Laat ons even hallucineren, doemdenken, complot denken

(Door: J.A.)

Veronderstel dat al de ‘toevalligheden’ rond het coronagebeuren geen toeval zijn, maar een wel doordachte strategie van de machtige Vrijmetselarij elitegroep der aarde om volledige controle en macht over de mensheid te krijgen. Hoe pak je zoiets aan?

Covid-19 wordt ergens aangemaakt in een laboratorium en daarna vanuit China snel verspreid over gans de aarde. Via de media – perfect bespeeld door de elitegroep en vertegenwoordigd door haar machtige politieke vrienden in de naties – wordt er felle paniek gezaaid onder de wereldbevolking, zodat allerlei coronamaatregelen kunnen worden afgedwongen en grotendeels aanvaard worden door de verwarde burgers. Avondklok, quarantaine, mondkapjes, afstand houden en al dit soort gedoe worden het nieuwe normaal. Wie niet gehoorzaamt, wordt bestraft. De ene maatregel volgt de andere op, totdat de burgers voldoende bang en goed gedrild zijn om keurig volgzaam te zijn en zelfs bereid zijn om elkaar te verklikken, voorgesteld als een heldendaad.

Onze ‘vrijheid’ wordt opnieuw mogelijk, beweert men, op voorwaarde dat we ons massaal laten vaccineren. Het covid-vaccin wordt in een ongeloofwaardige korte tijdspanne van één jaar al op de markt gebracht, mogelijk vele jaren voordien in het geheim ontwikkeld. Het vaccin wordt zogenaamd gratis aangeboden, maar wel fortuinlijk betaald uit de gemeenschappelijke schatkist. Sommige landen willen zelfs een premie betalen aan burgers die bereid zijn om het vaccin te aanvaarden. Machtigen der aarde die het vaccin op de markt brengen, zullen er exuberante winsten mee opstrijken. Ze lieten de regeringen van de naties bovendien tekenen dat hun bedrijf in geen geval aansprakelijk kan worden gesteld voor allerlei mogelijke schadelijke gevolgen van het vaccin.

We weten dat het virus snel muteert en bijgevolg zullen er regelmatig nieuwe vaccins toegediend moeten worden. Een reeks vaccins komt in de toekomst op ons af. Ook dat behoort tot het wel doordachte monsterplan. Iedereen zal een digitaal vaccinpaspoort krijgen dat voorwaardelijk toegang verleent tot het openbare leven zoals onderwijs, werksituatie, banksysteem, vliegverkeer. In één van die vaccins zal een chip in ons lichaam worden ingespoten, het ‘wondermiddel’ voor de totale controle over de mens waarmee men ons 24/7 en overal ter wereld zal kunnen lokaliseren en waarmee zelfs in bepaalde mate ons gedrag zal kunnen worden gestuurd.

Natuurlijk is dit ganse verhaal zware fantasie. Er bestaan helemaal geen ‘coronavirus’, geen pandemieën, geen wereldwijde lockdowns, geen miljarden steunmaatregelen, geen vaccins, geen vaccinpaspoort, geen ingespoten chip, geen totale controle over de mensheid. Dit is allemaal louter fictie!

Door:
J.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Laat ons even hallucineren, doemdenken, complot denken

 1. klaas zegt:

  Like

 2. htskday zegt:

  Kort, maar interessant artikel over complotdenkers, wakkeren en wegkijkers!

  Hoera, we missen houvast!

  Lezen:
  https://www.transitieweb.nl/wetenschap/hoera-we-missen-houvast-zonder-vaste-grond-onder-de-voeten-ben-je-beter-af/

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Dit was de bedoeling!

  Geliked door 1 persoon

 4. Boike zegt:

  Wakkere mensen, dit is overduidelijk het verhaal van een infiltrant !!! Een mol, die u aan het twijfelen moet proberen te brengen. Trap er niet in !!! Het venijn zit in het gekunstel van de staart. Het gekluns van de duivelse mol druipt er vanaf !!!

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  de futuristische kijk van Orwell’s 1984, is de bizarre werkelijkheid van 2020. Het zal alleen maar erger worden. De timmermansen van de EU zullen ons de duimschroeven zodanig aandraaien tot het echt onhoudbaar wordt en wij, jan lul uit de biertent, hongerig, zonder verwarming in onze onderkomens van kartonnen dozen of anderszins, onder bruggen en viaducten beschutting zoeken.
  Onze vijanden, de staatsmoslim-milities, zullen genadeloos jacht op ons maken en ons de keel afsnijden, zoals ze nu al doen in Armenië. Met onze lijken zullen de ovens worden gestookt die normaal op groene pallets branden om stroom op te wekken voor de elite. De Soros aanhangers zullen weldoorvoed en vetgemest in hun comfortabele paleizen wonen en de door hen geschapen wereld met tevredenheid bekijken. Alle oppositie en anders denkenden uitgeroeid. En de schuldigen tot dit alles die het zover hebben laten komen toen er nog een weg terug was? Die zijn er niet meer want die zijn als eerste door het islamitische zwaard geliquideerd.

  Geliked door 1 persoon

 6. A. de Koning zegt:

  Eerst heeft Soros het gedaan voor wie trouwens niets te gek is dn die ik helemaal niet vertrouw, en nu ineens weer de vrijmetselarij, wie is de volgende?

  Like

 7. theseofa zegt:

  Wappie! Als mensen straks doodgaan van het vaccin, dan komt het niet door het vaccin natuurlijk. Als mensen dat denken dan zijn dat Wappies. Tegenwoordig is waarheid leugen en leugen waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lost Johnny zegt:

  De combinatie 5G en een ingespoten chip kan wel een hetzelfde effect geven als 220 volt zetten op een toestel via de usb kabel. Maar dan zonder spanningsregelaar.

  Een chip kan dus als een kleine bom functioneren, en het laten barsten van een slagader of iets in de hersenen is dan ruim voldoende…..

  De spuit die eraan komt maakt mensen tot slaaf, of uitgestotene.

  Onder de vlag van algemeen belang zijn de verschrikkelijkste misdaden gepleegd.

  We zitten nu letterlijk op een glijbaan naar dictatuur en selectieve vernietiging, alles met de dekmantel van algemeen belang en gezondheid. En het verkoopt….

  Het zal niet bij enkel vliegen blijven, deze dwang zal iedere hoek van de samenleving raken.

  Geliked door 2 people

 9. M. zegt:

  (Onze ‘vrijheid’ wordt opnieuw mogelijk, beweert men, op voorwaarde dat we ons massaal laten vaccineren)

  Nee hoor, ze hebben al gezegd dat ook na de gifspuit we niet meer terug gaan naar wat we gewend waren.
  Sinterklaas die ze al weg wilden hebben is ineens een super verspreider en heeft 57 mensen besmet in een bejaardentehuis iets wat ze goed uit komt.
  Ook om de kerst nog even te kunnen verneuken daarom komt men nog even wat extra maatregelen voor de kerst.
  Zo voorspelbaar die landverraders.
  Oudjes wegmaken om wat corona cijfers te generen om weer wat angst aan te kunnen jagen en Sinterklaas gelijk even meepakken.

  Gelukkig heeft de hersenloze kudde het volste vertrouwen in mensen die het land vol proppen met dodelijke terreur en een ideologie die het op uw blanke reet hebben voorzien .
  Klinkt dat alsof men bezorgd is dat u ziek word???

  Bent u niet compleet achterlijk als u denkt dat men ook maar een seconde met uw gezondheid begaan is??

  Geliked door 3 people

 10. Pingback: Laat ons even hallucineren, doemdenken, complot denken | JDreport.com

 11. saddy zegt:

  Wel denken, maar geen zin in een complot:
  Het lukt me niet om in een virus te geloven dat nog nooit, nergens uit een mens te isoleren is geweest. Niet uit hersenen, niet uit nieren, niet uit lever. Er bestaat geen humane virus-kweek, geen certificeerbare elektronenmicroscoop-foto. Terwijl de hele wereld op zoek is en Sars-Cov-1 (uit 2003 en 2004) heeft laten zien waar je dit virus zou moeten vinden in het lichaam.
  Er bestaat enkel een maaksel in een lab in Wuhan waarvan een Franse virus-nobelprijs winnaar heeft gezegd dat het zo’n stupide bedacht virus is dat het in de echte wereld geen kans zou hebben en dus heel snel verdwenen zou zijn.
  Idem voor de PCR-test: een positieve Covid-19-PCR-test geeft aan dat er IETS is gevonden, maar niemand kan vertellen wat dat IETS dan is. Het kan zelfs een stukje van je eigen DNA zijn. En daar betaal je dan 140 euro voor.

  Wel denken en wel zin in een complot:
  Het lukt me wel om te geloven in de oude wijsheid: Als de leugen maar groot genoeg is, ………

  Like

  • Qvic zegt:

   Wat in de volksmond een virus wordt genoemd, is in wezen een exosoom. Een exosoom of een mRNA deeltje communiceert met een vergiftige cel. Dit is eigenlijk niets anders dan van hoe ons eigen immuunsysteem werkt bij vergiftiging. Elke ziekte is inweze een vergiftiging van ons lichaam. Dat is dan ook de redenen van waarom nog nooit een virus is geïsoleerd, omdat bij iedereen zijn immuunsysteem net iets anders werkt. Dit heeft te maken met je geslacht, je leeftijd, je gezondheid, je conditie, je woonsituatie, je leef gewoontes etc.etc. Een mRNA deeltje is dus dan ook geen ziekteverwekker en is dan ook niet besmettelijk. Trouwens er bestaat niet van zoiets als besmettelijkheid voor ziektes in zijn algemeenheid. Alles hangt of valt met je eigen immuunsysteem, of jij ziek wordt ergens van of niet.
   Een PCR test kan alleen een genetisch stukje bij jou identificeren of te wel jou DNA afnemen, maar kan geen enkele ziekte of besmetting concentreren. Deze testen worden daarom juist misbruikt, om onder het mom van zogenaamd het virus te detecteren, waar illegaal jou DNA afgenomen wordt voor het landelijke DNA databank. En misbruiken zij de zogenaamde vals positieve, die willekeurig zijn. Om de bevolkingen angst aan te jagen, door deze vals positieve enorm in aantallen te laten exploderen en het besmettingen te noemen. Zodat de regeringen deze op leugens beruste cijfers vergaande en vrijheid inperkende maatregels de bevolking kan opleggen, zogenaamd voor ons gezondheid
   Zie aan de ongrondwettelijke spoedwet.
   De zogenaamde virussen die het WHO uitroepen als een pandemie, zijn eigenlijk allemaal terug te voeren tot elektromagnetische frequenties, waar vele mensen last mee krijgen. Want het mensenlijklichaam functioneert door middel van elektromagnetische pulsen, door externe elektromagnetische frequenties kunnen bij mensen verstoringen in hun lichaam veroorzaken met de dood als gevolg. De spaansegriep in 1918 waar 50 miljoen mensen aan stierven was een gevolg van de uitvinding van radiofrequenties. In 2003/4 kwam het 4G netwerk in de lucht, nu met het covid-19 is het 5G netwerk wat nu wereldwijd uitgerold wordt. Het probleem is nog dat er om de 250 meter een zendmast moet komen om een goede dekking te verkrijgen. Dat bomen nu massaal worden gekapt in steden en dorpen is, omdat bomen alsware waterkolommen zijn, die de frequentie verstoren. Met het beruchte vaccin willen de overheden ons eigen immuunsysteem buitenwerking stellen en zelf deze willen beheren m.b.v. het 5G netwerk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s