VIDEO Martin Bosma (PVV): “Wat zegt Attje Kuiken (PvdA) tegen een blanke sollicitant?”

Als Martin Bosma (PVV) aan Attje Kuiken (PvdA) vraagt wat zij zou zeggen tegen een blanke sollicitant die wordt afgewezen op grond van verkeerde huidskleur volgt eerst een pijnlijke stilte en daarna een nogal warrig antwoord. Maar of de sollicitant echt met een tevreden gevoel naar huis gaat?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “Wat zegt Attje Kuiken (PvdA) tegen een blanke sollicitant?”

 1. Jan zegt:

  Een vreselijk dom wijf met een grote bek die zich niet weet te gedragen wat weer een kenmerk is van de bolsjewieken
  vb video

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Je gelooft het niet he…..?

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado St. zegt:

  Attje Keutel heeft helegaar GELIJK!! ‘Het Bestuur’ moet een afspiegeling zijn van de maatschappij!! En daar horen schuttingwoorden, knokpartijen, soepjurken, FUKVINGERS etc. ook bij!! Lang Leve de DIVERSITEIT!!! ******** BOEM!!!! ********

  Geliked door 2 people

 4. Astrid zegt:

  Wat verdient zo’n truus nou per maand voor zulke bijeen gehakkelde non-antwoorden?

  Like

  • Astrid zegt:

   p.s. Ze doet haar achternaam i.i.g. wel eer aan… Is dit Kuiken soms familie van Joop den Uil?

   Geliked door 1 persoon

   • Alex Delarge zegt:

    U bedoeld toch Joop Den Uyl die tijdens de tweede wereldoorlog voor de moffen heeft gewerkt?

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ha, ha dan zou het een uilskuiken zijn !!

    Like

   • Astrid zegt:

    @Alex Delarge zegt:
    11 december 2020 om 23:51
    “U bedoeld toch Joop Den Uyl die tijdens de tweede wereldoorlog voor de moffen heeft gewerkt?”
    —-
    Inderdaad, die ‘Uyl’ bedoelde ik in eerste instantie, maar dit Kuiken zou bij nader inzien ook nog een nazaat van Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant kunnen zijn.

    Like

  • Harry. N zegt:

   Ik zag onlangs bij een debat met Wilders en een of andere parlementarier en daarin zei Wilders :u verdient € 6000 en u wilt 3 dagen werken.

   Like

   • Tineke zegt:

    Klopt,dat was een VVD-er in een blauw pak.
    Wat had de heer Wilders hem geweldig getackeld door tot drie keer toe te zeggen dat hij liever op zijn ”NEST” ligt te netflixen dan naar Den-Haag te komen.
    Dat was weer Wilders op zijn best. Geniaal!

    Like

 5. Boike zegt:

  Wat zou Attje Kuiken (PvdA) tegen een blanke sollicitant zeggen die wordt afgewezen op grond van verkeerde huidskleur ???
  U bent te oud.
  U heeft de niet de juiste opleiding.
  U past niet in het team.
  Wij zoeken iemand met een progressieve visie.
  Uw capaciteiten sluiten niet voldoende aan bij de taakomschrijving.
  Wij zoeken iemand met wat meer ervaring.
  Wij hebben niet de indruk, dat u begrijpt, wat zone doelstellingen zijn.
  Wij verwachten niet, dat u voldoening zult vinden in deze funktie.
  Wij …….
  U …….
  Enzovoort, enzovoort.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Wat heeft diversiteit met kwaliteit te maken? Leg uit Atje Kuiken.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dat houd in dat de gekleurde medemens voor een functie genoeg heb aan een vmbo opleiding en een ‘blanke’ voor de zelfde baan een hbo of vwo diploma nodig heb !

   Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   @guusvelraeds zegt:
   11 december 2020 om 18:18
   Wat heeft diversiteit met kwaliteit te maken? Leg uit Atje Kuiken.
   ———
   Diversiteitspolitiek is sowieso niets anders dan wensdenken. Atje is natuurlijk niet gewend om onverwachte vragen te krijgen, waarop ze ingestudeerde antwoorden kan geven. Vragen die afwijken, doen haar in de stress schieten, want zo is ze het niet gewend, zo was het niet afgesproken met de partij, er zouden alleen oppervlakkige vragen gesteld worden….
   ——
   Kuiken is zelf vast heel divers, misschien is ze wel lesbisch en tevens tweeslachtig onder haar kokette mantelpakje en heeft ze ook een arm kindje uit Afrika geadopteerd en gaat ze in 2021 met een oigoerse moslima met dichtgenaaide gleuf het huwelijksbootje in. Ik kan me er van alles bij voorstellen, inzake haar persoonlijke ‘diversiteit’, maar haar kwaliteit heb ik nog niet ontdekt.

   Linkse mensen houden van mooie woorden die niet waar zijn en denken met het uitspreken ervan het werk in de wereld al verzet te hebben.
   We zouden al die diversiteitsprinsjes en -prinsesjes eens stevig aan de tand moeten voelen, flink doorvragen in een razend tempo, dan vallen ze al snel door de mand. Ze zijn vooral toch de useful idiots die de echte kwaadwillenden faciliteren bij hun duistere plannen voor de mensheid, maar zien dat zelf helaas niet in. Hun hoge salarissen en vele douceurtjes houden hen in slaap.

   Like

 7. Sobieski zegt:

  Dat rare mens doet haar achternaam eer aan. Wat een dom kuiken (maar daarmee beledig ik de echte kuikentjes),. Ze had ook geen goed antwoord op de rake en zeer terechte vraag van Bosma.
  En ze is nog discriminerend ook (“mannen met de witte billen”). Stel dat een mannelijke politicus van “rechtse” signatuur het zou hebben over “vrouwen met de bruine billen”. Dan staan de MSM op hun achterste poten en haalt het zelfs het “nieuws” in Amerika (bij dat gruwelijke CNN), en kan hij zijn verder carriere wel vergeten.
  Links heeft de blanke autochtone arbeider behoorlijk in de steek gelaten, dus ik hoop dat die linkse partijen straks electoraal volledig in elkaar zakken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Meine zegt:

  Mannen met witte billen ?

  Hoor ik dat goed ?

  Like

 9. Marc zegt:

  Dit zegt die idioot dus:

  “Ik zou willen weten hoe het komt dat onze samenleving zo divers is. En dat sommige maatschappelijke organisaties, gemeentelijke instellingen, reisinstellingen toch zo eenzijdig zijn. En ik snap dat het af en toe een bedreiging is voor de … man met de witte billen hier aan tafel, maar dat is gewoon de realiteit. Soms moet je harde maatregelen nemen om tot een diverse samenstelling van de organisaties te komen. Wetenschappelijk onderzoek toont ook aan dat, nou ja, dat over het algemeen organisaties daar ook beter van worden. En bij hoge kwaliteiten, dat wint natuurlijk altijd, maar op het moment dat je in je organisatie niet van voldoende kwaliteit voorziet omdat er onvoldoende diversiteit is, dan heb je gewoon een probleem.”

  Nou, die eerste zin vergeven we haar: ze heeft verkeerd ingezet, omdat die ellendeling van een Bosma haar overviel met een buitengewoon zinnige vraag. Want in de tweede zin zegt ze precies het tegenovergestelde.
  Ook, de tweede zin is dus haar uitgangspunt. Dit roept de vraag op: zijn al die organisatie inderdaad zo eenzijdig samengesteld? Tenminste genoeg om haar derde zin te rechtvaardigen?

  Die derde zin is interessant, omdat die twee implicaties heeft. De eerste implicatie dat discriminatie dus kennelijk geoorloofd is. De tweede implicatie, dat blanke mannen legaal gediscrimineerd mogen worden. De derde implicatie, dat blanke vrouwen in dit verband buiten schot gelaten worden. Dit laatste is zeer vreemd, omdat het discriminerend criterium de huidskleur is die van blankheid schittert. Dit zou betekenen dat blanke vrouwen eveneens plaats moeten maken voor de gekleurde allochtoon. Dit lijkt mw. Kuijken toch niet te bedoelen. Kennelijk bestaat het schuim der natie dus uitsluitend uit blanke mannen.
  Als we dit laatste tot de uiterste consequentie doorvoeren, roept zij in feite blanke vrouwen op achter de gekleurde allochtone man te gaan staan. Welk consequenties heeft dit dan voor de partnerkeuze van al die brave blanke vrouwen (want blanke ‘vrouw’!). Want laten we wel zijn: als blanke mannen niet deugen op de werkvloer, dan deugen ze ook niet in bed. Mutatis mutandis.

  En dan zou Baudet zomaar gelijk kunnen krijgen dat binnen 100 jaar het blanke ras verdwenen is. Daar zullen al die allochtone mannen niet blij mee zijn: waar halen ze nu hun blanke onderlegger vandaan, als ze weigeren geboren te worden?
  Want dat is het wat Atje Kuijken doet: ter wille van haar seksuele voorkeuren het blanke ras offeren, om zo de zwarte man op die manier te benadelen. En ook de blanke vrouw, want die bestaan over 100 jaar dus ook niet meer als onafhankelijke species.

  Haar vierde zin: Atje geeft dus toe dat wettelijke discriminatie naar huidskleur in ieder geval toch een ‘harde maatregel’ is. Maar haar gevolgtrekking dat je zo tot een ‘diverse samenstelling’ komt mag in twijfel worden getrokken: er zijn naar verhouding meer autochtone blanken buiten dan organisatie, dan je uit de samenstelling van de samenleving zou mogen opmaken (behalve in het onderwijs: daar dragen ze bewust de samenleving over aan allochtonen). Niet alleen dat: Atje weigert te overwegen dat op een moment X de allochtoon zelfstandig besluit een einde te maken aan het laatste restje blanke cultuur. En het is zeer waarschijnlijk dat dit zal gebeuren, de menselijke natuur kennende.

  Haar vijfde zin over wetenschappelijk onderzoek is totale larie: als zulke onderzoeken al bestaan, dan kunnen ze geen goede wetenschappelijke bouw hebben. Daarbij komt dat Atje impliceert dat het ‘verkleuren’ van gelijk staat aan ‘verbeteren’. Waar haalt ze die wijsheid vandaan? Want eigenlijk zegt ze nu dat alles wat niet-blank is, altijd beter is. Dat is dus racisme!

  In zin zes herhaalt ze met andere (onlogisch gekozen) woorden hetzelfde als wat in zin 5 staat, maar dan nog explicieter.

  Met andere woorden: dat wijf is volkomen geschift!

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Marc, In de vijfde zin zegt u dat als je zegt, dat blanken altijd beter zijn, die alles hebben uitgevonden, discriminatie zou zijn. Toch is dit de waarheid.

   Als je kijkt naar de delta op google.maps van irak mesopotamië, dan is op een kleine groene strook langs de rivier na, alleen maar zand. Daar is de landbouw niet uit ontstaan. De landbouw komt uit het noorden waar veel diverse planten groeien en men planten uit het bos haalden, alles was begroeid, en deze dichter naar de dorpen herplantte. Verder hebben wij veelal westen wind, maar toch zegt joodse media, dat onze planten uit azie komen! Wij zijn 6000 jaar geleden naar mesopotamie gegaan en ook naar india i.g. 4000 jaar geleden. Het schrift, weefgetouw, watermolens, nee de vikingen leefden niet in het stenen tijdperk. Wij hadden al belltowers met ijzeren bellen 1000vchr. En ze willen beweren, hoewel dat andere archeologie tegenspreekt, dat de friezen pas in friesland woonden 700nchr/vchr.

   Like

 10. Marc zegt:

  Hier is ze trouwens nog een keer.

  Geliked door 3 people

  • David zegt:

   Attje Kuiken is zelf ook heel blank en blond, en wordt ook ingeruild voor donker en rasta

   Like

  • Jan zegt:

   Wat een vreselijk dom wijf; maar zij is dan ook een pvda’er, de domste kliek in de Kamer, want vaak hoge opleiding (universitair, HBO) en denkend boven het volk te staan maar geen weet hebben van wat zich in de wereld afspeelt. Maatschappelijke en politieke kneuzen. Hun kennis van geschiedenis is om te huilen

   Geliked door 1 persoon

 11. Janman zegt:

  Goh, dus diversiteit zorg voor kwaliteit dus als ik exoten in het nederlandsche maatschappelijke landschap zet is dat kwaliteit verhogend als dat het politieke beleid is ga ik er aan meewerken ik zaaien het Japans duizendknoop in steden en in grachten grote navelkruid en rode Amerikaanse rivierkreeft en de brulkikker en tijgermug. En dat in politiek biologische termen gebruiken om etnische en gender als diversiteit die dan hoog op de agenda gezet wordt ,om verschillen aan te geven is ook een vorm van discriminatie en polarisatie ten opzichte van inheemse bevolking en inheemse biologische diversiteit die al ingesteld zijn in hun biotoop en cultuur en eigen levenstaal .

  Like

 12. pepo Copyright zegt:

  Ze valt waarschijnlijk op bruine billen.
  Wat is haar achtergrond?
  En wat doet ze in haar privé leven.?

  De antwoorden zullen veel duidelijk maken.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Zoals altijd ….Gewoon een links lulverhaal ophangen……het is en blijft toch een kuiken !!
  Je vraagt je wel af uit welk ei is dat stuk links ellende gekropen ???

  Geliked door 1 persoon

 14. Lot zegt:

  Hoe was het ook al weer van de pvda; Den Uil + Kuiken = krijg je een uilskuiken! Een dommerik.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s