Overheidsdenktank WRR: Nederland moet accepteren dat migrantenstroom nooit stopt

(Door: Freek de Swart)

‘Het is een permanent onderdeel geworden van de samenleving’

Nederland is een migratieland en hoe sneller de bevolking dat accepteert hoe beter. Dat is de boodschap van een rapport dat de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) maandag presenteert. Nederland moet volgens de WRR dan ook structureel beleid ontwikkelen om migranten sneller onderdeel te maken van de Nederlandse samenleving.

Volgens de raad gaat het hierbij niet alleen om de integratie van asielmigranten, maar ook om die van arbeidsmigranten die tijdelijk in Nederland wonen. Samenleven kan volgens de WRR anders door het gevolg van veranderende bevolkingssamenstellingen onder druk komen te staan:

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Overheidsdenktank WRR: Nederland moet accepteren dat migrantenstroom nooit stopt

 1. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah aan handen en voeten gebonden door de prachtige EU en VN-afspraken, daar kunnen zelfs de politici van het volgende kabinet niets meer aan doen, ze verschuilen zich er zelfs achter als hun verkiezingsbeloftes gebroken moeten worden……….makkelijker kunnen we het niet maken.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Een regering die aan het besturen is kan verdragen opzeggen. En de kamer kan daar niets tegen doen. Tenslotte heeft den uil ook, en lubbers, en.., ook eigenhandig beslissingen genomen, totalitair, zonder dat de kamer dat wilde. Laten ze maar eens proberen om de regering naar huis te sturen. !

   En zonder het volk te raadplegen voor zo een maatschappelijke ingrijpende beslissing, deze dingen worden niet gevraagd van chinezen, noch van nigerianen bantu, en het is een leugen, dat ze de wereld een geheel willen maken, nee dat is helemaal niet waar.
   Pas als 500 miljoen chinezen naar de goudkust afrika worden gebracht, en 500 miljoen van de bantu nigerianen enzo, naar china worden gebracht, waarbij alleen gemengde huwelijken nog mogen plaatsvinden, en ook ten zeerst wordt uitgevoerd, dan kan ik er nog eens opnieuw naar kijken. Op dit moment is het een gehele aanval op ons kleine overgebleven germaanse volk, om ons te vernietigen. Het dietse volk moet kapot, de duitse steden plat gebombardeerd, in WO III nog een keer is de voorspelling, zodat wij verdwijnen. En dit Slaafse volk, waar de khazaren een onderdeel van uitmaken, die onze uitvindingen claimen, zoals ze altijd gedaan hebben, einstein heeft niets uitgevonden, en anderen van hun ook niet, zij worden de nieuwe eerste wereld, waar mensen tegen op zullen kijken, hopen zij. Ik wens ze veel plezier, tussen dat nieuwe volk, wegkrijgen doe je ze niet meer, ook niet met gele regen, en dat nieuwe donkere volk, geeft totaal niet om wat zij gekregen hebben, aan voedsel technologie weefmachines, en ook niet om dat Slaafse volk.

   Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Hebben we nog steeds niet genoeg ellende over ons heen gehad?
  Waanzin, deze uitspraken!!

  Geliked door 2 people

 3. Wat me trouwens op viel dat Freek de Swart boven het artikel schrijft Het is een permanent probleem geworden van de samenleving Maar eigenlijk had er moeten staan het is een permanent probleem dat ons de samenleving door de strot is gedrukt door Merkel en onze pathetische leugenaar.
  Ik wijt dat niet aan policor spraak want dat is Freek de Swart niet, maar foutjes kunnen gemaakt worden.

  Geliked door 3 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Kunnen ze daar bij die Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) niet gewoon de lucht in vliegen met hun ziekmakende en dwaze plannen omtrent Nederland wat immigratie betreft! Als ze hier namelijk meer dan een maand alles op slot gooien omtrent het coronavirus dan hebben die migranten hier ook helemaal niets meer te zoeken en komen we met zijn alleen wederom nog dichter op elkaar te zitten!
  Daarbij heb ik allang het vermoeden dat hier dadelijk compleet uit de hand lopende demonstraties gaan plaatsvinden, burgeroorlogen en een hoop andere ellende omdat talloze Nederlanders werkelijk strontziek zijn geworden van die oplopende regelzucht! Of is het soms de bedoeling van de WRR dat de Nederlanders ook letterlijk en figuurlijk steeds maar zieker maken? Die immigratie zal juist alles alleen maar zo verergeren!

  Like

  • Lot zegt:

   JA GRENZEN DICHT EN GEEN NIEUWE CORONA IMMIGRANTEN ERBIJ, DIE ONS CORONA KOMEN BRENGEN UIT AZIE OF KLEIN AZIE=ARABIE. In iran waren ook zoveel corona slachtoffers.

   Like

  • Lot zegt:

   Ik geloof er niets van dat er hier ooit burgeroorlogen komen. Wij hebben geen wapens, bijvoorbeeld 1 miljoen mannen die lid zijn van een schietclub, en allemaal dezelfde geweren merken aanschaffen. En als er dan wat gebeurd, dan moeten ze al die mensen gaan controleren, dat lukt niet, en dus geeft de politie het op.
   In het buitenland zijn meer illegale wapens.
   ik denk dat wij opzij zullen gaan, en zullen gaan verdwijnen, mijn tijd zit het helaas wel uit, ik vind het sneu voor de jonge mensen, die niet meer zichzelf kunnen zijn in bedrijven. Levensgeluk is alles.

   Like

  • Triumph zegt:

   Kijk die jongens die hier komen om te werken geef ik groot gelijk.Maar wat te denken van die z.g.vluchtelingen.Tuurlijk moeten de goeien worden geholpen.Maar hoe pik je die eruit?Noord Afrikanen met een een iq van 20 en die andere gelukszoekers help ze lekker in eigen land.Nee kom maar binnen in Pays Bah geld en ruimte zat.DE Nederlanders kijken straks tegen torenhoge belastingen aan om deze uitkeringstrekkers te voorzien je denkt toch niet dat dit rapalje ooit aan het werk gaat.Ben ik zo slim of is die regering zo dom.

   Like

 5. hans zegt:

  Het gebouw in de hens en alles wat er uit kruipt doodknuppelen. Daarbij De NOS en RTL ook een bezoekje brengen.

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  De gasten die in die z.g. “wetenschappelijke” club zitting hebben, vreten zeker ook állemaal uit de door u én mij gevulde staatsruif ?!
  Zij vergeten één belangrijk ding : Als een Nederlander gedwongen wordt om tegen zijn zin iets te accepteren zal hij/zij dat nóóit doen en hij/zij zal verzet gaan plegen.
  Vraag het de nazi-Duitsers !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Misschien moeten ze bij de WRR nog eens opnieuw nadenken .
  Zoals over de vraag waar het overheidsrapalje het recht vandaan haalt om een land dat al duizenden jaren heel redelijk functioneert , volledig naar de donder te helpen !

  Geliked door 5 people

 8. Bas zegt:

  Vizier Op Links
  @VizierOpLinks
  · 2 u
  Je hele premisse is gebaseerd op een retorische truc: ‘thinking past the sale’, in het Engels. Immigratieland als voldongen feit, dat is een valse voorstelling van zaken. Immers, immigratie is 100% een politieke overweging. ‘Wen er maar aan’ is pure propaganda.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Klopt. Uit de mensen zelf komt het niet. De mensen vragen zelf niet om meer buitenlanders, in een dicht bevolkt land, waar elke m2 reeds is ingevuld en verdeeld. En waar om elke m2 wordt gevochten, en allang de lucht in wordt gebouwd vanwege ruimte gebrek. Dan kunnen ze beter in de woestijnen bouwen op stevig zand, in egypte, irak of kazachstan. EN GAAN ZE ONZE BANEN AFPAKKEN?, WE WETEN DOOR MECHANISATIE KOMEN ER STEEDS MINDER BANEN, EN DOOR CORONA MAG VEEL WERK NIET MEER.

   Like

 9. Eppo zegt:

  Ze moeten naar China gaan daar is het werk , en wat de rest van die Leugenaars je proberen wijs te maken met het new age gelul van ze.
  De parasieten die ik ziet zijn de meeste ziek zwak en misselijk wat werk betreft .

  Geliked door 1 persoon

 10. A. de Koning zegt:

  Ik heb een reactie gestuurd aan WRR dat Nederland al veel te vol is en dat het vooral moslims zijn die hier naar toe komen terwijl ze meestal geen echte vluchtelingen zijn en dat Nederland direct de grenzen moet sluiten want ze roepen nu al “sharia for Holland” en dat een kind kan zien dat het fout gaat maar u wilt dat niet zien. ik weet best dat ze het niet willen maar ik kon het niet laten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lot zegt:

  Corona? En de migratie gaat wel door?
  Maar IK mag niet eens naar Belgie reizen?

  Like

 12. Lot zegt:

  volgens woordenboek; integratie is dat je ‘verschillende’ ‘zaken’ tot een geheel maakt. Nou dat kunnen ze vergeten, dat accepteren wij niet. Het is geen gedwongen huwelijk, wij willen geen gedwongen huwelijk, waarin nee zeggen tegen het samenleven/wonen, niet mogelijk is, aka het is gedwongen.
  Ik ben geen prostitué, met een pimp die mij gedwongen handelingen laat uitvoeren! En wat krijg ik als prostitué daarvoor terug? Niets! De pimp krijgt alle voordelen en de immigrant krijgt de diensten en goederen. De pimp is de linkse politieke trollen. Normaal krijgt een prostitué betaalt voor haar diensten!
  kennisname: IN NEDERLAND HEBBEN WIJ GEDWONGEN HUWELIJKEN EN SAMENLEVING (IN HUIS OF WONING BEDRIJF) MET MENSEN MET WIE IK DAT NIET WIL.

  Geliked door 1 persoon

 13. bobzelf zegt:

  IS ER IEMAND HIER DIE MISSCHIEN WEET ???

  HOE LANG FREEK DE SWART BIJ EEN MOLEN HEEFT GEWERKT ??

  HUGGIE

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 1 persoon

 14. Cleo zegt:

  Opheffen die gesubsidieerde club van dwalende wereldvreemde figuren!
  Gezond verstand is nodig; dat kost NIKS en levert tenminste WÈL iets goeds op👍!

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Heeft het WRR ook al onderzoek gedaan hoe het Toekomstige onderwijs er uit gaat zien ? ? ? ?
  / * / *
  In Frankrijk was er kort `geleden een onderzoek hoe de “nieuwe-Franse-schoolkinderen” zich opstellen t.o.v. de Franse maatschappij……….
  Een van de uitspraken van een leerling:”Alle homo’s, ze moeten verbrand worden”:
  / / /
  Een leraar getuigt van de moeilijkheid om de principes van secularisme te onderwijzen

  De schoolleiding schuift alle problemen onder de mat.
  Het programma “Complément d´enquête “, keek naar het groeiende probleem van het ISLAMISME waarmee het nationaal onderwijspersoneel wordt geconfronteerd.
  ( in Fr zijn alle scholen Openbare scholen. Als een geloofsrichting zelf een school wil, moeten de ouders zelf betalen…………….
  In feite worden verschillende lessen van het schoolcurriculum in toenemende mate door de leerlingen dwars gezweten: “De Holocaust in de geschiedenis, seksualiteit in SVT of de schepping van het universum in de wetenschap …”
  Een professor in geschiedenis en aardrijkskunde getuigde.
  Ze kwam wilde weer vertellen over discriminatie maar in de klas kwam ze in een erg gespannen situatie.
  “Ik had een leerling die opstond en in de klas roept: ‘Hoe dan ook, alle homo’s, we moeten ze verzamelen in het Stade de France en ze verbranden'”,aldus de leraar tegen het onderzoek, Complément d’enquêtes .

  Koranverzen gevonden in haar agenda.

  Nog verontrustender: “twee, drie” middelbare scholieren zouden deze doodsbedreigingen tegen homoseksuelen hebben toegejuigd.
  Een totaal van 10 tot 15 ‘leerlingen herhaalden zijn woorden en zeiden dat hij gelijk had, dat dit een goede zaak zou zijn. Toen de leraar probeerde hen tot inkeer te brengen, antwoordde dezelfde leerling: “MAAR MEVROUW, HOMOSEXUALITEIT IS VERBODEN IN DE KORAN”
  Een dag later vond ze Koran-teksten die in haar agenda waren geschreven………………

  Like

 16. koosv8 zegt:

  De kat op het spek binden, dan weet je dat het niet goed gaat komen. En het gaat al decennia zo, kan je nagaan hoe racistisch we NIET zijn. Maar kom kom, beetje inschikken mensen, boertjes weg, eigen gebruiken Weg, snapt u toch wel. Weg met ons. KORTOM. ZE KWEKEN HET ZELF,, RASCISME,, onze weldoeners.

  Geliked door 1 persoon

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat de WRR dus eigenlijk zegt is dat het ons is overkomen en dat het nu niet meer te stoppen valt.
  Dan ga ik toch hevig twijfelen aan het wetenschappelijk gehalte van de WRR.
  Het is ons niet overkomen, het zijn de slechte maatregelen van elkaar opvolgende regeringen.
  Wat een waanzin dat destijds de Surinamers de keus kregen; Suriname of Nederland, dan weet je ook dat er een exodus op gang komt.
  Als je gastarbeiders uit shitholes de gelegenheid geeft tot gezinshereniging dan weet je dat ze nooit meer terug zullen gaan.
  Dat alles hoef je niet voor gestudeerd te hebben, dat ziet iedereen met gezond verstand. De werkelijkheid was dat bedrijven en dan met name de grote niet naar behoren wensten te betalen voor geleverde arbeid.
  En dat is in al die jaren niet veranderd, al jaren groeit de economie maar werknemers zijn er niet of nauwelijks op vooruit gegaan.
  Wat men ook weigert te zien is dat de veel te ver gaande Groen Plannen onuitvoerbaar zijn als de bevolking maar blijft toenemen door immigratie.
  Boeren moeten stoppen omdat ze te succesvol zijn, bouwen kan niet meer dankzij stikstofuitstoot waar puur door toeval diezelfde boeren de schuld van krijgen.
  Zelfs 75 jaar na de oorlog is men er nog altijd niet in geslaagd de woningnood op te lossen en men blijft maar binnenhalen.
  Om hopeloos van te worden.

  Like

 18. Sinyo zegt:

  Beste vrienden hier op het Blog van de ruimtegever de nobele meneer E.J. Bron.
  Ik kan er gewoon niet bij hoe je het in je kanis haalt zoiets neer te schrijven, dat Nederland MOET accepteren dat de migrantenstroom nooit stopt.
  Maar ja aan het stemgedrag en de beeldvorming via de media te oordelen zijn mijn dagen om nog te kunnen genieten van de ouwe dag geteld.
  De enige spuit, die ik wel vertrouwen kon was de CTAB-cocktail (Cholera Tyfus Hepatitis A en B).
  Die kreeg je kort voor je eervol ontslag voor de vrijwillig verplichte diensttijd ter verdediging van het “Volk, Vaderland en Vorstenhuis” .Van deze Ouwe Stomp spuit had je wel een paar dagen een lamme klauw. Maar het verkondigen dat die al was ingespoten bracht wel het “respect” bij de parate hap :o).

  Like

 19. Jan zegt:

  Sinds wanneer maken deze imbecielen deel uit van de ‘regering’? Heb ik iets gemist?
  Staat daar niet VOOR het regeringsbeleid?
  Vroeger werden landverraders opgehangen of gingen voor het vuurpeleton, tegenwoordig worden zij steeds meer in de watten gelegd hoe meer zij de wet overtreden.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  Ondertussen in Duitsland

  Like

 21. Boike zegt:

  Het “WRR” (Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid) een overheidsdenktank voert de verkeerde naam !!! De naam suggereert iets, dat het in werkelijkheid niet is. Er is helaas niet veel wetenschappelijks aan hun adviezen. De adviezen zijn vooral ideologisch van aard en verpakt in quasi wetenschap. De burgers en het parlement worden daardoor op het verkeerde been gezet. Deze raad is kennelijk gecreëerd, als dekmantel voor de regering, om achter te kunnen verschuilen. Daarom stel ik voor, om uit praktische overwegingen de naam te wijzigen in “IRR” (Ideologische Raad voor het Regeringsbeleid).

  Geliked door 2 people

 22. Bob zegt:

  Als onkruid niet met wortel en al
  vernietigt, wordt de rest(het goede)
  vernietigd.

  Like

 23. Marc zegt:

  “Het rapport benadrukt dat migranten de reden zijn dat de Nederlandse bevolking nog groeit.”

  Begrijpt die lul van een Bovens niet dat hij hiermee diametraal tegenover de breed gedeelde opvatting uit de jaren 1970/80 ingaat, waarin stond dat het bevolkingstal dringend en drastisch naar beneden moest?

  Dit soort verraad past maar een adequate reactie: de MUUR!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s