijn voor:

  Vrouwen die hun haar laten zien, autorijden, Jezus aanbidden

  Like

 16. Bas zegt:

  Overwinning met vrije toespraak!

  Pakistan verslagen bij VN: meer dan 100 landen weigeren hun sharia-resolutie over ‘islamofobie’ te steunen, die de vrijheid van meningsuiting zou beperken

  ‘Islamofobie’ is een ‘propagandaterm die is bedacht om mensen te intimideren zodat ze denken dat het verkeerd is om zich te verzetten tegen jihadterreur’

  Like

 17. Bas zegt:

  Dit is wie Joe Biden & de Democrats steunen!

  Bij een diploma-uitreiking van de politieacademie brachten de door IRAN gesteunde Houthi-militieofficieren de nazi-groet en reciteerden ze: “Dood aan Amerika. Dood aan Israel. Vloek de Joden ”

  Islamitische supremacisten en linksen hebben een lange geschiedenis van vereniging

  Like

 18. Bas zegt:

  Like

 19. Bas zegt:

  Like

 20. Bas zegt:

  MEDIA BLACKOUT: Rabbi slaat alarm over christelijke genocide in Afrika …

  Media maken zich meer zorgen over het verspreiden van corona-hysterie en het stelen van de verkiezingen dan over het decimeren van christenen.

  Luister naar deze dominee in Nigeria die om hulp smeekt!
  http://israelnationalnews.com/News/News.aspx/292399

  Like

 21. Bas zegt:

  Dit kán niet…

  Geliked door 1 persoon

 22. Boike zegt:

  Rutte onder ede en z’n actuele manipulatie!

  Tijdens een verhoor over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst vorige week, blijken een aantal opmerkingen van premier Mark Rutte in journalistieke kringen nogal te hebben gezorgd, voor van verbazing opgetrokken wenkbrauwen.

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/rutte-onder-ede-en-zn-actuele-manipulatie/

  Like

 23. Bas zegt:

  Zeer kwalijk, ze vergeten zomaar oa antisemitisme, Christenhaat/fobie en vrouwenonderdrukking…..

  D66
  @D66
  Racisme, moslimhaat en LHBTIQ-discriminatie komt nog steeds veel voor. Het wordt tijd dat we systematisch racisme uitbannen.

  Op verzoek van D66 en DENK moet er nu een Nationaal Coördinator komen met maar één taak: pak racisme en discriminatie breed aan

  Like

 24. Bas zegt:

  Ranglijst Christenvervolging 2020

  Like

 25. Bas zegt:

  Open Doors
  Christenen zwaar vervolgd in 73 landen

  Like

 26. scherpschutter1943 zegt:

  De islam is een oorlogszuchtige doctrine, dus zijn de moslims ook oorlogszuchtig. De islam heeft lak aan mensenrechten dus hebben de moslims ook lak aan mensenrechten. Lees de koran en
  neem alles wat daarin staat LETTERLIJK. Niet moslims moeten de koran zeker lezen. ook die passages die zij zich niet voor kunne stellen en waaraan zij dan gemakshalve een eigen invulling geven. Deze fatalefout zal de niet gelovigen de kop kosten omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat moslims gewoon zo zijn zoals ze zijn en daarbij brave moslims zijn in de ogen van Allah. Mocht u een christen zijn, dan bent u in moslimogen minder dan een varken of een hond. U bent ongedierte dat straffeloos gedood mag worden. \wilt u nog v erdere uitleg? Verman u zelf en lees verder in de koran in de hoop dat uw ogen zullen worden gopend en de islam ziet zoals die werkelijk is. Huiveringwekkend misdadig in de ogen van nietmoslims.

  Like

 27. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vanavond een film gezien, op waarheid gebaseerd die zich afspeelde in Saudi-Arabië.
  Afgezien van een elitaire bovenlaag die in onvoorstelbare weelde leeft is het de hel op aarde, ondanks de spierwitte jurken zijn het barbaren tot in hun haarvaten.
  De basis van dit al is de islam.
  Waarschijnlijk waren de Batavieren in Europa in vergelijking met dit gajes voorbeelden van beschaving.
  En het ergste, de weelde en rijkdom is voor honderd procent afkomstig van de olie die opgepompt wordt door westerse maatschappijen die het vervolgens transporteren en raffineren.
  De Saudi’s steken er geen vinger voor uit, ze houden alleen hun hand op.
  Ze doen niks, ze produceren niks, ze plegen geen landbouw of veeteelt en bovenal; ze werken niet, dat vinden ze te min, arbeiders worden elders geronseld.
  Ik ben zeker geen milieufreak maar mijn god wat zal ik blij zijn als we van het gebruik van olie af zijn, ik schat dat ze met hun leefstijl binnen zo’n tien jaar na het opdrogen van hun inkomsten weer aan de geeuwhonger liggen.
  Altijd gedacht dat ik niet in staat zou zijn om te haten, maar dit volk maakt het me wel moeilijk…..

  Like

 28. flo zegt:

  Maak het af, de enige oplossing.

  Like

 29. Peter zegt:

  En de Nederlandse regering helpt ze daarmee met alle plezier.

  Like

 30. Jan zegt:

  Cultureel commissaris van de Duitse Protestantse Kerk (EKD) beweert: De Heilige Koran is het ‘derde testament’

  In een recensie in de Frankfurter Allgemeine Zeitung verklaart de culturele vertegenwoordiger van de Protestantse Kerk in Duitsland (EKD), Johann Hinrich Claussen dat de ‘Heilige Koran’ een ‘derde testament’ is.

  Jezus Christus is dus niet langer de Zoon van God, maar wordt gedegradeerd tot profeet. De Drie-eenheid, die vanuit moslimoogpunt polytheïsme is, wordt eveneens ongeldig verklaard. De EKD-hand-out “Duidelijkheid en goed nabuurschap: christenen en moslims in Duitsland”, gepubliceerd in 2006, bevat nog steeds een ondubbelzinnige christelijke belijdenis, met een bevestiging van het missionaire mandaat, volgens welke de boodschap van Gods rechtvaardiging aan aan de gehele wereld moet worden meegedeeld.

  Blijkbaar heeft de EKD haar standpunt in de tussentijd herzien. In dit verband wordt de theoloog Margot Käßmann genoemd, die de relevantie van Luther vandaag inziet in het feit dat we van andere religies kunnen leren dat er naast Christus andere manieren zijn om God te bereiken. Hoewel Luther dit zelf niet echt in praktijk heeft gebracht, zijn we gelukkig veel verder vooruit vandaag, betoogt Käßmann. De EKD past zich ook aan deze nieuwe trend aan: “De uitdaging is om over Christus te spreken, maar op zo’n manier dat het geloof van anderen niet wordt gedevalueerd of onwaar wordt verklaard”. De kerk ziet af van “eenrichtingscommunicatie”, wil niet langer optreden als “organisator” en “aanbieder”, maar zal haar eigen aanbiedingen profileren, concentreren en indien nodig verminderen in nauwe en duurzame afstemming met partners uit het maatschappelijk middenveld.

  Spreek in duidelijke taal niet langer over Christus. Omdat de exclusiviteit van Jezus Christus in een religieus meervoudige samenleving als aanmatigend en arrogant kan worden ervaren. Misschien wil men in de toekomst de inhoud van het christelijk geloof bespreken met de Centrale Moslimraad?

  Men herkent een zich uitbreidende desoriëntatie.
  https://medforth.blog/2021/01/04/cultural-commissioner-of-the-german-protestant-church-ekd-claims-the-holy-quran-is-the-third-testament/

  Zij is meer dan zwakzinnig want een aantal jaren zei zij: „Wir sollten den Terroristen mit Liebe begegnen“
  https://ostbelgiendirekt.be/theologin-kaessmann-wir-sollten-den-terroristen-mit-liebe-begegnen-97942

  en:
  Käßmann: Deutsche mit deutschen Eltern sind Nazis
  http://www.pi-news.net/2017/05/kaessmann-deutsche-mit-deutschen-eltern-sind-nazis/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s