De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050

Feiten en waarnemingen, zoals de ‘historisch’ genoemde sneeuwval van soms meer dan 4 meter dikte in het Alpengebied afgelopen week, tellen niet meer. Ideologie heeft volledig de echte wetenschap, het gezonde verstand en zelfs de waarneming met onze eigen ogen verdrongen.

(Door: “Xander”)

Huidig klimaatbeleid zal Westen doen instorten ‘en 600 jaar niet meer doen opstaan’ – Iedereen moet welvaart en vrijheid opgeven voor nul CO2, terwijl superrijken nog rijker worden

Iedereen die even zijn hoofd uit het moeras van de mainstream media haalt en een kwartiertje achtergrondonderzoek doet naar onafhankelijke en vrije nieuwsbronnen, weet dat de spoedwet en de daaraan verbonden strenge maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar onderdeel zijn van afgedwongen gedragsverandering in het kader van VN Agenda 21/2030. Die lijkt dermate te zijn geslaagd – 9 van de 10 mensen volgen immers nog steeds blindelings alle coronabevelen op, hoe zinloos en diametraal ze ook zijn – dat de VN secretaris-generaal António Guterres het waagde om de echte reden van de corona pandemie-hoax te onthullen: hij wil tot 2050 de permanente klimaat noodtoestand uitroepen.

Lees verder>>>
(h/t “Julia”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050

 1. karton zegt:

  Klimaat ? Wát nou , “klimaat” ? D’r is iedere dag klimaat ! Dat zal er ook nog wel over 50 jaar zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Glaasje Cola….

  Een Oostenrijks parlementslid gebruikt een coronatest op een glas cola en deze komt positief terug.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Overeenstemming…
  Weak minds follow the crowd.

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Ook iteressant.
  https://www.geenstijl.nl/5156754/geldblog-the-great-reset/#more
  Sluit aan op bovenstaand artikel.

  Citaat uit het artikel; “Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar wat de rode draad is dat het huidige economische systeem en het huidige politieke systeem niet geschikt zijn om deze omslag (reset) te bewerkstelligen. De pandemie heeft wellicht de neuzen dezelfde richting op doen gaan en dat moeten beleidsmakers verder uitbuiten om de Great Reset te bewerkstelligen. Burgers en (niet Groene) bedrijven moeten vrijheden inleveren. Zelfs nationale overheden moeten dat, want dit zijn wereldwijde problemen die alleen op wereldniveau opgelost kunnen worden.
  Ze willen een soort EU maar dan op wereldniveau. De aluminiumhoek komt dan gelijk met de New World Order (NWO) aan zetten en ze hebben een punt. Maar vervuilen dat punt met vaccinaties, 5G, lizardpeople en weet ik wat. Punt is dat het geen complot maar een politieke visie is; de elite heeft een gedroomde wereldbeschaving voor ogen en probeert de weg daar naar toe te vinden. De automatische response van deze maakbare wereld elite is altijd hetzelfde: meer centralisatie van de macht om de aansturing naar de gewenste eindstaat mogelijk te maken. Iedere keer falen zij, maar zij zien dat falen als HET bewijs dat er meer overheid, meer centralisatie moet komen om hun doel te bereiken. Het doel heiligt alle middelen en bij een heilig doel nog meer zo”.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De aap is uit de mouw, het konijn uit de hoed, de waarheid ligt op straat, de toekomst en vrijheid ons ontnomen…………rip.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  BillGates over Covid: “Zelfs tot 2022” moeten we erop voorbereid zijn dat het leven niet terugkeert naar “normaal”

  Zegt “helaas” dat het “gepast” is dat bars en restaurants de komende “vier tot zes maanden” sluiten

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Klimaatnoodtoestand, smeerlapperij ! Diezelfde personen die zich klimatologen en weermannen noemen kunnen het weer van morgen nog niet eens fatsoenlijk voorspellen, ondanks alle technische mogelijkheden die er zijn. Afgelopen week nog, het zou een zonnige dag worden en beslist NIET gaan regenen, en je raad het al, de hele dag regen. Maar ze zijn wel in staat middels hun – modellen – en aannames dat over 100 jaar de zeespiegel met 10 meter gestegen is. Wie van de huidige generatie leeft er dan nog om dat te kunnen controleren, en dat terwijl de zeespiegel elke honderd jaar niet meer dan 2 cm stijgt. Evenzo dat gelieg over het klimaat. Ja, over 50 jaar, over 100 jaar….Ze spreken net over dat klimaat als of ze simpelweg een kamerthermostaat omlaag kunnen zetten en voor GOD kunnen spelen, want alleen de mens zou de oorzaak zijn van de klimaatverandering. Wat een verbeelding, gewoon zwakzinnig ! De natuur kan best zonder de mens, en eens zal dat werkelijkheid gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Exact dat, negen van de tien mensen volgen de corona maatregelen op, zij zijn het die het mogelijk maken voor de criminelen om dit versneld door te voeren…….zegt morgen iedereen nee daartegen is het afgelopen met ze.

  Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  CO2 is van levens belang voor alle leven op aarde. Het zit in de atmosfeer met 0.038% komt dit onder de 15% dan sterft al het leven op aarde.

  Like

 10. Jan zegt:

  Deaths in the USA over the years…

  2010: 2.5M
  2011: 2.5M
  2012: 2.5M
  2013 :2.6M
  2014: 2.6M
  2015: 2.7M
  2016: 2.7M
  2017: 2.8M
  2018: 2.8M
  2019: 2.9M
  2020: 2.5M (as of November)

  Where is the massive spike?

  (h/t @MillerStream)

  — Dr. David Samadi, MD (@drdavidsamadi) December 13, 2020

  Johns Hopkins Study Mysteriously Disappears after it Revealed, In Spite of COVID, No More Deaths in 2020 Than In Prior Years
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/johns-hopkins-study-mysteriously-disappears-shows-spite-covid-no-deaths-2020-prior-years/

  Daarom werd de dodenlijst opgepept met verkeersdoden, er moesten meer op de lijst komen om de bevolking onder de knoet te krijgen

  Geliked door 2 people

 11. Konkie zegt:

  Ze zijn knettergek de natuur heeft juist CO2 nodig om te groeien en te bloeien. Even tussen door om alle ellende te vergeten.

  Like

  • karton zegt:

   @ Konkie.
   In Rusland heeft men geen last meer van de “opwarming der aarde”.
   Dat kom vermoedelijk omdat men aldaar géén smeerlappen als een Franske Timmermans , Pinokkio Rutte en meer van dat soort in de leiding heeft zitten.
   Dáár, in Rusland dus, doet men kennelijk nog veel dingen op een normale manier :
   de natuur zijn/haar gang laten gaan, gaat al miljoenen op die manier.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s