Hé leuk, nikab vlag van jihad wil de Tweede Kamer in

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is bezig Europa te veroveren. Het betreft hier niet zozeer een gewapende verovering, maar een verovering middels zending en propaganda, ook bekend als dawa. Een instrument om de vestiging van een islamitische maatschappij mogelijk te maken. Variërend van het stichten van scholen tot het bouwen van moskeeën en het organiseren van sociale voorzieningen. Het uiteindelijke doel van dawa in Europese landen is om de politieke instellingen van een vrije samenleving te vernietigen en ze te vervangen door de sharia-wetgeving. En de ‘jihad’, die mensen al langer kennen van IS en aanslagen in het westen, is binnen die praktijk slechts een ultiem laatste middel als we hun wensen niet vervullen zoals ze willen. Moslims zijn overal als minderheid begonnen. In Turkije bestonden ze niet. In Egypte bestonden ze niet. In Syrië en Jordanië bestonden ze niet. In Afghanistan bestonden ze niet. In Afrika bestonden ze niet. En kijk eens wat een bende ze er nu van maken. Het grote probleem bij het aanpakken van dawa-activiteiten is dat ze zich doorgaans binnen de grenzen van de wet afspelen. Als je daar wat tegen probeert te ondernemen, krijg je direct het verwijt dat je tot haat aanzet…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hé leuk, nikab vlag van jihad wil de Tweede Kamer in

 1. Bagul zegt:

  Ik ben ook bezig met de dawa. Maar dan andersom! Braaf van buiten maar geslepen van binnen. Klaar van binnen. Paraat van binnen. Klaar om te doden wanneer het moet. Voorbereid met de juiste materialen om toe te slaan. Ja, veel spaargeld hier aan besteed. Braaf huisvader nu. Braaf in de pas. Onder de radar. Maar wat een gedoe mensen. Dat ik hiermee moet bezig zijn. Bespottelijk. Maar ja, het is nooit anders geweest. Een interbellempje gaat hier niets aan veranderen. Het is bepaald en als ze het willen kunnen ze het krijgen. Even ordinair..geen wout die mij tegenhoudt. En nee, ben geen Brabander. Ik strijd voor God onze vader net zoals zij strijden voor hun verzinsels….fijn weekend allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Hé leuk, nikab vlag van jihad wil de Tweede Kamer in… | eunmask

 3. Eppo zegt:

  Met die Linkse Heulers en Verraders en 5e colonne is de Midden Oosten problematiek tot in elk Dorp en Straat gebracht door Ze.
  Vooral weer lekkers op Ze stemmen want de tyfuszooi van Ze is toch echt voor Je zelf ,want dan ziet je geen 1 Dienst , Haagse Hippie of ander .

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Dat gaat wat worden als ze een zetel krijgt in de tweede kamer en in debat gaat met de heer Wilders.

  Like

 5. Jean zegt:

  Er moet werk gemaakt worden van het verbod én verdrijving van islam, laten we beginnen met de partijen uit te schakelen die pro islam zijn w.w.z. nu die linkse groene troep ellende droogleggen zodat ze geen poot meer hebben om op te staan en dat kan “geweldloos”.
  Die barbaarse zwijnerij moet uit onze samenleving want wij staan op onze vrijheid, veiligheid en onafhankelijkheid.
  Op geen enkele publieke post willen wij islamieten/vreemdelingen zien die hier rondlopen met dubbele nationaliteit, dubbel nationaliteit moet verboden worden en religie moet onderworpen worden aan onze seculiere wetten want religieuze wetten interesseren ons geen kloten.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Natuurlijk, ze staan als gevangenen van de leugen te trappelen om hun ziel te vergooien voor de grootste misleider van allemaal.
  Misschien dat boek eens echt gaan lezen?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Stop 17 maart 2021 de Groen linkse gekken, maak er een splinterpartij van !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  En nu beginnen die politieke en rechterlijke idioten te koeren , dat die isis-hoeren hierheen gehaald moeten worden ” OMDAT ZE ANDERS NIET MEER VINDBAAR ZOUDEN ZIJN EN DAN KUN JE ZE NIET MEER BERECHTEN ” !

  Waar worden we dan door bestuurd , een mongolenbende ?
  Hoeveel van die wijven zitten er dan nu achter de tralies ?
  Waarschijnlijk geeneen !
  Want dan beginnen ze te laat met hun re-integratie programma .
  Dat dat totaal niet werkt bij die voorgeprogrammeerde moordmoslims , daar staan ze niet bij stil .
  Laat ze lekker dáár !
  Waarom zou je vrijwillig nog meer tuig je land binnen halen , hebben we er nog niet genoeg ?
  En de kans dat ze dáár voortijdig uit hun lijden verlost worden is veel groter dan bij ons .
  Eén kogeltje is al genoeg !

  Wat kunnen we doen tegen de gevaarlijke gekken die ons eigen volk meehelpen uit te roeien ?
  De vrijwillige islam-NSB-ers .

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Het lijkt of de regeringen in de EU een
  verborgen agenda hebben. Het invoeren
  van de islam in Europa.
  De aanzet is Kaag in de regering.
  Het opnemen van islamitische
  extremisten in de politieke parijen en
  het goed praten van ideeen.

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  De bende fascisten van allerlei politiek pluimage vandaag zijn hondsbrutaal. Er heerst momenteel totale dictatuur wereldwijd en wat stellen de veroorzakers binnen de EU? Dat zij erg bevreesd zijn dat rechtse extremisten de democratie bedreigen. Welke democratie?  

  Zij, Merkel,Macron, Rutte en de rest van de naar de pijpen van misdadige multimiljardairs dansende ‘leiders’ hebben de democratie vermoord en begraven. Eerst en trouwens nog steeds met hun misdadig ondemocratisch vluchtelingenbeleid en daarna met een nog misdadiger migranten beleid en als dat nog niet genoeg was: nu ook nog eens via terreur en dwang met hun corona bangmakerij. 

  Europa is dus naar de haaien er is geen weg terug meer, enkel via burgeroorlog is wellicht nog iets van het oude Europa en onze vrijheden terug te winnen maar, ha, ha,dream on, al die politiek incorrecte links/christelijk/liberale idioten die het nu ook nog eens in hun broek doen vanwege corona, zullen zich braaf laten vaccineren met wat voor troep dan ook.  

  Een groot deel van deze meelopers met welk bewind dan ook hebben het onder hun slavenmeesters als Macron, Merkel en Rutte bijzonder goed en dromen, zoals het hoort, over hun chrislam en andere multiculturele fraaie beloften waarvan zij nog altijd niet kunnen inzien dat dit in een nachtmerrie van genocide gaat eindigen. 

  Tegen de tijd dat deze dwazen en idioten eindelijk eens de stront uit hun ogen durven halen, zitten de ayatollahs en imams hier stevig in het zadel. De dictatuur hoeven ze niet eens zelf te starten daar zijn hun ondergeschikten als Macron, Merkel en Rutte al heel voortvarend voor hen mee bezig geweest, zie vandaag wat er allemaal aan ‘democratische’ zaken plaatsvinden.   

  En wat doet dus het aan de hand van dit soort politici mee hobbelende volk, dat volk dat grotendeels zwijgend toekijkt en met zekerheid weet dat het goed is, want corona enzo. Dat volk volgt braaf de fluitspelers naar de slachthuizen, of naar de kliffen of wat dan ook, want als je nu politieke fluitspelers niet meer zou kunnen vertrouwen, wat kan je dan nog? Zeg nou zelf! 

  Dus braaf zwaaien met dat vlaggetje als Rutte voorbij komt fietsen en hard bravo roepen als De Jonge passeert. Ze doen al dat goede werk voor ons! Joepie! Daag Europa:RIP en welkom aan het verenigd kalifaat Europistan, welkom ook IdiAminland! Dood aan alles dat blank is, en dood aan Europa! 

  En dat is alles is de wraak van een soort nazi die nooit heeft kunnen verkroppen dat zijn vroegere nazi vrienden de oorlog hebben verloren, een oorlog die hij, de grote filantroop G. Soros, met wat hulp van de eveneens filantropen Bill Gates, Mark Zuckerberg en hun politieke lakeien als ‘Bonnie en Clyde’ Clinton en Obama alsnog heeft gewonnen. Welkom in het Vierde Rijk! 

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s