VIDEO: Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!

 1. Jan zegt:

  ….
  Een chirurgisch masker biedt echter geen adembescherming, doordat het filter en de pasvorm niet ontworpen zijn om de drager te beschermen tegen kleine partikels. Chirurgische maskers kun je verdelen in verschillende categorieën.
  ….
  https://www.cemextrescon.nl/wat-is-het-verschil-tussen-een-chirurgisch-en-een-ffp-masker

  Like

 2. Jan zegt:

  OMT’ertjes (alleen die naam al!) in paniek, mensen hebben door dat zij belazerd worden door de ‘experts’.

  Experts OMT maken zich zorgen over ‘fake news’ rondom corona

  De experts van het Outbreak Management Team zijn er bezorgd over dat nepnieuws over de coronatest en het virus zelf wordt verspreid. Dat schrijven ze in een kabinetsadvies.

  ,,Het OMT maakt zich zorgen over berichten in de media dat SARS-CoV-2 niet echt zou bestaan of dat de PCR geen betrouwbare test is”, melden de virologen onder leiding van Jaap van Dissel (RIVM).
  ….
  n de Tweede Kamer heeft vooral Kamerlid Wybren van Haga de afgelopen maanden vragen gesteld over de werkzaamheid en betrouwbaarheid van de coronatest die nu het meest wordt gebruikt.

  Van Haga reageert furieus op de algemene beschuldiging van het OMT. ,,Dit is een Orwelliaanse manier van met de waarheid omgaan. Er is een onwil bij deze experts om naar de feiten te kijken. Terwijl er heel veel fouten in deze test zitten, dat is gewoon gevaarlijk. Het is bijna misdadig dat je het hele land op slot zet op basis van de PCR-test.”

  …..
  https://www.ad.nl/politiek/experts-omt-maken-zich-zorgen-over-fake-news-rondom-corona~afef142c/

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Van Haga sloopt het cabaret

  Geliked door 2 people

 4. top of flop zegt:

  Het zijn oplichters, die het volk willen muilkorven.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Inbreng Geert Wilders Coronadebat (09-12-2020) De Jonge in eigen gelederen uitgemaakt voor stuk onbenul

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  OMT Een club vol van belangenverstrengeling en vies van de waarheid en feiten. Wat zij dunken of zeggen is waar daar kan geen hooggeleerde of wetenschapper die tegendeel keihard bewijst tegen op. Jijk alleen al naar de tegenstrijdige maatregelen, kijk naar het tijdsbestek wanneer maatregelen strenger worden opgelegd dat gebeurt op de vaste dinsdag om de twee weken om 19.00 uur en reces vanwege vakanties van de Haagse Maffia virus of niet gaat gewoon door. Als het virus zo kwaadaardig en besmettelijk is zou er elke dag naar aanleiding van de zogenoemde besmettingen direct ad hoc op moeten worden gereageerd en direct maatregelen genomen moeten worden en niet op de vaste dinsdagavond om de twee weken. Kortom een grote fake en ongeloofwaardig. Waarom nemen nu weer de besmettingen enorm toe ook in o.a. Duitsland dat is om de mensen nog meer angst in te boezemen en pure promotie voor het gifvaccin zodat ieder maar zich zo snel mogelijk laat vaccineren. Nou forget dat dit gaat helpen er is geen enkel bewijs dat dit middel effectief zou zijn dan hebben we het nog niet over de bijwerkingen. Het oude normaal keert toch niet meer terug en de maatregelen die desastreus zijn voor onze economie en schade aanricht binnen de samenleving door o.a. sociale verarming en massaal banenverlies zullen zeer zeker tot eind 2021 van kracht blijven of nog strenger worden. Vaccinatie zal straks worden verplicht en anders wordt men uitgesloten om deel te nemen binnen de maatschappij. Het smerige politieke schaakspel is nog lang niet ten einde en heeft nog heel wat in petto maar niet veel goeds.

  Geliked door 1 persoon

 7. Scarface zegt:

  Het verplichte mondkapje is er enkel ter indoctrinatie. Gij zult bang zijn en gij zult de overheid smeken om een oplossing. De overheid is echter het probleem. Zij zijn bang voor u. Het beste vaccin voor het echte probleem is de stembus. Deze overheid weg, probleem weg.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harrie Vaes zegt:

  We worden geregeerd door een stelletje dierenartsen die verstand denken te hebben van virussen.
  Alle maatregelen zijn gebaseerd op foute informatie. Wat de zogenaamde virologen kapot maken hierdoor beseffen ze niet. Alles baseren ze op vermoedens en foute berekeningen en aannames die nooit uitkomen. En ons kabinet………tja die zijn te laf om hun eigen mening hierover te geven.
  Zij durven hier niet tegen in te gaan. Of zij krijgen smeergeld toegestopt of ze worden ergens mee gechanteerd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De samenleving gaat steeds meer gebukt onder een Europese variant van ‘cabin fever’, de incidentjes waarbij de hulpdiensten moeten opdraven stijgt, ondanks de goede voornemens en de anderhalvemetermaatregel van het kabinet, zullen de donkere dagen voor kerst de IC’s laten volstromen met slachtoffers,…………de massale gekte slaat toe.
  Er zijn onder de Brusselse dictatuur in ruim twee decennia een hoop beloftes gedaan, maar niets, helemaal niets is er waargemaakt,…….we worden al dik twintig jaar uitgemolken en voorgelogen….
  Lieve mensen word toch eens wakker en doorzie dit bedrog.

  Geliked door 2 people

 10. Knalkopje1 zegt:

  Het zou goed zijn om meer te weten te komen over coronavirussen in het algemeen. En die informatie kun je op het internet vinden, bijvoorbeeld op https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronavirussen
  Vóórdat de Mers- en Sarsvirussen op het toneel verschenen waren ze er al. In principe hebben wij te maken met verkoudheidsvirussen, maar Mers en Sars 1 en 2 zijn gemener. In totaal kunnen zeven varianten de mens besmetten, naast de eerder genoemde venijnige virussen zijn er nog vier die gewone verkoudheid veroorzaken. Je kunt er staat op maken dat ieder mens tijdens zijn leven met minstens een van die virussen besmet wordt, gevolgd door een verkoudheid. We leven nu in de tijd van het jaar waarin verkoudheid heerst: een milde pandemie, die wel economische schade veroorzaakt. Het is zeker dat ook nu veel mensen door een van die milde coronavirussen zijn besmet en als ze zich laten testen zou het zo maar kunnen zijn dat ze positief testen en dat dat dan COVID-19 wordt genoemd. Dan krijg je lekker hoge cijfers van ‘besmettingen’, of nog erger ‘gevallen’ zoals de media dat graag noemen. Ik zie het er nog van komen dat COVID-19 uiteindelijk muteert tot een mild verkoudheidsvirus. Er zijn ongeveer 200 verkoudheidsvirussen, dus het zal nooit mogelijk zijn verkoudheid letterlijk te genezen, gelukkig gaat het vanzelf over, anders waren we er al niet meer.
  In 2004 werd een nieuw coronavirus in Nederland ontdekt, Humaan coronavirus NL 63. Het werd aangetroffen bij verkouden kinderen.
  Gaan de coronavirussen nooit meer weg? JA. Zou dit gegeven het blijven handhaven van de fascistische coronamaatregelen rechtvaardigen? NEE EN NOG EENS NEE!

  Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Het heeft geen zin het duivelse ruttige kabinet aan te spreken op het niveau van gevoelens en emoties of op feiten en het gezonde naprakkedenkizeerverstand. Daar kan het duivelse ruttige kabinet niets mee. Dat heeft het duivelse ruttige kabinet immers zelf al lang niet meer. Je praat tegen een betonnen muur.

  Het duivelse ruttige kabinet is met de duivel scheep gegaan. Het duivelse ruttige kabinet heeft ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Het duivelse ruttige kabinet is gehersenspoeld. Het duivelse ruttige kabinet heeft de duivel onderdanigheid, trouw, gehoorzaamheid en adoratie gezworen. Het duivelse ruttige kabinet voert nu klakkeloos de duivelse opdrachten uit. En het duivelse ruttige kabinet gaat nooit niet anders doen.

  Het duivelse ruttige kabinbet is alleen maar klein te krijgen, door het keihard knock-out te slaan. Speel het poilitieke spel net zo vies als het duivelse ruttige kabinet zelf doet. Sla het duivelse ruttige kabinet met de eigen wapenen om de oren. Kom vlak voor de komende verkiezingen met een grote stunt, zodat er geen tijd meer is voor schadeherstel. Kom met grof geschut. Veeg de vloer aan met het duivelse ruttige kabinet. En pak het vooral groots aan en zet de volumeknop helemaal open. Verwijt het duivelse ruttige kabinet publiekelijk in het debat, dat met het de duivel scheep is gegaan. Leg de duivelse corruptie bloot. Daar heeft het duivelse ruttige kabinet zekerlijk niet van terug. Elk antwoord van het duivelse ruttige kabinet zal een bevestiging zijn. Dat zal bij het Christelijk klootjesvolk inslaan als een bom. Dat zal het gehypnotiseerde kiezersvolk in één keer wakkerschudden.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Boike, het kiezersvolk wordt niet wakker, het lijkt wel of ze alle regels heerlijk vinden
   ik sprak niet lang na dat de Oostduitsers weer vrij waren eentje uit Oost Duitsland en die zei we zijn helemaal door de war, hij was heftig gaan drinken na de val van de Berlijnse muur.
   over de mondkapjes ze wilden kijken of het lukte om iedereen in ons land er zo bij te laten lopen, en dat is aardig gelukt, een grote leugen moeten ze nog verzinnen dat het uiteindelijk niet veel helpt, ze zitten verstrikt in hun eigen vieze leugens

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Boike.De duivel is de (nazi) bilderberg groep,rutte is 1 van hun marionetpoppen en voert de N.W.O. agenda uit.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Kapotjes helpen wel, echter, fabrikant Vredestein, dmv Durex, dat dacht het probleem van overbevolking op te kunnen lossen, allemaal gratis verstrekt, maar de negert miste de vlezige wrijving en pruimde het niet.
  Dat gratis moeten we wel met een korreltje zout nemen, zal wel aangestuurd zijn geweest door medewerker VN of WHO, typetje “waarom hebben the Netherlands twee Sinterklazen?
  Is aids geen familie?

  Like

 13. aisha zegt:

  en dat terwijl wij elkaar niet eens kunnen besmetten . google eens Bechamps en Louis Pasteur. en dr. Stefan Lanka en virussen. dat zegt genoeg

  Geliked door 2 people

 14. BigLJohn zegt:

  Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!…Dat kan dan wel waar wezen, maar wat moeten we met een kabinet dat iedere waarheid (ook deze) als een leugen bestempeld. In de E.U. geld alleen deze waarheid; Een Rijk (E.U.), Een Fuhrer (Brussel), Een volk, en Een (leugenachtige) waarheid. Een ieder die daarvan afwijkt zal dan de pineut zijn. Dat is dan meteen de reden waarom iedere waarheid geen schijn van kans zal maken.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Ik werk zo veel mogelijk vanuit huis

  [video src="https://i.imgur.com/JCFHoRi.mp4" /]

  Like

 16. M. zegt:

  Ze zijn niet zinloos, je kan er flink ziek van worden.
  En veel mensen slopen met liefde hun gezondheid.
  Als heuse demonen kijken deze zelfslopers iedereen boos aan met van haat vergeven ogen, omdat ze zichzelf niet slopen en niet net zo slaafs, dom en liefdeloos zijn als de hersenloze kudde die zichzelf met liefde sloopt.
  Een massaal gaan we niet doen had genoeg geweest..
  Maar men verneukt elkaar liever omdat men niet snapt dat men dan zichzelf verneukt in de gretigheid om een ander te verneuken.
  Misselijkmakend volk.
  Nog te dom om voor de duvel te schijten maar ze dansen er allemaal voor met hun bacterie vodje op hun muil.
  Als men naaste lief zou hebben zou het niet zo ver komen maar zoals ik al eerder zei men geeft geen donder om de ander, dat is slechts een handjevol.

  De achterlijkheid van dit volk doet zeer aan je ogen.
  Ik denk als de tv zegt dat je een amsterdammertje in je reet moet duwen tot aan de tegel, tegen corona, dat we dan amsterdammertjes te kort komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s