Duitsland in strenge lockdown, geen Glühwein, geen vuurwerk, geen kapper

In Duitsland is een akkoord bereikt over een strengere lockdown. De nieuwe maatregelen gaan woensdag in en duren tot 10 januari. Bondskanselier Merkel vindt dat het huidige pakket aan maatregelen niet voldoende is om het aantal besmettingen terug te dringen.

“Er moet dringend actie worden ondernomen”, zei Merkel na afloop van een spoedoverleg met de premiers van de deelstaten. Merkel maakte na dat overleg bekend dat niet-essentiële winkels dicht moeten en ook scholen mogelijk zoveel mogelijk sluiten. Leerlingen en kinderen die naar de opvang gaan moeten zoveel mogelijk thuisblijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Duitsland in strenge lockdown, geen Glühwein, geen vuurwerk, geen kapper

 1. Frauke zegt:

  Wij, de gewone mensen, zullen de activiteiten van WEF nauwlettend in de gaten moeten houden terwijl de ‘Great Reset’-agenda zich de komende maanden ontvouwt. https://www.brexit-watch.org/davos-the-birthplace-of-a-new-world-government-but-who-are-the-
  parents

  Like

 2. toetssteen zegt:

  Aanrader voor de mensen die het perfect uitgelegd wensen in de vorm van statistieken. Uit de link blijkt dat wat Duitsland nu gaat doen contraproductief zal blijken te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Goedzo Merkel maak Duitsland maar kapot.
  Heeft hoop ik 1 voordeel dat dan de hele EU ook kapot gaat.
  Want zonder Duitsland geen veelvraat EU.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Nou , Merkel ,

  weet je dat je een nog veel gevaarlijker en dodelijker virus binnengehaald hebt ?
  Ja , inderdaad , de islam !
  Daar is nog steeds geen medicijn voor ontwikkeld , behalve kogels .
  Zou je daar nu ook eens niet maatregelen tegen gaan treffen tijdens deze ” RESET ” ?
  Wij hebben geen enkele behoefte om naast een islam staat te wonen .
  Die vorige gedachtenkronkel van jullie , was al erg genoeg !
  Welke ?
  Nou begin maar in 1933 , het eindigde ongeveer in 1945 .
  Oh , beetje hardleers ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Lockdowns zijn onzin. Je moet er namelijk op een gegeven moment ook weer uit kunnen komen en op dat moment zullen de ‘besmettingen’ meteen weer gaan toenemen.
  Bovendien is het maar helemaal de vraag of al die ‘besmettingen’ wel zo erg zijn als gesuggereerd wordt. Immers, is dat niet de volprezen groeps-immuniteit, waar men zo naar snakte ?

  Verder is het zo, dat al die ‘besmettingen’ gedetecteerd worden met een test, die zeer twijfelachtig is. Je kunt er namelijk wel van alles mee detecteren, als je dat zou willen.
  Het gaat hier om de PCR-test, welke op dit moment in wetenschappelijke kring volledig afgekraakt wordt. Dus…. waar is men mee bezig ?

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Johan.Die corona hoax is een werelwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden,het slopen van de economieen.Met de dodelijke corona vaccinazi,s willen ze 90 % van de wereldbevolking uitmoorden.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Cola. een ezel. mango een kokosnoot allemaal positief getest.
   Mensen testen positief en negatief op 1 dag maar we worden niet voor de gek gehouden hoor, welnee.

   Like

   • karton zegt:

    @ M. U hebt het bericht niet in z’n geheel geciteerd en das kwalijk. U “vergat” te melden dat de Cola , de ezel , de mango én de kokosnoot 14 dagen in quarantaine hebben gezeten !

    Like

   • Johan zegt:

    Daar kan nog bij vermeld worden, dat die ezel zich ook nog liet vaccineren.

    Like

 6. LUCIA zegt:

  Aan de Nederlandse Elite;
  Hoe langer het duurt om een Volk Wakker te maken hoe moeilijker het wordt om het weer in Slaap te sussen.
  Bedenk ook dat jullie nu ergens in het midden van de Zee der belangen zwemmen, als de bodemvisjes verdwijnen is er geen buffer meer tussen jullie en de haaien in de top van de pyramide , die onderling al mekaar om iedere centimeter bevechten en dat ondanks onderlinge huwelijken e.a. belangenverstrengelingen.
  Dan zullen ze zich op jullie storten, zich herinnerend dat jullie je eigen mensen verraden hebben…Verraad staat altijd kut in je CV en dat wordt dan jullie ondergang of simpel weg… denk aan het verhaal van de kikker en de schorpioen, omdat ze het niet kunnen laten/ because it’s their nature;
  Uit Wikipedia;
  A scorpion, which cannot swim, asks a frog to carry it across a river on the frog’s back. The frog hesitates, afraid of being stung by the scorpion, but the scorpion argues that if it did that, they would both drown. The frog considers this argument sensible and agrees to transport the scorpion. Midway across the river, the scorpion stings the frog anyway, dooming them both. The dying frog asks the scorpion why it stung despite knowing the consequence, to which the scorpion replies: “I couldn’t help it. It’s in my nature.”[1][2]

  Als ze het snel doen hebben jullie mazzel maar het zijn sadisten, je mooie dochter of kleinkind die komt binnen lopen, willen ze hebben en je weet wat er dan gebeurt he uiteindelijk vind je ergens het lijk, het is in ieder geval het laatste wat je van je kroost te zien krijgt of je krijgt de eer om je eigen kind met een mes om te brengen, als offer aan Satan/Lucifer…

  Succes ermee jongens ..wat een vooruitzicht !!!

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Hoppa geef de economie nu maar de finale dreun daar is dat elitair tuig op uit. Rutte en De Jonge zullen met dezelfde maatregelen komen dus vaarwel MKB, vaarwel horeca, vaarwel vrijheid, vaarwel elke vorm van ontspanning en plezier, vaarwel school nog meer leerachterstanden, vaarwel baan. Kortom is het nu werkelijk zo dat de bevolking nog langer dit ongekende staatsterreur nog pikt en zonder meer alles hiervoor opgeeft. De massa zal het altijd winnen van de ziekelijke elitaire misdadigers tegen de menselijkheid die er bewust op uit zijn om geheel Europa naar de ondergang te leiden en het volk in een gevangenschap plaatsen waar ongekende dictatuur wordt toegepast en er voor dit smerig elitair tuig geen grenzen meer zijn. Wanneer maken wij massaal een vuist en stoppen we dit ongekende staatsterreur. Hebben velen voor niets gewerkt en nu moeten toezien hoe banen massaal verloren gaan en eigen bedrijven totaal naar het faillissement worden gebracht. Zijn we nu met zijn allen nog niet wakker en beseffen we nu werkelijk niet wat ons in de toekomst en vooral die van onze kinderen te wachten staat. Zwichten voor tirannen vergeet niet wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen. De afbraak van goed en ontnemen van vrijheden is al in volle gang en dan straks nog een gif vaccin verplicht in uw lijf zal voor velen nadelige gevolgen hebben. Stop de tirannen en vecht voor democratie en vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Merkel & Corona.. the Fake that keeps on Faking !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Boike zegt:

  Angela, de sluwe ”engel”, regeert als een dictator over de Germaanse statenbond met valsheid, leugens en onderdrukking.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De andere Germaanse staten, met uitzondering van Nederland, hebben blijkbaar genoeg van de Duitse Führer. Groot-Brittannië wil gewoon weg uit het EU-Reich, Denemarken sluit zijn grens, Oostenrijk is heerlijk onvoorspelbaar en Zwitserland bestaat niet als het om Duitsers gaat.
   Deze tweede lockdown, waarvan een einde niet in zicht is, zal Duitsland economisch ruïneren. Als de melkkoe eenmaal dood is, zal Duitsland geen vrienden meer hebben.
   Heel terecht.

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ droevige mof 13 december 2020 om 15:06

    Met de val van de Berlijnse muur kwam er een einde aan 45 jaar koude oorlog tegen het communisme. Wij, in het vrije Westen, dachten de overwinnaar te zijn. Wat waren we toch naïef. Het meisje Merkel, een engeltje dachten we, verscheen op het politieke tonneel. Sluw als ze was, maakte ze stapje voor stapje van het verenigde Duitsland een soort communistische staat. En met haar tentakeltjes zat ze ook naarstig in de EU te frommelen. En wij stonden er bij en keken er naar en deden niets. Wij lieten het gewoon gebeuren. Toen kwam de corona crisis. Het nieuwe normaal deed zijn intrede. En wij stonden er bij en keken er naar en deden niets. Wij lieten het weer gewoon gebeuren. Nu liggen de meeste Europese landen op sterven. De grote vraag is thans, of er nog leven is na de dood, of wordt het communisme. Wie was de overwinnaar van de koude oorlog ???

    Like

 10. droevige mof zegt:

  Dus 22.000 Duitsers stierven die (ook) Corona hadden. We lezen niets over hun leeftijd. Bij een bevolking van minstens 83,5 miljoen mensen is dat een sterftecijfer van ongeveer 0,03 procent.
  In 2019 stierven in Duitsland 65 000 mensen aan een plotselinge hartdood en pleegden 9100 mensen zelfmoord. In totaal zijn 939.520 mensen in 2019 gestorven.
  Mijn conclusie: Duitsland is levensbedreigend. Slimme Nederlanders blijven thuis, vermijden Duitse tankstations, de DM en bakkerijen.

  Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  Wat men dient te beseffen is dat dit virus worst heeft aan elke maatregel die genomen wordt.
  Laten we maar weer gewoon doen en ook deze heftige griep aanvaarden zoals dat al miljoenen jaren het geval was. We zien het allemaal gebeuren….ondanks de genomen maatregelen danst het virus vrolijk verder………Dus maatregelen hebben geen zin.

  Like

 12. Yvonne zegt:

  de heren in het Catshuis zijn vandaag plannen aan het smeden wat ze ons nu weer gaan vertellen a.s dinsdag en ze zullen Frau Merkel wel weer nadoen om ons nog meer dingen te verbieden, we zijn geen vrolijke vrije burgers meer, de meesten doen braaf wat ons wordt verteld wat kunnen ze ons nog meer wijs maken? We moeten allemaal die mondkapjes afdoen en weggooien, maar het merendeel geloofd nog steeds dat het helpt, ik krijg het vreselijk benauwd dus goed voor mijn gezondheid zal het niet zijn, en vele anderen hebben daar ook last van
  wat een wereld leven we in tegenwoordig, als iemand 1 jaar geleden had gezegd we lopen volgend jaar allemaal met mondkapjes op dan zou je voor gek worden uitgemaakt
  de eerst die ze droegen in maart al dacht ik wat een idioten, en nu lopen we er bijna allemaal mee
  wanneer stopt deze waanzin?

  Like

  • Julia zegt:

   Yvonne Deze waanzin kan pas gestopt worden als wij massaal alle maatregelen aan onze laars lappen en ons niet meer voor niets laten neer meppen door de Gestapo politie en BOA, s. De massa maakt macht. We weten nu al dat Rutte volgzaam onderneemt wat Merkel nu heeft geflikt en zelfs met Oud en Nieuw een avondklok zal laten in gaan. Het kan niet uitblijven dat de boel flink gaat escaleren maar oorlog krijgt men als het staatsterreur niet meer toelaatbaar is en te ver is gegaan. Uiteindelijk heeft de Staat ons de oorlog verklaard dan is het recht van de burger zich met hand en tand hiertegen te verzetten en te verdedigen maar dan heb je wel een volk nodig dat lef en moed heeft en dat ontbreekt helaas in ons land die geven liever alle vrijheden op en gunnen hun kinderen geen goede toekomst meer. Dat heeft het grote deel van de Nederlanders er met liefde voor over en triester is ze stemmen nog straks massaal op tiran en leugenaar Rutte.

   Like

 13. Bob zegt:

  De maatregelingen voor corona gaan lijken
  op de duitse maatregels uit de 30 er jaren.
  Toen werd er een niets ontziende oorlog
  voorbereid, ik hoop dat het nu anders is.
  Het kwade is voelbaar aanwezig in de
  samenleving en zeer, zeer velen werken
  er aan mee.
  De politici zijn uit op macht, want als er een politicus
  komt dieer voor het volk is wordt die op
  welke manier dan ook weg gewerkt.
  Zie de verkiezingen in Amerika.

  Like

 14. freda110 zegt:

  Bij deze een link naar een heel interessant artikel over giftige stoffen in mondkapjes met de merknaam erbij, dus een gewaarschuwd mens …. !!!
  https://www.journalistenwatch.com/2020/12/13/rueckruf-lebensgefahr-coronamasken/

  Like

 15. Peter zegt:

  2600 doden per dag in Duitsland ,jaar in jaar uit,niks nieuws en nu ook geen stijging ,maar alles wordt aangegrepen op hun plandemie erdoor te drukken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s