VIDEO Martin Bosma (PVV): “Ze schamen zich nergens meer voor”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “Ze schamen zich nergens meer voor”

 1. top of flop zegt:

  Hoe lang accepteert de Nederlands televisie kijker dit nog langer?

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De linksche betonrot heeft de eeuwenoude fundamenten, de pijlers van de rechtstaat, al sedert jaren aangetast, zelfs de hoogste tronen, zetels en kansels of (s)preek(ge)stoel(te), de leerstoelen en lessenaars, raadskamers en mediagebouwen, ook de gezondheidsraad en adviesbureaus…. Allemaal verworden tot paleizen van het politbureau van de Linksche Looney Brigade, de hooggeboren handophouders, waardoor het spreekwoord “Arbeid Adelt” (van hard te werken word je een nobeler/beter mens) een koninklijk schoolvoorbeeld is van een contradictio in terminis……..
  Men zou er welhaast een republikein van worden of willen zijn.

  Like

 3. Bij Kaag heb Ik zo iets als, dat mens is zo elitair en zo ver weg van de werkelijke wereld dat ze waarschijnlijk zelf geloofd dat ze minister president kan worden zonder in te zien dat haar partij gezonken is tot een marginaal clubje.
  Dan het verhaal van onze nationale faalhaas die niks maar dan ook helemaal niks voor elkaar kan brengen.
  We moeten nou gaan geloven dat hij zich niet kandidaat gaat stellen voor het CDA voorzitterschap omdat hij al zijn aandacht en energie nodig heeft om nog wat meer debacles te creëren binnen het “coronagebeuren”
  Als je ddeze verklaring dan leest en je hebt de neiging tot nuchter en serieus nadenken val je toch echt van je stoel van het lachen, want elke mens in Nederland heeft allang begrepen als zou dit stuk onbenul voorman worden van he CDA het wel eens zou kunnen zijn dat ze verdomme totaal uitgewist worden.
  Dan komt overigens hetzelfde CDA weer even uitleggen dat Wopke Hoekstra gevraagd is om opperhoofd te worden van de club nepchristenen, want je kunt dat natuurlijk moeilijk over laten aan Pieter Omtzicht die al jaren de luis in de pels is bij menig politiek dossier.
  Want zou dat dus werkelijkheid worden wordt de Heer Omtzicht de opperluis van Nederland en wel heel erg groot dus dat zien ze niet zo zitten in Den Haag.
  Met andere woorden we gaan interessante tijden tegemoet en er zal nog menige glimlach op mijn monde verschijnen als ze bij het CDA weer eens met een statement denken te moeten komen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Minister van hoop stront.

  Like

 5. ‘In Amsterdam twee keer zoveel politie op straat met oud en nieuw’
  De ZEGENINGEN van het INTELLIGENTE BELEID van Mark Rutte betalen zich meer en meer uit!!!!!!!!!!! (vandaag een EXPLOSIE in Deventer!)
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/in-amsterdam-twee-keer-zoveel-politie-op-straat-met-oud-en-nieuw/ar-BB1bQre7?ocid=msedgdhp

  Like

 6. Julia zegt:

  Het is een grote puinhoop binnen de zogenoemde politieke partijen Kaag krijgt promotie cadeau van de van de gesubsidieerde linkse propagandaclan NPO treurig dat we naar de toekomstige linkse MP (de minister van hoop) ha, ha ja de minister van hoop voor de PLO maar niet voor Nederland, daarbij moet mevrouw nog op onderzoek uit vanwege de seksuele intimidaties die boven water zijn gekomen binnen D66 zullen hier ook kritische vragen over komen in de propaganda documentaire ik vermoed van niet er zal überhaupt geen kritische vragen worden gesteld over o.a. het wegsmijten van belastinggeld als steun voor de terreurgroepen in Palestina. Dan niet de vergeten Groen Links die de Moslim broederschap aanbidt door Kauthar Bouchallikht binnen te halen klaar zijn we er mee. Het CDA die bij de verkiezingen lijsttrekker niet al te zorgvuldig zijn omgegaan zeg maar eerder corrupt maar waar nu De Jonge zich weer terug trekt. Binnen het ministerie van Justitie is het al tijden een grote chaos, dan niet te vergeten de toeslagenaffaire die vele gezinnen kapot hebben gemaakt. Kortom het is eigenlijk teveel om op te noemen wat er momenteel in de stoelen van de blauwe zetels plaats vindt maar één ding is zeker het is absoluut geen toegevoegde waarde voor de Nederlandse samenleving meer eerder een links gevaar.

  Like

 7. Julia zegt:

  Kortom de verkiezingscampagne wordt door de belastingbetaler dubbel betaald. Allereerst het salaris van deze palestina lover en nu ook nog eens de propaganda op de NPO zwaar gesubsidieerd voor de Duivels66. Wat is het een corrupte bende hier in dit land nou ga er maar vanuit dat er straks met de verkiezingsuitslagen flink wordt gesjoemeld. In ieder geval gaat mijn stembiljet met een grote rode streep er doorheen retour afzender. Stemmen doe ik uitsluitend binnen een democratie en niet binnen een dictatuur.

  Like

 8. pepo Copyright zegt:

  Follow the money… 😋
  Ik kijk ook liever naar groeiend gras dan 2 uur naar Sigrid Kaagman… 😂🤣😂🤣

  Martin Bosma is echt goed 👍

  Like

 9. fleckie zegt:

  Vindt madam KAAG ons NEDERLANDERS. Nog steeds dom,?, JA. , dat klopt, ::: ALS. MEN. op. HAAR. partij, …D66 stemt……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 10. karton zegt:

  Arie Slob, de Super-Christen, zou zich kapot moeten schamen, maar ook deze smeerlap is de schaamte kennelijk voorbij.

  Like

 11. bobzelf zegt:

  KECHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  DE MINISTER VAN DE “”HOOP “” STRONT !!!!!!!!!!!!!

  GOED STUKKIE VAN HR BOSMA

  gewoon lekker het beestje BIJ ZIJN NAM NOEMEN , GOEIE GOSERT

  OOM SNOTTER . PIET SNOTTER

  Like

 12. LUCIA zegt:

  Schaamte net als schaamhaar, niet meer “in”. !!!

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Je kunt verwachten dat het domme blondje met haar waanideeën zichzelf in de voet zal gaan schieten……………pang!
  Het huidige kabinetsbeleid leid enkel maar tot plaatsvervangende schaamte….bij de burgers.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s