17 maart 2021: DOEN!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op 17 maart 2021: DOEN!

 1. Jan zegt:

  Dus je mag je huis niet verder renoveren omdat de Praxis gesloten is door Rutte en je nu in een hotel moet? Zoiets?

  Wat is het verschil tussen imbeciel Rutte en imbeciel Maduro, Castro, Stalin, en al die andere socialistische gekken?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Er is géén verschil tussen imbeciel Pinokkio Rutte en de imbecielen Maduro, Castro of Stalin.
   Zij zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten : laaghartig tot op ’t bot, smerig egoïstisch , ze geloven in hun eigen leugens én zijn in staat om hun eigen familie op te offeren voor hun “macht”.
   Bovengenoemden zijn het leven NIET waard !

   Geliked door 7 people

   • Julia zegt:

    Karton Slaapt Nederland of zo in kan het in ieder geval niet bevatten dat De Jonge puur kinderen misbruikt en achterstand in onderwijs laten oplopen om ouders te pressen thuis te moeten werken https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/hugo-de-jonge-geeft-toe-schoolsluiting-is-drukmiddel-om-ouders-te-dwingen-thuis-te-werken/ Wat ben je dan voor gewetenloze idioot. Als volwassenen verantwoording willen dragen voor de toekomst van hun kinderen en jongeren zou een massaal verzet nu echt wel op zijn plaats zijn. Dit is een ongekend misbruik maken van jonge kinderen die graag sociaal kontakt willen en dat uiteraard heel belangrijk is voor hun ontwikkeling. Ik heb echt geen woorden en respect meer over voor dit soort mensen die hier achter staan en mede hebben bewerkstelligd.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Julia op 15-12-2020 om 09.19 uur.
    Ik weet zeker, Julia, dat niet gehéél Nederland slaapt, ik vermoed zelfs dat het grootste deel NIET slaapt, maar ik vrees , wéét bijna zéker, dat de niet-slapers, dus de meer rechtsdenkenden, óók ná de a.s. verkiezingen NIET het grootste aantal stemmen krijgen, stemfraude in Nederland is niet vreemd Julia; en het zal hier nét zo gaan als in Amerika ; er worden misschien rechtszaken aangespannen, maar u denkt toch óók nier dat “onze” DDR’66 – rechters dát zullen toestaan ? Kijk naar de al ruim 6 jaren durende “rechtszaak” tegen de heer Wilders vanwege zijn “minder, minder, minder”- uitspraak.
    Dat Rutte en de Jonge kinderen gebruiken om hun ouders aan huis te kluisteren, maakt hen geen ene donder uit : Adolfina Merkel heeft zulks verordonneerd dús gebeurt het !
    De genoemde personen zullen desnoods over lijken gaan om óns “eronder te krijgen”.
    “Over mijn lijk” lijkt mij een passend slotwoord” , zou ds. Gremdaat zeggen.

    Like

  • M. zegt:

   Ik heb gehoord dat je wel kan afhalen bij sommige bouwmarkten als je online besteld, Jan.
   Of dat ook werkelijk zo is weet ik niet.

   Like

 2. Japio zegt:

  Nee hoor, of laf Nederland stemt weer hetzelfde of de verkiezingen worden gemanipuleerd. Hoe dan ook, de criminelen in Den Haag gaan gewoon door met hun praktijken.

  Geliked door 5 people

 3. Het getal 21 heeft ook mij al een keer parten gespeeld.
  Is er op het plaatje nog 17 van te maken?

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Weer zo een maatregel die ik persoonlijk niet begrijp dus maaltijden mogen wel thuis worden bezorgd maar in een hotel mag geen roomservice meer worden verleend. Wat is het verschil? Een karretje met ontbijt of diner voor de kamerdeur van een gast die in het hotel verblijft of aanbellen aan de voordeur om een maaltijd af te geven. Ben benieuwd wie mij dan toch echt duidelijk kan maken wat het verschil is. Ik weet van mij zelf dat ik heel snel dingen en zaken oppak en begrijp maar dit?

  Like

 5. Cleo zegt:

  Het is typerend voor de onmetelijke LAFHEID van de huidige zogenaamde minister-president van Nederland 🇳🇱 Mark Rutte hoe hij OPGESLOTEN vanuit zijn torentje het volk voor de zoveelste keer ‘in het gezicht spuugt en uitlacht’ met zijn DESASTREUZE en OVERBODIGE LOCKDOWN! Geen journalisten die LASTIGE VRAGEN kunnen stellen!
  Wat een ongelofelijk MIETJE!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Cleo Al waren er journalisten dan hadden zij geen enkele kritische vraag gesteld kijk naar de linkse pers tijdens de afgelopen persconferenties. De vragen die zij stellen worden opgelegd en men wordt niet geacht buiten de pot te plassen anders lig je er als journalist voor goed uit. Tegenspraak en/of kritische vragen worden binnen deze dictatuur niet geduld.

   Like

 6. En wie geven wel om NL?

  Ik zou het namelijk niet weten???

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  En daar komt ie weer langs; stemmen. Vlak voor iedere tweede kamer verkiezing is de PVV groot uitgevallen en door het fenomeen stembusfraude word ze na de verkiezingen altijd flink afgeslankt. Veranderingen kun je niet verwachten door te gaan stemmen. Je laat je blij maken met een dooie mus. Wat we in Amerika zagen is bij ons al vele jaren het geval; stembusfraude. Degenen die niet gewenst zijn door het volk keren iedere 4 jaar terug. In een andere samenstelling soms, maar wel in de meerderheid der zetels. Zelfs de VVD is radicaal links geworden. Dus altijd zal links er in slagen een kabinet te formeren waarin zij, en alleen zij het voor het zeggen hebben. De PVV gaat weer gebasht worden en het FVD vertrouw ik al langer niet. Het feit dat zij niet gebasht worden zegt al meer dan genoeg ! Waarom gaan stemmen op Wilders als die toch weer gebasht gaat worden en daardoor niets voor ons kan betekenen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s