“Houd je ogen open!” . . .

Folder Veilig Waalwijk. Ook in die gemeente wordt de hoofddoek door de strot geduwd.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Houd je ogen open!” . . .

 1. boorzalf zegt:

  Waarom blaft de hond van de buren zo lang? Hij ruikt een rifaap.

  Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   Voor moslims zijn honden sowieso haram, je mag ze zelfs langzaam doodmartelen. Hier moest de gemeente Waalwijk er zo nodig de islam erbij halen. Trouwens, ik heb veel tegen de anderhalve meter, namelijk als het gaat om mensen van wie ik hou, maar ik heb geen enkele moeite met anderhalve meter afstand houden van hoofddoek- en nikab-draagsters.

   Geliked door 3 people

 2. Astrid zegt:

  Als je zo’n hoofddoek-fatima in je wijk rond ziet schuiven, doe dan meteen de deuren op slot en haal je kinderen, ouderen en huisdieren naar binnen. Dat bedoelen ze toch met die folder?

  Overigens van mondkapje naar kopvodje, het is maar een kleine stap……..

  Waarom laten we dit allemaal maar toe? Het is inmiddels toch wel duidelijk waarom die pislims hier massaal naartoe gehaald worden en in de watten worden gelegd, n.l. om ons te demoraliseren en uit te moorden. Natuurlijk wel wat minder effectief dan een massaal gif-vaccin…

  Geliked door 3 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat geldt ook voor de vele websites voor kleding. Hier slechts een voorbeeld waarvan de modellen voor 98% uit Aziaten en negers bestaan.

  https://www.levi.com/NL/nl_NL/kleding/heren/jeans/straight/c/levi_clothing_men_jeans_straight

  Like

 4. Julia zegt:

  Die hoofddoek gebruik ik wel als de verplichte niet werkende mondkap. Meer wil ik er niet meer aan toevoegen ons land is verkocht aan de EU en overgeleverd aan de Islamisering. Met dank aan de linkse landverraders Groen Links en D66.

  Like

  • fleckie zegt:

   Vanuit het CDA- lid BALKENENDE — gerommel, zijn we ‘verstrikt’ geraakt, in de. EU, ondanks d e. AFWIJZINGEN, ……( waarbij? hijzelf waarschijnlijk. een ‘goede. ‘vooruitgang’ ? !!! heeft. geboekt, ( en dan voortkomend / spruitend. uit een voormalig.ige streng christelijke. partij?! …….was het soms dezelfde ( bestaande) partij die voor het begin v. WO 2 aanraadde om ‘ maar rustig te gaan slapen’ …….<~<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Julia.De E.U. is een uitvoerend kantoor van de bilderbergers.De bilderbergers hebben de werkelijke macht in nederland en europa,ze zitten ook achter deze corona hoax staats/machtsgreep.

   Like

 5. R Thomasson zegt:

  Kennelijk is Waalwijk een gemeente die gecapituleerd is aan de islam. Net als in 1940 -1945, de scepter over de gemeente is overgedragen aan collaborerende moderne (linkse) NSB’ers. Straks loopt de hele college van B&W en de Raadsleden in djelaba en de politie met een lange baard en ISIS kleding. Uit de luidsprekers zouden de bewoners van Waalwijk de hele dag dit soort gejank horen https://www.youtube.com/watch?v=6nRecJeGQKY

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Omdat de hond weet dat moslims niets met honden hebben. Hij ruikt onraad.

  Geliked door 1 persoon

 7. wauso zegt:

  Goede folder. De hond blaft om die islamitische indringer. I.p.v. stelen en roven kan ze beter lid worden van Domkop 69 of BroederschapLinks. Daar zoeken ze nog wel wat autochtonen doders.

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Waarschijnlijk weet deze hond wat de profeet over honden zei. Ze brengen ziekten over, vooral watervrees.(???) Daarom moet je vaten die een hond heeft aangeraakt drie keer met aarde schoonmaken.(??) Aaien is ten strengste verboden. Honden mogen nooit in huis zijn, ze mogen alleen gebruikt worden als bewakingsdieren voor de kuddes.
  In deze video wordt een vrouw een lesje geleerd die naïef aan de imam vroeg of ze een hond mocht hebben. Let op de vriendelijke toon die deze geleerde heeft ten opzichte van vrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ravian zegt:

  “Waarom blaft de hond van de buren zo lang?”

  Omdat je neefje er een kraak aan het zetten is?

  Geliked door 1 persoon

 10. LUCIA zegt:

  Na de buurt-Super en de buurt-Boa… nu ook de buurt-BVD ????

  Like

 11. Harry zegt:

  Waarom blèrt die imam zo lang vanaf de minaret ?
  Daar gaan de honden van blaffen !
  Pak het kwaad bij de wortel aan !

  Geliked door 1 persoon

 12. Mooiding zegt:

  Waarom de hond zo lang blaft? Omdat ie een hekel heeft aan kopvodden, lopende kleedjes( pinguins) en geurende donkere figuren die voort schuiven alsof ze altijd moe zijn, zelf als ze al voorbij lopen is het feest😂! Laat staan als we ze buiten tegen komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s