Burgertje pesten . . .

Door:
“JG”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Burgertje pesten . . .

 1. Yvonne zegt:

  Idd burgertje pesten hoe lang duurt deze idioterie nog? Je mag alleen nog slapen, werken eten even naar alle lul verhalen op TV over dit vreselijke virus kijken en weer naar bed
  Wat hebben we het op het ogenblik toch leuk, bedankt dwazen in Den Haag voor het vergallen van ons leven

  Like

  • M. zegt:

   Dit gaat verder dan burgertjes pesten.
   Het hele volk staat toe te kijken hoe ze in de politiek allemaal de vijanden van het volk faciliteren en aan de macht helpen om het eigen volk een kopje kleiner te maken.
   De paar mensen die ze voor de show laten kakelen moet het volk valse hoop geven en bezig houden.
   Mocht er iemand oprecht kakelen maken ze hem of haar kapot in de media of door een partijgenoot.
   De illusie van verbetering.

   En dan denkt dit domme volk ook nog dat ze met hun gezondheid zijn begaan vandaar dat men u een afgesneden nek gunt en uw land onder de terreur brengt met wijken vol met racisten en een open grens voor nog meer racisten die op het westen spugen.

   Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  In fuhrer Merkel land zijn ze al van plan voor de Kerst lock down te gaan dus ik vrees dat onze EU Merkel likker Rutte hier snel een voorbeeld aan zal nemen. Kortom het ziet er niet alleen met Kerst zeer triest uit maar ook met de jaarwisseling dus al onze feestdagen van 2020 zijn compleet verziekt en 2021 ziet er absoluut niet beter uit sterker nog de dictatuur en de misdaad tegen de menselijkheid zal in alle hevigheid doorgaan. Er komt een dag dat zij zelfs zo ver gaan om achter de voordeur een kijkje te komen nemen dus mensen geniet nog even van uw privacy tijdens de kerst.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  In Duitsland rolt de propagandamachine voor een harde lockdown met de sluiting van scholen en winkels, avondklok en beperking van het vrije verkeer tot alleen het absoluut noodzakelijke. Waarschijnlijk vanaf volgende week. Alleen complotdenkers, paranoïden en ik zien een verband tussen dit en de actuele gebeurtenissen in de VS rondom Trump die als president voor nog eens vier jaar blijft. Tijd voor de Great Reset (Ze Great Rezett) in het Europese machtscentrum van de Deep State.
  https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_89105520/corona-lockdown-in-deutschland-die-plaene-der-bundeslaender-im-ueberblick.html

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  3 Mensen, Quotum zeker gekozen door CDA, Maria, Jozef en Jezus dat lukt nog net maar die 3 wijzen ach daar hebben in het CDA van Nu toch geen boodschap aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s