Minister-president van Slovenië: Europa zou het Hongaarse voorbeeld moeten volgen

(Vertaling: E.J. Bron)

In een interview sprak de minister-president van Slovenië, Janez Janša (foto), er over dat de Europese landen het Hongaarse voorbeeld zouden moeten volgen, anders worden ze vernietigd.

De Sloveense minister-president Janez Janša vestigt in een interview met de Hongaarse nieuwssite “mandiner” de aandacht op de gevaren van de verbreiding van het cultureel marxisme. Hij drukt het als volgt uit: “Het Communistisch Manifest uit de 19e eeuw zegt dat de natie, het gezin, het privé-eigendom, het private onderwijs en de religie afgeschaft moeten worden om een nieuwe wereld of een nieuw communisme te creëren. Paradoxaal genoeg heeft het communisme dit doel ondanks de enorme hoeveelheid slachtoffers en leed door geweld en dictatuur niet bereikt.

Diezelfde doelen worden tegenwoordig op verschillende manieren vervolgd. Door de media, universiteiten, cultuurindustrieën, multinationale instellingen, massamigratie, afgedwongen multiculturalisme, evenals de activiteiten van bepaalde politieke partijen. Ze camoufleren dit handig, maar een ieder die op de hoogte is van geschiedenis en politieke concepten kan zien in welke richting dit alles gaat.”

Janša denkt dat dit tegengegaan kan worden door het gezin, het privé-eigendom, private initiatieven en religies te beschermen en dat de naties zichzelf waarderen en zich met respect tot andere naties wenden.

Volgens de Sloveense minister-president wijst Hongarije in een door cultureel marxisme vervuld Europa de juiste weg. “Volgens alle objectieve indicatoren en internationale vergelijkingen is de door Viktor Orbán aangevoerde Hongaarse regering zowel economisch als bij het onder de knie krijgen van actuele strategische uitdagingen zoals massamigratie en illegale migratie succesvol”, zegt hij. Hij voegt er aan toe: “Hongarije heeft een serie succesvolle hervormingen ondernomen om strategische uitdagingen zoals de familiepolitiek aan te pakken. En niet alleen Slovenië, maar bijna heel Europa moet vroeger of later Hongarije volgen, anders worden we ter dood veroordeeld, of de volkeren zullen gewoon op grond van de migratie zo veranderen dat ons eenzelfde einde wacht als het West-Romeinse Rijk.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Minister-president van Slovenië: Europa zou het Hongaarse voorbeeld moeten volgen

 1. Wat de heer Janša hier zegt luidt het einde van de EU in omdat duidelijk wordt uit zijn woorden dat de visegrad landen geen zin hebben in een CCCP 2.o maar dan geregeerd vanuit Brussel.
  Ik ga ervan uit dat ook de Bulgaren mee gaan in dit idee en hoop dus een gelukkige herfst van mijn leven te leven in het land van Sissy.
  Als genoeg landen de handdoek in de ring gooien mag de communist Franske gewoon thuis gaan zitten treuren over zijn mislukt project

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder.
   Zou het écht het einde van de EUSSR inluiden ?
   Ik hoop het mét u hoor, maar de zg. “leiding” van de EUSSR, zoals dat mens van von der Leyen, Franske Timmermans, Gerrit Verhofstadt en meer van dat soort, zullen nóóit gaan vertrekken omdat dhr. Jansa iets zegt , wat de waarheid is ! De genoemden hebben een plaat voor hun stomme kop dat houden u én ik niet voor mogelijk.
   We zullen ze van ’t EUSSR-bordes moeten schieten anders raken we dat gajes niet kwijt.

   Like

 2. Fran zegt:

  Op het terrein van immigratie en identiteit geef ik de Hongaren het grootste gelijk, maar in de aanpak van de covid-griep hysterie met de totaal onwetenschappelijke masker en 1,5 meter verplichtingen, zijn het net zulke idioten als in de rest van de Westerse wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • Luma zegt:

   Inderdaad, ik, Belg, woon al een aantal jaren in Hongarije.
   Tot grote tevredenheid.
   Hier in Hongarije ga je op verschillende vlakken jaren terug in de tijd.
   Dat is niet negatief maar positief, een ware verademing.
   Geen arabieren en geen afrikanen.
   En geen aan dat soort volkeren gerelateerde problemen.
   Zoals het was in het westen in pakweg de jaren 60/70.
   Niet vreemd dat hier een massa Nederlanders en een kleiner aantal Belgen wonen.
   Vooral vanuit Nederland is er hier in Hongarije een ware invasie bezig, een soort van volksverhuizing.

   Maar inderdaad, wat betreft die corona hoax is het hier net hetzelfde als in Nederland/België/West Europa.
   Ook hier dezelfde gekte.

   .

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s