Verpleegkundige waarschuwt: “Onze overheid heeft hele andere plannen met ons”

(Door: “9ForNews”)

Eind oktober werden er weer coronapatiënten naar Duitsland overgeplaatst omdat de druk op Nederlandse ziekenhuizen opliep. Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) zei: “We hebben op dit moment weinig keuze. Het alternatief is dat je de deuren van een ziekenhuis sluit.” Hij voegde toe dat ‘ziekenhuisopnames zullen blijven stijgen’ en sprak van een ‘tsunami’. Vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen hebben door de toenemende druk de reguliere zorg deels afgeschaald.

Is het uitzonderlijk dat ziekenhuizen rond deze tijd van het jaar vol liggen? Nee, zegt een doorgewinterde verpleegkundige. “Ik heb 20 jaar als intensive care verpleegkundige gewerkt en elke winter was het drama om patiënten geplaatst te krijgen welke ten gevolge van griep onderuit gingen. Het is nu niet anders dan voorheen. Mensen, laat u zich toch niet voorliegen!”, twittert Prikkerr, die naar eigen zeggen om meerdere redenen anoniem wil blijven. Ze wijst erop dat het aantal bedden in enkele jaren tijd is gehalveerd, terwijl de bevolking is toegenomen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verpleegkundige waarschuwt: “Onze overheid heeft hele andere plannen met ons”

 1. Blaffertje zegt:

  Ik kan me voorstellen dat ze anoniem wil blijven, anders ligt ze er zo uit, want iedereen wie zich tegen de corona idioterie uitspreekt moet op zijn tellen passen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Het is veel geld verdienen door een verkeerd
  beeld te geven. Ab O. 5.7 mil.
  van Dissel zeer veel en ga zo maar door.
  De mislukte historicus en mislukte
  leraar hebben nu macht.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Je kan de mensen waarschuwen voor ernstige zaken maar men gelooft het gewoon niet, zonder te onderzoeken of de waarschuwingen nou waar zijn of niet.
  Dat is makkelijker want hoewel ze een zooitje kinderen hebben gaan ze niet eens kijken of de ernstige dingen waarvoor je ze waarschuwt waar zijn of niet.
  Gewoon omdat men geen klap om hun kinderen geeft anders zou je toch op zijn minst willen weten of het waar is of niet als het zulke ernstige dingen zijn waarvoor ze gewaarschuwd worden?
  Het strookt niet met hun hersenspoeling op tv.
  En verder als de hersenspoeling komt men niet.

  De corona hersenspoeling heeft heel veel mensen tot hele nare mensen gemaakt.
  Die staan te ijlen door hun bacterie en schimmel spaarlap dat je toch verantwoording moet hebben voor de ander.
  Wat een hypocriete waanzin oudjes sluiten ze op om af te sterven in eenzaamheid of erger nadat ze afgezonderd zijn van familie zodat niemand er meer zicht op heeft en ze vinden het wel best dat ondanks dat er maar weinig aan de hand is mensen dood gaan omdat ze geen behandeling krijgen want daar is hun ‘verantwoording nemen’ voor de ander even zoek.
  Ook al vallen daar de echte slachtoffers.
  Dat boeit die hypocriete zogenaamd ‘verantwoording voor anderen nemende mensen’ geen moer.
  Men wil alleen verantwoording nemen door bacterie en schimmel spaar lappen te dragen die niemand ergens tegen beschermen maar wel juist ziek kunnen maken.
  Dat onze samenleving tot grote voedselbank gemaakt word voor iets dat niet meer doet als griep vind men ook wel best en zulk volk dat staat dan te ijlen over verantwoording nemen en meer van die bullshit?
  Het ergste is ze geloven hun eigen achterlijkheid ook nog dat waarheidsschuwe suïcidale gedeelte van het volk.
  Alles gebaseerd op nul kennis en nul studie en 100% hersenspoeling met de omgekeerde waarheid van de fabeltjeskrant waar ze allemaal trouw in geloven als gevangene van de leugen.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   M. Hieruit blijkt dat een heel groot deel van onze bevolking hoog of laag opgeleid dom is en alles voor zoete koek aannemen. Kijk naar het massaal gedrag van het dragen van niet werkende besmettelijke muilkorven (waarvan de effectiviteit 0 is als men maar de moeite zou nemen om naar de landen om ons heen te kijken waar de smetlappen allang waren verplicht maar nu gaat Duitsland lock down vanwege de hoge besmettingen), al die onderdanige muilkorf dragers staan wel in rijen op elkaar in overvolle winkelstraten en houden zich dus niet aan de regels en ga zo maar door). Kortom van een dom volk valt niet te winnen die komen er pas achter als het te laat is omdat ze nu zelf de dupe zijn en laat staan als ze zelf of hun naasten slachtoffer worden van afgeschaalde zorg. Misschien ontwaken zij dan uit hun dromen.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Ze zijn met de leugen in zee gegaan en nu moeten ze met de leugen over want ze zijn letterlijk door de leugen bezeten en ze zullen ook niet meer uit de leugen vandaan komen en de waarheid zal verborgen blijven voor ze.
    Ze wilde zo graag voor de duvel dansen met zijn leugens omdat men de waarheid niet WILDE weten die hun oneindig is verteld door alle wakkere mensen.
    Nu zijn ze tot in het oneindige in de leugen gevangen en zullen ook geen waarheid meer herkennen.

    De Waarheid zal tegen ze zeggen ‘Ik heb u niet gekend”

    Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   M. 13 december 2020 om 16:38

   Hulde voor deze reactie. Ik doe soms een rondje op Twitter en dan verlies ik alle moed.
   Iedereen daar gelooft heilig in ‘corona’. Je wordt er bang van.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Dank je Tis.
    Ja het zeer zeker beangstigend hoe ze gevangen zitten in de leugen en daar word iedere normaal mens moedeloos van.
    Als ik aan de kinderen denk wat die te wachten staat met hun ouders die blind zijn voor de waarheid dan draait mijn maag om.
    En voel ik mij intens ellendig.

    Twitter word aangestuurd met duizenden nep accounts.
    Als iemand op tv iets zegt wat tegen de agenda in gaat dan gaat het op Twitter weer los met de nep accounts.
    Het domme mens dat zich graag populair de dood in jaagt rent achter die massa aan die helemaal geen massa is.

    Hun domheid is gewoonweg eng te noemen.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tistochwat.
    Dát is één van de redenen dat ik niet op Twitter of Feestboek zit , je wordt er doodziek en, zoals in uw geval, óók nog eens bang !
    Al zal ik de enige in NL zijn die NIET in dit gedonder rond én met het corona-virus gelooft, dan is dat maar zo, ik geloof er geen ene flikker van !

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   M. Inderdaad,egoisme van de mens bang en laf gehersenspoeld en cognitieve dissonantie.De meeste mensen geloven liever in de schijnveilige leugen dan in de harde waarheid.

   Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Onze gezondheidszorg is al een aantal jaren compleet failliet door toedoen van die MP Rutte die het volgens de meerderheid zo goed doet. Dit is dus het resultaat en de verpleegkundige heeft hier niets aan gelogen maar het is o.a. Ernst Kuipers die de daadwerkelijke feiten niet durft te benoemen omdat de beerput wordt opengetrokken van falen en het enorme wanbeleid toegebracht door Rutte. Het zijn complete leugens rondom het virus we hebben gewoon geen capaciteit dat gebeurt als miljarden worden verslingerd in bodemloze putten zoals migratie en de de EU en is er geen cent meer om onze eigen zorgt te optimaliseren door de capaciteit drastisch te verhogen en ziekenhuizen niet te sluiten en vooral de zorgmedewerkers een goed salaris te betalen zodat het beroep aantrekkelijk blijft. Destijds zijn duizenden zorgmedewerkers zonder pardon de laan uitgestuurd. Een schandelijk falen waarvan nu de rekening wordt gepresenteerd met als desastreus gevolg datl veel mensen vervroegd door komen te overlijden of schadelijke gevolgen blijven houden.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Julia.
   U heeft gelijk : deze “staatsman” , Pinokkio Rutte dus, heeft onze gehele gezondheidszorg vernield , maar daarnaast óók nog eens : onze veiligheid opgeheven, álle échte Nederlanders totaal uitgeknepen (financiee), m.u.v. zijn soortgenoten, de z.g. “elite”. Er voor gezorgd dat jonge , échte Nederlanders , géén woning kunnen verkrijgen, dat vele échte Nederlanders zijn aangewezen op Voedsel- en Kledingbanken ; ook is deze non-figuur mede-verantwoordelijk voor het feit dat veel Italianen én Spanjaarden leven van ÓNZE pensioengelden !
   Ik zit te denken : “Wat heeft deze figuur eigenlijk wél goed gedaan ?”
   Als iemand mij dát eens zou kunnen vertellen !

   Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Het zal steeds moeilijker gaan worden om aan de juiste informatie te komen. Grote platforms als Facebook, Twitter en YouTube censureren nu al bij het leven. Ook worden er nationaal en internationaal (de E.U. in Brussel) al plannen gemaakt om alle meningen die tegen de gevestigde (wan)orde ingaan niet te plaatsen in de media, maar meteen te beboeten. Zelfs het internet wil men gaan opschonen c.q. websites gaan verwijderen en beboeten. Ook Trump verloor zijn zaak om het presidentschap bij het Supreme Court. Trump stond sterk en kon zich beroepen op een artikel uit grondwet dat staten verbiedt tijdens de verkiezingen hun stemwetten aan te passen. Het Supreme Court had lak aan de grondwet, en dat terwijl de republikeinen daar een grote meerderheid hebben. In zo’n wereld willen sommigen als mens niet meer leven. En geef ze eens ongelijk….

  Geliked door 3 people

 6. droevige mof zegt:

  Net zoals de IC’s in Nederland in het najaar en de winter regelmatig vol zitten, worden Nederlandse patiënten al jaren naar Duitse ziekenhuizen over de grens gebracht. In Aken zijn altijd Nederlandse patiënten in het MUC en de andere ziekenhuizen. Dit heeft niets te maken met Corona, maar met het gezondheidsmanagement in beide landen. In de grensstreek zijn er bovendien geen communicatieproblemen.

  Geliked door 2 people

  • Dat klopt inderdaad @ Droevige Ik heb nogal wat kennissen in Limburg en heb de heren daar gevraagd hoe dat nou zit als de ziekenhuizen echt een te grote toevloed aan patienten zouden krijgen en daar werd inderdaad als antwoord gegeven.
   Dat gebeurd hier niet want wij hebben de Duitse ziekenhuizen nog

   Like

 7. Pingback: Het is een scam, een hoax, gewoonweg niet waar! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s