Kabinetsberaad over het treffen van de juiste toon in de communicatie met de pers en het publiek (01-11-2020) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kabinetsberaad over het treffen van de juiste toon in de communicatie met de pers en het publiek (01-11-2020) . . .

 1. Hovawart zegt:

  …..En vervolgens de overwegend oriëntaalse BOA’s als ware het leden van een shariapolitie die de Carolavirushandhaving misbruiken om hun straatterreur te mogen botvieren en zelf het draagvlak om zeep te helpen, getuige de groeiende agressie jegens de politie en hulpdiensten…….goed bezig kabinet!
  Het werd al eventjes aangehaald in de kop van het bericht, het is een prachtige verhaallijn, dat wekelijks, zo niet dagelijks herhaalt in de praatjesprogramma’s, om op een ontspannen manier het zelfverzonnen verhaaltje voor het slapen gaan te vertellen, door Hugo en Mark als de voorleesvader en moeder van de slapende meerderheid, elke dinsdag om 19.00u weer een spannend verhaal, vergelijkbaar met een ietwat langdradige en vergeetachtige uil die zijn zinnen vaak onderbrak met eh en eindigt met jawel! en raakte hij soms ook de draad kwijt tijdens een betoog. Dag, lieve Carolakijkbuiskinderen, oogjes dicht en snaveltjes toe. mondkapjes op, en toen kwam er een olifant met een lange snuit en die blies het verhaaltje uit, slaap lekker……
  Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

  Geliked door 1 persoon

 2. Torsten Himmelstoss zegt:

  Waar staat de rest..???

  Like

 3. Johan zegt:

  Het kabinet moet nu een ware propaganda-actie ontketenen. Immers, driekwart van het volk wil niet aan de prik van Bill Gates. (Het corona-zwendel-vaccin).
  Dus daar moet aan gewerkt worden. Jammer dat Goebbels niet meer leeft, de grote propaganda-strateeg van het Derde Rijk. Hij had vast wel wat tips gehad.
  Samen met de ongehoorde inmenging in privé-kwesties door achter de voordeur mee te gluren tijdens Kerstmis, betekent dit, dat het kabinet een zware dobber voor de boeg heeft.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  De spelregels voor kinderen vanaf een jaar of 6…..

  Geliked door 3 people

 5. Tistochwat zegt:

  Als ik een vent was, zou ik zeggen: KUS M’N KLOTEN!

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Hoe ga je dat nu dan oplossen , Tistochwat ?

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   RIGHT Tis , en vermits ik een vent ben en geen strand-jeanet : ONTPLOF, VAL DOOD en KUST IDD MN KLOTEN !!! ROTZAKKEN !!! Waiting for that WORMS ! ,heheheh

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Nou zeg.LOL

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ik kom net uit de Vomar
   Ik had geen mondkapje op.
   Eerst begon de bedrijfleidster en later een klant.
   Ze behandelde mij als een melaatse.
   Ik zeg ik houd toch anderhalve meter afstand maar waar bent u nu zo bang voor.?
   Ja de cijfers .
   Ik zeg “de eerste zeven maanden werkten ze niet maar nu ineens wel? of bent u wellicht bang voor een boete?
   Toen liep ze weg……
   Dit gaat nog wat worden……..
   Bah wat een kutwereld is het geworden!
   Verdeel en heers!

   Geliked door 3 people

   • Mary zegt:

    Tineke-21.23 uur. Een winkelier hoeft niet handhavend op te treden en kunnen geen boete krijgen voor het niet optreden. Openbare binnenruimtes zijn gebouwen van de overheid gemeente en dergelijke maar geen winkel of supermarkt, dit volgens een uitspraak van een voorzieningsrechter die oordeelde dat een winkel geen publieke ruimte is. Iedere ondernemer die zelf een pand bezit of huurt kan eigen regels opzetten, bepaald dat zelf, NIET Den Haag, ze kunnen je weigeren als je geen mondkapje op zet maar dan komen we weer op het terrein van mensenrechten en die staan boven grondwetten etc. dus ook dan kun je een winkelier aanklagen die jou niet toelaat of de BOA die jou eventueel wil bekeuren. Er ligt dus de nodige jurisprudentie met de uitspraak van de voorzieningsrechter waardoor het zo goed als onmogelijk zal worden voor het OM om mensen door een rechter te laten veroordelen voor het niet dragen van een mondkapje in een winkel, als deze weigeren een bekeuring te betalen en de zaak laten voorkomen!!!! Dus ik zou zeggen laat ze maar komen ze hebben geen enkel recht jou daar toe te dwingen.,

    Geliked door 4 people

 6. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Wie met een leugen begint en door blijft
  gaan kan niet zonder gezichts verlies
  stoppen. Dat kost stemmen en kan je
  macht positie in gevaar brengen.
  Toegeven van je fout is een teken
  van kracht en intelligentie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  @ Tistochwat 10 december 2020 om 13:56

  Nee, dat zeg ik echt niet. Daar zijn mijn kloten te goed voor. Ik zou veel te bang zijn, dat hij erin gaat bijten. Au, au,au !!! Nee, ik zeg gewoon: ”de hel met jou !!!”

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  Maar dat “sneller er vanaf” is ook geen optie meer voor de slaapwandelaars want zowel de WHO als het WEF hebben respectievelijk al aangegeven, de een (WHO) ook na de vaccinatie gaat het zeker nog 2 jaar duren, de ander uit de mond van Herr Klaus Schwab (de man van de Great Reset) NOOIT, de laatste is oprichter van het World Economic Forum waar Rutte in 2019 de Global Citizen Award van uitgereikt kreeg en glunderend naast zijn grote vriend Schwab stond……….ook Maxima en Kaag bezochten Schwab……hij heeft in 2016 een boek geschreven waarin hij uitlegt wat er achter de lockdowns zit en waarom alles nu kapot moet…….”.We zijn er dan eerder van af”……., ja van alles ja, volkomen afhankelijk van de staat……..willen wij dat voorkomen zullen we, nogmaals, massaal NEE tegen alle maatregelen moeten zeggen dat is de enige manier om er van af te
  komen!!!!

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  De politiek belooft ons allen al jaren beter te kunnen faciliteren in een neo-socialistische EU-superstaat, door een nieuwe formule met een verbeterde en coherente strategie, ontworpen om ons zonder enige vorm van uitstoot naar een betere toekomst te leiden, met vertrouwen in onze bewezen bekwaamheid van communicatie.
  Een belofte van eeuwige vrede op een betekenisvol niveau in een open en eerlijke, transparante maatschappij met eersteklas faciliteiten, open grenzen, moderne infrastructuur en voorzieningen,
  met eindeloze nieuwe wegen voor onbeperkte mogelijkheden om de wereld te vernieuwen.
  Zo klinken de beloftes en zijn de volkse vertegenwoordigers vele jaren bezig met praten, dag en nacht dromen wij over een EUtopia, maar voorlopig staan vooral de ouderen er heel slecht voor, word de bevolking uitgefaseerd en vervangen door laagontwikkelde migranten….ik vraag waarom men blijft spitten als we in een steeds diepere put geraken.
  Binnenkort verkopen ze ons niet enkel water en energie maar ook lucht om te mogen ademen…..
  Oh yep, I hate politicians and I don’t mind saying.

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Neem de dodelijke corona vaccinazi niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s