De putsch tegen Trump is een kleurenrevolutie

(Vertaling: E.J. Bron)

Er is op dit moment een zogenaamde “kleurenrevolutie” tegen de regering van president Donald Trump aan de gang, waarschuwde een anonieme veteraan van de Amerikaanse Special Forces in gesprek met “Epoch Times USA”.

“Een kleurenrevolutie is een tactiek om te zorgen voor regeringswisselingen”, aldus de officier. “Wat ik zie, is een marxistische opstand, die de strategieën van een kleurenrevolutie gebruikt om een regeringswisseling te bereiken.”

Tegen het gangbare Rambo-cliché in zijn de Amerikaanse Special Forces er in de eerste plaats toe opgeleid om achter vijandelijke linies guerrillatroepen op te leiden en te ondersteunen in de zogenaamde asymmetrische oorlogsvoering. Ze spreken vaak meerdere talen, camoufleren zichzelf als autochtonen en beheersen vooral de onconventionele oorlogsvoering.

Het Transition Integrity Project 2019, een theoretisch model van de Democraten rondom John Podesta, zou er een indicator voor zijn dat de gebeurtenissen tijdens de presidentsverkiezingen dit jaar door “marxistische elementen binnen de Democratische Partij en hun marxistische bondgenoten in buitenlandse regeringen georkestreerd werden”, aldus de expert.

“Het is waarschijnlijk niet zo gelopen zoals ze dat wilden, want altijd wanneer men een operatie zoals deze uitvoert, heeft de vijand ook een woordje mee te spreken. Maar het plan was dat men de verkiezingen niet erkent. Het ging nooit om het presidentschap”, aldus de officier, “maar om een fundamentele verandering van de VS. Ze vallen de grondwet zelfs aan.”

De linkse documentairemaker Oliver Stone heeft de invoering van de kleurenrevolutie in de Oekraïne in 2014 door de Obama-regering en de stichtingen van George Soros in de film “Ukraine on Fire” gedocumenteerd. De journalist Darren Beattie van Revolver uitte in een gesprek met Tucker Carlson op Fox News hetzelfde vermoeden.

De officier van de Special Forces zei tegen “Epoch Times” dat de huidige gebeurtenissen in de VS bekende handleidingen zouden volgen om een regering ten val te brengen. “Deze handelwijze wordt in alle handboeken van de onconventionele oorlogsvoering uitgelegd”, aldus de officier. “Ik ben geen fanatieke Trump-aanhanger. Ik zie gewoon wat er gebeurt.”

President Barack Obama zou acht jaar lang “zijn politieke bondgenoten in alle instellingen hebben geïnstalleerd”, dus een soort “schaduwregering”, die door de mainstream media en knokploegen op straat ondersteund zou worden.

“Omdat Trump er vanaf het begin aan gehinderd werd zijn eigen mensen in te zetten, hadden we in principe een derde Obama-regering”, aldus de officier. “Zo komen we aan de huidige toestand: er zijn elementen binnen de regering, die zich tegenover de president opgesteld hebben, zoals ze bijvoorbeeld geprobeerd hebben bij de ambtontheffing procedure.”

“De pers is de vijfde colonne geworden. Het enige dat nog ontbreekt, is een echte militaire guerrilla-eenheid.” Binnen de Antifa of Black Lives Matter zouden zich al “professionele revolutionairen” bevinden, waarschuwde de expert.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op De putsch tegen Trump is een kleurenrevolutie

 1. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/LLinWood/status/1338214339447296003/photo/1

  Lin Wood
  @LLinWood
  Hey
  FBI GBI_GA BrianKempGA GeoffDuncanGA & GaSecofState,
  why are there boxes of GA mail ballots hidden in warehouse in Fulton County, many shipped from Arizona?

  GA election was a fraud. Do your damn jobs.

  Vertaling:
  Hallo
  FBI GBI_GA BrianKempGA GeoffDuncanGA & GaSecofState,
  waarom zijn er dozen met GA-stembiljetten verstopt in het magazijn in Fulton County, waarvan er vele vanuit Arizona worden verzonden?

  GA-verkiezing was een fraude. Doe je verdomde werk.

  https://pbs.twimg.com/media/EpJK2O_XYAAqZQL?format=jpg&name=large

  https://mobile.twitter.com/LLinWood/status/1338214339447296003/photo/4

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  https://www.theepochtimes.com/sidney-powell-trump-could-trigger-2018-executive-order-on-foreign-interference_3616680.html/amp?__twitter_impression=true

  Sidney Powell: Trump kan 2018 Executive Order on Foreign Election Interference activeren

  Advocaat Sidney Powell beweerde dat als gevolg van vermeende buitenlandse inmenging bij de verkiezingen van 3 november ‘het meer dan voldoende is om het uitvoerend bevel van president Donald Trump inzake buitenlandse inmenging in werking te stellen’, uitgevaardigd in 2018.

  In september 2018 ondertekende Trump een uitvoerend bevel dat zegt: “ Niet later dan 45 dagen na het sluiten van een Amerikaanse verkiezing, zal de directeur van de nationale inlichtingendienst, in overleg met de hoofden van andere geschikte uitvoerende afdelingen en agentschappen (agentschappen), een beoordeling uitvoeren van alle informatie waaruit blijkt dat een buitenlandse regering, of een persoon die optreedt als agent van of namens een buitenlandse regering, heeft gehandeld met de bedoeling of het doel zich bij die verkiezing te mengen ”, aldus de tekst van het bevel.

  Powell vertelde The Epoch Times dat ze gelooft dat het vanwege dat uitvoerend bevel Trump “alle soorten macht kan geven … om alles te doen, van het in beslag nemen van activa tot het bevriezen van dingen, het eisen van de inbeslagname van de machines”, verwijzend naar stemmachines.

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Trump kan zn gelijk niet eens bij de rechtbank vragen en een colour revolutiie is altijd Soros. Dan even een puntje voor Jozef Biden, zal iemand deze idioot nog ooit serieus nemen of dat gekke wijf zn made runner?

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Het lek onthult leden van de Chinese Communistische Partij die over de hele wereld wonen, waaronder ook bedrijven.

  CHINA
  “Er is nu een groot lek geweest van officiële documenten van de Chinese Communistische Partij. Aangenomen wordt dat dit het eerste lek in zijn soort ter wereld is.”

  Enorme database van 2,4 miljoen doelen van Zhenhua Data was * GELEKT. * De lijst omvat Australiërs, Britten en Amerikanen

  “De intelligence is duidelijk: Peking is van plan de VS en de rest van de planeet economisch, militair en technologisch te domineren.”

  De DNI Ratcliffe van de Trump-regering * sloeg echter * alarm, zoals vermeld in het Sky News-rapport.

  De database zelf is * ZEER ECHT * en verontrustend. Het bevat de details van de leden van de Communistische Chinese Partij.

  Amerikaanse media en politici BEGRAVEN dit rapport en deden grotendeels * NIETS * om rode vlaggen te heffen. Dit komt temidden van een Axios-scoop Chinese spionnen die zich richten op de Democratische Partij.

  https://pbs.twimg.com/media/EpIi7JQXIAIga6r?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 5. klaas zegt:

  Like

 6. J.A. Kapteyn zegt:

  Van wat we tot nu toe hebben zien gebeuren in de VS heeft deze veteraan van de Special Forces volkomen gelijk. Zeer beangstigend. Te hopen valt dat de verkiezingsfraude uiteindelijk een spaak in het wiel steekt en ertoe leidt dat Trump een tweede termijn krijgt. Die kans is zeker nog aanwezig.

  Like

 7. Bas zegt:

  Alicia Garza, de ‘getrainde marxistische’ medeoprichter van Black Lives Matter, wordt gefinancierd door een groep die banden heeft met de Chinese Communistische Partij.
  Een financieringspagina voor Black Future Labs laat het zien hoe het ‘fiscaal gesponsord’ wordt door de Chinese groep.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8745459/amp/Black-Lives-Matter-founder-leading-initiative-funded-pro-Chinese-Communist-Party-group.html?ito=amp_twitter_share-top&__twitter_impression=true

  Onthuld: ‘Getrainde marxistische’ Black Lives Matter mede-oprichter wordt gefinancierd door een groep die banden heeft met de Chinese Communistische Partij

  BLM mede-oprichter Alicia Garza, 39, is de directeur van Black Futures Lab, een belangenorganisatie voor zwarte mensen

  De groep wordt financieel ondersteund door de Chinese Progressive Association, zo is onthuld

  De donatieknop linkt rechtstreeks naar de CPA-site

  De CPA werd in 1972 in San Francisco opgericht en heeft evenementen gehouden met en ter ondersteuning van de Chinese communistische regering
  Garza is eerder beschreven als een ‘getrainde marxist’

  Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  Het rest Trump nog als enige actie om zijn legale overwinning te kunnen bewijzen en veilig te stellen volgens de grondwet, om de staat van beleg af te kondigen. Om zo alle door de democraten beheerde instellingen buiten te kunnen sluiten. Want elke rechtbank dan ook is geïnfiltreerd met kwaadaardige democraten, die elke juridische zaak saboteren, ten gunste van Biden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  “Ze vallen de grondwet zelfs aan.”

  De eerste die dit openlijk deed was de landverrader Hussein Obama; die had het voortdurend over de ‘living constitution’, ofwel, de grondwet moet ‘met zijn tijd meegaan’. Dit is precies hetzelfde wat de bolsjewieken hier altijd zeggen, ‘dit is niet meer van deze tijd’.

  Hussein Obama:
  “Onze grondwet is een opmerkelijk, mooi geschenk. Maar het is eigenlijk maar een stuk perkament. Het heeft op zichzelf geen macht. Wij, de mensen, geven het kracht. Wij mensen geven het betekenis – met onze deelname en de keuzes die we maken. Of we nu opkomen voor onze vrijheden of niet. Of we de rechtsstaat al dan niet respecteren en handhaven”.

  Met slechts een paar zinnen demonstreerde Obama de onsamenhangendheid in de kern van de filosofie van de ‘levende grondwet’. Volgens deze visie, gedeeld door Obama, stond de betekenis van de Grondwet niet vast op het moment dat deze werd uitgevaardigd, maar wordt deze bepaald door de grillen en voorkeuren van eenentwintigste-eeuwse Amerikanen. Als dat het geval is, hoe kunnen we dan mogelijk een rechtsstaat hebben? Als dat het geval is, worden onze vrijheden niet beschermd tegen de gewone politiek, maar door hen bepaald – een recept voor eindeloze sociale verdeeldheid, aangezien verschillende partijen proberen hun voorkeursvisie van rechten te vervangen door die in de Grondwet. Alleen als de betekenis van de grondwet die verdeeldheid overstijgt, kan het dienen als anker van de natie.

  Met zijn uitvoerende bevelen negeerde Obama ook de grondwet.
  ….
  ….nadat de Democraten in 2010 de controle over het Congres verloren, nam Obama zijn toevlucht tot regeren met zijn pen, in plaats van met overtuiging.
  ……

  Farewell to Lawlessness
  Hopefully, Obama’s view of the Constitution will follow him out of the Oval Office.
  John O. McGinnis
  https://www.city-journal.org/html/farewell-lawlessness-14936.html

  Dit essay eindigt met de zinnen:
  “Laten we hopen dat president Trump en de Republikeinen van het Congres breken met de traditie en afscheid nemen van het soort constitutionele verdeeldheid en wetteloosheid dat Obama in onze politiek heeft verankerd”.

  8 jaar lang de racist en communist Hussein Obama zorgde er voor dat een derde van de Amerikanen rot is tot op het bot en dat zij elkaars bloed kunnen drinken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Over de Oranjerevolutie in de Oekraïne in:

  Wat gebeurt er in Oekraïne?
  Onderzoek naar de berichtgeving over de onrust in Oekraïne in de
  Nederlandse krant Trouw en de Duitse krant Die Welt
  https://tinyurl.com/y5mpxdpu

  Vanaf pagina 21

  Like

 11. Jan zegt:

  De statelijke orde van advokaten (1) van Michigan bedreigd door procureur generaal van Michigan Dana Nessel nu het forensisch team onderzoek doet naar de voorgeprogrammeerde stemmachines

  Fun fact: Lawyers who practice in Michigan are required to take an oath to support the MI and US Constitutions, not to file unjust and/or frivolous actions or mislead the court. The spate of Trump lawsuits in our state violates each of these tenets. It demeans our profession. pic.twitter.com/YtXXmhFOIu

  — Dana Nessel (@dananessel) December 13, 2020
  ……
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/mi-attorney-responsible-forensic-examination-16-dominion-machines-gets-threatening-call-mi-state-bar-radical-mi-ag-nessel-threatens-mi-lawyers-supporting-trump/

  1. Een statelijke orde van advocaten is een orde van advocaten die de advocaten die de wet uitoefenen in een bepaalde Amerikaanse staat vertegenwoordigt of tracht te vertegenwoordigen.

  iedereen is bij de staatsgreep betrokken, van hoog tot laag. Wat zit de rot diep.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Computers van met Ministerie van Financiën van Amerika gehackt met steun van buitenland

  Een geavanceerde groep hackers, gesteund door een buitenlandse regering, heeft informatie gestolen van het Amerikaanse ministerie van Financiën en een Amerikaanse instantie die verantwoordelijk is voor het bepalen van het beleid rond internet en telecommunicatie.

  Who ever thought hackers and netsec specialists would be fighting at the front lines of the, yet announced, next major world war?https://t.co/c7CoZj1emX

  — Ron (@CodeMonkeyZ) December 14, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-us-treasury-reportedly-breached-hackers-backed-foreign-government/

  Geliked door 1 persoon

 13. Meine zegt:

  Zoals overal, er is een duidelijk verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

  Vrij naar Spinoza:
  Recht is gelijk aan Macht, ergo, Macht is gelijk aan Recht. Goed en kwaad zijn illusies, en het “geloof” in goed en kwaad is HET instrument van manipulatie door machthebbers. Beloften zijn alleen maar woorden en gebakken lucht. Een belofte nakomen, wordt enkel en alleen gedaan, wanneer er een voordeel te halen is…….

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  President Trump geeft waarschuwing af – Swing-staten die MASSIEVE KIEZERSFRAUDE hebben gevonden, en dat zijn ze allemaal, KUNNEN deze stemmen NIET WETTELIJK CERTIFICEREN

  … ..En vele anderen hebben illegaal gestemd. Ook machine ‘glitches’ (een ander woord voor FRAUDE), het oogsten van stembiljetten, niet-ingezeten kiezers, valse stembiljetten, ‘de stembus opvullen ‘, stemmen voor loon, opgejaagde Republikeinse opiniepeilers en soms zelfs meer stemmen dan mensen die stemmen, vonden ….

  – Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 13 december 2020

  … .plaats in Detroit, Philadelphia, Milwaukee, Atlanta, Pittsburgh en elders. In alle gevallen van Swing State zijn er veel meer stemmen dan nodig zijn om de staat en de verkiezing zelf te winnen. Daarom KUNNEN STEMMEN NIET WORDEN GECERTIFICEERD. DEZE VERKIEZING IS ONDER PROTEST!

  – Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 13 december 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/happening-president-trump-issues-warning-swing-states-found-massive-voter-fraud-cannot-legally-certify-votes/

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  And here is the list of 8,192 Chinese Communist Party members in the US and the West.

  Dec 3: @DNI_Ratcliffe in WSJ op-ed says China has targeted members of Congress.

  Dec 8: Eric Swalwell & Fang Fang story breaks.

  Dec. 9: @SecPompeo says China has infiltrated many U.S. colleges at GA Tech.

  Dec 12: Media covers leaked CCP database of 2 million secret members.

  — Emerald Robinson ✝️ (@EmeraldRobinson) December 13, 2020

  Klik om toegang te krijgen tot DGieOgS.pdf


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/first-section-8192-chinese-communist-party-members-names-positions-etc-leaked-public/

  Like

 16. Jan zegt:

  Major leak has provided an ‘unprecedented view’ into the Communist Party of China

  Like

 17. Jan zegt:

  China voert een politieke oorlog tegen de Verenigde Staten. Dit is een Koude Oorlog van de VS in China die de VS niet heeft willen of kunnen bestrijden. Zoals we kunnen zien met Chinese invloedsoperaties gericht op Hunter Biden, of Chinese agenten zoals Fang Fang die dicht bij Rep.Eric Swalwell komen, of lobbyen vanuit Wall Street, is de Chinese Communistische Partij zeer succesvol en heeft de elite Amerikanen gevangen genomen en beïnvloed in deze moderne oorlogsvoering. Is er een manier voor de VS om terug te vechten? En hoe zou het China-beleid van een Biden-regering eruit zien? Professor Kerry Gershaneck van de National Chengchi University in Taipei vergezelt ons in deze aflevering van China Unscripted.

  Boek:
  Political Warfare
  Strategies for Combating China’s Plan to “Win without Fighting”
  Kerry K. Gershaneck

  Klik om toegang te krijgen tot Political%20Warfare_web.pdf

  Like

 18. Bas zegt:

  Alle bewijsmateriaal VERDWENEN….

  PENNSYLVANIA

  “We hebben net vernomen dat … alle bewakingslogboeken, verslagen, gele bladen * alles * verdwenen waren. Alle forensische bewijzen, alle bewaringsbladen” …

  Als u om de veiligheid van de Amerikaanse verkiezingen geeft, * STOP * dan met wat u doet en bekijk dit

  Like

 19. bezigebij63 zegt:

  Zou me niet verbazen dat binnenkort de eerste Chinese troepen luchtlandingen uitvoeren op VS-grondgebied…..

  Like

 20. Republikein zegt:

  Anti-trumper gesignaleerd.

  Like

 21. Bob zegt:

  Rechters zijn niet zo onafhankelijk
  als men doet voorkomen.
  Het geld voor bankiers, medici enz.
  De 5e colonne is een onzichtbare
  vijand inzetten,

  Like

 22. Bas zegt:

  BEWIJS VAN FRAUDE!!!

  https://www.stevegruber.com/2020/12/exclusive-breaking-news-report-backs-allegations-of-fraud-against-dominion-voting-systems/

  !!! EXCLUSIEF Breaking News !!! Rapport steunt beschuldigingen van fraude door Dominion stemsystemen!

  Beschuldigingen van stemfraude in Michigan worden ondersteund door het Dominion Voting Systems Forensic Examination-rapport van ASOG.

  Het diepgaande forensisch onderzoek van Dominion Voting System-machines en -software, uitgevoerd op 6 december 2020 in Antrim County, Michigan en dat nog steeds voortduurt, heeft geresulteerd in vernietigende beschuldigingen van hard bewijsmateriaal en verschillende rokende wapens van opzettelijke stemmanipulatie en fraude!

  Het voorlopige rapport van 22 pagina’s, opgesteld door het zevenkoppige team van de Allied Security Operations Group, kan hier in zijn geheel worden gelezen.

  Top Bombshell uit het rapport-
  1.) De conclusie van ASOG is te vinden op pagina 1: We concluderen dat het Dominion Voting System opzettelijk en doelbewust is ontworpen met inherente fouten om systemische fraude te creëren en verkiezingsresultaten te beïnvloeden.

  Like

  • Bas zegt:

   Ondertussen Michigan

   De procureur-generaal van Michigan bedreigt wetgevers met strafrechtelijk onderzoek en mogelijke vervolging als ze het niet met haar eens zijn, en de MI-gouverneur en andere functionarissen sluiten het huis van de mensen en verhinderen dat ze vandaag samenkomen om hun grondwettelijke plicht te vervullen.

   Reacties op twitter:

   POTUS kan in dat geval toch zeker federale agenten / troepen sturen?

   Gewoon een kwestie van tijd. Ze probeerden de publicatie van de forensische audit te blokkeren, die het bewijs levert van een foutenpercentage van 68%, ruim boven de wet van Michigans van 0,8%. Alle corruptie zal worden vervolgd door militaire tribunalen wegens opzettelijk verraad.

   Zou je zeggen dat ze zich gedragen als criminelen? Wauw. Ja, ik denk dat we onmiddellijk federale interventie nodig hebben. De natie (wij allemaal, Dems & R’s) moeten het bewijs zien.

   De procureur-generaal van Michigan moet onmiddellijk worden verwijderd wegens het bedreigen van wetgevers en de federale procureur-generaal moet nu ingrijpen, met deze nieuwe audit, hoe kunnen ze niet naar dit bewijs kijken?

   Dit betekent oorlog. We zijn er klaar voor. We hebben het ALLEMAAL. LET’S GOOOOO !!!! Ambtenaren, wetgevers en politici moeten onthouden om op dit moment de goede kant van de geschiedenis te kiezen, anders zal de geschiedenis niet vriendelijk naar hen kijken. Ze ZULLEN worden aangepakt.

   Like

  • Bas zegt:

   https://pbs.twimg.com/media/EpNo1AqWEAYdd3K?format=jpg&name=900×900

   MICHIGAN

   ANTRIM CTY. AUDIT.

   “We concluderen dat het Dominion Voting System … ontworpen is met inherente fouten om systemische fraude te creëren”

   “[Het leidt tot] BULK * AFWIJZING * van stembiljetten ZONDER TOEZICHT, GEEN TRANSPARANTIE EN GEEN AUDITSPOOR. Dit leidt tot kiezers- of verkiezingsfraude.”

   Like

   • Bas zegt:

    Het toegestane foutenpercentage van de FEC is 1 op 250k, of 0,0008%

    Volgens MI Forensics Audit van 16 Dominion Machines was het foutenpercentage 68,5% #AlliedSecOpsGroup

    MI Democrats heeft sindsdien alle 83 Counties opdracht gegeven om alle verkiezings- en softwaregegevens van Dominion-machines te VERWIJDEREN.

    Like

 23. Bas zegt:

  @RealJamesWoods

  YouTube zal nu ongegeneerd inhoud verwijderen waarmee de linkse eigenaren het niet eens zijn. De Amerikaanse reguliere media en het hoger onderwijs, lang besmet met de liberale parasiet, krijgen nu gezelschap van sociale media. De Democraten hebben eindelijk de cirkel rond de vrijheid van meningsuiting gesloten.

  https://pbs.twimg.com/media/EpN7T9wUYAArypJ?format=jpg&name=large

  Like

 24. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s