“Ik had haast”: Groene minister van Milieu (!) met 177 km/uur betrapt i.p.v. 120 km/u

(Vertaling: E.J. Bron)

De Groene farizeeërs hebben opnieuw toegeslagen. Niet alleen, zoals bekend, vliegen ze veel en graag, ze zijn ook hartstochtelijke bestuurders van luxe auto´s. En er bevinden zich ook snelheidsmaniakken onder de “milieubeschermers” van de ecologische partij. Zo eentje werd nu in de persoon van de minister van Milieu van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Franz Untersteller, betrapt.

Groene politicus had “haast”

Eind november werd Untersteller betrapt, zoals nu bekend werd, op de autosnelweg tussen Stuttgart en Karlsruhe, waar hij door de politie werd aangehouden wegens een duidelijke overschrijding van de maximum snelheid.

De rechtvaardiging van de aanhanger van de verbodspartij: hij was op weg naar zijn familie en had haast. Bovendien zouden de omstandigheden op de autosnelweg de snelheid hebben toegestaan.

Zelf een landelijke snelheidslimiet van 130 km/u geëist

Meerdere politieke collega´s eisten inmiddels het aftreden van Untersteller. De man zou elke geloofwaardigheid hebben verloren, temeer daar hij zelf een snelheidslimiet van 130 km/u eiste, net als zijn partij.

De Groene denkt er echter niet aan om af te treden. Hij zou namelijk niet vinden dat zijn geloofwaardigheid beschadigd zou zijn: “Als ik met een opgeheven wijsvingertje als moraalapostel politiek zou bedrijven, zou dat misschien zo zijn. Dat doe ik echter niet.”

Uiteindelijk is het de vraag waarom een politicus van de ecologische partij “De Groenen”, die het liefst auto´s zou verbieden, überhaupt in een auto onderweg is…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Ik had haast”: Groene minister van Milieu (!) met 177 km/uur betrapt i.p.v. 120 km/u

 1. droevige mof zegt:

  De man heeft toch alleen maar toegepast wat Rutte zei in een van zijn eerdere fasen van opportunistische kletspraat: “Als je sneller rijdt, ben je er eerder. Milieubescherming door tijdsbesparing.” Dat was nog in zijn 130 km/h leven.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @droevige mof op 12 december

   Eerlijk gezegd zou ik ook wel weer eens het gaspedaal wat dieper willen intrappen hoor! Die stomme 100 km-regel komt me m’n neus uit! Ik heb een auto van nog geen anderhalf jaar oud, een hybride, met een hele schone motor.
   Waarom mag je op bepaalde tijden wél 120 of 130 km p/u rijden? Speelt het milieu dan opeens geen belangrijke rol meer?
   Het is een schijnvertoning.

   Like

 2. Harry zegt:

  Ach , nét zoals die schijnheilige biljartbal bij óns , die Grapperhaus , mogelijk ook een mof van afkomst , gezien die rare naam en kop , denken dergelijke lui dat ze BOVEN DE WET STAAN .
  Dat ze zelf kunnen doen en laten wat ze willen .

  Waar vinden ze dergelijke rotzakken toch steeds ?
  Er lopen toch voldoende fatsoenlijke capabele mensen op straat , ook nog eens met een normaal uiterlijk ?

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Als je in Nederland 177 km/h rijdt waar de maximumsnelheid 120 km/h is ben je gegarandeerd je rijbewijs voor minstens enkele maanden kwijt en je krijgt een torenhoge boete. In Duitsland zijn de straffen niet zo hoog. Maar zo zie je weer wat die Groenen waard zijn: niets. Weg met de Groenen! Schriftgeleerden en Farizeeërs zijn ze. Christus noemde hen ‘slangen, addergebroed’.

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Beispielhaft. Ganz Klar!! (Franzel Kilometer-teller)
  Die Grünen sind doch die letzte Gurken die mer hawwe. Könne misch gerne am Arsch lecke. Zum Teufel mit denne Laitchen. Mit einhundertsiebsisch kilometer in der Stunde kan er richtung Hölle fliegen,
  Einie Strafzettel kriegt er bestimmt nit, aber diesem Erdferkel nen Denkzettel verpassen wird auch nit helfen.
  (Entschuldigung, ein bischen Dialect aus dem Rein-Neckar-Kreis / Baden-Württemberg)

  Like

 5. Boike zegt:

  De chaos van de toekomstige Nieuwe WereldOrde begint al akelig vorm te krijgen. In de nieuwerwetse democratatuur zijn alle varkens gelijk. Maar sommige zwijnen zijn gelijker, dan andere biggen. Dat is de logica van het egoïsme van de narcistische psychopaat.

  Sorry, sorry, sorry, ik had haast, ik ging trouwen, ik ben jan boerenlul niet, ik, ik, ik, sorry, sorry, sorry, ik ben de minister, ik maak de wetten en ik hoef me daar niet aan te houden. En jullie moeten je bek houden !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Dat Groene Geteisem is in feite Rode Rotzooi !

  Like

 7. Qvic zegt:

  Typisch een daad van een hypocriet bij uitstek. Andere verbieden, maar zelf denken dat zij boven de wet staan. Daar hebben bijna alle linkse denkende mensen last van en zijn dan heel verontwaardig zijn als zij worden geconfronteerd met hun eigen gedrag en proberen zij dat ook nog te ontkennen, dat zij zo doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s