CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (voa Twitter; “chris s“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON . . .

 1. Monalisa zegt:

  Nou heer Bron dat word een lange vakantie van 16-12-2020 tot 16-1-2021 hopelijk wel 100% doorbetaald???

  Like

 2. Frauke zegt:

  Heb je bij dit vuil stuk vreten zijn akelige strakke harses gezien…. het leek wel gebotoxt.
  Het is geen toeval dat het in zijn ivoren torentje zat !

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Ik hoop van harte dat het kabinet zich terdege beseft, ondanks alle (goede) intenties, hoeveel menselijke ellende ze veroorzaken met de lockdowns en de maatregelen,…ongelofelijk.
  Dat er een groot deel van de samenleving nu geen inkomen meer heeft om de rekeningen te kunnen betalen, bedrijven failliet gaan en het ziekteverzuim de pan uit rijst, huwelijken stranden en gezinnen op straat komen te staan….en de staat nog steeds belasting blijft innen….onbegrijpelijk.
  (je zou toch verwachten dat als de regering een harde maatregel oplegt dat zijzelf als eerste een concessie zou doen..de pijn delen.. Maar waarom al die ingewikkelde regeltjes en complexe eisen om eventuele staatsteun te kunnen gunnen, als het uitstellen van het innen van loonbelasting en vennootschapsbelasting zo veel beter en sneller werkt, immers, makkelijker kun je het niet maken, maar dan moet de staat wel willen ……….en daarom twijfel ik van harte aan de ware motieven van Rutte en zijn veertig rovers.

  Like

 4. Boike zegt:

  Dames en Heren.

  Het zijn ongelooflijk moeilijke tijden.
  Ondanks alle maatregelen grijpt het virus van de corona pandemie ongelooflijk hard om zich heen. Het aantal besmettingen neemt ongelooflijk hard toe. Hoe meer mensen zich laten testen des te meer besmettingen worden er vastgesteld met een test, die daarvoor niet geschikt is. De alfalleugenritmische modellen van het onvolprezen RIVM wijzen uit, dat er dagelijks wel 9000 nieuwe besmettingen bij komen en er wel 60 mensen sterven aan het vermeende corona-virus, De meesten van hen al terminaal patiënt waren en hadden ook nog vele andere kwalen onder de leden. Daarom moeten we ongelooflijk harde maatregelen nemen. Wij weten, dat heel veel Nederlanders met ongelooflijke inspanning hun uiterste best doen, om het virus van de plandemie hoax op afstand te houden.

  Het land gaat nu per onmiddellijk op slot. U mag niet meer naar de kapper. Ook theaters en bioscopen gaan dicht. Horeca blijft gesloten. Ook scholen gaan dicht. Kinderopvang moet ook dicht. Ook alle niet essentiële winkels moeten sluiten. U mag alleen voor essentiële zaken nog naar de supermarkt. De mondkapjesplicht en de anderhalve meter afstand zullen strikt gehandhaafd worden. Deze maatregelen gaan per direct in en zullen voorlopig gelden tot 19 januari. Mogelijk worden ze daarna nog verlengd en ongelooflijk verzwaard. Binnenkort kunnen we een ongelooflijk begin maken met vaccineren met zeer haastig ontwikkelde absoluut veilige niet geteste vaccins. Deze vaccins zullen u tevens voorbereiden voor de absolute controle door big brother over uw doen en laten. En naar mate de technologie beschikbaar komt, zal de Automatische Intelligentie ook uw gedachten gaan beïnvloeden en u ervoor behoeden complottheorieën te ontwikkelen. Het daarvoor noodzakelijke 5G netwerk is reeds uitgerold. Als we er nu allemaal onze schouders onder zetten, kunnen wij binnenkort de ongeloofelijke zegeningen van de duivelse vrijheden van de nieuwe normaliteit ervaren.

  De regering wenst u een ongelooflijk prettig lichtjesfeest en jaarwisseling, zonder vuurwerk. Blijfft u vooral thuis en ontvang geen bezoek.

  Beste kijkbuisschaapjes, gaat u rustig slapen en weet, dat Markske Rutte, Maffie de Jonge en van Japie van Dissel waken. De koning heeft zijn hand al aan de stuurknuppel en de motoren van het vliegtuig, voor onze vlucht naar veilige oorden, draaien reeds warm.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Hoe zielig, Markje moest het volk toespreken van uit zijn ivoren torentje want het was een belangrijke mededeling het moest indruk maken op het ‘gewone’ volk, o,o,o, wat een zielige scherts vertoning.

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Zielig voor ons deze Krankzinnige Almachtige God Rutte die is zo geil van zichzelf daar kan men niet aan tornen, dat Krankzinnige zal die zelf niet vinden maar de rest wel.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s